PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش فلش كردن رام افيشال رو گوشي Dezair HD



S@MAN M5
2012-02-14, 03:17 AM
برای نصب رام حتمأ باید درایور آندروید رو سیستمتون نصب باشه( Htc sync )

روی فایل exe دانلود شده کلیک راست کرده، run as administrator رو بزنید
یه صفحه باز میشه عکس گوشیتون رو سمت چپ میبینید
چندتا سوال میپرسه ازتون و شما next رو میزنید

تو مرحله ای که گوشیتون رو میبره به بوت لودر بعد از چند دقیقه ارور میده و شما فقط گزینۀ Finish رو میتونین بزنید که برنامه بسته میشه.تو این مرحله گوشی به نظر خاموش میشه،ولی داره تلاش میکنه که بره به بوت لودر. (یادتون نره نباید کابل رو میکشیدین). بعد از مدتی آرم htc با زمینۀ مشکی رنگ ظاهر میشه. وقتی این صفحه رو روی گوشیتون دیدید، دوباره فایل رام رو باز کنید و مراحل فوق رو دوباره برید.اگه باز ارور داد یکباره دیگه امتحان کنید و همینطور یکباره دیگه... میتونین htc sync رو از نوار ابزار پایین کامپیوتر exit کنید و از نو امتحان کنید. چون ممکنه نشناختن گوشیتون از آماده به کار نبودن درایور آندروید باشه که باز بودن یا بسته بودن htc sync رو این موضوع تأثیر میذاره.آنقدر امتحان کنید که بلاخره مراحل نصب شروع بشه.(هنوز رو گوشیتون آرم htc با زمینۀ مشکی هست)

http://*****************.com/index.php?module=thumbnail&file=360o9l9o277ueao0ja1.jpg
چند لحظه بعد شما درصد پیش رفتن مراحل رو 6% مشاهده میکنید که زیر آرم htc روی گوشیتون هم به همین وضع. متأسفانه شما تا 2ساعت و 45 دقیقه بعد هم همین 6% رو مشاهده میکنید!!!

http://*****************.com/images/oklwzvnt9ow5ph4pm8vm.jpg

2ساعت و 45 دقیقه بعد درصد ناگهان به 30% یا 60% تبدیل شده و تا 2ساعت بعد شما هیچ پیشرفتی رو مشاهده نمیکنید

http://*****************.com/images/nn0lh65q257epa8wbv6r.jpg


بعد از تقریبأ 5 ساعت عملیات نصب تموم میشه و شما این پیغام رو روی صفحه کامپیوترتون میبینید:

http://*****************.com/images/xd3easu5yh9z2c5fwy.jpg


تمام شد به اين راحتي

fardin17
2012-02-23, 06:08 PM
سلام
اگر اشتباه بشه برای گوشی مشکلی پیش نمیاد

S@MAN M5
2012-02-23, 07:38 PM
دوست عزيز اين اموزشش بيشتر به خاط كساني كذاشتم كه رامشون بالا نمياد يعني كساني كه گوشيشون نبم بريك شده
اگر رام دانلود كرديد مال خود گوشي باشه نه پيش نمياد ولي اگر رام كه ماله گوشي شما نباشه گوشيتون بريك ميشه

fardin17
2012-02-23, 10:18 PM
دوست عزيز اين اموزشش بيشتر به خاط كساني كذاشتم كه رامشون بالا نمياد يعني كساني كه گوشيشون نبم بريك شده
اگر رام دانلود كرديد مال خود گوشي باشه نه پيش نمياد ولي اگر رام كه ماله گوشي شما نباشه گوشيتون بريك ميشه
سلام
منظورم اين بود كه وسط فلش برق بره يا كابل گوشي قطع بشه

