PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن زبان فارسی به گوشی های سیمبین بدون نیاز به فلش و تغییر frimware گوشی



abalfazli
2008-05-06, 07:16 PM
فايل ضميمهhttp://www.tarfandestan.com/forum/images/attach/rar.gifPtiFarsi.rar (http://www.tarfandestan.com/forum/attachment.php?attachmentid=984&d=1210076272) (236 بايت, 1 نمايش)

این راه حل روی اکثر گوشیهای نوکیا جواب میده

شما باید فایلی که ضمیمه شده رو دانلود کنید

بعد از دانلود فایل را از حالت zip خارج کرده و آنرا به گوشی خود انتقال دهید

ابتدا به ادرس زیر بروید

C:\System\Data

حالا شما باید در اینجا یک پوشه بسازید به نام multitap حالا شما فایلی که به گوشی انتقال دادید رو به همون پوشه که ساختید انتقال دهید یعنی :

C:\System\Data\multitap

حالا گوشیتونو restart کنید

حالا زبان فارسی به گوشی شما اضافه شده است شما فقط باید اونو فعال کنید

برای فعال کردن باید به قسمت زیر بروید :

Setting-phone-general- writing language

شما میتوانید با زدن دکمه قلم برروی گوشی و گزینه writing language زبان فارسی را که در آخرین قسمت اضافه شده انتخاب کنید

توجه توجه: گزینه فارسی در اینجا نمایش داده نمیشه ولی شما میتونید در جای خالی که نشانگر میره اونو انتخاب کنید

دوستان با معرفت بی تشکر نمی رن

pathfinder
2008-05-23, 08:30 PM
سلام. ميخواستم بدونم اين روش براي نوكيا 6600 هم جواب ميده؟براي فارسي كردن منو و متن اس ام اس هاش؟ منتظر جواب هستم؟ با تشكر.

alin95
2008-05-24, 12:08 AM
دوست عزيز لطفا لينك نديد فايل اصلي رو اپلود كنيد . باتشكر

Alireza TNT
2008-05-24, 12:24 AM
روی سری 60 ورزن 3 که جواب نداد حالا این کار روی چه مدل هایی جواب میده

Behzad
2008-05-24, 02:31 AM
فایل رو آپلود کردم تا همه بتونن استفاده کنن. d:


با تشکر از تشکر شما!!!

منبع : ترفندستان

rashin
2008-06-18, 03:37 AM
این روش فقط روی مدلهای N70-n72-n90-6680-6630-6681 جواب میده.
بقیه دوستان تست نکنند که نتیجه ای نداره!!!

mohsen71
2008-06-22, 11:17 PM
فايل ضميمهhttp://www.tarfandestan.com/forum/images/attach/rar.gifptifarsi.rar (http://www.tarfandestan.com/forum/attachment.php?attachmentid=984&d=1210076272) (236 بايت, 1 نمايش)

این راه حل روی اکثر گوشیهای نوکیا جواب میده

شما باید فایلی که ضمیمه شده رو دانلود کنید

بعد از دانلود فایل را از حالت Zip خارج کرده و آنرا به گوشی خود انتقال دهید

ابتدا به ادرس زیر بروید

C:\system\data

حالا شما باید در اینجا یک پوشه بسازید به نام Multitap حالا شما فایلی که به گوشی انتقال دادید رو به همون پوشه که ساختید انتقال دهید یعنی :

C:\system\data\multitap

حالا گوشیتونو Restart کنید

حالا زبان فارسی به گوشی شما اضافه شده است شما فقط باید اونو فعال کنید

برای فعال کردن باید به قسمت زیر بروید :

Setting-phone-general- Writing Language

شما میتوانید با زدن دکمه قلم برروی گوشی و گزینه Writing Language زبان فارسی را که در آخرین قسمت اضافه شده انتخاب کنید

توجه توجه: گزینه فارسی در اینجا نمایش داده نمیشه ولی شما میتونید در جای خالی که نشانگر میره اونو انتخاب کنید

دوستان با معرفت بی تشکر نمی رن
ما تازه کاریم. چجوری می تونیم این کار رو انجام بدیم.
حتما باید با کابل انجام بشه؟ نمیشه با بلوتوث موبایل اینکار رو کرد؟

mostafa_66
2008-06-24, 03:10 AM
بايد از نرم افزارهاي فايل منيجر مثل x-plore استفاده كنيد. اونوقت اگه با بلوتوث بفرستين روي گوشي ميتونين از قسمت messaging كه با زدن كليد 4 باز ميشه فايل رو كپي كنين روي درايو c البته بايد پوشه ي multitap رو خودتون در مسير داده شده درست كنين.:Smile (18)::(

javadlove
2008-06-24, 04:35 AM
thank you

pedram68
2008-06-24, 08:28 AM
سلام.
آیا استفاده از این فایل در گوشی N72 مشکلی به وجود نمیاره؟
و چه طور میشه به حالت اول نوشتن برگردوند؟(انگلیسی)

