PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش ابدیت فریمور گوشی سنسیشن/ایکس ای



ROID&
2012-01-21, 11:16 PM
سلام:santa:

ابدیت فریمور برای نصب رام های 4.0.3 پیش نیاز است
با نصب فریمور در گوشی یه سری بهینه سازی هایی میشه

بریم سراغ اموزش:)


نحوه ابدیت فریمور گوشی:
1.قبل از ابدیت باید s uper cid (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=149931) را نصب کنید
2.فایل فریمور مخصوص گوشی خودتون را دانلود کنید(از اخرین پست)
3.فایل را با نام به روت مموری انتقال بدین
4.به بوت لودر برین
5.منتظر شید تا فایل رو شناسایی کنه
6.اجازه نصب میخواد که شما با دکمه ولوم بالا تایید کنید
7.منتظر اتمام مراحل باشید تا از شما اجازه ریبوت بخواد
8.تمام

ROID&
2012-01-21, 11:18 PM
firmware 3.12

فریمور3.12 سنسیشن معمولی
http://www.mediafire.com/?sp6s6swib6umj8g

فریمور 3.12 سنسیشن ایکس ای
http://www.mediafire.com/?gk7gpmgpdd3zjb5

ardalan.ea
2012-01-22, 01:06 AM
این برای فقط بزای ایکس ای هست یا روی سنسیشن معمولی هم جواب میده؟

MoRTezA
2012-01-22, 02:10 AM
این برای فقط بزای ایکس ای هست یا روی سنسیشن معمولی هم جواب میده؟

اگه به.ست قبلي توجه كنيد متوجه ميشيد كه براي هر كدوم يك ورژن ريليز شده.

ROID&
2012-01-22, 03:50 PM
VER3.24



DOWNLOAD 3.24: http://goo.gl/zdDO0

لینک مستقیم و بدون قیلتر:
http://www.mediafire.com/?utpdjggalstxz

یا
http://www.uploadbaz.com/ne4vx3wqy5s6


نحوه نصب پست #1 (http://ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1276866&postcount=1)

ROID&
2012-01-23, 11:05 PM
یه خبر جدید وفوری

با نصب این (http://www.mediafire.com/?utpdjggalstxz) ورزن ریکاوری شما نیز ابدیت میشود به4EXT Recovery Touch 1.0.0.3 Beta

lordof
2012-02-03, 05:50 AM
سلام خدمت اساتید محترم.من گوشیمو از نسخه 2.3.5به 4.0.3 ارتقا دادم.الان میخام برگردم به رام اولم ولی ظاهرا نمیشه به ورژن پایینتر برم .لطفا راهنمایی کنید.....با سپاس

ROID&
2012-02-03, 10:09 PM
سلام خدمت اساتید محترم.من گوشیمو از نسخه 2.3.5به 4.0.3 ارتقا دادم.الان میخام برگردم به رام اولم ولی ظاهرا نمیشه به ورژن پایینتر برم .لطفا راهنمایی کنید.....با سپاس

این فایل رو از روش پست 1 نصب کنید
تا فریمور گوشی مناسب برای رام های gb بشه
http://www.uploadbaz.com/qtqsbao8wmja

NABI2
2012-02-09, 02:04 AM
سلام خدمت اساتید محترم میخواستم بدونم چطور میشه از ورژن قدیمی فریمور گوشی مطلع شد؟
:blush::santa:

ROID&
2012-02-09, 02:15 AM
سلام خدمت اساتید محترم میخواستم بدونم چطور میشه از ورژن قدیمی فریمور گوشی مطلع شد؟
:blush::santa:

در اچ بوت ورزن اچ بوت ورادیو وچیزای دیگه رو نوشته
شما وقتی ابدیت میکنی ورزن اچ بوت تغییر میکنه

