PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به دادم برسید که گئشیم رفت



mamajo32
2008-05-11, 04:46 PM
سلام
من خواستم که درایور آکوستیک رو عوض کنم که گوشی بین کار قطع شد و دیگه روشن نشد.
GDFS رو هم فلش کردم (فک کنم اینم خراب شد) ولی بازم گوشی روشن نشد.
مشخصات:
W810
cid 49
R4DB005

خواهشا هر کی میدونه کمک کنه:atten:

یادم رفت بگم اینجایی که من هستم هیچ تعمیرگاهی برا گوشی نداره!!!!!!
یکی بیاد به من بگه چکار کنم!!

یکی بیاد حداقل بگه اشکال از Main هست یا Gdfs؟؟؟؟

™MOHAMMAD
2008-05-11, 06:28 PM
سلام
من خواستم که درایور آکوستیک رو عوض کنم که گوشی بین کار قطع شد و دیگه روشن نشد.
GDFS رو هم فلش کردم (فک کنم اینم خراب شد) ولی بازم گوشی روشن نشد.
مشخصات:
W810
cid 49
R4DB005

خواهشا هر کی میدونه کمک کنه:atten:

یادم رفت بگم اینجایی که من هستم هیچ تعمیرگاهی برا گوشی نداره!!!!!!
یکی بیاد به من بگه چکار کنم!!

یکی بیاد حداقل بگه اشکال از Main هست یا Gdfs؟؟؟؟

gdfs که مال خود گوشیت بود که بکاپ گرفتی درسته؟
اگه این طوره میمونه یه احتمال باید هر طوریه این عوض کردن درایو آکوستیک رو تا آخر ادامه بدید روشن میشه.
چون نصفه رهاش کردید روشن نمیشه.
حالا یا صدا یا هرچی که می زنید تا آخر ادامه بدید باتری و خارج و کابلو بزنید و ready و صبر کنید تا تموم بشه ممکنه تا 2 دقیقه هم طول بکشه.

mamajo32
2008-05-12, 10:41 AM
از GDFS بکاپ ندارم.
حالا باید چکار کنم. Main رو باید فلش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی بیاد کمک کنه؟؟؟

ahmad_ml
2008-05-12, 02:21 PM
اره مین رو فلاش کن

( شما gdfs خام ریختید ) اگه خام باشه باید باباکس ریخته بشه

mamajo32
2008-05-13, 04:36 PM
این با باکس یعنی چی
برام توضیح بده.

™MOHAMMAD
2008-05-13, 07:55 PM
این با باکس یعنی چی
برام توضیح بده.
شما اگه gdfs از جایی دیگه گرفته باشی و روی گوشیت رایت کرده باشی برای روشن شدن گوشیت باید بدی بیرون تعمیر کارها قطعه سخت افزاری دارند به نام باکس که باهاش فلش می کنند تا برات آنلاک کنند.

J A F A R
2008-05-13, 11:23 PM
دوست من برو بیرون 3-4 تومن بده با باکس فلشش کنن و راحت

mamajo32
2008-05-14, 06:51 PM
دوست عزیز تو پست اول که گفتم اینجا هیچ تعمیر کاری نداره!!!!!!!!
اگه بلدید خواهشا کمک کنید!

™MOHAMMAD
2008-05-14, 07:26 PM
دوست عزیز تو پست اول که گفتم اینجا هیچ تعمیر کاری نداره!!!!!!!!
اگه بلدید خواهشا کمک کنید!
یعنی کلا تعمیر کار نیست؟
این مشکل یه مشکل نرم افزاریه که راحت حل میشه با باکس باکس ها هم گرون هستند حدود 200 تومن.
راهی دیگه نداره.

mamajo32
2008-05-15, 05:55 PM
باکس یه نرم افزاره یا یه سخت افزار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی اینجا هست که برام یه Gdfs باکس کنه و بفرسته!!

™MOHAMMAD
2008-05-15, 08:11 PM
باکس یه نرم افزاره یا یه سخت افزار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی اینجا هست که برام یه Gdfs باکس کنه و بفرسته!!
باکس سخت افزاره که مشکل نرم افزاری شما رو حل می کنه.
نمیشه باید روی گوشیت درستش کرد.

mamajo32
2008-05-18, 07:17 PM
کسی اینجا هست که برام یه Gdfs باکس کنه و بفرسته!!
بابا پولشو میدم نترسید
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

™MOHAMMAD
2008-05-19, 02:21 AM
بابا پولشو میدم نترسید
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز اگه اینجوری می شد فکر کنم دنیای سونی اریکسونم متحول می شد!!!
نمیشه.

reza000
2008-05-26, 11:49 PM
سلام به همه دوستان عزيز
من رو گوشي k800 اشتباهي gdfs يه گوشي ديگه رو فلش كردم ديگه هيچ برنامه اي گوشيمو نميشناسه تو رو خدا كمكم كنيد
اگه كسي راه حل بلده به اين شماره زنگ بزنه 09141281025

reza000
2008-05-26, 11:54 PM
به دادم برسييييد:Smile (5):