PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کیفیت 12 مگاپیکسل برای گوشی های ویندوزفون



The.3zar
2012-02-11, 12:14 AM
از قدیم گفتن خدا خرو شناخت که بش شاخ نداد :whistle: حالا شده قضیه منو وین فون 7 :D:D

شاید تو رام تایتان که قبلا گذاشته بودم منوی 8 مگاپیکسل رو دیده باشید ولی خواستم کل یکی از دوستام که n8 داره رو تو دوربین بخابونم این شد که گشتم و بالاترین تنظیمات رو از روی دوربین های canon و sony پیدا کردم و اعداد و ارقام رو برای ویندوزفون پورت کردم :whistle: (روی حالت 12 مگاپیکسل یه ذره کند میشه ولی در کل کیفیت بالاست)

آموزش:

ابتدا فایل ضمیمه رو دانلود کنید سپس در آدرس زیر با برنامه ای مثل WindowsPhone Device Manager که دوست خوبم amjpower زحمتشو کشیده کپی کنید (به زودی Setup به صورت XAP هم آماده میکنم)


/Windows

zahmaty
2012-02-27, 10:24 PM
سلام دوست من
یه توضیح کامل تر میدی از کجا بفهمم که این تغییر ایجاد شده یا نه
من ریختم این فایل رو ولی هیچ تغییری ندیدم ، نه تو کیفیت نه تو گزینه ها .

The.3zar
2012-02-27, 10:35 PM
سلام دوست من
یه توضیح کامل تر میدی از کجا بفهمم که این تغییر ایجاد شده یا نه
من ریختم این فایل رو ولی هیچ تغییری ندیدم ، نه تو کیفیت نه تو گزینه ها .

شما وقتی این فایل رو میریزی باید یک دور ریبوت کنید بعد وقتی به منوی دوربین میرید گزینه های زیر در قسمت عکس بیاد:

Resolution 12MP

Contrast Extremely Highest

ISO 800

و همینا تو قسمت فیلم هم میاد و فیلم برداری 720p هم میاد!

aliarhami
2012-02-27, 10:44 PM
شما وقتی این فایل رو میریزی باید یک دور ریبوت کنید بعد وقتی به منوی دوربین میرید گزینه های زیر در قسمت عکس بیاد:

Resolution 12MP

Contrast Extremely Highest

ISO 800

و همینا تو قسمت فیلم هم میاد و فیلم برداری 720p هم میاد!

تشکر جواب داد :D

http://up.vbiran.ir/images/ekuvlti51t142g7r7ygj.jpg

mahdia1373
2012-02-27, 10:48 PM
دادا چرا حرف میزنی ؟! اگه اینطور بود با1100فیلم فول اچ می گرفتیم .همه چیز که به نرم افزارنیست سنسور دوربین N8 واقعا قویه اگه آخرین مد هم روش بریزی واقعا حرف نداره .ولی در کل تلاشت خوبه آفرین

The.3zar
2012-02-27, 10:53 PM
دادا چرا حرف میزنی ؟! اگه اینطور بود با1100فیلم فول اچ می گرفتیم .همه چیز که به نرم افزارنیست سنسور دوربین N8 واقعا قویه اگه آخرین مد هم روش بریزی واقعا حرف نداره .ولی در کل تلاشت خوبه آفرین

دوست عزیز من که نگفتم گوشیت میشه دوربین عکاسی!! ولی حد اقلش اینه که از حالت اولیش بهتر میشه و با رزولشن 3000x4000 عکس میگیره! (همیشه وقتی میگیم 12 مگاپیکسل معنیش این نیست که همشون یکین! اگر نه که دیگه جدول رده بندی دوربین های موبایل ها درست نمیشد!!!)

a66gh
2012-02-28, 02:31 AM
سرکاری بود
فقط 12mb اضافه می شه ولی اندازه عکس گرفته شده همون 8mb خود گوشی هستش

zahmaty
2012-02-28, 12:16 PM
شما وقتی این فایل رو میریزی باید یک دور ریبوت کنید بعد وقتی به منوی دوربین میرید گزینه های زیر در قسمت عکس بیاد:


میدونم سوالم خیلی مبتدیانست ولی ریبوت کردن چجوری بود ؟
:D:D

ngame
2012-02-28, 12:35 PM
میدونم سوالم خیلی مبتدیانست ولی ریبوت کردن چجوری بود ؟
:D:D
سوال بود یا شوخی؟؟؟
یعنی خاموش روشن گوشیتو بعد ریختن این فایل همین !!!!

zahmaty
2012-02-28, 01:34 PM
سوال بود یا شوخی؟؟؟
یعنی خاموش روشن گوشیتو بعد ریختن این فایل همین !!!!

