PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعال کردن سرویس رایگان Hotspotshield برای گذر از *****ینگ



gishibiri
2012-02-07, 03:32 AM
سلام هر چند این اموزش قدیمیه ولی واقعا لازمه
شاید واسه شما هم پیش اومده که بعضی وقتها که میخوایم یه برنامه از مخازن رو دانلود کنیم وسط های دانلود قطع میشه فقط واسه چند کیلوبایت ارور میده ولی با استفاده از این روش مشکل حل میشه
خب اول از همه از مخازن دوتا برنامه کم حجم به اسم
v p n c
v p ngui
رو دانلود کنید بعد از نصب وارد استاتوس گوشی بشید رویnewکلیک کنید و برید به قسمتnewبعد یه لیست باز میشه که
name:Hotspotshield
Gateway address:68.68.107.101
IPSec Group:hss
IPSec Secret:hss
به این شکل پر کنید دیگه به اون پایین کاری نداشته باشید بعد سیو کنید
حالا دوباره وارد استاتوس گوشی بشید new رو باز کنید حالا گذینهconnectرو بزنید حالا از شما یوزر پسورد میخواد که باید این رو وارد کنید eayd99هم یوزر هم پسورد حالا okرو بزنید صبر کنید تا وصل شه وقتی وصل شد یه علامت سبز میاد اون بالا پیش انتن که نشون دهنده وصل شدنه حالا برید تو یه سایت فی ل تر شده مثلاoviیا هر سایت دیگه میبینید که به راحتی باز میشه
البته به خاطر رایگان بودنش بعضی وقتها سرعت پایینه
توجه داشته باشید که اگه گوشی تنضیمات کارخانه بشه پاک میشه و باید دوباره اقدام کنید موفق باشید

meysam9
2012-02-07, 03:30 PM
استاتوس گوشی کجاست؟

3287925
2012-02-07, 03:50 PM
استاتوس گوشی کجاست؟

قسمت بالای صفحه اصلی جایی که باطری و ساعت قرار داره کلیک کنی استاتوس بار میاد.

arasha.m
2012-02-09, 03:01 AM
راهی هست که بشه سرعتش بیشتر کرد؟
برای ان که بشه مخازن به طور کامل آپ کرد راه دیگه ای هم هست؟

aminshamsz
2012-02-09, 05:29 AM
سلام هر چند این اموزش قدیمیه ولی واقعا لازمه
شاید واسه شما هم پیش اومده که بعضی وقتها که میخوایم یه برنامه از مخازن رو دانلود کنیم وسط های دانلود قطع میشه فقط واسه چند کیلوبایت ارور میده ولی با استفاده از این روش مشکل حل میشه
خب اول از همه از مخازن دوتا برنامه کم حجم به اسم
v p n c
v p ngui
رو دانلود کنید بعد از نصب وارد استاتوس گوشی بشید رویnewکلیک کنید و برید به قسمتnewبعد یه لیست باز میشه که
name:Hotspotshield
Gateway address:68.68.107.101
IPSec Group:hss
IPSec Secret:hss
به این شکل پر کنید دیگه به اون پایین کاری نداشته باشید بعد سیو کنید
حالا دوباره وارد استاتوس گوشی بشید new رو باز کنید حالا گذینهconnectرو بزنید حالا از شما یوزر پسورد میخواد که باید این رو وارد کنید eayd99هم یوزر هم پسورد حالا okرو بزنید صبر کنید تا وصل شه وقتی وصل شد یه علامت سبز میاد اون بالا پیش انتن که نشون دهنده وصل شدنه حالا برید تو یه سایت فی ل تر شده مثلاoviیا هر سایت دیگه میبینید که به راحتی باز میشه
البته به خاطر رایگان بودنش بعضی وقتها سرعت پایینه
توجه داشته باشید که اگه گوشی تنضیمات کارخانه بشه پاک میشه و باید دوباره اقدام کنید موفق باشید
دوست عزیز این برنامه ها رو از کجا دانلود کنیم؟

gishibiri
2012-02-09, 03:13 PM
راهی هست که بشه سرعتش بیشتر کرد؟
برای ان که بشه مخازن به طور کامل آپ کرد راه دیگه ای هم هست؟

