PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهم:دانگريد (Desire Z-myTouch 4G-Desire HD) از 2.3.3 به 1.34 براي روت s-off و ريكاوري



S@MAN M5
2012-01-25, 03:14 AM
سلام دوستان عزيز
امروز تونستم رام dezairz گوشيم رو از 2.3.3 به 1.34 دانگريد كنم
اين اموزش نيازي به ساخت گلد كارت نيست چون با تغيير ورژن. گلد كارت رو دور ميزنيم
جا داره از دوست عزيز اقاي .A.M.I.R كه تو اين 4 ماه كمك فرواني كردند تشكر كنم واقعا ممنونم از تون اقا امير .


دوستان اين اموزش خيلي راحت و بي خطر هست ولي بنده مسوليت كار رو به عهده نميگيرم

در اين اموزش برنامه mini adb رو توي پيكج گذاشتم تا دوستان در وارد كردن عبارت در android sdk دچار مشكل نشن .


دانلود:
1-اول از همه دوستان نياز به android sdk داريد كه ميتونيد دانلود (http://developer.android.com/sdk/index.html) كنيد.
2-بعد اينو با نام sdk در درايو c اكستركت كنيد .
3-بعد اين 4 تا فايل رو دانلود كنيد بريزيد در اين مسير c/sdk/tools در ضميمه اپلود كردم.
4- مموري كارتتون رو با fat 32 فرمت كنيد


ميرسيم اموزش:
به مسير زير برويد c/sdk/tools و RunMe رو اجرا كنيد با اين روش خودش پيش فرض به مسير زير ميره تا دوستان سر در گم نشد c:\sdk\tools

1-الان اين متن رو تايپ كنيد

adb shell cat /dev/msm_rotator


بعد تايپ اين پيغام رو ميبينيد


/dev/msm_rotator: invalid length

اگر ديد حله ادامه ميديم تايپ كنيد


adb push fre3vo /data/local/tmp
> adb shell
$ chmod 777 /data/local/tmp/fre3vo
$ /data/local/tmp/fre3vo -debug -start FAA90000 -end FFFFFFFF


بعد از اينكه اين متن رو تايپ كرديد متن زير رو ميبيند


Buffer offset: 00000000
Buffer size: 8192
Scanning region fb7b0000...
Scanning region fb8a0000...
Scanning region fb990000...
Scanning region fba90000...
Potential exploit area found at address fbb4d600:a00.
Exploiting device...









اگر اين متن رو هم ديد تايپ كنيد


adb shell


حالا شما بايد اين علامت رو ببينيد (#) اگر ديد يعني گوشي شما روت موقت شده و اخر اين عدد رو تايپ كنيد

exit


خوب دوستان خسته نباشيد
حالا ميريم مرحله دوم اموزش خيلي هم راحته نترسيد

مرحله تغيير ورژن
دوستان اين مرحله شمارو از گلد كارت ساختن بي نياز ميكنه و نيازي نيست گلد كارت بسازيد

حالا تو ادامه مرحله قبل تايپ كنيد


adb push misc_version /data/local/tmp/misc_version
> adb shell chmod 777 /data/local/tmp/misc_version
> adb shell
# /data/local/tmp/misc_version -s 1.00.000.0
خوب حالا بايد اين متن رو ببينيد من اخرش نوشتم


changed to: 1.00.000.0 Patching and backing up partition 17



اگه ديد مشكلي نيست تايپ كنيد


sync


خوب دوستان مرحله روت موقت و تغيير ورژن تموم شد

دانگريد:

حالا شما اماده براي دانگريد كردن هستيد فايل دانگريد مختص گوشي خودتون رو دانلود كنيد و تو مموري كارد بريزيد (درون هيچ پوشه اي قرار داده نشود) ونامش رو تغيير دهيد


گوشي dezair z بعد دانلود (http://multiupload.com/GH26HXLLES) تغيير نام به PC10IMG.zip


گوشي my touch 4g بعد دانلود (http://www.megaupload.com/?d=V4NAODYZ) تغيير نام به PD15IMG.zip


گوشي dezair hd بعد دانلود (https://rs555l35.rapidshare.com/#%21download%7C555l34%7C428111643%7CRUU_Ace_HTC_WW E_1.24.405.1_Radio_12.27.60.14b_26.02.00.29_M4_rel ease_151852_signed.zip%7C302227%7CR%7E3C1C578C4300 B8D12CB0464D792588B0%7C0%7C0) تغيير نام به PD98IMG.zip











خوب حالا volume down رو نگه داريد و گوشي رو ريستارت كنيد تا به hboot بره حالا بزاريد اسكن كنه بعد اسكن لود ميكنه بعد لود چك ميكنه اخر هم اجازه اپديت ميخواهد كه volume up ميزنيد و تمام.