جدی وای خدا ابروم رفت :D:D:D:D
آخه خاموش روشن کردم هیچ اتفاقی نیفتاد :worried:

Amir
2012-02-28, 02:44 PM
ببخشيد اينو اينجا ميگم و حتما ميخوايد بگيد اسپم نده من وقتي دوربين گوشي ان هشت 12 مگاي عموم رو با دوربين 3 مگاپيكسلي سوني اريكسون اكسپريا خودم مقايسه كردم متوجه كيفيت و وضوح دوربين اكسپريا شدم . اگه خواستيد اسكرين شات بزارم . درضمن تو نماي نزديك دوربين ان هشت فوكوس هم نداشت:eh: و نتونستم از صفحه گوشيم فيلم بگيرم:blush:sorri اگه خواستيد كليپ مفتضح فيلم برداري نماي نزديك ان هشت رو بزارم.

خوب الان اینی که گفتی به دوربین Titan و صحبت مهیار چه ربطی داشت ؟

ممکنه حرفت صحیح باشه اما چه ربطی داشت ؟

ngame
2012-02-28, 02:44 PM
جدی وای خدا ابروم رفت :D:D:D:D
آخه خاموش روشن کردم هیچ اتفاقی نیفتاد :worried:
ابتدا فایل های داخل فایل زیپ رو با یه فایل منیجر به داخل پوشه ی ویندوز گوشیت انتقال بده بعد از اینکار یه بار گوشی رو سافت ریست(ریبوت یا خاموش روشن ) کن بعد تو تنظیمات دوربین نگاه کنی 8 مگا پیکسلی اضافه میشه.
نکته: ممکنه موقع کپی بگه این فایل وجود داره اجازه overwrite رو بده .

mbhaghi
2012-04-13, 12:49 AM
سلام
اقا من وقتی اینو می خوام کپی کنم اوررایت نمی شه و اسکیپ کوپی یا استاپ کوپی می ده

Amir
2012-04-13, 01:31 AM
سلام
اقا من وقتی اینو می خوام کپی کنم اوررایت نمی شه و اسکیپ کوپی یا استاپ کوپی می ده

کلا زیاد روی ایم حالت سرمایه گذاری نکن داداشم

تفاوت زیادی نداره .. دوربین 5 مگا پیکسل هست و من و مدیرای دیگه چند بار امتحان کردیم به اون صورت تفاوتی وجود نداره
اما اگه خیلی علاقه داری امتجان کتی همین پست بالایی Ngame رو اجرا کن

EsyMankan
2012-04-27, 02:30 PM
خب این درست که تو ستینگ اضافه میشه ام وقتی که عکس بگشیری بریزی تو pc بعد به رزولیشن نگاه کنی با 5M یکی است و تغییر نکرده من خیلی منتظر بودم با دیدن خبر شما خوشحال شدم اما بعد دیدم نمیشه سایزهای مختلفی هم امتحان کردم نشد اگه واسه شما انجام شده یه عکس بگیر بعد تو pc از سایزش عکس بگیر آپ کن ما هم ببینبم

Amir
2012-04-27, 03:01 PM
خب این درست که تو ستینگ اضافه میشه ام وقتی که عکس بگشیری بریزی تو pc بعد به رزولیشن نگاه کنی با 5M یکی است و تغییر نکرده من خیلی منتظر بودم با دیدن خبر شما خوشحال شدم اما بعد دیدم نمیشه سایزهای مختلفی هم امتحان کردم نشد اگه واسه شما انجام شده یه عکس بگیر بعد تو pc از سایزش عکس بگیر آپ کن ما هم ببینبم

دوست گل من عزیز من
وقتی گوشی بطور سخت افزاری 5 مگاپیکسل لنز داره چجوری میشه 12 مگاپیکسل گرفت ؟
شاید با نرم افزار و کارهای دیگه بشه وضوحشو برد بالا ولی نه که بشه 12

شما لنز دوریینهای 12 مثل Satio رو با این مقایسه کن اصلا نمیشه .

اینو میتونم بگم که توی 5 مگاپیکسل ها کیفیت بالا میره . یعنی توی دوربین 5مگ بهترین تصویر رو میگیره ولی 12 مگا اصلا
یاعلی

ebi13wp7
2013-12-06, 04:21 AM
هر چی بود جاب انگیز بود . مرسی