PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : sensation || آموزش مرحله به مرحله نصب رام رسمی



ROID&
2012-02-26, 12:55 PM
سلام دوستان:)
دیدم خیلی از دوستان برای نصب رام رسمی مشکل دارن تصمیم گرفتم یه بار اموزش جامع قرار بدم


بهترین راه فلش RUU زیر است

1) مطمئن شوید که درایور گوشی نصب شده است.
2) اطمینان حاصل کنید باتری گوشی حداقل 30٪ باشد.
3) تیک این قسمت ها روشن باشد.
settings>applications->development->usb deb***ing and uncheck on settings->power-> fastboot.
4) بوت شدن در بوت لودر و رفتن به fastboot(چک کنید ببینید به بوت لودر میره یا نه)

5) اجرای RUU و نصب
6)تمام


اگر این روش جواب نداد
سو-پر اس ای دی کنید

اموزش تغییر cid به su-per cid (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=155374)
سپس فایل ruu رو اجرا و نصب کنید

اگر جایی مشکل داشتین همینجا مطرح کنین

موفق باشید

rahman.kh
2012-02-26, 11:12 PM
سلام و درود
دوسته من،مشکل من اینه کخ گوشیم اس آف نمیشه،آنلاک کردم ولی اس ، را مو به مو طبق آموزش رفتم جلو خیلی هم تست کردم،اما بفکر دانگرید افتادم،که فایل های ota را پیدا کردم که باید اون ها را بریزم تا بتونم اس آف بکنم.
**** سی آی دی هم نمیتونم بکنم چون باید گوشیم اس آف باشه،مگر رام بریزم اون هم رسمی.
ورژن بیلد نامبرم هم 1.52.720.3 اندروید 2.3.4 هست.
بیرون هم بردم اعصاب همه را ریخت به هم،اون ها هم گفتند اس آف نمیشه و گوشی تو اینجوری در اومده و گفتند بفروش.
خلاصه خودم پاپیچ شدم عیبش را پیدا کنم با کمک اساتیدی که هستندو
پوزش من را هم بابت توضیحاتی که دادم بپذیرید.

ROID&
2012-02-26, 11:24 PM
سلام و درود
دوسته من،مشکل من اینه کخ گوشیم اس آف نمیشه،آنلاک کردم ولی اس ، را مو به مو طبق آموزش رفتم جلو خیلی هم تست کردم،اما بفکر دانگرید افتادم،که فایل های ota را پیدا کردم که باید اون ها را بریزم تا بتونم اس آف بکنم.
**** سی آی دی هم نمیتونم بکنم چون باید گوشیم اس آف باشه،مگر رام بریزم اون هم رسمی.
ورژن بیلد نامبرم هم 1.52.720.3 اندروید 2.3.4 هست.
بیرون هم بردم اعصاب همه را ریخت به هم،اون ها هم گفتند اس آف نمیشه و گوشی تو اینجوری در اومده و گفتند بفروش.
خلاصه خودم پاپیچ شدم عیبش را پیدا کنم با کمک اساتیدی که هستندو
پوزش من را هم بابت توضیحاتی که دادم بپذیرید.



دوست من شما مشکلتونو در پرسش وپاسخ مطرح کنین تا من و دوستان کمکتون کنیم

شما ورزن اچ بوت و غیره رو ذکر کنید تا کمک کنم

البته در پرسش و پاسخ

jamessword
2012-03-01, 12:41 AM
سلام،
این برای رام های کوک شدست یا برای رام های اصلی هم باید همین کار ها رو کرد ؟!!
من sensation دارم و می خواهم آندروید 4 بریزم روش و تا بحال با این جور گوشی کار نکردم (قبلا HTC HD2 داشتم) ... لطفا راهنمایی کاملتر من رو بکنین ...
ممنون.

ROID&
2012-03-01, 11:30 AM
سلام،
این برای رام های کوک شدست یا برای رام های اصلی هم باید همین کار ها رو کرد ؟!!
من sensation دارم و می خواهم آندروید 4 بریزم روش و تا بحال با این جور گوشی کار نکردم (قبلا HTC HD2 داشتم) ... لطفا راهنمایی کاملتر من رو بکنین ...
ممنون.



