PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : sensation XE || آموزش مرحله به مرحله نصب رام رسمی



ROID&
2012-02-26, 12:52 PM
سلام دوستان:)
دیدم خیلی از دوستان برای نصب رام رسمی مشکل دارن تصمیم گرفتم یه بار اموزش جامع قرار بدم


بهترین راه فلش RUU زیر است

1) مطمئن شوید که درایور گوشی نصب شده است.
2) اطمینان حاصل کنید باتری گوشی حداقل 30٪ باشد.
3) تیک این قسمت ها روشن باشد.
settings>applications->development->usb deb***ing and uncheck on settings->power-> fastboot.
4) بوت شدن در بوت لودر و رفتن به fastboot(چک کنید ببینید به بوت لودر میره یا نه)

5) اجرای RUU و نصب
6)تمام


اگر این روش جواب نداد
سو-پر اس ای دی کنید

[/URL][URL="http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=155374"]اموزش تغییر cid به su-per cid (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=149931)
سپس فایل ruu رو اجرا و نصب کنید

اگر جایی مشکل داشتین همینجا مطرح کنین

موفق باشید

ROID&
2012-04-20, 08:17 PM
دوستان خسته نباشين.سوالي داشتم.
من يه سنسيشن دارم.اين مدلشهhtc sensioon z710e.بايدسنسيشن معمولي باشه.ذرسته
فارسي تايپ نميكنه
فعلا فقط قصد ريختن رام اورجينال براي تايپ فارسي رو دارم

ايا بيس نامبر براي ريختن رام اورجينال مهمه
تو تايپيكها كه خوندم اينجورفهميدم كه اندروييد4يه سري مشكلاتي داره.مثل كار نكردن بلوتوث.واي فاي.دوربين.روت.اس اف...ايا درسته.براي سنسيشن معمولي

اگه بخوام رام اورجينال بريزم.فقط بايد CIDروتغيير بدم.يعني ديگه اس اف.روت لازم نيست.

تو اين تايپيك نوشته براي نصب رام اورجينال يا كوك شده حتما اول بايد اس اف و روت شده باشه گوشي.درسته
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=134521
__________________
رام اورجينال ريختن معمولا چه مشكلاتي داره.بعني ريختنش بدون دردسره

اگه بخوام رام كاستوم بريزم.ايا بايد.اول اس اف يعد روت بعد ريكاوري و اخر رام بريزم


سوال اخر يه رام اورجينال و كاستوم براي سنسيشن معمولي بهم معرفي كنيد تو تايپيكها كه عالي باشه
تشكر
سلام:santa:
به نظر من
رام رسمی رو ول کن

این کارارو به ترتیبی که میگم انجام بده


اس اف- روت (http://ir-tci.org/forum/showthread.php?t=148876)
ابدیت فریمور(ابدیت کن به 3.32)
(http://ir-tci.org/forum/showthread.php?t=154894)
پیش نیاز ابدیت فریمور تغییر **** -اس ای دی هست
هونجا اموزشش هست
نصب رام (http://ir-tci.org/forum/showthread.php?t=134521)
اینم بهترین رام سنس دار از نظر من (http://ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1386686&postcount=125)


سوالی داشتی در پرسش و پاسخ (http://ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=787) مطرح کن

hamedunix
2012-05-03, 11:58 PM
من S-off هستم و رام کاستوم ARHD که ICS هست رو نصب کردم. فیرمور گوشی رو هم به 1.32 ارتقا دادم.
حالا اگر بخوام RUU رو نصب کنم باید چیکار کنم؟ لازمه قبل از نصبش کاری بکنم؟

ROID&
2012-05-04, 06:06 PM
من S-off هستم و رام کاستوم ARHD که ICS هست رو نصب کردم. فیرمور گوشی رو هم به 1.32 ارتقا دادم.
حالا اگر بخوام RUU رو نصب کنم باید چیکار کنم؟ لازمه قبل از نصبش کاری بکنم؟

نه فقط فایل ruu گوشیتو بگیر و نصب کن

ZR-1
2012-08-16, 09:24 PM
1) مطمئن شوید که درایور گوشی نصب شده است.