S@MAN M5
2012-02-23, 10:29 PM
اونوقت گوشيتون بريك كامل ميشه راهي جز فلش كردن با باكس نيست

alivarzide
2012-02-27, 11:22 AM
دوست عزیز ما این کار انجام می دهیم ولی توی6درصدERUR می ده این کار چند بار تکرار کردیم ولی قبول نکرد چیکار کنم؟

m_z2213
2012-03-04, 03:45 PM
سلام دوست عزیز من چند بار امتحان کردم ارور 131 میده .
آخرین ورژن HTC Sync رو هم دانلود ردم ولی بازم این ورژن ارور میده.
رام من سفارش اروپا هستش .
راستی گلد کارت هم ساختم.
ولی با این ورژن جایگزین میشه و خیلی سریع هم نصب میشهRUU_Ace_Sense30_S_HTC_WWE_3.12.405.1_Radio _12.65.60.29_26.14.04.28_M_release_225512_signed_2
ولی با این ورژن RUU_Ace_Sense30_S_HTC_ARA_3.13.415.2_Radio_12.65.6 0.29_26.14.04.28_M_release_227469_signed ارور میده .
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.

S@MAN M5
2012-03-04, 06:08 PM
دوست عزیز ما این کار انجام می دهیم ولی توی6درصدERUR می ده این کار چند بار تکرار کردیم ولی قبول نکرد چیکار کنم؟
شما یه رامه دیگه انتخاب کن امتحان کن اگر گوشیتون نیم بریک شده باشه 5 ساعت طول میکشه ترمیم شه

vahid9423
2012-03-27, 06:45 PM
سلام دوست عزیز من چند بار امتحان کردم ارور 131 میده .
آخرین ورژن HTC Sync رو هم دانلود ردم ولی بازم این ورژن ارور میده.
رام من سفارش اروپا هستش .
راستی گلد کارت هم ساختم.
ولی با این ورژن جایگزین میشه و خیلی سریع هم نصب میشهRUU_Ace_Sense30_S_HTC_WWE_3.12.405.1_Radio _12.65.60.29_26.14.04.28_M_release_225512_signed_2
ولی با این ورژن RUU_Ace_Sense30_S_HTC_ARA_3.13.415.2_Radio_12.65.6 0.29_26.14.04.28_M_release_227469_signed ارور میده .
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.

دوست عزيز شما بدون گلد كارت و اس اف نميتونيدرام عربي نصب كنيد 405 اروپا هست و 415 عربي

shayan133
2012-03-28, 07:34 PM
سلام
کابل رو زمانی که گوشی خاموشه وصل کنم؟

shayan133
2012-03-28, 11:44 PM
سلام وقتی اولبن بار اجرا کردم حواسم نبود وقتی exit کردم کابل در اوردم چون sd فرمت کرده بودم rom ام روریختم الان هر چی میزنم بدش نمی ره توی صفحه سیاه
تو رو خدا کمکم کنید

S@MAN M5
2012-03-28, 11:57 PM
داداش سلام
متوجه منظورت نشدم کامل بگو

shayan133
2012-03-29, 01:37 AM
وقتی رام رو اجرا می کنیnext next میزنی اخرش exit میده بعد حواسم نبود وقتی exit کردم کابل در اوردم
چون sd فرمت کرده بودم(قبل از فرمت فایل روی رم ریختم روی pc ) بعد rom ام که تو sd بود کپی کردم رو sd الان هر چی رام رو اجرا می کنم next next میزنم اخرش exit میده بعدش نمی ره توی صفحه سیاه گفتین

mohsen-af
2012-04-22, 08:52 AM
سلام دوستان
عذرخواهی میکنم

این روش احتیاج به s-off نیست ؟


حالا از کجا مشخص میشه ورژن رام نصب شده رو گوشی چیه؟
منظورم اینه که از کجا مشخص میشه رام نصب شده
RUU_Ace_Sense30_S_HTC_WWE_3.12.405.1_Radio _12.65.60.29_26.14.04.28_M_release_225512_signed_2

هست یا نه ؟

Reza.L
2012-04-22, 11:57 AM
سلام دوستان
عذرخواهی میکنم

این روش احتیاج به s-off نیست ؟


حالا از کجا مشخص میشه ورژن رام نصب شده رو گوشی چیه؟
منظورم اینه که از کجا مشخص میشه رام نصب شده
RUU_Ace_Sense30_S_HTC_WWE_3.12.405.1_Radio _12.65.60.29_26.14.04.28_M_release_225512_signed_2

هست یا نه ؟

سلام

خیر نیاز به این کار نیست . اصلاً وقتی رام رسمی فلش میکنید گوشی به حالت فابریک برمیگرده .

