PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیام عدم کدگذاری توسط شبکه



M_mizani
2008-05-09, 11:44 PM
وقتی دارم با گوشیم صحبت میکنم یه علامت احتیاط میاد بالایه صفحه بقل علامت پروفایلم و یه لحظه رو صفحه مینویسه کدگذاری توسط شبکه انجام نمیشه
مشکل از چیه؟
ممنون.

arsham_r
2008-05-10, 01:00 AM
با سلام
نگفتید گوشی تون چیه . . . ؟ منم با گوشی ام همین مشکل رو دارم (w880) از هر کی سوال گرفتم نمی دونست . حتی پاساژ علاالدینی ها
حدس خودم اینه : طبیعی هستش که اطلاعات انتقالی در مخابرات incode شده تا در مسیر دچار تلفات و از دست رفتن نشه . در انتها در مقصد decode شده تا مورد استفاده قرار بگیره . بعضی گوشی های جدید با سیم کارت قدیمی ها و شبکه خوب مچ نمی شه و باعث این پیغام اخطار می شه .
خلاصه اینکه زیاد مهم نیستش و با تعویض سیم کارت مشکل حل می شه .

mj_pd
2008-05-10, 09:46 AM
دقيقآ
با تعويض سيم كارت اي مشكل حل ميشه.

Mj
2008-05-10, 03:50 PM
اساتید یکی از خط های من هم اینجوری شده حتی این خط رو در یک گوشی دیگه می زارم باز همون آشه و همون کاسه :Smile (50):

Docki_Joon
2008-05-10, 11:37 PM
سلام دوستان..
به احتمال زیاد چون از مشکل از سیم کراته بهترین راه ممکن اینه که رین از این دفتر خدمات ازتباطی شرکت همراه اول بپرسین..
ماشالله هم دیگه همه جا پیدا میشه..
خیلی خوب راهنمایی میکنن...
.............
موفق باشین
...........
راستی سیم کارت شما زای این قدیمیا نیستش...؟؟؟؟
به هرحال همونی که گفتم