سلام.
درایور گوشیو از کجا باید دانلود کنم ؟


Sent From My Sensation XE Using Tapatalk

.:MOHSEN:.
2012-08-17, 02:40 PM
سلام.
درایور گوشیو از کجا باید دانلود کنم ؟


Sent From My Sensation XE Using Tapatalk
سلام
منظور از درایور همون htc syncه
دانلود htc sync (http://dl4.htc.com/managed-assets/support/software/htc-sync/htc_sync_setup_3.2.20.exe)

ZR-1
2012-09-03, 01:12 PM
سلام.
من امروز می خواستم گوشیمو با این رام (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1522562&postcount=67) آپدیت کنم که این ارور رو داد.
مشکل از کجاست ؟
http://myup.ir/images/79932300933525816206_thumb.jpg (http://myup.ir/viewer.php?file=79825152136075253168.jpg)
http://myup.ir/viewer.php?file=79825152136075253168.jpg

P0YA
2012-09-03, 01:31 PM
سلام.
من امروز می خواستم گوشیمو با این رام (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1522562&postcount=67) آپدیت کنم که این ارور رو داد.
مشکل از کجاست ؟
http://myup.ir/images/79932300933525816206_thumb.jpg (http://myup.ir/viewer.php?file=79825152136075253168.jpg)
http://myup.ir/viewer.php?file=79825152136075253168.jpg

سلام
ارور 155 یعنی این رام با گوشی شما سازگار نیست

ZR-1
2012-09-03, 04:03 PM
راسی یه سوال هم دارم، برای نصب رام رسمی که RUU باشه باید گوشی رو در حالت Chargr Only به PC وصل کنم یا HTC Sync Manager ؟

Sent From My Sensation XE Using Tapatalk

™BehnaM
2012-09-03, 04:44 PM
راسی یه سوال هم دارم، برای نصب رام رسمی که RUU باشه باید گوشی رو در حالت Chargr Only به PC وصل کنم یا HTC Sync Manager ؟

Sent From My Sensation XE Using Tapatalk
گوشیتو به بوتلودر ببر با خاموش كردن گوشي و گرفتن vol - و power ميره به بوتلودر بعد به قسمت fastboot و بعد وصل مي كني به كامپيوتر و اقدام به نصب مي كني..
موفق باشي..

.:MOHSEN:.
2012-09-04, 10:46 AM
سلام.
من امروز می خواستم گوشیمو با این رام (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1522562&postcount=67)آپدیت کنم که این ارور رو داد.
مشکل از کجاست ؟
http://myup.ir/images/79932300933525816206_thumb.jpg (http://myup.ir/viewer.php?file=79825152136075253168.jpg)
http://myup.ir/viewer.php?file=79825152136075253168.jpg
سلام داداش POYA درست گفتن

سلام
ارور 155 یعنی این رام با گوشی شما سازگار نیست
برای سازگار کردنش ،اگه s-off هستی، s-u-p-e-r cid کن و اگرم s-onی ،باید تغییر cid به HTC__001 بدی و ریکاوری اصلی گوشی رو فلش و گوشیتو لاک کنی و اونوقت رام رو نصب کنی.
آموزشاش تو انجمن هست.

راسی یه سوال هم دارم، برای نصب رام رسمی که RUU باشه باید گوشی رو در حالت Chargr Only به PC وصل کنم یا HTC Sync Manager ؟

Sent From My Sensation XE Using Tapatalk
گوشیتو در حالت charge only وصل کن و usb d-b-u-g-g-i-n-g فعال باشه، درایورای گوشیت هم نصب باشه
بعد اجرا و نصب همین کاری رو انجام میده که داش بهنام گفتن یعتی گوشیتو به fastboot میبره و رام رو نصب میکنه

گوشیتو به بوتلودر ببر با خاموش كردن گوشي و گرفتن vol - و power ميره به بوتلودر بعد به قسمت fastboot و بعد وصل مي كني به كامپيوتر و اقدام به نصب مي كني..
موفق باشي..
این روش نصب رو بهت توصیه نمیکنم چون ممکنه با یه ریستارت شدن رایانت حین نصب، گوشیت بریک بشه.
بجاش از این استفاده کن.

