PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : sensation XE || آموزش ابدیت فریمور گوشی سنسیشن ایکس ای



ROID&
2012-02-23, 10:29 AM
سلام:santa:

ابدیت فریمور برای نصب رام های 4.0.3 پیش نیاز است
با نصب فریمور در گوشی یه سری بهینه سازی هایی میشه

بریم سراغ اموزش:)


نحوه ابدیت فریمور گوشی:
1.قبل از ابدیت باید s uper cid (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=149931) را نصب کنید
2.فایل فریمور مخصوص گوشی خودتون را دانلود کنید(از اخرین پست)
3.فایل را با نام به روت مموری انتقال بدین
4.به بوت لودر برین
5.منتظر شید تا فایل رو شناسایی کنه
6.اجازه نصب میخواد که شما با دکمه ولوم بالا تایید کنید
7.منتظر اتمام مراحل باشید تا از شما اجازه ریبوت بخواد
8.تمام


ورزن های موجود در پست بعدی

ROID&
2012-02-23, 10:39 AM
پیش نیاز برای اندروید 2.3

3.17 (http://www.uploadbaz.com/qtqsbao8wmja)

.................................................. .................................................. ..................
پیش نیاز برای اندروید 4

VER 3.12 (http://www.mediafire.com/?gk7gpmgpdd3zjb5)


VER 3.24 (http://www.mediafire.com/?utpdjggalstxz)


3.30 (http://xda3.androidrevolution.nl/db_mirror/ROMs/HTC%20Sensation/Firmware/3.30.401.x/PG58IMG.zip)


توجه:باتوجه به نیاز رام دانلود کنید

hamedunix
2012-04-26, 01:39 PM
من تازه S-off کرده ام و recovery هم نصب کردم. Sensation XE هستم و در حال حاضر روی Andriod 2.3.3 اورجینال گوشی هستم. میخوام ICS نصب کنم. باید کدوم فیرمور رو نصب کنم؟
در ضمن اگه من فیرمور رو آپدیت کنم اما ICS نصب نکنم، گوشی با Andriod 2.3.3 بالا میاد؟
من Recovery نصب کردم و 4EXT رو نصب نکردم، مشکلی ایجاد میشه؟

ROID&
2012-04-30, 09:57 PM
من تازه S-off کرده ام و recovery هم نصب کردم. Sensation XE هستم و در حال حاضر روی Andriod 2.3.3 اورجینال گوشی هستم. میخوام ICS نصب کنم. باید کدوم فیرمور رو نصب کنم؟
در ضمن اگه من فیرمور رو آپدیت کنم اما ICS نصب نکنم، گوشی با Andriod 2.3.3 بالا میاد؟
من Recovery نصب کردم و 4EXT رو نصب نکردم، مشکلی ایجاد میشه؟


سلام دوست من:)

شما فریمور 3.32 رو نصب کنید
بعد یه رام اندروید 4 نصب کنید از منو ریکاوری
قبلش فول وایپ یادتون نره

ROID&
2012-06-21, 02:44 PM
Firmware from 3.32.401.x & 3.32.401.10x RUU (http://goo.gl/RcbMy)

ROID&
2012-07-05, 02:39 PM
سلام
ابدیت جدید بیس(فریمور)

دوستان طبق گزارشات دوستان در این ورزن مشکل وای فای کامل حل شده


http://fotadl.htc.com/OTA_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.33.401.6-3.32.401.5_R_release_266230n9ouzm6y7ls02drn.zip

artima22
2012-07-31, 08:04 PM
خب این آپدیت 60 مگابایتی چه جورینصب میشه

.:MOHSEN:.
2012-08-02, 03:04 PM
خب این آپدیت 60 مگابایتی چه جورینصب میشه
اگه گوشیت s-off هستش فایل OTA رو داخل مموری کارت کپی کن، داخل هیچ پوشه ای نذار و از طریق ریکاوری با انتخاب apply update from sd card فلش کن
ویا به update تغییر نامش بده ومثل قبلی فلش کن.
یا تغییر نامش بده به PG58IMG.zip و از طریق بوت لودر فلش کن
اگرم s-on هستی ریکاوری اصلی گوشیتو فلش و گوشیتو لاک کن و ازداخل گوشیت برای آپدیت چک کن.