عزیزم این اموزش برای نصب رامهای رسمی هست که به صورت فایل exe هستش

برای نصب رام کاستوم باید از منو ریکاوری اقدام کنید

MORTEZA-67
2012-03-12, 01:54 PM
با تشکر از اموزشهای مفیدتون.
میبخشید از کجا باید بفهمم که گوشیم cid هست یا su-per cid?
و اینکه این 2 چه فرقی با هم دارند؟

ROID&
2012-03-13, 01:08 AM
با تشکر از اموزشهای مفیدتون.
میبخشید از کجا باید بفهمم که گوشیم cid هست یا su-per cid?
و اینکه این 2 چه فرقی با هم دارند؟



سلام:flower:

ببین اگه تا حالا این کارو نکردی یعنی گوشیت نیست سو پر اس ای دی

برای دونستنشم میتونی با برنامه ای که در این تاپیک هست
بفهمی و با یک عدد سو پر اس ای دی کنی بدون دردسر
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=1333390#post1333390

در مورد این که شما قبل از این کار(**** اس ایدی) فقط میتونستی رام مخصوص گوشیت که بستگی به اینکه گوشیت برای کدوم از نقطه از دنیا هست رام رو دانلود و ابدیت کنی

ولی وقتی سو پر اس ایدی باشه
رام هر منطقه رو میتونی نصب کنی:):)

mehdi522
2012-04-05, 02:15 PM
سلام و درود
دوسته من،مشکل من اینه کخ گوشیم اس آف نمیشه،آنلاک کردم ولی اس ، را مو به مو طبق آموزش رفتم جلو خیلی هم تست کردم،اما بفکر دانگرید افتادم،که فایل های ota را پیدا کردم که باید اون ها را بریزم تا بتونم اس آف بکنم.
**** سی آی دی هم نمیتونم بکنم چون باید گوشیم اس آف باشه،مگر رام بریزم اون هم رسمی.
ورژن بیلد نامبرم هم 1.52.720.3 اندروید 2.3.4 هست.
بیرون هم بردم اعصاب همه را ریخت به هم،اون ها هم گفتند اس آف نمیشه و گوشی تو اینجوری در اومده و گفتند بفروش.
خلاصه خودم پاپیچ شدم عیبش را پیدا کنم با کمک اساتیدی که هستندو
پوزش من را هم بابت توضیحاتی که دادم بپذیرید.


من هم دقیقا همین مشکل را دارم ورژن گوشیم هم همینه.گوشی رو از طریق آموزش سایت رسمی آنلاک کردم و روت اما s-off نشد لطفا کمک کنید

ROID&
2012-04-06, 10:57 PM
من هم دقیقا همین مشکل را دارم ورژن گوشیم هم همینه.گوشی رو از طریق آموزش سایت رسمی آنلاک کردم و روت اما s-off نشد لطفا کمک کنید


با توجه به مراحل بگو کجاش مشکل داری

saeidshah
2012-05-11, 07:21 AM
سلام.خسته نباشید.من همه مراحل انجام دادم ولی ارور 170 usb connectionمیده.باید چیکار کنم اگه میشه دقیق بگید.ممنون

.:MOHSEN:.
2012-05-24, 09:23 AM
سلام.خسته نباشید.من همه مراحل انجام دادم ولی ارور 170 usb connectionمیده.باید چیکار کنم اگه میشه دقیق بگید.ممنون
سلام
اگر s-u-p-er-cid نیستین ruu مربوط به گوشیتون رو دانلود کنین
setting->about phone->sotware information->software number
مانند 1.50.401
قسمت سوم مشخص میکنه مال کدوم منطقست
401 : اروپا
415: خاورمیانه
hboot رامی رو هم که دانلود میکنین باید با hboot گوشیت یکی باشه یاازش جدیدتر باشه

.:MOHSEN:.
2012-05-28, 05:06 PM
shadowelf (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?find=lastposter&t=163109) جان
شما گوشیتون s-off هست یا آنلاک؟
چه رامی رو دانلود کردین؟
ورژن hboot رامی که دانلود کردین چیه؟
نوع ریکاوری گوشیتون چیه؟ ریکاوری اصلی یا کاستوم؟
s-u-p-e-r cid هستین یا نه؟اگر نه cid گوشیتون چیه؟

shadowelf
2012-05-28, 05:28 PM
دوست من.من s-off کردم رام 4.0.3 رو نصب کردم.ورژنhboot رو نمی دونم نوع ریکاوری هم نمی دونم s-u-p-e-r cid هم نمی دونم.من طبق این اموزش رفتم جلو.(http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=134521)

.:MOHSEN:.
2012-05-28, 05:43 PM
دوست من.من s-off کردم رام 4.0.3 رو نصب کردم.ورژنhboot رو نمی دونم نوع ریکاوری هم نمی دونم s-u-p-e-r cid هم نمی دونم.من طبق این اموزش رفتم جلو.(http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=134521)