برای بدست آوردن تمامی اطلاعات در مورد رام نصب شده (رسمی یا کاستوم) به آدرس زیر برید :

Settings --> About Phone --> Software Information

mb3x
2012-05-03, 03:39 PM
همیشه 5 ساعت ظول میکشه؟

lorinaa67
2012-06-19, 12:54 AM
سلام utex عزیز ریسکش خیلی بالاست.من میترسم.گوشیم اگه 5 ساعت بدون استفاده باشه میمیرم

amir.crue1
2012-07-02, 07:45 PM
من الان گوشیم فقط htc رو روی صفحه سفید میاد اما بالا نه ؟؟ منظور از فیل exe کدوم فایل هست؟

nima_tikeh
2012-11-03, 01:55 AM
سلام به دوستان من گوشیمو به 2.3.5 ارتقاع دادم رام اورجینال هم هست.بعد اینکه گوشی بالا اومد مراحل اولیه رو طی میکنه بعد وقتی تنظیمات تمام میشه صفحه گوشی سیاه میشه در بالای صفحه انتن نشون داده میشه باطری ولی هیچ کار دیگه نمیشه انجام داد جز خاموش کردن البته پیام هم دریافت میکنه ولی چون صفحه سیاهه نمیتونم کاری کنم.لطفا کمکم کنید متشکر

S@MAN M5
2012-11-03, 02:06 AM
سلام به دوستان من گوشیمو به 2.3.5 ارتقاع دادم رام اورجینال هم هست.بعد اینکه گوشی بالا اومد مراحل اولیه رو طی میکنه بعد وقتی تنظیمات تمام میشه صفحه گوشی سیاه میشه در بالای صفحه انتن نشون داده میشه باطری ولی هیچ کار دیگه نمیشه انجام داد جز خاموش کردن البته پیام هم دریافت میکنه ولی چون صفحه سیاهه نمیتونم کاری کنم.لطفا کمکم کنید متشکر
سلام یبار فرمتش کن
گوشیتو خاموش کن...کیلید کم کردنه صدا رو نگه دار روشنش کن ...بعد اوجا با همون کلید های صدا برو روی فکتر ریسیت و پاور بزن تا ریسیت شه
موفق باشی

nima_tikeh
2012-11-03, 11:16 AM
اینکارو هم انجام دادم ولی هیچ تغییری نکرد
راه دیگه ای هست؟چون دسترسی به تنظیمات گوشی هم ندارم
نه روت میتونم بکنم نه میتونم اس اف کنم کلافه شدم لطفا اگه راهی هست راهنماییم کنید

nima_tikeh
2012-11-03, 12:41 PM
کسی نیست جواب بده :(

S@MAN M5
2012-11-03, 08:03 PM
کسی نیست جواب بده :(

اینکارو هم انجام دادم ولی هیچ تغییری نکرد
راه دیگه ای هست؟چون دسترسی به تنظیمات گوشی هم ندارم
نه روت میتونم بکنم نه میتونم اس اف کنم کلافه شدم لطفا اگه راهی هست راهنماییم کنید
دوست عزیز
گفتم از بوت لودرو اینکار رو بکن...توجه نمیکنی که:hmm:
در ضمن مموریتو در بیار ببین درست میشه .....نشد یبار هم مموریتو هم گوشیتو فرمت بفرما ...:worried:
بازم نشد یه رام رسمی دان و فلشش کن:D
همین دیگه......:snitch::x
موفق باشی:flower:

nima_tikeh
2012-11-03, 10:18 PM
دوست من ممنون که جوابمو میدی ولی این کارو انجام دادم هر دو کاری که گفتی انجام شد ولی توفقی نکرد

nima_tikeh
2012-11-03, 11:24 PM
utex راهنمایی دیگه ای نداری؟

S@MAN M5
2012-11-04, 03:26 AM
utex راهنمایی دیگه ای نداری؟
خوب داداش یه رام رسمی فلش کن...اخرین کار همینه:)

nima_tikeh
2012-11-04, 11:54 PM
مرسی ولیرام رسمی فلش زدم بازم همونجوره :(

S@MAN M5
2012-11-05, 01:55 AM
مرسی ولیرام رسمی فلش زدم بازم همونجوره :(
سلام داداش رام چی فلش کردی.....
مموریتو فرمتش کردی قبل فلش

jojodel
2012-11-05, 10:08 AM
گوشيم بريك شد HTC را نوشت و صفحه خط هاي مشكي اومد و بعد كامل مشكي شد.حالا چي كار كنم؟؟؟كمممممممك