منبع xda
ترجمه persian dev


با تشكر از دوستان

artur-x
2012-01-27, 07:05 PM
آقا اين فايل PC10IMG رو نميشه از يه جاي ديگه دانود كرد؟
لينكه ديگه اي نداره واسه دانلود؟
فقط يه لينك تو اون مولتي آپلودكار ميكنه انم خيلي سرعتش پايينه.
تو 4share يا mediafire نيست؟

artur-x
2012-01-27, 09:55 PM
اينم يه لينك سالم براي فايل PC10IMG.zip دانلود (http://www.michelcoulon.fr/dhd/UMT/PC10IMG.zip)

بدون نياز به ف ي ل ت ر ش ك ن

همين الان هم دانگريد كردم دمت گرم.

قاسم..ش
2012-01-28, 01:37 AM
دوستان لطفا لینکها رو تو انجمن آپ کنین
یا لینک بدون ف ی ل ت ر بذارید
متشکر

S@MAN M5
2012-01-28, 02:00 AM
دوست عزيز مشكل شما دانلود كدوم فايل بگيد حتما

سورنا282
2012-02-18, 05:58 PM
فایل دانلود android sdk جواب نمیده

S@MAN M5
2012-02-18, 10:36 PM
دوست عزيز شيلتره بايد شيلتر شكن وارد شي
موفق باشي

pelika
2012-02-21, 09:04 PM
دوست عزیز با تشکر...دو سوال داشتم اگه دانگرید کرد و روت موقت ...آیا میشه ورژن رام اصلی که روی گوشی نصب بود رو دوباره نصب کرد مثلا همون 2.3.3 رو یا رام های جدید ... و آیا میشه روت دائم هم کرد؟

S@MAN M5
2012-02-22, 01:10 AM
سلام دوست عزيز
بله ميشه رام افيشال ريخت مشكلي نيست ولي رام هاي اصلي روش روت اومده ولي جواب نميده فعلا

3pehr4
2012-03-08, 02:24 PM
آقا من کشتم خودمو بازم نشد!!!
همه ی کارا رو انجام میدم گوشیم روت موقت میشه فایل رو کپی می کنم رو اس دی کارت
وقتی می رم تو h-boot هیچ اتفاقی نمی افته :(
میاد اسکن میکنه ولی همش مینویسه no image found
میشه یکی یه راه حل بهم بگه؟
من خیلی لازم دارم دانگرید کنم چون فارسی میخوام

S@MAN M5
2012-03-08, 02:41 PM
سلام عزيزم
شما بايد رام دانگريد دانلود كنيد و تو مموري كارد بريزيد بعد اموزش همان روت موقت و دانگريد وزن رو انجام بديد و نيازي به گلد كارت هم نيست اما اگه خواست بريد اموزش ساخت گلد كارت
اگر رام دانگريد نريزيد تو مموري اسكن هيچي پيدا نميكنه

3pehr4
2012-03-11, 12:41 AM
اگه منظورت همون فایل زیپ به اسم pc10img.zip هست ، من دانلودش کردم ریختم رو مموری ولی بازم چیزی نمیشناسه
حالا اگه یکم راجع به گلد کارت راهنماییم کنی ممنون میشم

3pehr4
2012-03-11, 12:45 AM
آقا یه سوال
من مموری گوشیم رو فرمت نکردم ولی همون fat32 هست الان
تاثیر داره فرمت کردن دوباره ش؟

S@MAN M5
2012-03-11, 01:01 AM
تو اين روش نيازي نيست گلد كارت بسازي جهت اطلاع گفتم
مموريتو فرمت 32 كن
اين فايل دانگريد با حرف بزرگ بايد باشه
اموزش دقيق اجرا كن جواب هاي رو كه تو اموزش دادم بايد بهت بده

3pehr4
2012-03-11, 01:11 AM
آره با حرف بزرگه!
حالا یه فرمت بزنم ببینم چی میشه

دمت گرم داداش :)