در صورتی که از رام رسمی قبلیتون بکاپ ندارین اینکارارو انجام بدین
چون s-off کردین اول s-u-p-e-r cid کنین
از اینجا
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=157370
از رامتون بکاپ بگیرید
2. RUU مربوط به رام رسمی رو داخل رایانه اجرا کنیدسپس runرایانتون رو بازکنید و داخلش %temp% رو تایپ کنین واینتر بزنین.
3. در فولدر باز شده تو قسمت search این کلمه رو سرچ کنین
rom.zip
فایلو توی یه جا مناسب کپی کنید وبه PG58IMG.zip تغییر نامش بدین.
4. فایل رو unzip کن ، در ادامه نام hboot ورژنش مشخص شده مانند hboot_Pyramid_8x60_1.17.0011_20110602_signedbyaa
که ورژنش 1.17.00.11 هستش.
برای دانگرید (برگشت به ورژن 2.3 وگرنه به مرحله 5 بروید) :
الف- داخل پوشه UNZIP شده روی boot_signed.img کلیک راست کنید و send to compressed(zipped)folder رو انتخاب کنید
ب-فایل zip شده رو به PG58IMG.zip تغییر نام بدهید.
ج- فایل PG58IMG.zip داخل محیط اصلی sd card کپی کنید،داخل هیچ پوشه ای نذارید.
به بوت لودر بروید تا فایلو شناسایی کنه. اگه اجازه نصب خواست با vol+ اجازه نصب بدهید

5. ریکاوری اصلی رو فلش کنید
*فایل recovery_signed.img را از داخل پوشه unzip شده ، داخل پوشه فایل های fastboot کپی کنید
** گوشی رو به fastboot ببرید وریکاوری اصلی رو با کمک دستور زیر فلش کنید

fastboot flash recovery recovery_signed.img
6. برای فلش رام رسمی فایل PG58IMG.zip اصلی رو داخل محیط اصلی sd card کپی کنید،داخل هیچ پوشه ای نذارید.
باطری گوشیتون حداقل 40% باشه
به بوت لودر بروید تا فایلو شناسایی کنه. اگه اجازه نصب خواست با vol+ اجازه نصب بدهید
#اگه مشکلی پیش اومد همینجا مطرحش کنید.

shadowelf
2012-05-28, 06:18 PM
دوست من.من الان فقط 1 رام رسمی که بتونم دانلود کنم 1 لینک بدی ممنون می شم اینهایی که تو این پوست هست شیلتره.برا من!

.:MOHSEN:.
2012-05-28, 06:29 PM
دوست من.من الان فقط 1 رام رسمی که بتونم دانلود کنم 1 لینک بدی ممنون می شم اینهایی که تو این پوست هست شیلتره.برا من!
گوشیت sensation معمولیه یا xe؟

shadowelf
2012-05-28, 06:29 PM
چون s-off کردین اول s-u-p-e-r cid کنین
از اینجا
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=157370
2. RUU مربوط به رام رسمی رو داخل رایانه اجرا کنیدسپس runرایانتون رو بازکنید و داخلش %temp% رو تایپ کنین
3. در پنجره باز شده تو قسمت search این کلمه رو سرچ کنین
rom.zip
فایلو توی یه جا مناسب کپی کنید وبه PG58IMG.zip تغییر نامش بدین.
4. فایل رو unzip کن ، در ادامه نام hboot ورژنش مشخص شده مانند hboot_Pyramid_8x60_1.17.0011_20110602_signedbyaa
که ورژنش 1.17.00.11 هستش.
برای دانگرید:
الف- داخل پوشه UNZIP شده روی boot_signed.img کلیک راست کنید و send to compressed(zipped)folder رو انتخاب کنید
ب-فایل zip شده رو به PG58IMG.zip تغییر نام بدهید.
ج- فایل PG58IMG.zip داخل محیط اصلی sd card کپی کنید،داخل هیچ پوشه ای نذارید.
به بوت لودر بروید تا فایلو شناسایی کنه. اگه اجازه نصب خواست با vol+ اجازه نصب بدهید


برای فلش رام رسمی فایل PG58IMG.zip اصلی رو داخل محیط اصلی sd card کپی کنید،داخل هیچ پوشه ای نذارید.
باطری گوشیتون حداقل 40% باشه
5. به بوت لودر بروید تا فایلو شناسایی کنه. اگه اجازه نصب خواست با vol+ اجازه نصب بدهید
اقای mohsen886 (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=637677) من همه این کارارو انجام دادم.الان من می خوام بدونم رام رسمی رو می شه از طریق ریکاوری نصب کرد یا نه.و اگر میشه 1 لینک دانلود رام بدید که من بریزم.و جدید باشه ممنون می شم.:x:flower::santa:

.:MOHSEN:.
2012-05-28, 06:52 PM
اقای mohsen886 (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=637677) من همه این کارارو انجام دادم.الان من می خوام بدونم رام رسمی رو می شه از طریق ریکاوری نصب کرد یا نه.و اگر میشه 1 لینک دانلود رام بدید که من بریزم.و جدید باشه ممنون می شم.:x:flower::santa:

