PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری برای فلاش گوشی سونی اریکسون



omidhorami
2008-05-11, 01:51 AM
سلام دوستان من گوشيمو که w810i هستش رو با فايلهاي زير فلش کردم

با نرم افزار setoolاولش اين کار رو کردم ولي چون کاستومايز نداشتم جواب نداد وبا نرم افزار xs اين کار رو انجام دادم که بار اول بدون کاسنومايز بود که همون مشکل رو داشت وبار دوم با کاستو مايزي که در شکل مي بينيد اين کار رو انجام دادم ولي الان گوشيم رو وقتي روشن مي کنم روي please waite گير کرده و روشن نميشه

جون مادرتون کمکم کنيد خيلي اورژانسيه


W810_R4ED001_FS_C_ASIA_RED49.fbn

W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn


Baseband ID: db2010
OTP CID: 49
EROM CID: 49
EROM Color: Red
IMEI: 35540701******
Phone ID: W810
Network: S_ASIA_LEVAN
CDA: CDA123456/123 R2A
Firmware Version: R4DB005
EROM: n/ahttp://i30.*******.com/10d9z6v.jpg





http://i29.*******.com/raafc6.jpg

™MOHAMMAD
2008-05-11, 02:15 AM
سلام دوستان من گوشيمو که w810i هستش رو با فايلهاي زير فلش کردم

با نرم افزار setoolاولش اين کار رو کردم ولي چون کاستومايز نداشتم جواب نداد وبا نرم افزار xs اين کار رو انجام دادم که بار اول بدون کاسنومايز بود که همون مشکل رو داشت وبار دوم با کاستو مايزي که در شکل مي بينيد اين کار رو انجام دادم ولي الان گوشيم رو وقتي روشن مي کنم روي please waite گير کرده و روشن نميشه

جون مادرتون کمکم کنيد خيلي اورژانسيه


W810_R4ED001_FS_C_ASIA_RED49.fbn

W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn


Baseband ID: db2010
OTP CID: 49
EROM CID: 49
EROM Color: Red
IMEI: 35540701******
Phone ID: W810
Network: S_ASIA_LEVAN
CDA: CDA123456/123 R2A
Firmware Version: R4DB005
EROM: n/a

مشکلی نیست که خودتو اذیت می کنی!
پچ please wait بریز روش حل میشه.
پچ رو از اینجا (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=6233) بگیر بعد بذارش تو misc files و write script رو بزن و پیغام رو هم no بزن تموم.

omidhorami
2008-05-11, 12:14 PM
سلام دوستان

لطفا"فایلهای مورد نیاز fs . main ,کاستومایز را برای گوشی زیر بزارید

w810
R4DB005
CDA123456/123 R2A

...................
یه سوال دیگه این دو فایل رو که فریمورشون فرق میکنه رو می تونم با هم توی یک گوشی بریزم؟


W810_R4ED001_FS_C_ASIA_RED49.fbn

W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn


با تشکــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــر

J A F A R
2008-05-11, 01:33 PM
نه Fs و Main باید یکی باشه

™MOHAMMAD
2008-05-11, 01:40 PM
سلام دوستان

لطفا"فایلهای مورد نیاز fs . main ,کاستومایز را برای گوشی زیر بزارید

w810
R4DB005
CDA123456/123 R2A

...................
یه سوال دیگه این دو فایل رو که فریمورشون فرق میکنه رو می تونم با هم توی یک گوشی بریزم؟


W810_R4ED001_FS_C_ASIA_RED49.fbn

W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn


با تشکــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــر


نه Fs و Main باید یکی باشه

میتونه یکی هم نباشه.
برای دریافت main و fs برای w810 به این تاپیک برو:
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=12861

omidhorami
2008-05-12, 12:10 PM
با سلام

دوستان من گوشیمو با این این فایلها فلش کردم:

W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn
یه بار با این fs:

W810_R4ED001_FS_C_ASIA_RED49.fbn

یه بارم با این fs, مین و کاستوم ثابتی که نوشتم:

W810_R4ED001_FS_M_EAST_N_AFR_RED49.fbn


وبا کاستو مایز

model_CDA102555_6_M_EAST_N_AFR.zip


/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

که بعد از فلاش شدن گوشیم به این مشخصات تغییر کرد:

قبل از فلش مشخصات گوشیم این بود:
Baseband ID: db2010
OTP CID: 49
EROM CID: 49
EROM Color: Red
IMEI: 35540701******
Phone ID: W810
Network: S_ASIA_LEVAN
CDA: CDA123456/123 R2A

Firmware Version: R4DB005
EROM: n/a

بعد از فلش کردن:

Firmware Version:R4CE012
CDA: CDA102555/110


/////////////////////////////////////////////////////////////////

چون قبلا" هم به GDFS گوشیم دست زده بودم و در بین راه برنامه xs را بستم و با FSX هم یه پچ ریخته بودم که بعد از اون پچ بود که گوشیم این طوری شد و مجبور شدم فلشش کنم .


خلاصه بعد از این کارها یه GDFS خام از یکی از سایتها گیر آوردم که با setool2lite اون رو ریختم و بعدشم پچ please waite را هم ریختم ولی باز هم همون آش و همون کاسه

به نظر شما به فریمور یا برنامه های دیگه نمیشه درستش کرد تو رو خدا از کمک ذریغ نکنید دیشب ساعت 5.30 خوابیدم مولایی اگه چول داشتم می بردمش بیرون با باکس یا ... درستش کنن ولی پولشو ندارم یه بچه کارگرم که با زور پول اینترنتم رو جور کردم حالا اجرتون با امام زمان کمکم کنید

برادر کوچیکتون امید :p:p

omidhorami
2008-05-14, 02:15 AM
کسی جواب ما رو نمی ده؟ محمد جون دستم به دامنت

™MOHAMMAD
2008-05-14, 02:19 AM
کسی جواب ما رو نمی ده؟ محمد جون دستم به دامنت
دادم جوابتو اونطرف.
این gdfs که زدی کارو خراب کرده.