3pehr4
2012-03-11, 01:36 AM
آقا من تا اینجا رفتم الانم دوباره رفتم تو h-boot بازم نشد :(
راستی تو h-boot که میرم گوشیم s-on هست! باید اس آف باشه یا طبیعیه؟
ببین اگه جایی پیغام خطا میده و من حواسم نیست بگو
مرسی
http://img4up.com/up2/96580788386757565904.jpg

S@MAN M5
2012-03-11, 01:43 AM
نه گوشيت كه اس ان هست اين مراحل رسيدن به روت و اس اف هست داداش كلا درست اومدي
الان بايد بري بوت لودرو خودش چك مكنه
راتي اول بايد رامتو درون هيچ پوشه اي قرار ندي ها قبلش هم فرمت كن

3pehr4
2012-03-11, 01:51 AM
فرمت کردم اون فایل زیپ هم همینجوری فله ریختم تو مموری :دی
حالا دارم بدون quick format فرمت میکنم ببینم جواب میده یا نه

3pehr4
2012-03-11, 02:11 AM
نه انگار من یه 20 تومن باید پیاده شم اینو بدم بیرون واسم دانگرید و فارسی و این کارا رو بکنن :|

راستش جواب نداد
نمیدونم دیگه چیکار کنم!

با گلد کارت هم امتحان کردم نشد

S@MAN M5
2012-03-11, 02:23 AM
ميتوني از بوت لودور گوشيت برام فيلم بگير در مدت چك كردن

3pehr4
2012-03-11, 02:26 AM
آره با گوشی داداشم باید فیلم بگیرم که الان خوابه!
فردا فیلم میگیرم اپ میکنم

دمت گرم. ببخشیدا :)

AMIN912
2012-03-13, 12:16 PM
سلام آقا من تازه کارم ببخشید سوال پایه ای دارم :(
برا شروع گوشی رو تو چه حالتی بزاریم منظورم در حالتی که run me رو اجرا می کنیم
برا کپی کردن 4 تا فایل تو tools باید فایل ها رو اکستر کنیم ؟ ؟؟:wac:
من خیلی دنبال این مطلب بودوم خواهشن جواب بدین این گوشی پدر منو درآورد
یه سول دیگه این رامی که بابد برا دانگرید نصب کنیم میشه عوض کرد من یه رام دانلود کردم میخوام نصب کنم البته رام شرکتی نیست نوعش هم زیپ هستش میشه این کارو کرد ؟؟؟؟؟:ph34r2:

S@MAN M5
2012-03-13, 12:50 PM
سلام دوست عزيز
در حالت charge only قرار بديد
فايل فايل هاي ضميمه رو اکسترکت کنيد
اموزش رو قدم به قدم ادامه بديد
بعد دانگريد بريد روش اس اف که تو بخش اموزش قرار دادم
بعد ريکاوري و رامي که دان کرديد بنصبيد
تمام

AMIN912
2012-03-13, 02:00 PM
اقا ببخشید مشکل این چیه ؟؟؟http://*****************.com/images/494h4eq8k6z2fn9k6uq.png

S@MAN M5
2012-03-13, 02:14 PM
سلام
درايور گوشيتون بايد نصب باشه HTC sync
و يبار گوشيتون رو روشن خاموش کنيد

AMIN912
2012-03-13, 02:24 PM
اقا شرمنده
سروس کرد مارو این گوشی
این ارور رو میده http://*****************.com/images/uv7x6iqhm4iikqvoopfz.png

S@MAN M5
2012-03-13, 02:31 PM
دوست عزيز شما بايد فايل ها رو جاي که گفتم اکسترکت کني احتمالا هنگام اکسترکت با پوشه اينکارو ميکنه فايل ها رو باز کنيد و دستي انتقال دهيد ............
اموزش اول دقيق بخونيد بعد انجام بديد تا به مشکل بر نخوريد خيلي راحته انجام دادنشه ولي حواستون بايد جمع کنيد.....