ریکاوری دستی فقط برای نصب رام های کاستومه، رام های رسمی رو باید از طریق بوت لودر نصب کنید.
برای نصب اندروید 4 رسمی نیازی به دانگرید ندارید
برای برگشت به 2.3 نیاز به دانگریده.
رام برای sensation معمولی:
اندروید 4 رسمی عربی:
http://hipfile.com/93jrzh83f0bx/RUU_PYRAMID_ICS_HTC_ARA_3.32.415.15_Radio_11.69A.3 504.00U_11.23.3504.07_M2_relase_257541_signed.exe. html
رام 2.3 رسمی عربی:
http://shipped-roms.com/download.php?&model=Pyramid&file=RUU_Pyramid_HTC_ARA_1.34.415.1_Radio_10.43a.9 007.00U_10.51.9007.27_M3_release_197242_signed.exe&send_file=yes

shadowelf
2012-05-28, 06:52 PM
گوشیت sensation معمولیه یا xe؟
معمولی

قاسم..ش
2012-06-07, 05:31 PM
ریکاوری دستی فقط برای نصب رام های کاستومه، رام های رسمی رو باید از طریق بوت لودر نصب کنید.
برای نصب اندروید 4 رسمی نیازی به دانگرید ندارید
برای برگشت به 2.3 نیاز به دانگریده.
رام برای sensation معمولی:
اندروید 4 رسمی عربی:
http://hipfile.com/93jrzh83f0bx/RUU_PYRAMID_ICS_HTC_ARA_3.32.415.15_Radio_11.69A.3 504.00U_11.23.3504.07_M2_relase_257541_signed.exe. html
رام 2.3 رسمی عربی:
http://shipped-roms.com/download.php?&model=Pyramid&file=RUU_Pyramid_HTC_ARA_1.34.415.1_Radio_10.43a.9 007.00U_10.51.9007.27_M3_release_197242_signed.exe&send_file=yes

سلام.رام گوشی من میو اندروید4هست
برای نصب 2.3 باید دانگریدکنم؟
با روشotaفکرکنم نمیتونم رام اصلی نصب کنم چون رام قبلیم کاستومه.درسته؟
من وقتی دانگریدکنم دیگه گوشیم بالا نمیاد. پس قبلش باید س.و.پ.ر سی ای دی کنم.که بتونم رام خاورمیانه بریزم درسته؟
ایا بانصب رام اورجینال رادیو هم نصب میشه ؟
سپاس

.:MOHSEN:.
2012-06-07, 06:18 PM
سلام.رام گوشی من میو اندروید4هست
برای نصب 2.3 باید دانگریدکنم؟
با روشotaفکرکنم نمیتونم رام اصلی نصب کنم چون رام قبلیم کاستومه.درسته؟
من وقتی دانگریدکنم دیگه گوشیم بالا نمیاد. پس قبلش باید س.و.پ.ر سی ای دی کنم.که بتونم رام خاورمیانه بریزم درسته؟
ایا بانصب رام اورجینال رادیو هم نصب میشه ؟
سپاس

سلام
برای نصب 2.3 آره
آموزش دانگرید
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=169309
ota آپدیت های رسمی برای رام های رسمیه،درسته
درسته گوشیت بالا نمیاد چون ورژن hboot گوشیت تغییر میکنه
s-u-p-e-r cid برای اینه که بتونی همه رام های رسمی مربوط به همه مناطق رو نصب کنی، اگر cid گوشیتون HTC__J15 هست برای نصب خاورمیانه نیاز به s-u-p-e-r cid ندارین.
وقتی رام رسمی رو فلش می کنید ، رادیو مربوط به خودشو نصب می کنه

mehdi522
2012-07-01, 07:31 PM
خوشبختانه من مشکل رو حل کردم. از آموزش دانگرید (البته روش دوم) استفاده کردم بعد ریکاوری استوک فلش کردم و بد revol.. کار خودش رو کرد. حالا رام عربی 2.3.3 نصب کردم.

alpacino67
2012-07-31, 06:56 PM
به این روش انجام دادم و به راحتی شد فقط الان گیر مشکل wifi افتادم.به هر حال مرسی

bod355
2012-10-15, 09:56 AM
سلام خدمت آقا mohsen886 من یه رام رسمی خاورمیانه ورژن3.32.415.115دانلود کردم گوشیم sensatione xeهست ورژن رام خود گوشی 3.33.415.106هست رام از طریق کامپیوتر اجرا میکنم همچی درسته ولی بعداز رفتن به bootlooderو sending بعد میره به updateing یه مقدار میره بعد error:140(bootlooderمیده من چه کنم الان؟

.:MOHSEN:.
2012-10-15, 10:39 AM
سلام خدمت آقا mohsen886 من یه رام رسمی خاورمیانه ورژن3.32.415.115دانلود کردم گوشیم sensatione xeهست ورژن رام خود گوشی 3.33.415.106هست رام از طریق کامپیوتر اجرا میکنم همچی درسته ولی بعداز رفتن به bootlooderو sending بعد میره به updateing یه مقدار میره بعد error:140(bootlooderمیده من چه کنم الان؟
سلام داداشم
ورژن رامی که نصب داری یعنی 3.33 آخرین ورژنه و مشکل wifi نداره ،بهمین علت ورژنای پایینتر نصب نمیشن، ورژن 3.32 مشکل wifi داره.
چرا میخوای 3.32 رو نصب کنی؟

bod355
2012-10-15, 11:04 AM
والا بذار اول من قضیه را بهتون بگم الان من یه sensation xeصفر دارم تنها مشکلی که الان دارم اینکه وقتی با این گوشی تماس میگیرم صدا رو خوب نمیفرسته یعنی با خرخر خیلی زیادی میفرسته گفتم شاید از رام باشه که اینطوری میکنه بخاطر همین خواستم عوض کنم حالا نظر شما چیه ببخشید وقتتان را گرفتم شرمنده