S@MAN M5
2012-11-05, 02:35 PM
گوشيم بريك شد HTC را نوشت و صفحه خط هاي مشكي اومد و بعد كامل مشكي شد.حالا چي كار كنم؟؟؟كمممممممك

سلام داداش گوشیت روشن میشه میتونی یه رام رسمی فلش کنی اگه نمیشه باطریتو در بیار بعد 30 ثانیه بزن سر جاش... اگه کلا در صورت بودن شارز باطری هیچ گونه علایم حیاتی نباشه گوشیتون باید با باکس ترمیم شه ..هزینه 50 تومن موفق باشید

nima_tikeh
2012-11-07, 02:09 AM
سامان جا 2.3.5 رسمی فلش کردم اونم نه یکی چند جای مختلف دانلود کردم فلش کردم ولی همونه

nima_tikeh
2012-11-09, 12:43 AM
من تازه گوشيو گرفتم از دوستم و يه مشكلي داره
اونم اينكه وقتي بالا مياد وقتي لاك رو باز ميكني تو قسمت setup اوليه
بعد اينكه چند مرحله رو next ميزني ديگه صفحه سياه ميشه
و ديگه هيچي بالا نمياد و نشون نميده(حتي چند ساعت).
روت شده هم نيست ريكاوري هم نصب نيست.
اصلا به هيچي دسترسي ندارم.فقط ميتونم گوشيو خاموش كنم همين.
دوستاني كه تجربه دارن كمك كنن چيكار كنم؟؟

S@MAN M5
2012-11-09, 12:52 AM
من تازه گوشيو گرفتم از دوستم و يه مشكلي داره
اونم اينكه وقتي بالا مياد وقتي لاك رو باز ميكني تو قسمت setup اوليه
بعد اينكه چند مرحله رو next ميزني ديگه صفحه سياه ميشه
و ديگه هيچي بالا نمياد و نشون نميده(حتي چند ساعت).
روت شده هم نيست ريكاوري هم نصب نيست.
اصلا به هيچي دسترسي ندارم.فقط ميتونم گوشيو خاموش كنم همين.
دوستاني كه تجربه دارن كمك كنن چيكار كنم؟؟

سلام داداش والا دیگه من نمیدونم چی بگم ......:ohno:

nima_tikeh
2012-11-09, 12:59 AM
سلام داداش والا دیگه من نمیدونم چی بگم ......:ohno:
راهی نیست USB Debugging را فعال کنم؟

.:MOHSEN:.
2012-11-09, 07:26 AM
راهی نیست USB Debugging را فعال کنم؟
htc sync رو نصب کن.
گوشیتو خاموش کن و باطری رو در بیار و جابزن، کلید کم کردن صدا رو بگیر و گوشی رو روشن کن
گوشیت وارد hboot میشه
ببین hboot گوشیت لاکه یا آنلاک؟
اگه لاکه با power گوشیت، fastboot رو انتخاب کن و گوشی رو به کامپیوتر وصل کن(usb d-e-b-u-g-g-i-n-gهمین کارو انجام میده).
اونوقت رام مناسب با منطقه رام گوشیتو داخل کامپیوتر اجرا و فلش کن.
اگرم که آنلاکه ، میتونی از رام های کاستوم استفاده کنی.