AMIN912
2012-03-13, 02:39 PM
مرسی اقا من دستی اکستر کردم
همه رو بدن پوشه زدم تو tools حالا ببینم چی میشه
:grrr:

سورنا282
2012-04-13, 05:30 PM
دوستان برای من فقط تا /dev/msm_rotator: invalid length میره جلو دیگه بعدش درست پیش نمیره
چیکار کنم؟

سورنا282
2012-04-13, 06:07 PM
اینم عکس
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up3/39197340728089004387.png
الان باید چیکار کنم؟:(

S@MAN M5
2012-04-13, 07:28 PM
سلام گوشيتون رو يبار ريستارت كنيد و دوباره اقدام كنيد

سورنا282
2012-04-13, 07:36 PM
هر سری همین مشکلات میاد
حالا هر سری یک جور خاص ارور میده:(

S@MAN M5
2012-04-13, 07:39 PM
سلام داداش
يه بار گوشيتو فرمت كن
برنامه هار چك كن ببين جايكه گفتم اكستركت كردي
اموزشو دقيق بخون دوباره اقدام كن

Hadiir1
2012-05-04, 02:29 AM
سلام
آقا من این آموزش و گام به گام اجرا کردم و مو به مو میرم اما الان توی این مرحله کار گیر کردم حالم حسابی گرفته شده چکار کنم؟
هم براتون لاگ عملکرد Cmd رو میزارم هم یه عکس از آخرین خط و محل ارور

http://151.0.*****.net/out.php/i323826_error2.png







C:\sdk\tools>cmd.exe
Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\sdk\tools>adb shell cat /dev/msm_rotator
/dev/msm_rotator: invalid length

C:\sdk\tools>adb push fre3vo /data/local/tmp
1062 KB/s (9796 bytes in 0.009s)

C:\sdk\tools>adb shell
$ chmod 777 /data/local/tmp/fre3vo
chmod 777 /data/local/tmp/fre3vo
$ /data/local/tmp/fre3vo -debug -start FAA90000 -end FFFFFFFF
/data/local/tmp/fre3vo -debug -start FAA90000 -end FFFFFFFF
fre3vo by #teamwin
Please wait...
Attempting to modify ro.secure property...
fb_fix_screeninfo:
id: msmfb
smem_start: 802160640
smem_len: 3145728
type: 0
type_aux: 0
visual: 2
xpanstep: 0
ypanstep: 1
line_length: 1920
mmio_start: 0
accel: 0
fb_var_screeninfo:
xres: 480
yres: 800
xres_virtual: 480
yres_virtual: 1600
xoffset: 0
yoffset: 800
bits_per_pixel: 32
activate: 16
height: 80
width: 48
rotate: 0
grayscale: 0
nonstd: 0
accel_flags: 0
pixclock: 0
left_margin: 0
right_margin: 0
upper_margin: 0
lower_margin: 0
hsync_len: 0
vsync_len: 0
sync: 0
vmode: 0
Buffer offset: 00000000
Buffer size: 8192
Scanning region faa90000...
Scanning region fab80000...
Scanning region fac70000...
Scanning region fad60000...
Scanning region fae50000...
Scanning region faf40000...
Scanning region fb030000...
Scanning region fb120000...
Scanning region fb210000...
Scanning region fb300000...
Scanning region fb3f0000...
Scanning region fb4e0000...
Scanning region fb5d0000...
Scanning region fb6c0000...
Scanning region fb7b0000...
Scanning region fb8a0000...
Scanning region fb990000...
Scanning region fba80000...
Scanning region fbb70000...
Scanning region fbc60000...
Scanning region fbd50000...
Scanning region fbe40000...
Scanning region fbf30000...
Scanning region fc020000...
Scanning region fc110000...
Scanning region fc200000...
Scanning region fc2f0000...
Scanning region fc3e0000...
Scanning region fc4d0000...
Scanning region fc5c0000...
Scanning region fc6b0000...
Scanning region fc7a0000...
Scanning region fc890000...
Scanning region fc980000...
Scanning region fca70000...
Scanning region fcb60000...
Scanning region fcc50000...
Scanning region fcd40000...
Scanning region fce30000...
Scanning region fcf20000...
Scanning region fd010000...
Scanning region fd100000...
Scanning region fd1f0000...
Scanning region fd2e0000...
Scanning region fd3d0000...
Scanning region fd4c0000...
Scanning region fd5b0000...
Scanning region fd6a0000...
Scanning region fd790000...
Scanning region fd880000...
Scanning region fd970000...
Scanning region fda60000...
Scanning region fdb50000...
Scanning region fdc40000...
Scanning region fdd30000...
Scanning region fde20000...
Scanning region fdf10000...
Scanning region fe000000...
Scanning region fe0f0000...
Scanning region fe1e0000...
Scanning region fe2d0000...
Scanning region fe3c0000...
Scanning region fe4b0000...
Scanning region fe5a0000...
Scanning region fe690000...
Scanning region fe780000...
Scanning region fe870000...
Scanning region fe960000...
Scanning region fea50000...
Scanning region feb40000...
Scanning region fec30000...
Scanning region fed20000...
Scanning region fee10000...
Scanning region fef00000...
Scanning region feff0000...
Scanning region ff0e0000...
Scanning region ff1d0000...
Scanning region ff2c0000...
Scanning region ff3b0000...
Scanning region ff4a0000...
Scanning region ff590000...
Scanning region ff680000...
Scanning region ff770000...
Scanning region ff860000...
Scanning region ff950000...
Scanning region ffa40000...
Scanning region ffb30000...
Scanning region ffc20000...
Scanning region ffd10000...
Scanning region ffe00000...
Scanning region ffef0000...
Scanning region fffe0000...
$ adb shell
adb shell
adb: permission denied
$