در صورتی که از رام رسمی قبلیتون بکاپ ندارین اینکارارو انجام بدین
چون s-off کردین اول s-u-p-e-r cid کنین
از اینجا
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=157370
1.از رامتون بکاپ بگیرید
2. RUU مربوط به رام رسمی رو داخل رایانه اجرا کنیدسپس runرایانتون رو بازکنید و داخلش %temp% رو تایپ کنین واینتر بزنین.
3. در فولدر باز شده تو قسمت search این کلمه رو سرچ کنین
rom.zip
فایلو توی یه جا مناسب کپی کنید وبه PG58IMG.zip تغییر نامش بدین.
4. فایل رو unzip کن ، در ادامه نام hboot ورژنش مشخص شده مانند hboot_Pyramid_8x60_1.17.0011_20110602_signedbyaa
که ورژنش 1.17.00.11 هستش.
برای دانگرید (برگشت به ورژن 2.3 وگرنه به مرحله 5 بروید) :
الف- داخل پوشه UNZIP شده روی boot_signed.img کلیک راست کنید و send to compressed(zipped)folder رو انتخاب کنید
ب-فایل zip شده رو به PG58IMG.zip تغییر نام بدهید.
ج- فایل PG58IMG.zip داخل محیط اصلی sd card کپی کنید،داخل هیچ پوشه ای نذارید.
به بوت لودر بروید تا فایلو شناسایی کنه. اگه اجازه نصب خواست با vol+ اجازه نصب بدهید

5. ریکاوری اصلی رو فلش کنید
*فایل recovery_signed.img را از داخل پوشه unzip شده ، داخل پوشه فایل های fastboot کپی کنید
** گوشی رو به fastboot ببرید وریکاوری اصلی رو با کمک دستور زیر فلش کنید

fastboot flash recovery recovery_signed.img
6. برای فلش رام رسمی فایل PG58IMG.zip اصلی رو داخل محیط اصلی sd card کپی کنید،داخل هیچ پوشه ای نذارید.
باطری گوشیتون حداقل 40% باشه
به بوت لودر بروید تا فایلو شناسایی کنه. اگه اجازه نصب خواست با vol+ اجازه نصب بدهید
.

ali_men200
2012-09-21, 10:33 AM
این ruu رو از کجا میتونم دانلود کنم.

ZR-1
2012-09-24, 05:19 PM
این ruu رو از کجا میتونم دانلود کنم.

سلام دوست عزيز، از اين پست مي تونيد دانلود کنيد
http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1522562&postcount=67
موفق باشيد:flower:
Sent From My GT-N7000 Using Tapatalk

ali_men200
2012-10-15, 11:07 PM
سلام دوست عزيز، از اين پست مي تونيد دانلود کنيد
http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1522562&postcount=67
موفق باشيد:flower:
Sent From My GT-N7000 Using Tapatalk

مرسی و ممنون

hamed917
2013-02-16, 07:59 PM
سلام ارور171 میده
لطفا راهنمایی کنید

.:MOHSEN:.
2013-02-26, 09:41 PM
سلام ارور171 میده
لطفا راهنمایی کنید
سلام
رام مطابق با cid گوشیتو دانلود کن
برای نصب رام رسمی باید بوت لودر لاک باشه.

saeed_hojj
2013-03-14, 11:43 AM
سلام بر اساتید عزیز
لطفا لاک کردن بوت لودر سنسیشن را به صورت مرحله به مرحله و ساده برای من تازه کار آموزش بدبد ... میخوام رام رسمی نصب کنم ولی ارور میده!! پیشاپیش ممنون

