PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : sensation || آموزش تغییر cid به ***** cid



ROID&
2012-02-26, 01:14 PM
سلام
با این اموزش شما میتونید هر رامی رو بر روی گوشیتون نصب کنین
و دیگر مشکل منطقه رو نداشته باشین
در ضمن این کار پیش نیاز بسیاری از ابدیت ها در گوشی میباشد

سعس کردم مرحله به مرحله ساده و روان بگم تا مشکلی نداشته باشین

بازم اگه مشکلی داشتین همینجا مطرح کنین تا من و دوستان اندرویدی به شما کمک کنیم:)


1.فایل ضمیمه رو دانلود کنین
2.از حالت فشرده خارج کرده و به ریشه درایو c انتقال بدید
3.توجه داشته باشید که htc sync نصب نباشد(البته اگه ببندینش هم کفایت میکنه)
4.cmd رو اجرا کنید(برای این کار در قسمت سرچ استارت cmd رو تایپ کرده و اینتر کنید
5.وقتی صفحه سیاه اجرا شد مطالب زیر نو نوشته واینتر بزنید
\cd
cd C:\adb
adb devices
6.در اینجا کامپیوتر گوشی شمارو میشناسه
7.این مطلب رو تایپ کنید
adb reboot-bootloader
8.گوشی به بوتلودر تشریف میبره
9.دوباره مطالب پایین رو تایپ کنید:
fastboot oem writecid 11111111
fastboot reboot-bootloader
10.گوشی ریبوت میشه
11.در این قسمت عدد 11111111 رو میبینید
12.مطلب زیر رو تایپ کنید
fastboot reboot


13.گوشی خاموش میشه و بالا میاد


14.تمام

تبریک میگم

شما الان هر رامی رو که خواستین میتونین نصب کنین

rahman.kh
2012-02-26, 11:15 PM
درود بر شما
استاد یعنی با این روش اس آف نمیخواد بشه گوشی؟
بدون اس آف میشه این مراحل را طی کرد؟

ROID&
2012-02-26, 11:26 PM
درود بر شما
استاد یعنی با این روش اس آف نمیخواد بشه گوشی؟
بدون اس آف میشه این مراحل را طی کرد؟


نمیدونم ولی فک نکنم بشه

شما تست کنید اگه جواب داد همینجا مطرح کنید


در ضمن پاسخ اون پستتون رو دادم جوابش رو در پرسش و پاسخ در کلوپ گوشیتون مطرح کنین تا کمکتون کنم:flower:

rahman.kh
2012-02-26, 11:51 PM
در مورد 8 میمونه
نمیره به بوت لودر.

rahman.kh
2012-02-26, 11:52 PM
راستی گوشی در چه حالتی به سیستم وصل باشه مهم نیست؟
من روی شارژ آنلی گذاشتم و مراحل را انجام دادم.

ROID&
2012-02-26, 11:55 PM
راستی گوشی در چه حالتی به سیستم وصل باشه مهم نیست؟
من روی شارژ آنلی گذاشتم و مراحل را انجام دادم.




در مورد 8 میمونه
نمیره به بوت لودر.

نیاز نبود دوتا پست بزنی پست اولت رو ویرایش میککردی


اره شارز اونلی

راستی درایور باید نصب باشه

htc sync رو نصب کنی درایورم نصب میشه

rahman.kh
2012-02-27, 12:01 AM
نیاز نبود دوتا پست بزنی پست اولت رو ویرایش میککردی


اره شارز اونلی

راستی درایور باید نصب باشه

htc sync رو نصب کنی درایورم نصب میشه

باشه:flower:
استاد اچ تی سی ساینس را پاک کردم و مراحل را دوباره رفتم شد.
یعنی مرحله هشت که هیچ،همه مراحل را با موفقیت گذراند.
ولی هیچ اثری از یک ها ندیدم،مورد 11 را میگم.
ریبوت هم شد،یعنی کاملآ مثل آموزشتون ولی فقط هشتا یک ها نیومد.
گوشی را هم با دستور آخریتون زدم ریبوت شد اومد بالا.
حالا از کجا بفهمم شده یا نه؟

