PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش روت کردن گوشي ( Sensation XL )



S@MAN M5
2012-02-23, 01:20 AM
http://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2011/10/htc_sensation_xl_hands-on_sg_0-580x436.jpg

آموزش : :whistle:

1- به مسیر زیر بروید و usb debug ging رو فعال کنید



Setting > Applications > Development

2- با کابل گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کرده و در حالت Charge Only قرار دهید

3- فایل رو ازدانلود کنید ( (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=554520&stc=1&d=1330507320) (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=554520&stc=1&d=1330507320)در ضمیمه)
(http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=554520&stc=1&d=1330507320)
4- فایل رو از حالت زیپ خارج کرده ( Extract ) و بر روی runme کلیک کنید .

5- کامپیوتر شما در این مرحله خودش کارهاش رو انجام میدهد و شما نه به گوشی و نه به کامپیوتر دست بزنید !
- طبق شماره ها پیش برید.مراحل کاملا مشخص هستند.

6- بعد از کامل شدن کار برنامه گوشی شما روت شده !!! اما هنوز کار تموم نشد !!

7- شما باید از انجمن آخرین نسخه S.u.p.e.r User رو دانلود کرده و نصب کنید

موفق باشيد

ach1372
2012-02-29, 10:54 AM
چیو باید دانلود کنیم ؟
لینکی که نیست

S@MAN M5
2012-02-29, 11:14 AM
سلام داداش عزیزم
پایین متن فکر کنه نوشته فایل ضمیمه اونو دان کن طبق روش اقدام کنید

منظورم اینه root Sensation Xl.zip (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=554520&d=1329945610)

ach1372
2012-03-24, 12:41 AM
این نحوه روت برای 1.2x کار نمیکنه !!!

AMiN.RapTure
2012-03-27, 06:09 PM
این نحوه روت برای 1.2x کار نمیکنه !!!
منظور شما رو از 1.2x متوجه نشدم بیشتر توضیح دهید.

S@MAN M5
2012-03-28, 02:58 PM
سلام داداش
فکر کنم شما باید اول گوشیتون رو انلاک کنید بعد اقدام کنید تا جواب بده
موفق باشی

reza_mar
2012-06-26, 12:49 AM
**** یوزر رو چه جوری نصب کنم؟

S@MAN M5
2012-06-26, 01:12 AM
سلام دادشم شما برنامه رو دان میکنید بعد انتقال به گوشی از فایل منینجر مینصبی،،

reza_mar
2012-06-26, 08:56 AM
دوستان من کارهای بالا رو انجام دادم ولی روت نمیشه.این فایل root sensation xl رو باید جای خاصی اکسترکت کرد؟

.:MOHSEN:.
2012-06-26, 07:17 PM
دوستان من کارهای بالا رو انجام دادم ولی روت نمیشه.این فایل root sensation xl رو باید جای خاصی اکسترکت کرد؟

شاید گوشیتون لاک هستش
برای روت کردن اول باد گوشیتونو آنلاک کنین

khanbabaja
2012-07-03, 11:30 PM
سلام من نرم افزار رو اکسترکت کردم و ران کردم اما اتفاقی نیوفتادhttp://apn.net78.net/photos/9319967c038f.jpg

™BehnaM
2012-07-04, 12:29 PM
سلام من نرم افزار رو اکسترکت کردم و ران کردم اما اتفاقی نیوفتادhttp://apn.net78.net/photos/9319967c038f.jpg
عزيز گوشيت انلاك هست؟؟
عزيز به اين قسمت هاي اموزش دقت كردي!!

1- به مسیر زیر بروید و usb debug ging رو فعال کنید


PHP Code:

Setting > Applications > Development




2- با کابل گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کرده و در حالت Charge Only قرار دهید

khanbabaja
2012-07-05, 11:53 AM
بله هر دو فعال هستند
البته سیستمم 4.0.3 هست

capac
2012-07-15, 11:31 AM
runme رو اجرا کردم.

مینویسه daemon started successfully بعد گیر میکنه.

اینجا روت شده باید کابلو جدا کنم یا تازه شروع شده؟؟

capac
2012-07-15, 12:48 PM
runme رو اجرا کردم.

مینویسه daemon started successfully بعد گیر میکنه.

اینجا روت شده باید کابلو جدا کنم یا تازه شروع شده؟؟


کسی نمیدونه؟؟

.:MOHSEN:.
2012-07-16, 02:11 PM
runme رو اجرا کردم.