khaales
2012-08-04, 09:18 PM
من صبر می کنم چیزی ازم نمی پرسه که بخواد اون فایل زیپ رو نصب کنه

بعدم که خودم مستقیم می رم که اون زیپ فایل رو بخونم از حافظه و نصبش کنم می نویسه در حال نصب
installation
بعدش می نویسه
installation aborted

™BehnaM
2012-08-07, 08:54 AM
من صبر می کنم چیزی ازم نمی پرسه که بخواد اون فایل زیپ رو نصب کنه

بعدم که خودم مستقیم می رم که اون زیپ فایل رو بخونم از حافظه و نصبش کنم می نویسه در حال نصب
installation
بعدش می نویسه
installation aborted
عزيز تا شما اسمش رو به PG58IMG.zip
تغيير ندي كه نصب نمي شه..
تغيير اسم بده درست مي شه..
موفق باشي..

habib50
2012-09-18, 03:38 PM
با سلام من htc sensition xe دارم و انلاک شده ولی هر کاری می کنم s-off نمشود بتا کی را هم وارد میکنم ولی بعد از یک دقیقه پیام فایلد می آید لطفاً کمکم کنید از لطفتان ممنون.:wac:

ROID&
2012-09-18, 03:53 PM
با سلام من htc sensition xe دارم و انلاک شده ولی هر کاری می کنم s-off نمشود بتا کی را هم وارد میکنم ولی بعد از یک دقیقه پیام فایلد می آید لطفاً کمکم کنید از لطفتان ممنون.:wac:

نیازی به اس اف نیست
وقتی انلاک هست حله
فایل رو بریز تو روت مموری
برو تو ا چ بوت نصبش کن

ahurmazda
2013-07-05, 01:10 AM
موقع نصب رام اصلی این ارور رو میده error [130]model id errore
در صورتی ک مدل رام رو هم درست انتخاب کردم خود گوشی 3.33.415.115 یعنی خاورمیانه هستش و رام جدید ک میخوام بزنم هم 3.33.415.6 هستش خواهشا کمک کنید...در ضمن رام سیانوژن10 روش نصبه...

™BehnaM
2013-07-05, 01:00 PM
موقع نصب رام اصلی این ارور رو میده error [130]model id errore
در صورتی ک مدل رام رو هم درست انتخاب کردم خود گوشی 3.33.415.115 یعنی خاورمیانه هستش و رام جدید ک میخوام بزنم هم 3.33.415.6 هستش خواهشا کمک کنید...در ضمن رام سیانوژن10 روش نصبه...
عزيز ارور 130 در واقع معنيش اينه كه شما از ruu يا همون رام اشتباهي داري استفاده كني !!
پس مشكل از رامي هست كه داري استفاده كني !

mehrantt
2013-08-27, 08:16 PM
دوستان من از اصلی به 4.0.3 تغییر دادم ولی حالا موقع زنگ و مسیج تاچش الکی ضربه میزنه چی کارش کنم....

™BehnaM
2013-08-27, 08:46 PM
دوستان من از اصلی به 4.0.3 تغییر دادم ولی حالا موقع زنگ و مسیج تاچش الکی ضربه میزنه چی کارش کنم....
عزيز واضح تر مي گي !!
يعني چي تاچش ضربه مي زنه !؟
منظورتون وربره هنگامي كه گوشي رو لمس مي كنيد !؟

mehrantt
2013-08-27, 09:24 PM
منظورم اینه که بی خودی مثلا عدد میزنه بله همون ویره. اگه دانگرید کنم درست میشه....مرسی از پاسختون

™BehnaM
2013-08-27, 09:46 PM
منظورم اینه که بی خودی مثلا عدد میزنه بله همون ویره. اگه دانگرید کنم درست میشه....مرسی از پاسختون
خب شما اگه منظورت اونه كه مي توني از اين مسير ويبره رو قطع كني.

Setting - Sound

بعد تيك Vibrate on touch رو برداري ..
موفق باشي.