WebManager
2013-06-24, 12:10 AM
بیچاره شدم لطفا کمک کنید

بنده رام گوشیم 2.6 رسمی بود خواستم ics رسمی بریزم

بخاطر اینکه cid بنده HTC__J15 بود و سافتور نامبر بنده هم 405.4 بود

ابتدا اومدم این رام رو دانلود کردم: RUU_RUNNYMEDE_ICS_35_S_HTC_ARA_2.33.415.1_Radio_20 .71.30.0833U_3831.16.00.27_M_release_260264_signed

بعدش از طریق fastboot دیدم گوشی unlocked هست اومدم relocked کردمش ، بعد از اون اومدم در همان fastboot همون رام که بالا گفتم رو اجرا کردم تا فلش بشه، یکم ادامه داد بعد خطا داد


الان گوشی فقط بوت لودر بالا میاره ، همونی که میری قسمت fastboot

اینم بگم که من اشتباهی با کابل سامسونگ گالکسی فلش زدم،

آقا رام رو اشتباهی دانلود کردم یا از کابل هست یا از چیز دیگه و اینکه اگر از رام هست راهی هست درست بشه "؟؟

خواهشا کمک کنید

ARHB
2013-06-24, 12:16 AM
نه ربطی به کابل نداره شما یه رام رسمی ruu دانلود کنید و گوشی رو فلش بزنید درست می شه.

WebManager
2013-06-24, 12:38 AM
نه ربطی به کابل نداره شما یه رام رسمی ruu دانلود کنید و گوشی رو فلش بزنید درست می شه.


سلام داداش

مگه این رسمی نیست؟

RUU_RUNNYMEDE_ICS_35_S_HTC_ARA_2.33.415.1_Radio_20 .71.30.0833U_3831.16.00.27_M_release_260264_signed


اگر مال گوشی من نیست ممنون میشم شما رام درست ics واسه منطقه HTC__J15 و سافتورنامبر 415.4 معرفی کنین

خیلی خیلی ممنون:flower:

.:MOHSEN:.
2013-06-24, 10:31 AM
سلام داداش

مگه این رسمی نیست؟

RUU_RUNNYMEDE_ICS_35_S_HTC_ARA_2.33.415.1_Radio_20 .71.30.0833U_3831.16.00.27_M_release_260264_signed


اگر مال گوشی من نیست ممنون میشم شما رام درست ics واسه منطقه HTC__J15 و سافتورنامبر 415.4 معرفی کنین

خیلی خیلی ممنون:flower:

سلام
اينجا بخش XEيه رامى که شما دانلود کردى مال XLه
اگه گوشيت XEهست برو بخش رام هاى رسمى XE, به هيچ وجه رام رسمى يه گوشى رو روى گوشىه ديگه فلش نکن

cenabehzad
2014-04-23, 07:36 PM
سلام گوشی من تو قسمت sending... گیر میکنه.لطفا راهنمایی کنید

MOJTABAKER
2015-02-07, 03:06 PM
سلاام وورژن گوشی من که xl است اینه
ورژن اسیایی است آندرويد 4.0.3
میشه بهترین رام از نظر باتری و سرعت و پایداری بهم معرفی کنید
رسمی یا کاستوم فرقی نداره

Majid1313
2015-02-07, 05:49 PM
سلاام وورژن گوشی من که xl است اینه
ورژن اسیایی است آندرويد 4.0.3
میشه بهترین رام از نظر باتری و سرعت و پایداری بهم معرفی کنید
رسمی یا کاستوم فرقی نداره


همیشه بهترین رام، رام رسمیه کاستوم رام ها به دلیل استفاده از مدها، اورکلاک و... معمولا مصرف باطری بیشتر و پایداری کمتری نسبت به رام رسمی دارن

htc ultima
2015-04-14, 01:36 AM
سلام خدمت اساتید محترم

من گوشی HTC Titan دارم که قبلا اونو با روش گلدکارت با رام اصلی Asia_TW ، آنلاک کردم و بعد رام Dynamic 2.2 با 7.8 ویندوزفون ، روش نصب کردم.