.:MOHSEN:.
2012-10-15, 11:19 AM
والا بذار اول من قضیه را بهتون بگم الان من یه sensation xeصفر دارم تنها مشکلی که الان دارم اینکه وقتی با این گوشی تماس میگیرم صدا رو خوب نمیفرسته یعنی با خرخر خیلی زیادی میفرسته گفتم شاید از رام باشه که اینطوری میکنه بخاطر همین خواستم عوض کنم حالا نظر شما چیه ببخشید وقتتان را گرفتم شرمنده
خواهش میکنم
تا حالاهمچین مشکلی که نرم افزاری باشه رو ندیدم
رادیو گوشیتو آپدیت کن، ببین درست میشه
http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1474139&postcount=17
اگه گوشیت گارانتی داره، ببر گارانتی.

bod355
2012-10-15, 11:22 AM
والا گارانتی که نداره حالا ورژن رادیو آپدیت کنم ببینم درسته میشه یا نه بازم ممنون از راهنمای که کردین مرسی

.:MOHSEN:.
2012-10-15, 11:30 AM
والا گارانتی که نداره حالا ورژن رادیو آپدیت کنم ببینم درسته میشه یا نه بازم ممنون از راهنمای که کردین مرسی
برای عوض کردن رام ،میتونی گوشیتو آنلاک کنی و از رام های کاستوم استفاده کنی
با آنلاک کردن، گوشیت factory reset میشه
موفق باشی عزیز

bod355
2012-10-15, 11:38 AM
آقا راهی هست که روی همین رامی که الان نصب هست رادیو عوض کنم چون از طریق کاستوم رام خیلی گرفتاری هست
ممنون از توجه تان

.:MOHSEN:.
2012-10-15, 11:44 AM
آقا راهی هست که روی همین رامی که الان نصب هست رادیو عوض کنم چون از طریق کاستوم رام خیلی گرفتاری هست
ممنون از توجه تان
رادیو جدید رو از سرور اصلی دانلود کن و داخل مموری کارت کپی کن ، داخل هیچ پوشه ای نذاریش.
بعدش به بوت لودر برو و با +vol اجازه نصب بده.

bod355
2012-10-15, 11:49 AM
اینکارو کردم خودش چندتا LOUDING آورد بعد گوشه صفحه چندتا خط پر کرد اما هیچ سوالی از من نکرد که من کاری بکنم

bod355
2012-10-15, 12:00 PM
ورژن رادیو که الان روی گوشی هست را نگاه کردم اینه:11.76A.3504.00U-11.24A.3504.31-M

.:MOHSEN:.
2012-10-15, 12:04 PM
اینکارو کردم خودش چندتا LOUDING آورد بعد گوشه صفحه چندتا خط پر کرد اما هیچ سوالی از من نکرد که من کاری بکنم
برو به این قسمت
settings->about phone->software information->more->baseband version
ورژن رادیو رو چک کن ببین با ورژنی که دانلود کردی یکیه
اگه یکی باشه، رام رسمی 3.33.415.106 رو دانلود وفلش کن
خودم لینکشو ندارم

bod355
2012-10-15, 12:06 PM
باشه دانلود کنم فلش بزنم ببینم درست میشه یا نه خیلی کمک کردی حال دادی بهم دمت گرم با مرام یدونه ای:)

.:MOHSEN:.
2012-10-15, 12:09 PM
ورژن رادیو که الان روی گوشی هست را نگاه کردم اینه:11.76A.3504.00U-11.24A.3504.31-M
رادیو جدید رو نصب داری
بعد از اینکه گوشیتو به اندروید 4 آپدیت کردی، این مشکل به وجود اومد؟
قبل ازفلش رام، یه factory reset بزن اگه درست نشد رام جدید رو فلش کن

bod355
2012-10-15, 01:16 PM
آقا من هرچی گشتم تونستم این ورژن را گیر بیارم این رو نصب کنم :OTA_PYRAMID_LE_ICS_35_S_hTC_Asia_WWE_3.33.707.106-3.32.707.110_R_release_268466m8jtc7zbi2v4aluj.zip (http://bs.baidu.com/p-648ce942c85e6cc77677e618666f84db/1de1cb0e5a4200f7a3283375c2b7b5f9?sign=MBOT:gNQ17x3 aoMs8:6qk6KOKQwPWyhzm%2FjtC%2F8cbOmJk%3D&time=1344354741&response-content-disposition=attachment;%20filename=OTA_PYRAMID_LE_ ICS_35_S_hTC_Asia_WWE_3.33.707.106-3.32.707.110_R_release_268466m8jtc7zbi2v4aluj.zip)

bod355
2012-10-15, 01:45 PM
آقا MOHSENمن همچنان منتظر کمک شما و راهنمای دوستان هستم
راستی آقا MOHSENمن از همون اول که گوشی رو گرفتم همچی کارخانه ای همینطور بود من هنوز هیچ کاری با گوشی انجام ندادم