من این کدها رو خط به خط دقیقاٌ همینطوری که هست توی cmd تایپ میکنم و سر هر خط اینتر میزنم.




adb shell cat /dev/msm_rotator
adb push fre3vo /data/local/tmp
adb shell
chmod 777 /data/local/tmp/fre3vo
/data/local/tmp/fre3vo -debug -start FAA90000 -end FFFFFFFF




خواهش میکنم راهنمایی کنین.
تشکر

ahmadi666
2012-05-09, 12:40 AM
سلام
بببخشید میشه بگید مشکل کارم از کجاست فک کنم به این فایل chmod گیر داده اینم عکس
دوست عزیز گوشیمو فرمت هم کردم


http://img4up.com/up2/74400365423791736473.jpg

S@MAN M5
2012-05-09, 12:50 AM
سلام دوست عزيز
شما اول بايد فايل ها رو جاي كه گفتم اكستركت كنيد
دوم ازrun me bat كه گفتم اين كد ها رو واريد كنيد از cmdويندوز ايراد ميده....
گوشيتون رو يبار ريسيت يا بهتره فكتر ريسيت كني..
ا
android sdk هم بايد نصب باشه

ahmadi666
2012-05-09, 01:07 AM
دوست عزیز اولا ممنون که اینقد سریع جواب میدی نه تنها به من به همه
من همونطور که فرمودید رفتم درایوc فایلهارو ریختم ولی در پوشه tools من run me bat رو پیدا نکردم اومدم فایل زیپ شده miniadb رو اکسترکت کردم تو پوشه tools گذاشتم بعد اجرا کردم.
وقتی هم اجرا میکنم شما درست فرمودید پنجره cmd باز میکنه به جای run me دیگه واقعا سی پی یوی خودم کش نداره:)
خدا ازت نگذره اچ تی سی
گوشی رو هم فکتوری ریست کردم ولی android sdk نصب نیس که الان اونم نصب میکنم

ahmadi666
2012-05-09, 02:12 AM
داداش همه رو انجام دادم بازم همونو میگه

S@MAN M5
2012-05-09, 02:45 AM
شما اندرويد sdk رو جاي كه گفتم استركت كردي و هچنين min adb و سه فايل در sdk/ tools. در درايو c
بعد بايد run me bat بزني تا cmd بازشه و گوشيتو در حالت شارز وصل كني...و عبارت ها رو تايپ كني....

ahmadi666
2012-05-09, 11:04 AM
دوست عزیز chmod رو پیدا نکرد رو چند تا سیستم با دقت تمام راه رو رفتم
'chmod' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
این پیغام رو میده

S@MAN M5
2012-05-09, 11:52 AM
سيستم کامپيوترت چيه...ايکسپي يا سون....من اينو روش رو رو xp امتحان کردم جوابم گرفتم و اموزششو هم قرار دادم.......
دقت کني شايد تو يه مرحله اشتباه ميکني...دقت کن...

ahmadi666
2012-05-09, 05:06 PM
سيستم کامپيوترت چيه...ايکسپي يا سون....من اينو روش رو رو xp امتحان کردم جوابم گرفتم و اموزششو هم قرار دادم.......
دقت کني شايد تو يه مرحله اشتباه ميکني...دقت کن...
من دارم رو سون تست میکنم.
هنوز رو ایکسپی تست نکردم.
راه حل دیگه ای نداره؟
همه سایتارو گشتم زحمت همه رو شما کشیده بودید.
اون 4 فایلی که گفتی باید در tools اکسترکت کنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