مینویسه daemon started successfully بعد گیر میکنه.

اینجا روت شده باید کابلو جدا کنم یا تازه شروع شده؟؟
تازه شروع شده
برای اینکار گوشیت باید آنلاک باشه و usb d-e-b-u-g-g-i-n-g رو فعال و fastboot رو غیرفعال کنی.

S@MAN M5
2012-07-16, 11:57 PM
runme رو اجرا کردم.

مینویسه daemon started successfully بعد گیر میکنه.

اینجا روت شده باید کابلو جدا کنم یا تازه شروع شده؟؟

سلام داداش شما براي روت اندرويد 4 بايد از اين روش استفاده كنيد
گوشيتون انلاك باشه:D
اموزش روت اندرويد (4 ايس كريم ساندويچ )با برنامه s.u.p.e.r boot (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=162476)

mhndouble
2012-07-17, 12:39 AM
با روت كردن گوشي ميشه برنامه ها رو رو رم نصب كرد؟

.:MOHSEN:.
2012-07-17, 12:24 PM
با روت كردن گوشي ميشه برنامه ها رو رو رم نصب كرد؟
بله میشه
با برنامه link2sd
آموزش پارتیشن بندی مموری کارت جهت نصب برنامه ها روی مموری کارت (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=175721)

capac
2012-07-19, 09:52 PM
runme رو اجرا کردم.

مینویسه daemon started successfully بعد گیر میکنه.
'
اینجا روت شده باید کابلو جدا کنم یا تازه شروع شده؟؟





مینویسه daemon started successfully دیگه هیچی.یه ساعت منتظر موندم هیچ اتفاقی نیفتاد.میشه بیشتر توضیح بدید؟؟

S@MAN M5
2012-07-20, 01:29 AM
عزيزم اگر رام 4 استفاده ميكني بايد از اين روش استفاده كني
اموزش روت اندرويد (4 ايس كريم ساندويچ )با برنامه s.u.p.e.r boot (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=162476)

behranggh
2012-07-25, 09:16 PM
سلام وببخشید میشه لینک آخرین نسخه S.u.p.e.r User واسم بزارید.پیدا نکردم

S@MAN M5
2012-07-25, 09:59 PM
سلام وببخشید میشه لینک آخرین نسخه S.u.p.e.r User واسم بزارید.پیدا نکردم

سلام داداش اينجا سر بزن
S U P E R User - دسترسی به بخش های مهم گوشی (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=85316)

mina10
2012-10-11, 04:19 AM
سلام گوشیمو روت کنم.اطلاعاتش پاک میشه؟

AMiN.RapTure
2012-10-11, 05:47 AM
سلام گوشیمو روت کنم.اطلاعاتش پاک میشه؟
نخیر.

new2view
2012-10-11, 02:48 PM
سلام. بعد از این که گوشیمو (sensation xl( از قسمت update software آپدیت کردم ، دیگه وایرلسش مشکل دار شده و اصلا وقتی on میکنم وایرلسش رو ، network ها رو نمیشناسه....گوشی بدون اینترنت خیلی غیر قابل تحمله برام.چیکارش کنم؟ :(

™BehnaM
2012-10-11, 04:54 PM
سلام. بعد از این که گوشیمو (sensation xl( از قسمت update software آپدیت کردم ، دیگه وایرلسش مشکل دار شده و اصلا وقتی on میکنم وایرلسش رو ، network ها رو نمیشناسه....گوشی بدون اینترنت خیلی غیر قابل تحمله برام.چیکارش کنم؟ :(
از اين استفاده كن :
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=160264
موفق باشي.

new2view
2012-10-12, 01:43 PM
از اين استفاده كن :
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=160264
موفق باشي.

ممنونم..امیدوارم درست بشه.لطف کردین

new2view
2012-10-12, 01:52 PM
از اين استفاده كن :
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=160264
موفق باشي.