.:MOHSEN:.
2012-10-15, 02:45 PM
آقا من هرچی گشتم تونستم این ورژن را گیر بیارم این رو نصب کنم :OTA_PYRAMID_LE_ICS_35_S_hTC_Asia_WWE_3.33.707.106-3.32.707.110_R_release_268466m8jtc7zbi2v4aluj.zip (http://bs.baidu.com/p-648ce942c85e6cc77677e618666f84db/1de1cb0e5a4200f7a3283375c2b7b5f9?sign=MBOT:gNQ17x3 aoMs8:6qk6KOKQwPWyhzm%2FjtC%2F8cbOmJk%3D&time=1344354741&response-content-disposition=attachment;%20filename=OTA_PYRAMID_LE_ ICS_35_S_hTC_Asia_WWE_3.33.707.106-3.32.707.110_R_release_268466m8jtc7zbi2v4aluj.zip)


آقا MOHSENمن همچنان منتظر کمک شما و راهنمای دوستان هستم
فعلن دانلود نکن،به این سوالام جواب بده
وقتی گوشی رو خریدی اندروید 2.3 روش نصب بود یا اندروید 4؟
خودت به اندروید 4 یا همین فریمور 3.33 آپدیتش کردی؟
به بوت لودر برو و نوشته های بوت لودر رو بخون
بوت لودر گوشیت لاکه یا آنلاک یا ریلاک؟
گوشیت s-offه یا s-on؟

.:MOHSEN:.
2012-10-15, 03:17 PM
به سوالای پست قبلیم جواب ندادی
وقتی گوشی رو نو میخری باید ورژن اندرویدش 2.3 باشه، بوت لودرش لاک و s-on باشه.
برای فلش رام اینکارارو انجام بده
این رام رو دانلود کن ، از همه رام های رسمی جدیدتره، مال اروپاست.
http://vi8.info/HTC-Sensation/Sensation-XE/RUU-Pyramid-LE-ICS-35-hTC-Europe-3.33.401.106-Radio-11.76A.3504.00U-11.24A.3504.31-M-release-266172-signed.exe

1. قبل از فلش کردن رام باید از طریق این آموزش تغییر cid بدی، در مرحله 7 این دستور
adb reboot bootloader
ودر مرحله 9 این دستور رو تایپ کن(بین HTC و 001 دوتا آندرلاینه)
fastboot oem writecid HTC__001

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=155374

2. از طریق این آموزش رام رو فلش کن، مراحل 2 و 3 و6 رو انجام بده
http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1433125&postcount=14

بعد فلش برای آپدیت چک کن ، بهت آپدیت جدید میده.
باید برم
موفق باشی داداشم

bod355
2012-10-15, 09:51 PM
آقا چطور میتونم s-offکنم چون این روشی اولی که برای تغییرcidگذاشتی روبلد نیستم رفتم سراغ روش جدیدت که اونم s-off میخواد

.:MOHSEN:.
2012-10-15, 09:58 PM
آقا چطور میتونم s-offکنم چون این روشی اولی که برای تغییرcidگذاشتی روبلد نیستم رفتم سراغ روش جدیدت که اونم s-off میخواد
برای تغییر cid طبق مراحل پیش برو ، مشکلی پیش نمیاد
وقتی cid رو تغییر بدی دیگه نیازی به s-off نیست ،همون سه شماره رو انجام بده ، رام نصب میشه.
برای s-off به روش قدیمی نیاز به اندروید 2.3 داری ولی روگوشیت اندروید 4 نصبه.

bod355
2012-10-15, 10:04 PM
میخام از روش جدید که گذاشتی تغییر cid بدم بدون s-off میشه
راستی یادم رفت بگم خیلی با مرامی با این همه سوال من شرمنده