S@MAN M5
2012-05-10, 10:28 AM
سلام داداش
اره دیگه تو پست اول نوشتم باید کپی کنی داداش
کپی نکنی که نمیشه

jafar0137
2012-05-12, 12:12 PM
با سلام
من گوشیمو از طریق خود گوشی با اینترنت آپدیت کردم الان فقط تا صفحه ی سفیدی که نوشته htc بالا میاد باید چکار کنم
لطفا راهنمایی کنید

S@MAN M5
2012-05-12, 12:27 PM
سلام
بايد يه رام رسمي دانلود کني و فلش کني..تا رامت بالا بياد...

jafar0137
2012-05-12, 12:48 PM
سلام ببخشید چطوری فلش کنم گوشیم اس اف نیست به کامپیوتر هم که وصل میکنم گوشی رو نمیشناسه
اگه میشه لطفا راهنمایی کنید

S@MAN M5
2012-05-12, 10:29 PM
سلام ببخشید چطوری فلش کنم گوشیم اس اف نیست به کامپیوتر هم که وصل میکنم گوشی رو نمیشناسه
اگه میشه لطفا راهنمایی کنید
دوست عزيز سلام
براي ريختن رام رسمي نيازي به اس اف نيست
رام دان كن و گوشي رو ببر فست بوت ....گوشيت خاموش ميكني بعد ولوم داون و پاور رو همزمان ميزني
بعد گوشيتو وصل و رامو از كام اجرا ميكنيد چند تا چيز ميخواهد تايد ميكني بعد خودش فلش ميشه
بعد فلش رامت حدود 7 دقيقه طول ميكشه بياد بالا...
تمام

jafar0137
2012-05-13, 01:55 AM
از بابت راهنماییتون بسیار تشکر
موقع نصب رام یه اروری میده که عکسشو گذاشتم و یه عکس هم از موقع نصب گذاشتم
http://*****************.com/images/156inksp4hrlunn2tre.png

http://*****************.com/images/d36wla4i88wiftinr52r.png

S@MAN M5
2012-05-13, 11:14 AM
از بابت راهنماییتون بسیار تشکر
موقع نصب رام یه اروری میده که عکسشو گذاشتم و یه عکس هم از موقع نصب گذاشتم
http://*****************.com/images/156inksp4hrlunn2tre.png

http://*****************.com/images/d36wla4i88wiftinr52r.png
سلام دوست عزيز رام اصلي شما سري اورپا نبود...اورپا باهش cid كني
در ضمن رام براي فلش يه رام 1.83 فلش كنيد...

jafar0137
2012-05-13, 12:42 PM
دوست عزیز از کجا بدونم رام اروپاست
میتونین لینک یه رام اروپا که برای گوشی من خوب باشه بدین
تشکر

jafar0137
2012-05-13, 02:22 PM
یه رام اروپا پیدا کردم ورژنش 1.15 است اونو دان کنم میتونم آپدیتش کنم یا باید فقط 1.83 باشه

jakjo13
2012-06-05, 08:56 AM
کمک در مورد این 4 فایل چطوری کپی کنم

S@MAN M5
2012-06-05, 09:06 AM
سلام
داداش لطفا اموزش رو کامل بخونید بعد سوال کنید/
موفق باشی

pooryab
2012-06-05, 12:33 PM
با تشکر از دوست عزیزمون
من با تمام تازه کاریم تونستم این کار رو با موفقیت به پایان برسونم:)
حالا ورژن ها به این قراراه
android 2.2
b no: 1.34.405
ممنون میشم که حالا من رو راهنمایی کنید که چطور گوشیم مشکل فارسیش برطرف بشه

S@MAN M5
2012-06-19, 01:16 PM
با تشکر از دوست عزیزمون
من با تمام تازه کاریم تونستم این کار رو با موفقیت به پایان برسونم:)
حالا ورژن ها به این قراراه
android 2.2
b no: 1.34.405
ممنون میشم که حالا من رو راهنمایی کنید که چطور گوشیم مشکل فارسیش برطرف بشه
سلام داداشم خيلي خوشحالم...كمي دقت ميخواهد
آموزش s-off و روت(dezair z و dezair hd ) با برنامه AMT با يك كليك (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=150969)

بعد اينكار يه رام با ساپورت فارسي فلش ميكني تمام

ariya.351
2012-07-18, 12:29 PM
سلام دوستان تمام لینک های دانگرید خرابه لطفا روی سایت آپ کنید

esikhosh
2012-07-22, 09:16 PM
سلام.. اگه ميشه روش دانگريد رو ي بار ديگه بگيد.. فايل هايي كه گذاشتيد هيچكدوم كار نميكنه

