PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با عوض کردن منو در w810



ramin92003
2008-05-27, 11:05 PM
چرا بعد از ریختن منو جدید روی گوشی منوها تغییر نمی کند ؟ باید چه کار کنم با برنامه settool منو را در مسیر خودش ریختم و بعد فایل را زیپ کردم وفلش کردم مسیر

tpa/preset/system/menu
ممنون میشم من را راهنمایی کنید

Bia2learn
2008-05-28, 12:17 AM
دوست عزيز گوشي شما منوهاش فلش هست و بايد توي يه آدرس ديگه بريزيشون كه تو تاپيك آموزش سيتول اومده.

ramin92003
2008-05-28, 02:35 PM
چرا بعد از ریختن منو جدید روی گوشی منوها تغییر نمی کند ؟ باید چه کار کنم با برنامه settool منو را در مسیر خودش ریختم و بعد فایل را زیپ کردم وفلش کردم مسیر

tpa/preset/system/menu

ممنون میشم من را راهنمایی کنید


من منوی گوشی که 24 تا عکس با فرمت png هستند را تغییر دادم ولی عکس منو تغییر نکرد
آیا w810 فقط منوی فلش میگیره یا منوی معمولی هم که عکس هستند میشه تغییر داد