.:MOHSEN:.
2012-10-15, 10:12 PM
میخام از روش جدید که گذاشتی تغییر cid بدم بدون s-off میشه
راستی یادم رفت بگم خیلی با مرامی با این همه سوال من شرمنده
خواهش میکنم، دشمنت شرمنده
آره بدون s-off میشه تغییر cid بدی ولی نمیتونی s-u-p-e-r cid کنی
وقتی cid تغییر کنه خود گوشیت ریستارت میشه، بعد یا قبل از تغییر cid، چه گویشیت ریستارت بشه یا نشه ، با دستور زیر میتونی بفهمی cid گوشیت چیه
fastboot getvar cid
همه رام ها بجز رام عربی کیبورد فارسی ندارند ولی بعد نصب رام میتونی کیبورد فارسی نصب کنی

bod355
2012-10-15, 10:20 PM
آقا از طریق همان روش جدید رفتم گزینه 1 را زدم که تغییر cidبده یه ریستارت کرد بعد که زدم مشخصات cid روبیاره این رو آورد:htc-j15

.:MOHSEN:.
2012-10-15, 10:25 PM
آقا از طریق همان روش جدید رفتم گزینه 1 را زدم که تغییر cidبده یه ریستارت کرد بعد که زدم مشخصات cid روبیاره این رو آورد:htc-j15
روش auto s-u-p-e-r cid نیاز به s-off داره، روشی رو که گفتم امتحان کن.

bod355
2012-10-15, 10:28 PM
آخه میدونی مشکل اینجاست که نمیدونم در مرحله 5 چطور او کلمات را تایپ کنم یه مقدار مارو حل بدی رفتیم:)

.:MOHSEN:.
2012-10-15, 10:47 PM
آخه میدونی مشکل اینجاست که نمیدونم در مرحله 5 چطور او کلمات را تایپ کنم یه مقدار مارو حل بدی رفتیم:)
بعد از وارد کردن هر دستور اینتر بزن وگرنه بجای مرحله پنج اینکارو انجام بده
برو داخل پوشه ای که فایلارو از حالت فشرده خارج کردی و با گرفتن کلید shift رو مکان خالی کلیک راست کن و open command window here رو انتخاب کن.
usb d-e-b-u-g-g-i-n-g گوشی رو از این قسمت فعال کن وبقیه دستورات رو تایپ کن
settings->developer option
مشکلی پیش اومد ،پست بده ، دوستان جواب میدن
dc میشم
شب خوش عزیز:happy::flower:

bod355
2012-10-15, 11:13 PM
آقا از مرحله 5به بعد رفتم تا مرحله 9رفتم fastboot oem writecid 11111111را تایپ کردم اینتر زدم بعدfastboot reboot-bootloaderرا تایپ کردم بعد اینتر زدم گوشی ریبوت شد اما نه تو کامپیوتر نه تو گوشی 11111111را ندیدم حال چه کنم؟

.:MOHSEN:.
2012-10-16, 11:04 AM
آقا از مرحله 5به بعد رفتم تا مرحله 9رفتم fastboot oem writecid 11111111را تایپ کردم اینتر زدم بعدfastboot reboot-bootloaderرا تایپ کردم بعد اینتر زدم گوشی ریبوت شد اما نه تو کامپیوتر نه تو گوشی 11111111را ندیدم حال چه کنم؟

تو پستام که گفتم چیکار کنی دوست عزیز
به این سوالام جواب ندادی

فعلن دانلود نکن،به این سوالام جواب بده
وقتی گوشی رو خریدی اندروید 2.3 روش نصب بود یا اندروید 4؟
خودت به اندروید 4 یا همین فریمور 3.33 آپدیتش کردی؟
به بوت لودر برو و نوشته های بوت لودر رو بخون
بوت لودر گوشیت لاکه یا آنلاک یا ریلاک؟
گوشیت s-offه یا s-on؟

htc sync رو نصب کن و usb d-e-b-u-g-g-i-n-g گوشی رو فعال کن

بعد از وارد کردن هر دستور اینتر بزن وگرنه بجای مرحله پنج اینکارو انجام بده
برو داخل پوشه ای که فایلارو از حالت فشرده خارج کردی و با گرفتن کلید shift رو مکان خالی کلیک راست کن و open command window here رو انتخاب کن.
usb d-e-b-u-g-g-i-n-g گوشی رو از این قسمت فعال کن وبقیه دستورات رو تایپ کن
settings->developer option
مشکلی پیش اومد ،پست بده ، دوستان جواب میدن
dc میشم
شب خوش عزیز:happy::flower:

تو این پست هم که گفتم برای نصب رام چیکار کنی و درمرحله 7 و 9 چه دستوراتی رو واردکنی

به سوالای پست قبلیم جواب ندادی
وقتی گوشی رو نو میخری باید ورژن اندرویدش 2.3 باشه، بوت لودرش لاک و s-on باشه.
برای فلش رام اینکارارو انجام بده
این رام رو دانلود کن ، از همه رام های رسمی جدیدتره، مال اروپاست.
http://vi8.info/HTC-Sensation/Sensation-XE/RUU-Pyramid-LE-ICS-35-hTC-Europe-3.33.401.106-Radio-11.76A.3504.00U-11.24A.3504.31-M-release-266172-signed.exe

