PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی کردن موتورولا v3i و نرم افزار و روش کار



mohamad.hr
2008-05-30, 10:55 AM
سلام دوستان.
در مورد فارسی کردن نرم افزار موتورولا v3i سوال دارم.
نرم افزارش رو از کجا میتونم بدست بیارم؟:flower: روش کار چه جوریه؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.

sara pati
2008-05-30, 11:20 AM
dar rabete ba in mozou , bayad be bakhshe narmafzar motorola beri

راستی اگر برای v3x یا v3xx هم امد & به من هم خبر بدین .


باتشکر

ameinamein
2008-05-30, 12:35 PM
:Smile (14)::Smile (14)::Smile (14):

warez2005
2008-11-06, 12:42 AM
سلام دوستان.
در مورد فارسی کردن نرم افزار موتورولا v3i سوال دارم.
نرم افزارش رو از کجا میتونم بدست بیارم؟:flower: روش کار چه جوریه؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
شما برنامه rsd lite رو دانلود میکنی بعدشم گوشی رو خاموش میکنی و کلید * و # رو نگه میداری و بعد power میکنی که version گوشیتو مینویسه بعد version رو واسم email کن تا فایل فارسی رو واست upload کنم تا با اون rsd lite بریزی

amin amb
2009-06-10, 09:43 AM
سلام منم در مورد فارسی ساز v3iمشکل دارم اگه بتوانید اونو بمن برسونید ممنون میشم ورژن گوشیمم :r44424_g_08.00.33R

..:: DJ LEO ::..
2009-06-10, 06:23 PM
دوست عزيز.اينجا انجمن نوكياست.
به انجمن مربوطه مراجعه كنيد
با تشكر
انجمن موتورلا (http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=105)

arash30
2009-12-06, 11:30 PM
سلام ، منم فارسی ساز موتورولا v3i بدون آیتیون را می خوام ، از کمکتون متشکرم

azadroh
2009-12-23, 12:13 AM
fgi agsgdhadhsghdgjfADFGHDF, FJDVF, AGELFYGH kajdh jhsgd h