با تشکر

mamad10
2008-06-25, 05:54 AM
بابا دمت قیژ خیلی حال دادی من 6630 دارم این برنامه psiloc arabic دهن منو سرویس کرده بود ممنونم ازت از این جور ترفند ها پیدا کردی بازم رو کن

pedram68
2008-06-25, 08:38 AM
فايل ضميمهhttp://www.tarfandestan.com/forum/images/attach/rar.gifPtiFarsi.rar (http://www.tarfandestan.com/forum/attachment.php?attachmentid=984&d=1210076272) (236 بايت, 1 نمايش)

این راه حل روی اکثر گوشیهای نوکیا جواب میده

شما باید فایلی که ضمیمه شده رو دانلود کنید

بعد از دانلود فایل را از حالت zip خارج کرده و آنرا به گوشی خود انتقال دهید

ابتدا به ادرس زیر بروید

C:\System\Data

حالا شما باید در اینجا یک پوشه بسازید به نام multitap حالا شما فایلی که به گوشی انتقال دادید رو به همون پوشه که ساختید انتقال دهید یعنی :

C:\System\Data\multitap

حالا گوشیتونو restart کنید

حالا زبان فارسی به گوشی شما اضافه شده است شما فقط باید اونو فعال کنید

برای فعال کردن باید به قسمت زیر بروید :

Setting-phone-general- writing language

شما میتوانید با زدن دکمه قلم برروی گوشی و گزینه writing language زبان فارسی را که در آخرین قسمت اضافه شده انتخاب کنید

توجه توجه: گزینه فارسی در اینجا نمایش داده نمیشه ولی شما میتونید در جای خالی که نشانگر میره اونو انتخاب کنید

دوستان با معرفت بی تشکر نمی رن


سلام.
مسیر C:\System\Data رو در گوشی N72 در کجا میشه پیدا کرد؟
چون وقتی که گوشی رو با کابل USB به کامپیوتر وصل میکنم، در Phone Memory فقط پوشه های Games, Images, Installed Files, Other, Sound clips, Video clips قرار داره !

با تشکر

irajnav
2008-06-25, 11:55 AM
:lol:گوشی من 6630 من همه این کارهارو بدون نقص انجام دادم .ولی یه مشکلی هست گوشی من فقط کلمه (چ ) رو شناخت وبقیه به صورت مربع نمایش داده میشن. راه حل چیه ؟

behdad
2008-06-26, 06:40 PM
سلام

تکلیف حروف گ چ پ ژ چی میشه ؟؟؟

فارسی سازی هست که این حروف ر هم داشته باشه .

hichkas
2008-07-04, 12:43 AM
حروف ک و ی رو نشون نمیده همچنین ژ
6630

rashin
2008-07-04, 03:59 AM
سلام.
مسیر c:\system\data رو در گوشی n72 در کجا میشه پیدا کرد؟
چون وقتی که گوشی رو با کابل usb به کامپیوتر وصل میکنم، در phone memory فقط پوشه های games, images, installed files, other, sound clips, video clips قرار داره !

با تشکر

این پوشه رو باید خودتون درست کنید.

rashin
2008-07-04, 04:01 AM
حروف ک و ی رو نشون نمیده همچنین ژ
6630


سلام

تکلیف حروف گ چ پ ژ چی میشه ؟؟؟

فارسی سازی هست که این حروف ر هم داشته باشه .


:lol:گوشی من 6630 من همه این کارهارو بدون نقص انجام دادم .ولی یه مشکلی هست گوشی من فقط کلمه (چ ) رو شناخت وبقیه به صورت مربع نمایش داده میشن. راه حل چیه ؟

مشکل همه شما با تعویض فونت برطرف میشه.