1. قبل از فلش کردن رام باید از طریق این آموزش تغییر cid بدی، در مرحله 7 این دستور
adb reboot bootloader
ودر مرحله 9 این دستور رو تایپ کن(بین HTC و 001 دوتا آندرلاینه)
fastboot oem writecid HTC__001

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=155374

2. از طریق این آموزش رام رو فلش کن، مراحل 2 و 3 و6 رو انجام بده
http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1433125&postcount=14

بعد فلش برای آپدیت چک کن ، بهت آپدیت جدید میده.
باید برم
موفق باشی داداشم

0ok
2012-12-06, 02:34 AM
سلام اقا این راما رو گوشی انلاک نصب میشه؟؟؟
چون رام رسمیه بلاک نکنه گوشیرو؟؟؟؟

.:MOHSEN:.
2012-12-30, 11:08 PM
سلام اقا این راما رو گوشی انلاک نصب میشه؟؟؟
چون رام رسمیه بلاک نکنه گوشیرو؟؟؟؟
سلام
برای نصب رام رسمی باید گوشی لاک باشه وگرنه نصب نمیشه
مگه اینکه گوشی رو s-off و s-u-p-e-r cid کرده باشین

saeed_hojj
2012-12-31, 07:45 PM
با عرض سلام ..
گوشیم سنسیشن معمولی با رام کاستوم و اندروید 4 .. **** سید هم هست. هر رام رسمی که دانلود میکنم و طبق آموزش پیش میرم، خطای 155 میده و نصب نمیشه! چیکار کنم؟ از دوستان تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید .. پیشاپیش ممنونم

™M.ReZa
2012-12-31, 07:55 PM
با عرض سلام ..
گوشیم سنسیشن معمولی با رام کاستوم و اندروید 4 .. **** سید هم هست. هر رام رسمی که دانلود میکنم و طبق آموزش پیش میرم، خطای 155 میده و نصب نمیشه! چیکار کنم؟ از دوستان تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید .. پیشاپیش ممنونم

دوست عزیز توجه کنید باید بوت لودر گوشیتون لاک باشه

saeed_hojj
2012-12-31, 10:37 PM
دوست عزیز توجه کنید باید بوت لودر گوشیتون لاک باشه

گوشی من s-off و s-u-p-e-r cid هست! آیا برای نصب رام رسمی بازم نیاز هست بوت لودر گوشی لاک بشه؟؟ لطفا آموزش لاک کردن بوتلودر سنسیشن رو بزارید.. سپاس بیکران:flower::flower::flower::x

™M.ReZa
2012-12-31, 10:48 PM
گوشی من s-off و s-u-p-e-r cid هست! آیا برای نصب رام رسمی بازم نیاز هست بوت لودر گوشی لاک بشه؟؟ لطفا آموزش لاک کردن بوتلودر سنسیشن رو بزارید.. سپاس بیکران:flower::flower::flower::x

بله حتما باید لاک باشه

گوشی رو به Boot loader ببرید و در ADB دستور زیر را وارد کنید

fastboot oem lock

tahamtan73
2013-07-30, 02:22 PM
سلام دوستای عزیز مخصوصا داش رضا
اقا اپدیت جدید رسمی بعد از ورژن ۴.۰.۳
اومده؟

Majid1313
2013-07-30, 11:46 PM
سلام دوستای عزیز مخصوصا داش رضا
اقا اپدیت جدید رسمی بعد از ورژن ۴.۰.۳
اومده؟

فعلا آپدیتی نیومده و امکان داره نیاد

tahamtan73
2013-07-31, 12:21 AM
چراااا

Majid1313
2013-07-31, 12:22 AM
چراااا

چون گوشی های جدیدتری اومده دیگه این گوشی ها آپدیت نمیشن اینم نظر کارخونه سازندشه که به چه گوشی هایی آپدیت بده یا نده

1374hamid
2014-12-31, 09:22 AM
سلام دوستان من این گوشی رو دارم و االان خاموش شده و گویا مثل اینکه بوتش پریده باشه. لطفا راهنماییم کنیم چطور میتونم یه بوت براش پیدا کنم و با چه نرم افزاری باید نصبش
کنم . خواهش میکنم بهم کمک کنیید.:2::2::2:

عماد22
2014-12-31, 11:36 AM
سلام عزیز از سایت خود کارخونه میتونی جستجو کنی.البته فایلای ایرانیشم هست که با سرچ توی گوگل پیدا میشه.

1374hamid
2014-12-31, 02:03 PM
با چه نرم افزاری باید فلشش کنم. طریقه ی فلش کردنش هم اگه میشه بهم بگید ممنون میشم

Majid1313
2015-01-01, 12:45 AM
با چه نرم افزاری باید فلشش کنم. طریقه ی فلش کردنش هم اگه میشه بهم بگید ممنون میشم

اگه میتونی ب فست بوت بری رام رسمی بزن اگه نه باید بدی بیرون با باکس فلش بزنن