دوست من اگه منظورت برنامه v p n بود باید بگم که چون این سرویس رایگانه اکثر وقتا شلوغه معمولا اخر شب و صبح سرعتش عالیه موفق باشی

mtarane
2012-02-10, 08:58 PM
دوست عزیز گفتید به آخرش کاری نداشته باشیم.خواستم بدونم با استفاده از پ ر و ک س ی هم میشه ازش استفاده کرد؟

FARHAD.HI
2012-02-11, 12:32 AM
دوست عزیز گفتید به آخرش کاری نداشته باشیم.خواستم بدونم با استفاده از پ ر و ک س ی هم میشه ازش استفاده کرد؟

سلام .
نخیر دوست عزیز باید با همین تنظیمات باشه چون همنطور که توضیح دادن یک روش رایگان که برگرفته از ویندوز لینوکس هست.:cool:

>Sajad<
2012-06-03, 09:41 PM
سلام ممنون از زحمتی که کشیدید
ولی ارور میده (failed to connect)

tsp
2012-06-03, 10:48 PM
soulso (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=648240) آره ارورو ميده مشكل از سرور و خوده برنامه هست بايد صبر كني برا منم failed to connect) همين پيغامو ميده شايد از شلوغي سرور باشه......

FARHAD.HI
2012-06-04, 04:55 AM
سلام ممنون از زحمتی که کشیدید
ولی ارور میده (failed to connect)


soulso (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=648240) آره ارورو ميده مشكل از سرور و خوده برنامه هست بايد صبر كني برا منم failed to connect) همين پيغامو ميده شايد از شلوغي سرور باشه......

سلام.
دوستان این سرور مدتی هست که درست پشتیبانی نمیشه البته انتظاری هم نمیشه داشت چون به صورت رایگانه اون موقعش هم که کانکت میشد کارایی چندانی نداشت بهترین و قویترین چیلتر شکنی که تا حالا ارائه شده همون fredoom هست. موفق باشید...:welove:

saman gol
2012-06-05, 01:40 AM
راستش من هر کاری کردم نشد

FARHAD.HI
2012-06-05, 02:15 AM
راستش من هر کاری کردم نشد

دوست عزیز از این چیلتر شکن استفاده کنید چون به راحتی مخازن هم آپ میشه...موفق باشید.:cool:


آموزش آپدیت مخازن با برنامه Free dom برای N900 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=159942)

danial.b
2013-03-28, 09:54 AM
سلام به همگی.
وقتی می خوام بهش یوزر و پسورد بدم .تو قسمت پسورد فقط عدد قبول میکنه نمیشه بهش حروف داد.مشکل از کجاست؟ لطفا کمک کنید.

digimon1
2013-03-28, 11:29 AM
سلام دوست من اول از همه كار نمیكنه....
دوم....چون انجا مكان ip هست و ip حتما باید عدد باشد....
یعنی v p n در این برنامه كار نمیكنه و فقط ساكس میتونی در ان قرار بدی..
در حال حاضر تمامی چیلتر شكن های گوشی بسته شده...
اگه خودتون ساكس یا چیزی داری در قسمت خود گوشی در internet conection قرار بده.....

danial.b
2013-03-28, 11:54 AM
سلام دوست من اول از همه كار نمیكنه....
دوم....چون انجا مكان ip هست و ip حتما باید عدد باشد....
یعنی v p n در این برنامه كار نمیكنه و فقط ساكس میتونی در ان قرار بدی..
در حال حاضر تمامی چیلتر شكن های گوشی بسته شده...
اگه خودتون ساكس یا چیزی داری در قسمت خود گوشی در internet conection قرار بده.....

یعنی واسه همینه که برنامه tor فعال نمیشه؟ من قبلا با tor کار میکردم خیلی خوب بود.اما الان 1ماه که وصل نمیشه.راه دیگه ای هم هست؟ یعنی بجز اکانت ساکس.:worried:بر نامه free dom کار میکنه؟

digimon1
2013-03-28, 02:27 PM
بله....تور چند وقتیه که با بسته شدن v p n ازکار افتاده....نه جانم فریدام هم کار نمیکنه....همون شکل که گفتم هیچ چیلتر شکنی در حال حاضر برای n900 کار نمیکنه....به نظر من بهتره رو گوشیت کم کم اندروید نصب کنی...

kh_kh
2013-07-22, 12:25 PM
خسته نباشید اصلا تور مشکلی نداره من دارم ازش کار میکنم وقتایی که با ایرانسل وصل میشم ساعت 1 ساعت میکشم عقب وصل میشه با رایتل هم به 30 ثانیه نرسیده روشن میشه