منم فایل هارو باتوجه به ورزن فریمور در پست دو و 5 قرار دادم


فایل مخصوص برگشت بع اچ بوت اصلی رو هم در پست 8 قرار دادم

ROID&
2012-02-22, 10:47 PM
دانلود برای سنسیشن / سنسیشن ایکس ای (http://xda3.androidrevolution.nl/db_mirror/ROMs/HTC%20Sensation/Firmware/3.30.401.x/PG58IMG.zip)

دوستان توجه کنید وقتی شما سو -- پر اس ای دی میکنید خیلی راحت میشید
زیرا فریمور مشترک میشه

تغییرات در این ورزن:



PG58IMG.zip content: [UPDATE: 22.02.2012]
adsp.img - updated [22.02.2012] - This is needed for 3.12.***.x/3.24.***.x/3.25.***.x/3.30.***.x based ROM to boot!
android-info.txt - updated [22.02.2012]
dzdata_4g.hdr - removed from the package [28.12.2011]
dzdata_4g.img - removed from the package [28.12.2011]
hboot_8x60_1.27.1100_20120113_signedbyaa.nb0 (with unlocked fastboot)- updated [28.01.2012]
pg2fs_spcustom.img
radio.img - updated [22.02.2012]
rpm.img - updated [20.01.2012]
sbl1.img - updated [20.01.2012]
sbl2.img - updated [22.02.2012]
sbl3.img - updated [20.01.2012]
tz.img - updated [20.01.2012]
موفق باشید

ROID&
2012-03-02, 03:48 PM
ورزن جدید فریمور سنسیشن
نحوه نصب در پست 1



http://xda3.androidrevolution.nl/db_mirror/ROMs/HTC%20Sensation/Firmware/3.32.401.x/PG58IMG.zip

MORTEZA-67
2012-03-15, 04:10 PM
با سلام به دوست خوبم ROID& (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=188930).
واقعا اگر نبودی من چیکار میکردم؟:blush:
همش مزاحمتونم.
من از کجا بفهمم که ورژن فریمور گوشیم الان چیه؟
ایا لازم هست که ورژن جدید نصب کنم؟
کلا این فریمور چه کاری انجام میده؟
چه وقتهایی باید عوضش کنم؟
چه تاثیراتی داره؟
برای هر رام یک فریمور جدا میخواد؟
میبخشید زیاد سوال میکنم.تو بخش سنسیشن تازه وارد و تازه کارم.

MORTEZA-67
2012-03-16, 11:39 PM
با سلام به دوست خوبم ROID& (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=188930).
واقعا اگر نبودی من چیکار میکردم؟:blush:
همش مزاحمتونم.
من از کجا بفهمم که ورژن فریمور گوشیم الان چیه؟
ایا لازم هست که ورژن جدید نصب کنم؟
کلا این فریمور چه کاری انجام میده؟
چه وقتهایی باید عوضش کنم؟
چه تاثیراتی داره؟
برای هر رام یک فریمور جدا میخواد؟
میبخشید زیاد سوال میکنم.تو بخش سنسیشن تازه وارد و تازه کارم.
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟

ROID&
2012-03-18, 02:49 PM
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟


عزيزم صبور باشيد

من تو امضام هم گفتم يه مدت نيستم


ببينيد اين فريمور رو وقتي بخواهي گوشيت رو اديت كني به اندرويد بالاتر نياز هست
در ضمن هر رامي كه ميخواي نصب كني تو تغييراتش نوشته به چه بيس فريموري نياز داره
در كل همينجوري ابديت كني فايده نداره
گوشيت بالا نمياد
براي مثال اگه ميخواي رام 4.0.3 بريزي نياز هست به ابديت به اخرين ورزن فريمور

Mersad_Mar
2012-03-22, 05:36 AM
سلام
سال نو مبارک

آقا من firmware گوشیمو با روشی که گفتین update کردم تا مرحله آخر پیشرفت و پیغام complete هم داد
گوشیمم هم unlock کردم هم root
cwm........5.0.2.0 & su................3
اما حالا کوشیم بالا نمیاد
مدام restart میشه عزیز