S@MAN M5
2012-07-22, 10:29 PM
سلام دوستان تمام لینک های دانگرید خرابه لطفا روی سایت آپ کنید


سلام.. اگه ميشه روش دانگريد رو ي بار ديگه بگيد.. فايل هايي كه گذاشتيد هيچكدوم كار نميكنه


سلام بر 2 برادر گرامي
لينك ها شيلتره بايد با شيلتر شكن دان كنيد

esikhosh
2012-07-25, 12:45 AM
بله میدونم.. فایل رام که گذاشتین اصلا ی چیز دیگست..

ariya.351
2012-07-25, 01:11 PM
میدونم شیلتره خواهشن این جور فایلا رو روی سرور خود فروم آپ کنید که اینقدر دردسر نکشیم

S@MAN M5
2012-07-25, 09:48 PM
میدونم شیلتره خواهشن این جور فایلا رو روی سرور خود فروم آپ کنید که اینقدر دردسر نکشیم
سلام داداش رو چشم اين لينك مستقيم......:flower::flower::flower:

PC10IMG.zip (http://shenye.co.uk/files/fya-vision-root/PC10IMG.zip) براي ديزاير زت

Ace_DHD_1.24.405.1_PD98IMG.zip (http://omnimist.org/android/files/Ace_DHD_1.24.405.1_PD98IMG.zip) براي ديزاير اچ دي

esikhosh
2012-07-28, 01:38 AM
سلام مجدد. من تو همون مرحله اول error:Device not found میزنه.. مشکل از کجاست؟

Reza.L
2012-07-28, 02:05 AM
سلام مجدد. من تو همون مرحله اول error:Device not found میزنه.. مشکل از کجاست؟

سلام

درایور گوشیتون رو نصب کنید .

برای این کار آخرین ورژن نرم افزار HTC Sync رو دانلود و نصب کنید .

esikhosh
2012-08-01, 10:00 PM
سلام. من data/local/tmp/fre3vo -debug -start FAA90000 -end FFFFFFFF رو که وارد میکنم آخرش $ میاد و هیچ اتفاقی نمیافته.

ariya.351
2012-08-08, 12:14 PM
با سلام .من تمام مراحل روت موقت و دانگرید رو بدون هیچ مشکلی انجام دادم اما در پایان دانگرید که وارد اچ بوت شدم فایل و شناخت و شروع به آپگرید کرد اما اخرش پیغام UPdate faild رو نمایش داد لطفا راهنماییم کنید با تشکر

S@MAN M5
2012-08-08, 04:17 PM
با سلام .من تمام مراحل روت موقت و دانگرید رو بدون هیچ مشکلی انجام دادم اما در پایان دانگرید که وارد اچ بوت شدم فایل و شناخت و شروع به آپگرید کرد اما اخرش پیغام UPdate faild رو نمایش داد لطفا راهنماییم کنید با تشکر
سلام داداش روت موقت نشده...يبار ديگه مراحل انجام بديد

ariya.351
2012-08-12, 11:16 PM
گوشی باید در حالت HTC SYNC باشه یا charge only؟

ahmad.47
2012-09-03, 01:56 AM
سلام ممنونم از زحماتتون
من روت موقت را تا مرحله ی آخر با موفقیت انجام میدم ولی موقعی که گوشی را ریستارت میکنم برای آپدیت ارور میده مینویسه :no image or wrong image !!!
چاره چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

S@MAN M5
2012-09-03, 02:41 AM
سلام ممنونم از زحماتتون
من روت موقت را تا مرحله ی آخر با موفقیت انجام میدم ولی موقعی که گوشی را ریستارت میکنم برای آپدیت ارور میده مینویسه :no image or wrong image !!!
چاره چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام داداش
رامتون رو تو مموري كارد كپي كرديد...نبايد درون هيچ پوشه اي باشه:x

ahmad.47
2012-09-03, 07:53 AM
سلام داداش
رامتون رو تو مموري كارد كپي كرديد...نبايد درون هيچ پوشه اي باشه:x
رام دقیقا توی مموری کارت هست...و توی پوشه نیست...
لودینگ رام انجام میشه و مدتی هم طول میکشه ولی آپدیت نمیشه!:wac:

esanii
2012-09-15, 04:48 PM
سلام
اولا اون فایل بالا که جدید گذاشتین واسه دیزایر زد دانلود نمیشه
دوما این اطلاعات گوشیمه ممنون میشم راهنماییم کنید واسه دانگرید واقعا 1 سال میخوام روت کنم نمیتونم
این آژدیت رسمیه که ریختم
android version :2.3.3
sense:2.1
baseband:12.56.60.25U...
kernel:2.6.35 ....
build num : 2.42.415.19....
software num :2.42.415.19
browser version : webkit/533.1
اول باید دانگرید کنم دیگه؟
رووت چطوری؟ دائم و بعد رام کاستوم چی ؟