برنامه رو که نصب کردم درخواست میکنه که باید گوشی روت بشه،بعد. از اونجا که من گوشی رو خیلی وقت نیست خریدم میخواسنم بدونم ایا اگه گوشیمو روت کنم گارانتی ش مشکل دار نمیشه؟ و ایا با روت کردن اطلاعات گوشی پاک میشه؟ ممنون

.:MOHSEN:.
2012-10-13, 06:49 PM
برنامه رو که نصب کردم درخواست میکنه که باید گوشی روت بشه،بعد. از اونجا که من گوشی رو خیلی وقت نیست خریدم میخواسنم بدونم ایا اگه گوشیمو روت کنم گارانتی ش مشکل دار نمیشه؟ و ایا با روت کردن اطلاعات گوشی پاک میشه؟ ممنون
سلام
برای روت باید گوشیتو آنلاک کنی ، با آنلاک هم گارانتی رو ازدست میدی،پس گوشیتو ببرگارانتی که برات دانگریدش کنن ، یعنی رام قبلی رو نصب کنن.

new2view
2012-10-25, 11:20 AM
سلام....میشه به سوال منم جواب بدین؟ میخواستم بدونم اگه خودم گوشیمو روت کنم گارانتیش رو دیگه قبول نمیکنن؟
و این که در صورت لزوم ، چه جوری باید آنلاک کرد؟
ممنون میشم

.:MOHSEN:.
2012-10-30, 11:32 AM
سلام....میشه به سوال منم جواب بدین؟ میخواستم بدونم اگه خودم گوشیمو روت کنم گارانتیش رو دیگه قبول نمیکنن؟
و این که در صورت لزوم ، چه جوری باید آنلاک کرد؟
ممنون میشم
جواب دادم

سلام
برای روت باید گوشیتو آنلاک کنی ، با آنلاک هم گارانتی رو ازدست میدی،پس گوشیتو ببرگارانتی که برات دانگریدش کنن ، یعنی رام قبلی رو نصب کنن.
htc sync رو نصب کن
گوشیتو با انتخاب internet pass through به کامپیوتر وصل کن و برای آپدیت چک کن

capac
2012-11-24, 05:20 PM
آقا من همه کار کردم نمیشه که نمیشه.

آنلاک کردم run رو اجرا کردم بعدش گوشی restart شد ولی باز همون آشو همون کاسه lucky patcher رو اجرا نمیکنه میگه باز روت شه..همه اطلاعاتم بعد آنلاک پر شد.
اینم عکس runme بعد از روت

http://**********/images/58015076739988875481.png

پس چجوری روت میشه این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

capac
2012-11-25, 06:07 PM
آقا من همه کار کردم نمیشه که نمیشه.

آنلاک کردم run رو اجرا کردم بعدش گوشی restart شد ولی باز همون آشو همون کاسه lucky patcher رو اجرا نمیکنه میگه باز روت شه..همه اطلاعاتم بعد آنلاک پر شد.
اینم عکس runme بعد از روت

http://**********/images/58015076739988875481.png

پس چجوری روت میشه این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


کسی نیس جواب مارو بده؟؟؟

.:MOHSEN:.
2012-11-25, 06:19 PM
آقا من همه کار کردم نمیشه که نمیشه.

آنلاک کردم run رو اجرا کردم بعدش گوشی restart شد ولی باز همون آشو همون کاسه lucky patcher رو اجرا نمیکنه میگه باز روت شه..همه اطلاعاتم بعد آنلاک پر شد.
اینم عکس runme بعد از روت

http://**********/images/58015076739988875481.png

پس چجوری روت میشه این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


کسی نیس جواب مارو بده؟؟؟

سلام
ببين جواب ميده

ن http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1493106&postcount=21

capac
2012-11-25, 08:52 PM
سلام
ببين جواب ميده

ن http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1493106&postcount=21

نه بازم مث قبل

capac
2012-11-25, 10:23 PM
سلام
ببين جواب ميده

ن http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1493106&postcount=21

من آپدیت نکردم.

اندوید 2.3

.:MOHSEN:.
2012-11-25, 10:42 PM
نه بازم مث قبل


من آپدیت نکردم.

اندوید 2.3

اين فايلو دانلود كن و مراحل رو طبق آموزش انجام بده
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=970162&d=1332957673

capac
2012-11-25, 10:56 PM
اين فايلو دانلود كن و مراحل رو طبق آموزش انجام بده
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=970162&d=1332957673


بالخره یکی جواب مارو داد داداش خیلی خیلی ممنون.

