PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبديل k750 به w700



hamed_ps3x
2008-06-02, 03:23 AM
سلام به دوستان من k750 رو تبديل به w700 كردم خيلي جالب شده مثلا دكمه موسيقي مستقيما فعال ميشه يا بدون سيم كارت ميشه ميشه اهنگ گوش كرد و والكمن ولي يه مشكلي داره دوربينش اجرا نميشه فكر كنم به خاطر اينه كه k750 دوربينش اتو فوكاس داره ولي w700 نداره وقتي دوربينو اجرا ميكني لنزش يه صداهايي ميده و اجرا نميشه درايور دوربين k750 هم ريختم درست نشد به نظرم بايد دوباره فريمورk750 بريزم دوستان اگه راهي غير از اين بلدن بگن ما خيلي ممنون ميشيم ما مخلص همه عزيزان هم هستيم بخصوص مديراي انجمن

mokia
2008-06-07, 11:29 PM
سلام
به نظر من به W800 R1BD001 تبديل كن كه بهتر از w700 هست و دوربينش كار ميكنه

sajadmob
2008-06-08, 12:50 AM
دوست عزیز به نظر من به W800 R1bd001 تبديل كن چون تمام اموزش های که در این سایت موجود است روی این مدل جواب میده من خودم گوشیم کا750 بود اما به این مدل تبدیل کردم الان خیلی رازی هستم
مموفق باشید

Bull
2008-06-08, 06:18 AM
سلام به دوستان من K750 رو تبديل به W700 كردم خيلي جالب شده مثلا دكمه موسيقي مستقيما فعال ميشه يا بدون سيم كارت ميشه ميشه اهنگ گوش كرد و والكمن ولي يه مشكلي داره دوربينش اجرا نميشه فكر كنم به خاطر اينه كه K750 دوربينش اتو فوكاس داره ولي W700 نداره وقتي دوربينو اجرا ميكني لنزش يه صداهايي ميده و اجرا نميشه درايور دوربين K750 هم ريختم درست نشد به نظرم بايد دوباره فريمورk750 بريزم دوستان اگه راهي غير از اين بلدن بگن ما خيلي ممنون ميشيم ما مخلص همه عزيزان هم هستيم بخصوص مديراي انجمن

عزیز به نظر من بهتره گوشیت را به W800 تبدیل کنی.چون W800 علاوه بر امکاناتی که گفتی دارای دوربین اتو فوکوس دار هم هست و سخت افزار K750 و W800 عین هم است و اگه به هم تبدیل شوند هیچ مشکلی پیش نمیاد.برای آموزش اینکار هم به امضای من مراجعه کن.
موفق باشی

my2008
2008-12-01, 12:51 PM
با سلام خدمت دوستان من یه مشکلی دارم
مشکلم اینه که وقتی فریمورR1bd00 w800 رو رو گوشی میریزم مشکلی ندارم اما وقتی کاستومایز EMEA_2 میریزم گوشی دیگه روشن نمیشه.(البته با هر کاستومایزی اینطور میشه) اما وقتی فریمور R1BC002 رو میریزم با همون کاستومایز درست میشه .در ضمن گوشی من K750 RED 49

™MOHAMMAD
2008-12-01, 04:25 PM
با سلام خدمت دوستان من یه مشکلی دارم
مشکلم اینه که وقتی فریمورR1bd00 w800 رو رو گوشی میریزم مشکلی ندارم اما وقتی کاستومایز EMEA_2 میریزم گوشی دیگه روشن نمیشه.(البته با هر کاستومایزی اینطور میشه) اما وقتی فریمور R1BC002 رو میریزم با همون کاستومایز درست میشه .در ضمن گوشی من K750 RED 49
دوست عزیز تنها یه چیز به ذهن من می رسه اونم این که:
اگه شما با برنامه setool2lite کار می کنید حتما دیدید که یه پوشه داره به نام rest که این فایل باید برای firmware گوشی شما موجود باشه تا گوشیتون بعد از تغییرات روشن بشه.
احتمالا فایل rest برای r1bd00 موجود نیست برای همین بعد از فلش هرکاری با setool انجام بدید گوشی خاموش میشه ولی برای r1bc002 موجوده.
پس راه چاره اینکه باید فایل rest برای r1bd001 گیر بیارید و توی پوشه rest برنامه setool قرار بدید.