ROID&
2012-02-27, 12:45 AM
باشه:flower:
استاد اچ تی سی ساینس را پاک کردم و مراحل را دوباره رفتم شد.
یعنی مرحله هشت که هیچ،همه مراحل را با موفقیت گذراند.
ولی هیچ اثری از یک ها ندیدم،مورد 11 را میگم.
ریبوت هم شد،یعنی کاملآ مثل آموزشتون ولی فقط هشتا یک ها نیومد.
گوشی را هم با دستور آخریتون زدم ریبوت شد اومد بالا.
حالا از کجا بفهمم شده یا نه؟


برو تو اچ بوت

ببین چه خبره


در ضمن شما نیاز به اس اف بودن دارید

ورزن اچ بوت و غیره رو از منو اچ بوت در پرسش پاسخ مطرح کن بیام اونجا

اینجا نمیشه

چون مربوط به اینجا نیست

rahman.kh
2012-03-01, 12:54 AM
سلام و درود
من رفتم گوشی را اس آف و روت کردم و اومدم.
آموزش ها را پله پله رفتم جلو،ولی از قسمت یازده هیچ خبری نیست.
ریبوت هم میشه طبق آموزش ولی از هشت تا یک ها هیچ خبری نیست،چرا؟

ROID&
2012-03-01, 11:32 AM
سلام و درود
من رفتم گوشی را اس آف و روت کردم و اومدم.
آموزش ها را پله پله رفتم جلو،ولی از قسمت یازده هیچ خبری نیست.
ریبوت هم میشه طبق آموزش ولی از هشت تا یک ها هیچ خبری نیست،چرا؟




سلام


عزیزم شما کپی رو درست انجام بدین تو درایو c
در ضمن اسم فولدر که کپیش میکنی
باید cd C:\adb تغییر بدیش
اسم فولدر هرچی هست باید اینجا بنویسی اسمشو جایه قرمز

spy-slinky
2012-03-26, 11:37 PM
دوست عزيز جواب نميده

ROID&
2012-03-27, 12:31 AM
دوست عزيز جواب نميده
sensation || آموزش تغییر CID به SU-PER CID به صورت اتومات و بدون دردسر (http://ir-tci.org/forum/showthread.php?t=157370)

ariodt
2012-05-12, 10:54 PM
در مرحله ای که getvar cid رو می زنم، cid:HTC_j15 می آد که فکر می کنم نشونه اینه که 111111 نشده.
پیغام های مشکوک: (فکز می کنم اینجا مشکل کار باشه)

C:\Users\Ice\Desktop\adb>fastboot oem writecid 11111111
... INFOvreg_set: request is duplicated id 14
INFO pyramid_init_sd, SD card power on ok
INFOsdcc_init_memory_device done
INFO[FAT_ERROR] fat_open_file: can not find SMART_IO.CRD
INFO[JAVACARD_ERR] SMART_IO.CRD cann't find
OKAY [ 1.079s]
finished. total time: 1.080s

از راهنمایی تون پیشاپیش ممنون

گوشی : HTC SENSATION HBOOT 1.27
rooted

vahidzzz
2013-01-29, 02:13 PM
سلام
تو مرحله ی 6 ارور device not found میده
ممنون میشم راهنمایی کنید.

.:MOHSEN:.
2013-01-29, 11:57 PM
سلام
تو مرحله ی 6 ارور device not found میده
ممنون میشم راهنمایی کنید.


سلام
htc sync رو نصب کن و usb de b u g ging رو فعال کن

settings->developer options

mj125
2013-04-06, 11:56 AM
دوست عزیز درست نشد
command error
ویده

reza1037
2013-05-18, 04:54 PM
سلام


عزیزم شما کپی رو درست انجام بدین تو درایو c
در ضمن اسم فولدر که کپیش میکنی
باید cd C:\adb تغییر بدیش
اسم فولدر هرچی هست باید اینجا بنویسی اسمشو جایه قرمز
با سلام
اسم من رضا است
من در cmd کپی می کنم برنامه را نمی خونه وارور می دهد

reza1037
2013-05-18, 05:03 PM
با سلام
من درcmd کپی میکنم برنامه را نمی خونه وارور می دهد