nima_tikeh
2012-11-09, 08:10 PM
htc sync رو نصب کن.
گوشیتو خاموش کن و باطری رو در بیار و جابزن، کلید کم کردن صدا رو بگیر و گوشی رو روشن کن
گوشیت وارد hboot میشه
ببین hboot گوشیت لاکه یا آنلاک؟
اگه لاکه با power گوشیت، fastboot رو انتخاب کن و گوشی رو به کامپیوتر وصل کن(usb d-e-b-u-g-g-i-n-gهمین کارو انجام میده).
اونوقت رام مناسب با منطقه رام گوشیتو داخل کامپیوتر اجرا و فلش کن.
اگرم که آنلاکه ، میتونی از رام های کاستوم استفاده کنی.
محسن جان رام 2.3.5 فلش زدم ولی بازم همونه برای نصب کاستوم هم گوشی روت شده نیست نه ریکاوری

S@MAN M5
2012-11-10, 12:58 AM
محسن جان رام 2.3.5 فلش زدم ولی بازم همونه برای نصب کاستوم هم گوشی روت شده نیست نه ریکاوری
سلام گلم
فقط یه راه به نظرم میرسه مموریتو تعویضش کن .....احتمالا مشکل مموری داری:x

.:MOHSEN:.
2012-11-10, 09:12 PM
محسن جان رام 2.3.5 فلش زدم ولی بازم همونه برای نصب کاستوم هم گوشی روت شده نیست نه ریکاوری

ورژن hboot گوشيت چنده؟ آپديت شده؟
بوت لودر لاكه؟
قبل از اينكه اين مشكل برات بوجود بياد رامت چي بود؟
چيكاركردي كه اين مشكل بوجود اومد؟
قبل ازاين مشكل، گلدكارت ساخته بودي؟ وگوشيتو اس اف كرده بودي؟

nima_tikeh
2012-11-10, 11:41 PM
ace pvt ship s_on rl
hboot_2.00.0027
microp-0438
radio-26.14.04.28_m
emmc-boot
sep 7 2011.19:06:24
رام 2.3.5
رام قبلی 2.2
هیچ تغییرات سیستمی انجام نشده بود قبلا
گوشی زمین خورد این حالت شد که من فلش کردم به 2.3.5

.:MOHSEN:.
2012-11-11, 12:40 PM
ace pvt ship s_on rl
hboot_2.00.0027
microp-0438
radio-26.14.04.28_m
emmc-boot
sep 7 2011.19:06:24
رام 2.3.5
رام قبلی 2.2
هیچ تغییرات سیستمی انجام نشده بود قبلا
گوشی زمین خورد این حالت شد که من فلش کردم به 2.3.5
چون ورژن hboot گوشیت آپدیت شده ،باید از طریق رسمی آنلاک کنی
برای آنلاک از این آموزش استفاده کن
آموزش آنلاک کردن بوت لودر گوشی های HTC از طریق سایت رسمی HTC (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=164884)
کافیه گوشیتو به fastboot ببری و دستورا رو تایپ کن.
برای فلش ریکاوری هم، از تاپیک زیر ریکاوری(تاچ یا معمولی) مخصوص به گوشیتو دانلود کن
تاپيك..ريكاوري مد براي گوشي هاي اندرويد براساس مدل برند (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=187249)
و به recovery.img تغییر نامش بده.و داخل پوشه فایلایی که از آموزش آنلاک گرفتی، کپی کن و با دستور زیر ازطریق fastboot فلش کن

fastboot flash recovery recovery.img
برای نصب رام کاستوم هم یه رام کاستوم دانلود و با این آموزش نصب کن
http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1531581&postcount=25

nima_tikeh
2012-11-13, 11:18 PM
بابا این برا آنلاک هم ارور میده دیگه کلافم کرده :(

.:MOHSEN:.
2012-11-14, 07:21 PM
بابا این برا آنلاک هم ارور میده دیگه کلافم کرده :(

چه اروري؟
راستي گفتي گوشيم زمين خورده، احتمال داره مشكل سخت افزاري باشه

nima_tikeh
2012-11-14, 10:20 PM
چه اروري؟
راستي گفتي گوشيم زمين خورده، احتمال داره مشكل سخت افزاري باشه
c:\Android>fastboot oem get_identifier_token
... INFO[ERR] Command error !!!
OKAY
اگه سخت افزاریه چرا رام رسمی فلش میشه؟چرا انتن داره و اس میاد ؟ چرا مراحل اولیه تنظیماتو میاد

