PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : sensation xe || آموزش تغییر cid به su-per cid



ROID&
2012-02-26, 01:16 PM
سلام
با این اموزش شما میتونید هر رامی رو بر روی گوشیتون نصب کنین
و دیگر مشکل منطقه رو نداشته باشین
در ضمن این کار پیش نیاز بسیاری از ابدیت ها در گوشی میباشد

سعس کردم مرحله به مرحله ساده و روان بگم تا مشکلی نداشته باشین

بازم اگه مشکلی داشتین همینجا مطرح کنین تا من و دوستان اندرویدی به شما کمک کنیم:)


1.فایل (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=554956&d=1330247262) رو دانلود کنین
2.از حالت فشرده خارج کرده و به ریشه درایو c انتقال بدید
3.توجه داشته باشید که htc sync نصب نباشد(البته اگه ببندینش هم کفایت میکنه)
4.cmd رو اجرا کنید(برای این کار در قسمت سرچ استارت cmd رو تایپ کرده و اینتر کنید
5.وقتی صفحه سیاه اجرا شد مطالب زیر نو نوشته واینتر بزنید
\cd
cd C:\adb
adb devices
6.در اینجا کامپیوتر گوشی شمارو میشناسه
7.این مطلب رو تایپ کنید
adb reboot-bootloader
8.گوشی به بوتلودر تشریف میبره
9.دوباره مطالب پایین رو تایپ کنید:
fastboot oem writecid 11111111
fastboot reboot-bootloader
10.گوشی ریبوت میشه
11.در این قسمت عدد 11111111 رو میبینید
12.مطلب زیر رو تایپ کنید
fastboot reboot


13.گوشی خاموش میشه و بالا میاد


14.تمام

تبریک میگم

شما الان هر رامی رو که خواستین میتونین نصب کنین

mr13
2012-05-05, 10:58 PM
سلام
این کلمات که توی cmd باید نوشته شوند خیلی بد تایپ شده.

ROID&
2012-05-06, 12:35 PM
سلام
این کلمات که توی cmd باید نوشته شوند خیلی بد تایپ شده.

کجاش بده؟

کپی و پیست کن

\cd
cd C:\adb
adb devices
6.در اینجا کامپیوتر گوشی شمارو میشناسه
7.این مطلب رو تایپ کنید
adb reboot-bootloader
8.گوشی به بوتلودر تشریف میبره
9.دوباره مطالب پایین رو تایپ کنید:
fastboot oem writecid 11111111
fastboot reboot-bootloader
10.گوشی ریبوت میشه
11.در این قسمت عدد 11111111 رو میبینید
12.مطلب زیر رو تایپ کنید
fastboot reboot

shahin8705
2012-07-29, 04:24 PM
C:\adb>fastboot oem writecid 11111111
... INFO[ERR] Command error !!!
OKAY [ 0.000s]
finished. total time: 0.000s


این پیغامیه که میده.لطفا راهنمایی کنید.

ROID&
2012-07-29, 05:22 PM
C:\adb>fastboot oem writecid 11111111
... INFO[ERR] Command error !!!
OKAY [ 0.000s]
finished. total time: 0.000s


این پیغامیه که میده.لطفا راهنمایی کنید.


شما اول درایور گوشیتون رو نصب کنید
htc sync رو نصب کنید
بعدش از اول اجرا کن مراحل رو
هرجا مشکلی داشتی بگو

shahin8705
2012-07-29, 05:52 PM
شما اول درایور گوشیتون رو نصب کنید
htc sync رو نصب کنید
بعدش از اول اجرا کن مراحل رو
هرجا مشکلی داشتی بگو

htc sync نصبه .اما این پیغام به قوت حودش باقیه.گوشیم سنسیشن xl هست .s-off هم شده.

ROID&
2012-07-29, 06:41 PM
htc sync نصبه .اما این پیغام به قوت حودش باقیه.گوشیم سنسیشن xl هست .s-off هم شده.

کدوم مرحله گیر میکنی؟

shahin8705
2012-07-29, 07:01 PM
کدوم مرحله گیر میکنی؟

fastboot oem writecid 11111111 این قسمت . برای تایپ این عبارت باید داخل فست بوت بود یا بوت لودر؟
درایورهای بوت لودر به نظر میرسه نصب نیست ولی فست بوت نصبه.
لطفا راهنمایی کنید.

ROID&
2012-07-29, 08:03 PM
fastboot oem writecid 11111111 این قسمت . برای تایپ این عبارت باید داخل فست بوت بود یا بوت لودر؟
درایورهای بوت لودر به نظر میرسه نصب نیست ولی فست بوت نصبه.
لطفا راهنمایی کنید.

رو هر دوتا تست کن
کاری نداره
وقتی ریبوت داد گوشی تست کن جواب نداد

دوباره از اول بیا وقتی ریبوت داد یه بار که پاور رو بزنی میره رو اون یکی
بعد تست کن

خبرشو بده

من خیلی وقته تست نکردم

.:MOHSEN:.
2012-07-29, 09:40 PM
C:\adb>fastboot oem writecid 11111111
... INFO[ERR] Command error !!!
OKAY [ 0.000s]
finished. total time: 0.000s


این پیغامیه که میده.لطفا راهنمایی کنید.

fastboot getvar cid رو در حالت fastboot گوشیت تایپ کن ، ببین بهت هشتا یک میده یا cidقبلیتو.
اگه هشتا یک داد که s-u-p-e-r cid شدی وگرنه برو به ریکاوری و clear cache بزن و دوباره دستوراتو تایپ کن.

shahin8705
2012-07-30, 01:19 AM
fastboot getvar cid رو در حالت fastboot گوشیت تایپ کن ، ببین بهت هشتا یک میده یا cidقبلیتو.
اگه هشتا یک داد که s-u-p-e-r cid شدی وگرنه برو به ریکاوری و clear cache بزن و دوباره دستوراتو تایپ کن.

هشت تا یک که درست میزنم.ولی همون cid قبلی بهم میده.clear cache هم زدم دوباره امتحان کردم نشد.
من هم با cmdو command promp و adb و adb-fastboot امتحان کردم نشد.

.:MOHSEN:.
2012-07-30, 03:25 AM
هشت تا یک که درست میزنم.ولی همون cid قبلی بهم میده.clear cache هم زدم دوباره امتحان کردم نشد.
من هم با cmdو command promp و adb و adb-fastboot امتحان کردم نشد.
ازاین آموزش استفاده کن
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=157370
پستارو هم بخون
htc sync رو حذف و دوباره نصب کن و کامپیوتر رو ریستارت کن
clear cacheو clear dalvik cache رو هم انجام بده