S@MAN M5
2012-09-15, 11:53 PM
سلام داداشم
اين راه ديگه قديمي شده راه هاي راحتري هست با يك كليك ميتوني روت كني...
اين اموزش زماني كه رام 2.3.3 تازه عرضه شده بود و راهي جز اين نداشت بريد بخش گوشي هاي ديزاير اچ دي ميتوني راحت روت كني
موفق باشي

esanii
2012-09-21, 08:35 PM
آخ جون بلاخره بعد از 12 روز دانگرید کردم
حالا میشه بهم بگید آسونترین راه واسه روت و S-off چیه
الان Androd 2.2
bliuld number 1.34.405

S@MAN M5
2012-09-21, 11:11 PM
آخ جون بلاخره بعد از 12 روز دانگرید کردم
حالا میشه بهم بگید آسونترین راه واسه روت و S-off چیه
الان Androd 2.2
bliuld number 1.34.405
خوب داداش با اين
آموزش s-off و روت(dezair z و dezair hd ) با برنامه AMT با يك كليك (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=150969)

موفق باشي

esanii
2012-09-22, 02:02 AM
ممنون utex جان
هم دانگرید کردم هم رووت و S-off
خوب حالا میشه بگی چی کار کنم ؟
کاستوم ریکاوری و hboot و کاستوم رام

S@MAN M5
2012-09-22, 02:35 AM
الان بايد داداش ريكاوري بريزي
بعد رام تو مموري كارد بريز
بعد گوشيتو خاموش كن
volum down+power بزن بره ريكاوري
اونجا فول وايپ ميكني
inistall from sd card ميزني و رامو انتخاب ميكني و تاييد ميكني تا فلش شه
تمام

moghgh
2013-01-04, 01:45 AM
کی باید گوشی رو به کامپیوتر وصل کنیم؟

aptus
2013-03-24, 07:32 PM
بد ترین روش توضیح دادن بود هیچ کد.م کامل نبود در نهایت بعد از کلی سعی و خطا جوره دیگه ای مشگل حل شد

aptus
2013-03-25, 04:08 PM
دوستان بعد از دانلود PC10IMG.zip ابتدا داخل کامپیوتر یک بار اکسترکت کنن ببینن این فایل سالم هست یا نه. در نهایت در صورت سالم بودن فایل زیپ PC10IMG.zip آن را داخل مموری قرار بدن

houshmandz
2013-03-28, 04:08 PM
این فایلو از کجا دان کنیم.لینک شما جواب نمی ده

houshmandz
2013-03-28, 04:13 PM
این فایلو (PC10IMG.zip) از کجا دان کنیم لینک شما دان نمی ده

ghoobra
2013-09-16, 11:27 PM
سلام داداش بی زحمت یه جواب به ما بده من همه ی کارا رو انجام دادم ولی توی hboot هیچ کاری انجام نمیده

S@MAN M5
2013-09-16, 11:34 PM
سلام داداش بی زحمت یه جواب به ما بده من همه ی کارا رو انجام دادم ولی توی hboot هیچ کاری انجام نمیده
عزیزم این امورش قدیمی شده میتونید از اموزش های راحتر و بدون در سر استفاده کنید انجمن هست یکم بگردید پیدا میکنید
موفق باشی:flower:

parham1371
2013-09-21, 09:27 AM
سلام خدمت اساتید محترم
یک درخواست داشتم
اگه زحمتی نیست یک لینک دانلود دیگه از android sdk بزارید
لینکی که الان واسه دانلود هستش خرابه
ممنون

mjyf17
2014-09-03, 06:43 AM
android sdk دانلود نمیشه!
چکار کنم؟
نیاز ب اس اف دارم!

mjyf17
2014-09-03, 08:23 PM
هیشکی جواب نمیده؟
بابا به خدا گیر کردیم ی اس آف نمیتونیم کنیم