الآن میخوام کلا روی گوشی ، رام اندروید Sensation XL رو نصب کنم. لطفا مراحل رو بطور خلاصه با ذکر لینکها توضیح بدید. آیا باید از اول شروع کنم یا اینکه فقط رام رو نصب کنم? این رو هم بگم که قبلا این کار رو انجام دادن میتونید خودتون ببینید:



http://youtu.be/wPUCCsBQyss


http://www.youtube.com/watch?v=chw-xJjjV5k&feature=bf_next&list=ULwPUCCsBQyss

bushehr_mj
2015-04-18, 05:16 AM
سلام
گوشی htc sensation xe دارم رفته رو حالت ریکاوری و نه ریست فکتوری میشه نه چیزی! میخواستم اگه مشه یه راهنمایی کنین چکار کنم چجور رامشو عوض کنم؟

Majid1313
2015-04-19, 03:07 AM
سلام
گوشی htc sensation xe دارم رفته رو حالت ریکاوری و نه ریست فکتوری میشه نه چیزی! میخواستم اگه مشه یه راهنمایی کنین چکار کنم چجور رامشو عوض کنم؟

چیکار کردی اینجوری شده؟ پارتیشن سیستم رو فرمت کردی؟ یا الان رو گوشی رام هست؟

iran2008
2015-04-22, 09:19 PM
سلام
گوشی من HTC sensation XE هست.
انلاک و s-off شده.
همچنین CID رو به 11111111 تغییر دادم.
الان این رام رسمی RUU رو گرفتم :

RUU_PYRAMID_LE_ICS_35_S_HTC_Europe_3.33.401.153_Ra dio_11.76A.3504.00U_11.24A.3504.31_M_release_28100 4_signed.exe
کابل usb رو به گوشی وصل میکنم و میزنم که رام زده بشه ، ولی ارور میده کابل به گوشی و کامپیوتر وصل نیست. در صورتیکه کابل وصله.
کابل مشکلی نداره و حتی کابل نو هم زدم.
محتویات گوشی رو راحت بالا میاره و برنامه ADB هم راحت جواب میده ولی با اتصال کابل به RUU مشکل دارم.
تیک USB Debuging زد هشده و fast boot هم فعاله.
درایو HTC هم که نصبه.
موندم علت چیه!601439

mohsen.sh
2015-06-15, 04:27 AM
دوست عزیز تیک فست بوت باید غیرفعال باشه

crt1368
2015-06-15, 11:36 AM
سلام
گوشی من HTC sensation XE هست.
انلاک و s-off شده.
همچنین CID رو به 11111111 تغییر دادم.
الان این رام رسمی RUU رو گرفتم :

RUU_PYRAMID_LE_ICS_35_S_HTC_Europe_3.33.401.153_Ra dio_11.76A.3504.00U_11.24A.3504.31_M_release_28100 4_signed.exe
کابل usb رو به گوشی وصل میکنم و میزنم که رام زده بشه ، ولی ارور میده کابل به گوشی و کامپیوتر وصل نیست. در صورتیکه کابل وصله.
کابل مشکلی نداره و حتی کابل نو هم زدم.
محتویات گوشی رو راحت بالا میاره و برنامه ADB هم راحت جواب میده ولی با اتصال کابل به RUU مشکل دارم.
تیک USB Debuging زد هشده و fast boot هم فعاله.
درایو HTC هم که نصبه.
موندم علت چیه!601439


به صورت دستی گوشی و ببر به حالت fastboot usb و رام و بزن

mehrashkan
2016-07-25, 01:46 PM
سلام دوستان گوشی من خاموشه چطور میتونم فلشش کنم؟
لطف کنید راهنماییم کنید ممنون