PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كمك از شما درباره k510



Eb@d
2008-05-21, 11:18 AM
سلام من يه گوشي k510i دارم و قبلا هم فلشش كردم و كلي پچ توش ريختم ولي دو هفته پيش متوجه شدم زبون فارسيش پريده و فقط زبون انگليسي داره واسه همين گوشيو مستر رسيت كردم وقتي بالا اومد ديگه هيچي نداشت حتي باهاش نميشه زنگم زد و حتي نميشه صفحه كليدو قفل كرد
در ضمن با setool هم وقتي ميخوام gdfs بريزم هرچي دكمه c رو ميگيرم كار نميكنه
لطفا كمك كنيد

™MOHAMMAD
2008-05-21, 11:27 AM
سلام من يه گوشي k510i دارم و قبلا هم فلشش كردم و كلي پچ توش ريختم ولي دو هفته پيش متوجه شدم زبون فارسيش پريده و فقط زبون انگليسي داره واسه همين گوشيو مستر رسيت كردم وقتي بالا اومد ديگه هيچي نداشت حتي باهاش نميشه زنگم زد و حتي نميشه صفحه كليدو قفل كرد
در ضمن با setool هم وقتي ميخوام gdfs بريزم هرچي دكمه c رو ميگيرم كار نميكنه
لطفا كمك كنيد

ممکنه گوشی رو فلش کردید فایل هایی که ریختید فارسی نداشته باشند یا کاستومایز درست نشده.
اگه وارد منوی گوشی نمیشه از layout گوشی هست و باید اورجینالشو داخل گوشی بریزی.
اگه gdfs به غیر از همون که بکاپ گرفتی بریزی توی گوشیت بزرگترین اشتباه زندگیت رو مرتکب میشی!!!
چون باید بدی بیرون 5 تومن بدی درست کنن. مشکل شما از gdfs نیست.

Eb@d
2008-05-21, 11:57 AM
اينو كه براي layout گ.شي خودم فهميدم ولي اگه بخوام اورجينالشو بريزم بايد با setool بريزم كه نميشه
gdfs هم اصلي ولي نميتونم بريزم
خرابي گوشيم هم فكر نميكنم ماله فلش باشه چون بعد از فلش كردن گوشيم سالم بود ولي چند روز بعد هنگ كرد و 2 روز تو هنگ بود و بعدش ديگه فارسي نداشت

™MOHAMMAD
2008-05-21, 12:15 PM
اينو كه براي layout گوشي خودم فهميدم ولي اگه بخوام اورجينالشو بريزم بايد با setool بريزم كه نميشه
gdfs هم اصلي ولي نميتونم بريزم
خرابي گوشيم هم فكر نميكنم ماله فلش باشه چون بعد از فلش كردن گوشيم سالم بود ولي چند روز بعد هنگ كرد و 2 روز تو هنگ بود و بعدش ديگه فارسي نداشت
فکر می کنم تنها مشکلش با فول فلش حل میشه ولی چه جوری می خوای وصلش کنی جای سوال داره.
در ضمن نشناختن گوشی توسط SETOOL ممکنه به کثیف شدن محل اتصال کابل و خرابی کانکتور گوشی هم ربط داشته باشه.

Eb@d
2008-05-21, 12:21 PM
يه خورده دربارش بهم توضيح بده
فول فلش چيه؟؟؟؟؟؟؟؟
من وشيم به كامپيوتر وصل ميشه و شناخته هم ميشه

Eb@d
2008-05-24, 02:05 PM
كسي نيست واقعا يه خورده منو كمك كنه
بخدا ثواب داره

™MOHAMMAD
2008-05-24, 02:31 PM
آقا شما یه بار میگی برنامه setool گوشیت رو نمیشناسه یه بار میگی میشناسه.
فایل main و fs براش دانلود با کاستومایز.
روش فلش کن اینو میگن فول فلش.
انشالله حل میشه حل نشد دیگه مشکل نرم افزاری نداره.

Eb@d
2008-06-03, 02:02 PM
تايپكو لطفا ببنديد

shahrooz72
2008-06-03, 05:59 PM
يه خورده دربارش بهم توضيح بده
فول فلش چيه؟؟؟؟؟؟؟؟
من وشيم به كامپيوتر وصل ميشه و شناخته هم ميشه

کاربر گرامی برو به قسنت sonyericsson .هک .دانلود.اونجا تا÷یکی به نام setoollite پیدا می کنی.تشکر یادت نره.

Eb@d
2008-06-03, 08:29 PM
کاربر گرامی برو به قسنت sonyericsson .هک .دانلود.اونجا تا÷یکی به نام setoollite پیدا می کنی.تشکر یادت نره.

عزيزم
من فول فلش رو خيلي وقته ياد گرفتم و fs و main گوشيم رو هم دانلود كردم
فقط مشكلم اينه كه setool گوشيم رو نميشناسه.

mehdi_np
2008-06-08, 03:15 PM
رفتم سيم ايرانسل رو تو گوشي گذاشتم گوشي رو روشن كردم بالا نيومد و صفحه سفيد موند بعد
من گوشي k510 خودمو فلش كردم الان بعد ازفلش هي روشن و خاموش ميشه يعني صفحش سفيدو سياه ميشه حال نمي دونم چيكار كنم
كمك كمك كمك ...