مشکلی داشتم یا چیز دیگه؟
راهنمایی؟

Mersad_Mar
2012-03-22, 05:43 AM
حالا جیکار باید بکنم که گوشیم بالا بیاد؟

Mersad_Mar
2012-03-22, 06:10 AM
HTC Sensation z710e
Android2.3.4

kingparsa
2012-03-22, 12:00 PM
سلام شما فریمور مخصوص به هر رامی را باید نصب کنی من یک لینک میگذارم این رام رو دانلود کن و به روشی که دوباره میگذارم عمل کن
لینک دانلود رام نسخه 4.0.3 : http://www.androidrevolution.nl/downloader/download.php?file=Android_Revolution_HD-Sensation_6.5.1.zip
لینک آموزش نصب صحیح : http://********.ir/Forum/thread20843.html
بقیه موارد بازم در صفحه آموزش وجود دارد
در ضمن فریمور 3.32.401 نیاز است که در همان صفحه میتوانید دانلود کنید

تشکر فراموش نشه

kingparsa
2012-03-22, 12:03 PM
لینک اینجا نمیاد (http://********.ir/Forum/thread20843.html)
به وبلاگ من بروید و از لینکدونی لینک طریقهی نصب را انتخاب کنید تا به صفحه آموزش بروید
http://livers.mihanblog.com

ROID&
2012-03-22, 08:05 PM
:hmm:
سلام
سال نو مبارک

آقا من firmware گوشیمو با روشی که گفتین update کردم تا مرحله آخر پیشرفت و پیغام complete هم داد
گوشیمم هم unlock کردم هم root
cwm........5.0.2.0 & su................3
اما حالا کوشیم بالا نمیاد
مدام restart میشه عزیز

مشکلی داشتم یا چیز دیگه؟
راهنمایی؟


حالا جیکار باید بکنم که گوشیم بالا بیاد؟


HTC Sensation z710e
Android2.3.4

دوست من شما باید فریمور برای رام مخصوص دانلود و ابدیت کنید

یعنی وقتی رام شما اندروید2.3.3 هست نباید بیس 3.32 رو نصب کنی معلومه که بریک میشه


برای رفع این مشکل به پست 8 مراجعه کنید

لینک اینجا نمیاد (http://********.ir/Forum/thread20843.html)
به وبلاگ من بروید و از لینکدونی لینک طریقهی نصب را انتخاب کنید تا به صفحه آموزش بروید
http://livers.mihanblog.com
تبلیغات ممنوع هست در سایت

MORTEZA-67
2012-04-14, 01:08 PM
ورزن جدید فریمور سنسیشن
نحوه نصب در پست 1



http://xda3.androidrevolution.nl/db_mirror/ROMs/HTC%20Sensation/Firmware/3.32.401.x/PG58IMG.zip
من این فریمور رو روی xe الان اپدیت کردم.
قبلش هم **** اس ای دی کردم.
ولی الان گوشیم بالا نمیاد و لوگوی اچ تی سی میاد و هی ریستارت میشه.
مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟:(:(:(:(:(:(:(

ROID&
2012-04-14, 01:14 PM
من این فریمور رو روی xe الان اپدیت کردم.
قبلش هم **** اس ای دی کردم.
ولی الان گوشیم بالا نمیاد و لوگوی اچ تی سی میاد و هی ریستارت میشه.
مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟:(:(:(:(:(:(:(


شما وقتی ابدیت میکنید به فریمور 3.32 فقط میتونید رام اندروید 4 نصب کنید

اگرم میخوای برگردی به رام 2.3.7
پست 7 یا 8 این تاپیک فایلشو قرار دادم

MORTEZA-67
2012-04-14, 02:13 PM
بعدش رام 4.0.3 نصب کردم درست شد.
مرسی.
فقط یک سوال:
هر چی دنبال س و پ ر یوزر میگردم پیداش نمیکنم.
یعنی روت پریده؟:guilty:

ROID&
2012-04-14, 02:35 PM
بعدش رام 4.0.3 نصب کردم درست شد.
مرسی.
فقط یک سوال:
هر چی دنبال س و پ ر یوزر میگردم پیداش نمیکنم.
یعنی روت پریده؟:guilty:


که رام رسمی نصب کرده باشی میبره
دوباره روت کن اموزشش تو قسمت اوزش هست

MORTEZA-67
2012-04-14, 02:44 PM
نه رسمی نبود.incert coin cs بود نصب کردم.
س و پ ر یوزر رو پیدا نکردم ولی برنامه تیتانیوم بکاپ کار کرد.
پس روت نپریده.
البته incert coin cs سنس 4 رو نصب کردم

Ehsan0641
2012-05-05, 11:14 PM
سلام من از رام اصلیم بک آپ گرفتم آندروید 2.3.4 حالا یه رام آندروید 4 زدم روش فریمور و رادیوش هم آپدیت کردم ازش ناراضی بودم همون رام 2.3.4 رو با نصب فریمورش که نیاز داشت برگردوندم ولی اون فریمور رادیو نداشت از کجا میتونم رادیو آندروید 2.3.4 پیدا کنم؟؟؟؟؟

ROID&
2012-05-06, 12:38 PM
سلام من از رام اصلیم بک آپ گرفتم آندروید 2.3.4 حالا یه رام آندروید 4 زدم روش فریمور و رادیوش هم آپدیت کردم ازش ناراضی بودم همون رام 2.3.4 رو با نصب فریمورش که نیاز داشت برگردوندم ولی اون فریمور رادیو نداشت از کجا میتونم رادیو آندروید 2.3.4 پیدا کنم؟؟؟؟؟

رام رو نصب کن و ریستارت نکن
این فریمور (http://www.uploadbaz.com/qtqsbao8wmja)رو نصب کن از اچ بوت

Ehsan0641
2012-05-06, 01:38 PM
رام رو نصب کن و ریستارت نکن
این فریمور (http://www.uploadbaz.com/qtqsbao8wmja)رو نصب کن از اچ بوت

این فریمور که رادیو نداره من رادیو 10.14.9035.01
واسه آندروید2.3.4

ROID&
2012-05-06, 02:35 PM
این فریمور که رادیو نداره من رادیو 10.14.9035.01
واسه آندروید2.3.4


عزیزم من پدرم تو این کارا در اومده

شما اون فریمور رو نصب کن و رام رو برگردون
بعد ریست کن بالا میاد

نیازی به رادیو نیست
اصلن رادیو ربطی به بالا اومدن رام نداره!!!

Ehsan0641
2012-05-06, 07:49 PM
عزیزم من پدرم تو این کارا در اومده

شما اون فریمور رو نصب کن و رام رو برگردون
بعد ریست کن بالا میاد

نیازی به رادیو نیست
اصلن رادیو ربطی به بالا اومدن رام نداره!!!

میدونم الان رامم بالا اومده ورژن رادیوم بالاست متناسب با این رام نیست اگه امکانش هست لینک اون رادیو رو بزار مرسی
1.45.415.5 این ورژن گوشیمه

Ehsan0641
2012-05-07, 10:54 AM
من این رادیو رو نصب کردم آیا مناسب هست به نظر شما؟
10.56.9035.00u_10.14.9035.01
آندروید 2.3.4 1.45.415.5 این ورژن گوشیمه
یا این10.58.9035.00U_10.15.9035.02_2؟

MORTEZA-67
2012-05-08, 11:50 PM
میدونم الان رامم بالا اومده ورژن رادیوم بالاست متناسب با این رام نیست اگه امکانش هست لینک اون رادیو رو بزار مرسی
1.45.415.5 این ورژن گوشیمه
داداش گلم ورژن رادیو هر چی بالاتر باشه بهتره.
نیازی به عوض کردن ندارید.
خیالتون راحت باشه

MORTEZA-67
2012-05-08, 11:52 PM
من این رادیو رو نصب کردم آیا مناسب هست به نظر شما؟
10.56.9035.00u_10.14.9035.01
آندروید 2.3.4 1.45.415.5 این ورژن گوشیمه
یا این10.58.9035.00U_10.15.9035.02_2؟
همیشه جدیدترین رادیو بهترینه.
ولی اگر اپدیتش هم نکنید مشکلی پیش نمیاد.

Ehsan0641
2012-05-09, 12:30 AM
تو آنتن دهی و مصرف باتری تاثیر میزاره

MORTEZA-67
2012-05-09, 12:47 PM
تو آنتن دهی و مصرف باتری تاثیر میزاره
بله کاملا درسته.
منظورم این بود که با اپدیت نکردنش به مشکلی بر نمیخورید ولی اپدیت کردنش بهتره.

سینا5
2012-05-23, 12:41 PM
ورزن جدید فریمور سنسیشن
نحوه نصب در پست 1



http://xda3.androidrevolution.nl/db_mirror/ROMs/HTC%20Sensation/Firmware/3.32.401.x/PG58IMG.zip
دوستان این لینگ مشکل داره ببخشید برای نصب رام ساندویج بستنی باید این فریمور رو روش نصب کنیم با تشکر و اگه میشه لطف کنید بگید از کجا بفهمیم ورژن فریم ورمون چند است

.:MOHSEN:.
2012-05-23, 05:17 PM
دوستان این لینگ مشکل داره ببخشید برای نصب رام ساندویج بستنی باید این فریمور رو روش نصب کنیم با تشکر و اگه میشه لطف کنید بگید از کجا بفهمیم ورژن فریم ورمون چند است

setting->about phone->sotware information->software number
ورژن hboot گوشیت چنده؟

سینا5
2012-05-23, 05:31 PM
setting->about phone->sotware information->software number
ورژن hboot گوشیت چنده؟
hboot گوشی 18. چی شد پس لینگ فایل فریم ور 3.32 رو کسی نداره به ما بده سا فار نامبر گوشی هم 1.50.401 است میخوام رام ساندویج بستنی نصب کنم چی کار کنم لطفا کمکم کنید

سینا5
2012-05-23, 06:17 PM
hboot گوشی 18. چی شد پس لینگ فایل فریم ور 3.32 رو کسی نداره به ما بده سا فار نامبر گوشی هم 1.50.401 است میخوام رام ساندویج بستنی نصب کنم چی کار کنم لطفا کمکم کنید
دوستان کسی نبود به ما کمک کنه

.:MOHSEN:.
2012-05-23, 06:25 PM
دوستان کسی نبود به ما کمک کنه
شرمنده داداش dc شدم

.:MOHSEN:.
2012-05-23, 06:27 PM
چون رs-off کردی میتونی ***** cid کنی اونوقت میتونی هر رامی رو نصب کنی
لینک بدون شیلترشو پیدا میکنم برات میذارم

سینا5
2012-05-23, 06:59 PM
لینک بدون شیلتر Frimware برای سنسیشن:
http://xdafileserver.nl/Files/HTC/Sensation/SharkDroid/Firmware/Sensation/PG58IMG.zip

از طریق بوت لودر نصبش کن
ممکنه رام قبلیت دیگه بال نیاد بهتره قبل از نصبش ریکاوری 4ext تاچ رو نصب کنی با این ریکاوری میتونی رام های کاستوم رو نصب کنی
اگه مشکلی پیش اومد ، مطرحش کن
مرسی داداش ولی نتونستم پیداش کنم باید کجا برم یعنی میگی گوشی بریک میشه اگر ریکاوری تاچ رو نصب کنم دیگه احتیاجی به این اپدیت فریم ور نیست به 3.32 و میتونم رام کاستون نصب کنم بعد از نصب ریکاوری تاچ چی کار کنم میشه بیشتر توضیح بدی من اخه تازه کار هستم یه بار هم گوشیم بریک شده دیگه میترسم

.:MOHSEN:.
2012-05-23, 07:00 PM
گوشی شما سنسیشن معمولیه
مال منطقه اروپاست
این رام، رام رسمی اندروید 4 مال اروپاست
http://www.androidrevolution.nl/Whiskey/mirrors/RUU_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.30.401.1_Radio_11.69. 3504.00U_11.22.3504.07_M_test_240585.exe
البته فریمور این رام 3.30.401 هست ورژنش پایینتره.
تو قسمت رام ها دنبال ورژنی بگرد که فریمورش 3.32.401 باشه اونوقت اونو دانلود کن
فریموری که توپست قبل گذاشتم 3.32.401 ه

سینا5
2012-05-23, 07:03 PM
گوشی شما سنسیشن معمولیه
مال منطقه اروپاست
این رام، رام رسمی اندروید 4 مال اروپاست
http://www.androidrevolution.nl/Whiskey/mirrors/RUU_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.30.401.1_Radio_11.69. 3504.00U_11.22.3504.07_M_test_240585.exe
نه داداش من میخوام فریم ورو ارتقا بدم بعد رام کاستون روش نصب کنم رام ساندویج بستنی

.:MOHSEN:.
2012-05-23, 07:17 PM
مرسی داداش ولی نتونستم پیداش کنم باید کجا برم یعنی میگی گوشی بریک میشه اگر ریکاوری تاچ رو نصب کنم دیگه احتیاجی به این اپدیت فریم ور نیست به 3.32 و میتونم رام کاستون نصب کنم بعد از نصب ریکاوری تاچ چی کار کنم میشه بیشتر توضیح بدی من اخه تازه کار هستم یه بار هم گوشیم بریک شده دیگه میترسم

لینکو بکش داخل IDM خودش دانلود میشه اگه ورژن hboot 1.27.0.0 باشه مال سنسیشن معمولیه اگه 1.29.0.0 باشه مال xe هستش.
تا hboot گوشیت نپره گوشیت بریک نمیشه
بریک شدن معمولا وقتی معنی پیدا میکنه که گوشی هیچ علامت حیاتی نداشته باشه، وارد hboot گوشیت نتونی بشی ،حتی شارژم نشه
ریکاوری تاچ برای نصب رام های کاستوم لازمه
اول busy box installer رو دانلود کن تا busy box رو نصب کنه
بعدش 4EXT RecoveryUpdater رو نصب کن وارد برنامه که بشی و update یا install بزنی خودش برات 4ext رو دانلود میکنه ونصب میکنه
هر دو برنامه به صورت apk تواینترت هست میتونی راحت دانلودش کنی
این فریمور 3.32 برای اینه که وقتی رام کاستوم رو نصب کنی رام بالا بیاد و همه رام های برپایه اندروید 4 به این فریمور احتیاج دارن

سینا5
2012-05-24, 11:39 AM
بابا چی شد پس کسی نیست این فایل رو اپلود کنه

MORTEZA-67
2012-05-24, 12:57 PM
ورزن جدید فریمور سنسیشن
نحوه نصب در پست 1



http://xda3.androidrevolution.nl/db_mirror/ROMs/HTC%20Sensation/Firmware/3.32.401.x/PG58IMG.zip
این فریمور رو اپلود کردم.

Firmware from 3.32.401.3 & 3.32.401.103 RUU
میتونید از اینجا (http://uplod.ir/f1152kfmzjzd/PG58IMG.zip.htm) بگیرید.

.:MOHSEN:.
2012-05-24, 01:16 PM
لینک busy box installer :
http://uplod.ir/qyf508jv2063/com.jrummy.busybox.installer.pro.1310208299407.apk .htm
لینک 4EXT RecoveryUpdater :
http://uplod.ir/qrhdyklxddft/4EXTUpdater.apk.htm

ROID&
2012-07-05, 02:39 PM
سلام
ابدیت جدید بیس(فریمور)

دوستان طبق گزارشات دوستان در این ورزن مشکل وای فای کامل حل شده


http://fotadl.htc.com/OTA_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.33.401.6-3.32.401.5_R_release_266230n9ouzm6y7ls02drn.zip