چند روزه درگیرم لطف کردین مرسی:flower::x

capac
2012-11-25, 11:08 PM
اين فايلو دانلود كن و مراحل رو طبق آموزش انجام بده
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=970162&d=1332957673

یه سوال دیگه.
lucky patcher اجرا شد ولی Titanium Backup باز میگه باید روت کنی

S@MAN M5
2012-11-25, 11:45 PM
یه سوال دیگه.
lucky patcher اجرا شد ولی Titanium Backup باز میگه باید روت کنی
گوشیتو ریستارت کن....

.:MOHSEN:.
2012-11-25, 11:47 PM
یه سوال دیگه.
lucky patcher اجرا شد ولی Titanium Backup باز میگه باید روت کنی

خود برنامه s u p e r userرو باز كن ، باينري رو آپديت كن

S@MAN M5
2012-11-25, 11:49 PM
سلام داداش باز شدن ucky patcherدلیل نیست ببین برنامه لایسنس ها حذف میکنه اگه نکنه گوشیت روت نیست و تیتانیوم هم کار نخواهد کرد

S@MAN M5
2012-11-26, 12:15 AM
سلام داداش اگه اخرین نسخه رو دان کردی باید کرکش کنی
اول برنامه پرو نصب کنه
بعد تیتانیوم
بهد پچر
لاکی پچر رو باز کنید و بزارید اپدیت شه
حال روی تیتانیوم دستتون رو چند ثانیع نگر دارید تا منو باز شه حال کاستوم پچ رو انخواب کنید 2 تا گزینه میاد که کرک های مختلف هست شما دومی رو انتخواب کنید بعد ری استارت کنید و ببینید کرک شده یا نه اگر نشده اولی رو انتخواب کنید و ری استارت کنید
اگه درست کرک شده باشه
باید همش تیک سبز خورده باشه و بالا نوشته پرو ورژن یا دونیت ورژن

capac
2012-11-26, 12:37 AM
ممنون دوستان:flower::flower::flower:

samehrmj
2013-01-01, 09:57 PM
سلام . من گوشیمی از طریق سایت اچ تی سی آنلاک کردم.ولی باز این فایل شما روتش نکرد
**** یوزر رو هم نصب کردم.
جواب نداد

.:MOHSEN:.
2013-01-02, 08:32 PM
سلام . من گوشیمی از طریق سایت اچ تی سی آنلاک کردم.ولی باز این فایل شما روتش نکرد
**** یوزر رو هم نصب کردم.
جواب نداد

سلام
صفحه 4 پست 35 رو امتحان كن، اگه جواب نداد پست 38 رو امتحان كن

dadko
2013-08-06, 09:11 PM
سلام دوست گرامی
گوشی من HTC Amaze 4G است که به روشی که سایت htc device
توضیح داده بود آنلاک کرده ام ولی هنوز S-on است دیگرمشخصات گوشی را میذارم
لطفا برای روت کردن مراراهنمایی کنید
البته هدفم ارتقای ورژن اندرویدنیست هرچندکه بدم نمیاد
غقط میخوام فارسی راپشتیبانی کنه یعنی حروف راجداجدا نشان نده
unlocked
ruby pvt ship s-on RL
HBOOT-1.92.0000
emmc-BOOT
بیلدنامبر
1.60.707.3
ممنون میشم اگه لطف کرده راهنمایی بفرمایید

S@MAN M5
2013-08-06, 09:27 PM
سلام دوست گرامی
گوشی من HTC Amaze 4G است که به روشی که سایت htc device
توضیح داده بود آنلاک کرده ام ولی هنوز S-on است دیگرمشخصات گوشی را میذارم
لطفا برای روت کردن مراراهنمایی کنید
البته هدفم ارتقای ورژن اندرویدنیست هرچندکه بدم نمیاد
غقط میخوام فارسی راپشتیبانی کنه یعنی حروف راجداجدا نشان نده
unlocked
ruby pvt ship s-on RL
HBOOT-1.92.0000
emmc-BOOT
بیلدنامبر
1.60.707.3
ممنون میشم اگه لطف کرده راهنمایی بفرمایید

:blink:


:thumbsdown::happy:
Sensation XL (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=1781614#post1781614)
:rolleyes:
HTC Amaze 4G
:weird::upsidedwn:

ایران 46
2014-01-29, 07:41 PM
[QUOTE=.:MOHSEN:.;1650591]سلام
صفحه 4 پست 35 رو امتحان كن، اگه جواب نداد پست 38 رو امتحان كن[/QUOT
هر دو روش و انجام دادم نشد :12: