PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : plz help- 5300



mostafa.e
2008-05-22, 10:57 PM
سلام
چه جوری میشه بلوتوث 5300 رو که به طور پیش فرض روی گوشی save میشه رو مموری save کرد!!؟؟:lol:
تشکر

J A F A R
2008-05-22, 11:41 PM
دوست من من راهی ندیدم فقط اگه گوشیت حافظش پر بشه اتوماتیک میره روی مموری

Docki_Joon
2008-05-23, 12:28 AM
سلام
چه جوری میشه بلوتوث 5300 رو که به طور پیش فرض روی گوشی save میشه رو مموری save کرد!!؟؟:lol:
تشکر
سلام عزیزم..
متاسفانه این مدل از گوشیهای سری 40 نوکیا چنین قالبیت رو ندارن که فایلهای دریافتی از بلوتوث رو در مموری ذخیره کنند...راهی هم نداره..
.......
موفق باشی

s_masoud
2008-05-24, 08:17 AM
سلام
چه جوری میشه بلوتوث 5300 رو که به طور پیش فرض روی گوشی save میشه رو مموری save کرد!!؟؟:lol:
تشکر
سلام دوست عزیز. به نظر من شما این گوشی رو بفروشی و یه مدل جدید از سری 60 بگیری خیلی بهتره. پیشنهاد می کنم که وقت خودتو با این گوشی های نفتی!!! تلف نکن.
همیشه مسعود باشید.