.:MOHSEN:.
2012-11-15, 09:47 AM
c:\Android>fastboot oem get_identifier_token
... INFO[ERR] Command error !!!
OKAY
اگه سخت افزاریه چرا رام رسمی فلش میشه؟چرا انتن داره و اس میاد ؟ چرا مراحل اولیه تنظیماتو میاد

درايوراي گوشيت يعني htc syncرو نصب و دوباره امتحان كن
در تايپ كردن دستورات هم دقت كن
صفحه لمسي گوشي شامل تاچ و digitizer ميشه ، ممكنه digitizer دچار مشكل شده باشه
همه را ه هاي نرم افزاري رو كه امتحان كردي و اگه درست نشد ببر پيش يه تعميركار خوب.

mahmoud92
2012-11-15, 09:07 PM
می بخشید کام فایل exe منظور تونه لطفا راهنمایی بفرمایید

.:MOHSEN:.
2012-11-20, 06:31 PM
می بخشید کام فایل exe منظور تونه لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام
منظور همون رام رسميه كه ميتوني از بخش زير دانلود كني
ن http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=153598

fery_2020
2012-12-05, 08:04 PM
سلام
خسته نباشید ، این رام و باید از کجا تهیه کنیم؟؟

fc_saeed
2012-12-06, 05:02 PM
سلام، گوشی من رام اروپا(405) هستش، میتونم رام رسمی عربی رو نصب کنم؟ اگه میشه اموزشش رو هم بگید
اگه رام عربی نصب کنم مشکل اس ام اس فارسی که حروف رو به صورت جدا از هم نشون میده حل میشه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

mehdipakba
2013-05-26, 04:58 PM
سلام دوستان خسته نباشین.
یکی از دوستام گوشی desire hd من رو برد و برام رام CynogenMod 7 رو ریخت.
مشخصات کامل اینه.
Android 2.3.7
Baseband version 12.28e.60.140fU_26.04.02.17_M2
Kernel version 2.6.35.14-cyanogenmod-g319b6e2
Mod version Cyano gen Mod-7-11162011-NIGHTLY-DesireHD
Build number GWK74

مشکل اینه که من از این رام اصلا خوشم نمیاد و خیلی بد به نظرم میرسه میخواستم یک رام پایدار و کامل بهم معرفی کنین و اگر چیزی نمیشناسین راهنمایی کنید که رام اصلی خودش رو از کجا باید دانلود کنم.
به طور خلاصه میخوام بودنم رام مناسب برای من که خیلی اهل تغیر رام نیستم چیه ؟

با تشکر

™Ultimate
2013-05-26, 05:07 PM
سلام دوستان خسته نباشین.
یکی از دوستام گوشی desire hd من رو برد و برام رام CynogenMod 7 رو ریخت.
مشخصات کامل اینه.
Android 2.3.7
Baseband version 12.28e.60.140fU_26.04.02.17_M2
Kernel version 2.6.35.14-cyanogenmod-g319b6e2
Mod version Cyano gen Mod-7-11162011-NIGHTLY-DesireHD
Build number GWK74

مشکل اینه که من از این رام اصلا خوشم نمیاد و خیلی بد به نظرم میرسه میخواستم یک رام پایدار و کامل بهم معرفی کنین و اگر چیزی نمیشناسین راهنمایی کنید که رام اصلی خودش رو از کجا باید دانلود کنم.
به طور خلاصه میخوام بودنم رام مناسب برای من که خیلی اهل تغیر رام نیستم چیه ؟

با تشکر

سلام

عزیزم من این رام رو گوشی خودم اینو داشتم عالییه ... از همه لحاظ . اندروید 4 . پر سرعت .. زیبا .. هیچ باگی هم نداره و خیلی روونه

ROM][Jan 2] Sabsa Prime v12.0 Final | 4.0.4 | Sense 4.1 | Fully Working | Brilliant (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=181110)


آخرین ورژنش هم در این پست

ROM][Mar 27] Sabsa Prime v16.0 (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1701172&postcount=139)

شما اینو نصب کنید اگر راضی نشدید که بعید میدونم راضیت نکنه .. بیاید اعلام کنید تا کمکتون کنم..:flower: