PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : sensation || آموزش تغییر CID به SU-PER CID به صورت اتومات و بدون دردسر



ROID&
2012-03-13, 01:07 AM
سلام دوستان

قبلن اموزش تغییرCID به SU-PER CID رو قرار داده بودم که خیلی وقت گیر بود و اگه در یه قسمت اشتباه میکردیم خیلی اذیت می شدیم

حالا یه اموزش خیلی اسون برای این کار قرار میدم

مزایا:
1.سو پر اس ای دی کردن به راحتی
2.دو نستن اس ای دی گوشی

پیش نیاز ها:
1.S-OFF
2.درایور اندروید نصب باشد
3.تیک روشن بزارید
4.فایل رو دانلود کنیدAuto ***** Cid Script v3 (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=876349&d=1327745611)

روش کار:
1.گوشی رو در حالت فقط شارز به کامپیوتر وصل کنید
2.فایلAuto *****-Cid Script By Pavelol v2.bat رو اجرا کنید
3.در این جا یه صفحه بر پایه CMD باز میشه که ابی رنگ هست و سه تا گزینه داره
گزینه 1 برای سو پر اس ایدی کردن
گزینه 2 برای فهمدین اس ای دی فعلی
گزینه 3 خروج از صفحه
4.گزینه مورد نظر رو تایپ کنید و اینتر بزنید
برنامه کار خودش رو انجام میده
پایان

MORTEZA-67
2012-03-15, 03:45 PM
با سلام.
میخواستم بدونم که فرق cid با s u p e r cid چی هست؟
از کجا بفهمم که الان گوشیم کدومشون هست؟رامم 4.0.3 هست.

hojat2121
2012-05-07, 11:51 PM
گوشیای htc هرکدوم واسه یه منطقه خاصی طراحی شدن که اون منطقه یه cid خاص خودشو داره حالا واسه اینکه بتونین رام یه منطقه دیگه رو بنصبین sup*er cid میکنین تا رام باهر cid رو بتونین نصب کنین.

OMID 89
2012-05-22, 04:13 PM
4.فایل رو دانلود کنیدAuto ***** Cid Script v3 (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=876349&d=1327745611)



دوستان اگه کسی این فایل رو داره لطفا تو اسیت آپلود کنه ...
اینی که لینک دادید هیتلر شده

.:MOHSEN:.
2012-05-22, 04:42 PM
دوستان اگه کسی این فایل رو داره لطفا تو اسیت آپلود کنه ...
اینی که لینک دادید هیتلر شده
برات آپلودش میکنم
فقط راهنمایی کنین که کدوم قسمت برم

.:MOHSEN:.
2012-05-22, 04:49 PM
دوستان اگه کسی این فایل رو داره لطفا تو اسیت آپلود کنه ...
اینی که لینک دادید هیتلر شده

آپلودش کردم
لینک دانلود
http://upload.ir-tci.org/index.php/files/get/0MfztqfX3Y/auto-v3.rar

tahamtan73
2012-06-02, 08:42 AM
1.S-OFF
2.درایور اندروید نصب باشد
3.تیک روشن بزارید

1:از کجا بفهمم s-off
2:درایو ااندروید از کجا بیارم نصب کنم
3:تیک روشن بذارید کجا؟

.:MOHSEN:.
2012-06-02, 10:31 AM
1.S-OFF
2.درایور اندروید نصب باشد
3.تیک روشن بزارید

1:از کجا بفهمم s-off
2:درایو ااندروید از کجا بیارم نصب کنم
3:تیک روشن بذارید کجا؟

چون رام کاسنوم نصب داری گوشیت s-off هست
برای اطمینان بیشتر با این آموزش برو به بوت لودر نوشته ها روبخون میفهمی که s-off هست یا نه
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=167797
درایور همون نصب htcsyn هستش. لینک دانلودش اینه:
http://downloads.unrevoked.com/HTCDriver3.0.0.007.exe
اگه s-off باشی دیگه نیاز به آموزش s-off نداری.
تیک usb deb***ing رو روشن بذارید

maziar_jew
2012-06-27, 03:08 AM
گوشی من آنلاک هست

متاسفانه روی آنلاک جواب نداد

HTC EVO 3D

:(

ROID&
2012-06-27, 11:21 AM
گوشی من آنلاک هست

متاسفانه روی آنلاک جواب نداد

HTC EVO 3D

:(


دوست من این روش توسط حودم تست شده

بیشتر توضیح بدین
کجاش مشکل داری؟

مراحل رو خیلی ساده نوشتم که!

akdbnsia
2012-07-14, 09:57 PM
تو مرحله 3 هرکدوم از گزینه ها رو تایپ میکنم از برنامه خارج میشه؟
چطور باید بفهمم که su-per cid شده یا نه؟

.:MOHSEN:.
2012-07-14, 11:23 PM
تو مرحله 3 هرکدوم از گزینه ها رو تایپ میکنم از برنامه خارج میشه؟
چطور باید بفهمم که su-per cid شده یا نه؟
داخل همون پوشه ای که اکسترکت کردی، شیفت رو بگیر و کلیک راست کن و open command window here رو انتخاب کن.
usb d-b-u-g-g-i-n-g گوشیتو فعال و به کامپیوتر وصلش کن
این دستور رو واردکن
adb reboot bootloader
گوشیت ریستارت میشه و میره به fastboot.
سپس این دستورو تایپ کن.
fastboot getvar cid
اگه هشتا یک بهت داد یعنی s-u-p-e-r cid هستی.

khaales
2012-08-05, 08:33 AM
به من از هر دو روش همش htc_J15 میده این الان چیه
یعنی نشده؟
چی کارش کنم
تو صفحه بوت می نویسه که من اس آف نیستم می نویسه اس آن ... راهی برای س و پ ر سید کردن بدون اس آف بودن نیست؟

khaales
2012-08-05, 08:33 AM
به من از هر دو روش همش htc_J15 میده این الان چیه
یعنی نشده؟
چی کارش کنم
تو صفحه بوت می نویسه که من اس آف نیستم می نویسه اس آن ... راهی برای س و پ ر سید کردن بدون اس آف بودن نیست؟

ROID&
2012-08-05, 10:05 AM
به من از هر دو روش همش htc_J15 میده این الان چیه
یعنی نشده؟
چی کارش کنم
تو صفحه بوت می نویسه که من اس آف نیستم می نویسه اس آن ... راهی برای س و پ ر سید کردن بدون اس آف بودن نیست؟


به من از هر دو روش همش htc_J15 میده این الان چیه
یعنی نشده؟
چی کارش کنم
تو صفحه بوت می نویسه که من اس آف نیستم می نویسه اس آن ... راهی برای س و پ ر سید کردن بدون اس آف بودن نیست؟


چرا دوبار ارسال کردین

از اموزش انلاک از سایت رسمی استفاده کنید
بعد سو-پر اس ای دی کنید

khaales
2012-08-05, 11:45 AM
دوست عزیز دو بار ارسال شد نمی دونم چرا. قطعا من مخصوصا این کار رو نکردم !!!

گوشی من آنلاک هست همین الان

سو-پر اس آی دی بدون اس آف می شه اصلا؟ کجاست آموزش این کار؟

hamedbarca
2012-10-22, 10:01 PM
من سنسیشن ورژن 2.3.4 انلاک و s-off دارم
درایورها روهم نصبوندم
رو ویتینگ میمونه

hamedbarca
2012-10-22, 10:03 PM
اقا درست شد
ریختم تو دسکتاپ درست شد

vahidzzz
2013-01-29, 03:37 AM
سلام من گوشیم s-off نمیشه چون HBOOT گوشیم 1.27.000 هست
ولی آنلاک کرم.
س و پ ر سید طبق گفته ی شما انجام دادم و در آخر گفت انجام شد.
ولی الان چک کردم هشتا 1 نیومد و گفته cid: HTC_J15
میشه لطفا راهنمایی کنید؟ ممنون

MILADMT66
2013-03-04, 12:30 PM
... INFO[ERR] Command error !!!
همچنان با این ارور مواجه هستم
از اساتید کمک کنن

inshrle
2015-11-28, 12:24 AM
سلام خدمت اساتید
مشکل بنده از نصب رام منطقه دیگست
گوشی منhtc desire820s dual simهستش
گوشی رو هم روت کردم وهم ***** CIDبه منطقه india HTC_038 وهم unlock
حالا یه رام با این اسم (OTA_A51_DTUL_L50_DESIRE_SENSE60_MR_hTC_Asia_India _2.10.720.1_R-1.22.720.10)دانلود کردم
وموقعی که میخوام این رام رو نصب کنم تو ریکاوری ارورfiledمیده لطف کنین بنده رو راهنمایی کنین مشکل بنده از کجاست خیلی ممنون وایا با این روش میشه رام منطقه دیگه رو نصب کرد یا نه
اینم عکس از بوتلودر گوشیhttp://s3.picofile.com/file/8225113634/151127_233138.png