Amir Hosein_Ha
2008-07-12, 02:46 PM
ببخشيد براي v3 مثل n73 از اين برنامه ها نداريد /

hossein26
2008-07-26, 02:06 PM
رو n70جواب ندا چیکارباید کرد

Emad_N82
2008-07-26, 02:32 PM
بازم دمت گرم

™ AliKing
2008-07-26, 03:41 PM
من این تایپیک رو چند هفته قبل با دو تا pti arabic و ptifarsi گذاشته بودم حالا شما............................................ ......................!!!!!!!!!!!!!
این هم لینکش http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=136270#post136270
دیگه بعضی ها واقعا شورش رو در اوردن. arh_sos

hamed9909
2008-09-02, 01:44 PM
garbaneyou kheily haldad

tahamoj
2008-09-22, 08:57 PM
chejory download konam nemishe

sasan44
2008-09-23, 07:51 PM
[quote=rashin;139799]مشکل همه شما با تعویض فونت برطرف میشه.[/quote
تعویض فونت چه جوری است؟

rashin
2008-09-24, 01:00 AM
[quote=rashin;139799]مشکل همه شما با تعویض فونت برطرف میشه.[/quote
تعویض فونت چه جوری است؟

انجوری!!!!
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=7864

abalfazli
2008-09-29, 05:44 PM
سلام.
مسیر c:\system\data رو در گوشی n72 در کجا میشه پیدا کرد؟
چون وقتی که گوشی رو با کابل usb به کامپیوتر وصل میکنم، در phone memory فقط پوشه های games, images, installed files, other, sound clips, video clips قرار داره !

با تشکر

ببین عزیزم. این پوشه رو همانطور که دوستمون گفتن باید خودتون ایجاد کنین و بهتر اینکه از طریق فایل منیجرهای معروف در گوشیتون این کار رو انجام بدین..

یا علی

abalfazli
2008-09-29, 05:46 PM
رو n70جواب ندا چیکارباید کرد

نمیشه

من خودم ان 70 دارم و امتحانش کردم. شد..

شما مراحل رو درست نرفتی حتما

m11zia
2008-09-30, 10:49 AM
كسانيكه گوشي نوكياسري n دارندفايل منجرfexplorer نصب كنن روي گوشيشون بعدفونت روبريزن تويكي ازپوشه هاي گوشي بعدابرنامهfexplorer تو گوشيتونو بازكنيدبريدبه ادرس c.sistem.data پوشه multitapدرست كنين وفونتروانتقال بدين به اون مسير ريسيت كنيددرست ميشه من .n70.n72 انجام دادم جواب داده

safavy2002
2008-09-30, 11:18 AM
فايل ضميمهhttp://www.tarfandestan.com/forum/images/attach/rar.gifptifarsi.rar (http://www.tarfandestan.com/forum/attachment.php?attachmentid=984&d=1210076272) (236 بايت, 1 نمايش)

این راه حل روی اکثر گوشیهای نوکیا جواب میده

شما باید فایلی که ضمیمه شده رو دانلود کنید

بعد از دانلود فایل را از حالت zip خارج کرده و آنرا به گوشی خود انتقال دهید

ابتدا به ادرس زیر بروید

c:\system\data

حالا شما باید در اینجا یک پوشه بسازید به نام multitap حالا شما فایلی که به گوشی انتقال دادید رو به همون پوشه که ساختید انتقال دهید یعنی :

C:\system\data\multitap

حالا گوشیتونو restart کنید

حالا زبان فارسی به گوشی شما اضافه شده است شما فقط باید اونو فعال کنید

برای فعال کردن باید به قسمت زیر بروید :

Setting-phone-general- writing language

شما میتوانید با زدن دکمه قلم برروی گوشی و گزینه writing language زبان فارسی را که در آخرین قسمت اضافه شده انتخاب کنید

توجه توجه: گزینه فارسی در اینجا نمایش داده نمیشه ولی شما میتونید در جای خالی که نشانگر میره اونو انتخاب کنید

دوستان با معرفت بی تشکر نمی رن

دوست عزيز من رو دوتا گوشي ان 70 انجام دادم رو يكش انجام شد كه گوشيش از دبي خريده بود ولي حرف پ رو نمي نوشت در گوشي بعدي هيچ كدومشو انجام نداد

zendaghi60
2008-09-30, 04:21 PM
سلام من این کارها تمام امجام دادم ولی اصلا زبان فارسی اضافه نشد که نشد چکار کنم گوشیم ان 73 هست

abalfazli
2008-09-30, 04:44 PM
سلام من این کارها تمام امجام دادم ولی اصلا زبان فارسی اضافه نشد که نشد چکار کنم گوشیم ان 73 هست

دوست عزیز
اینجا مخصوص گوشیهای ورژن 2 هستش
گوشی شما ورژن 3 هستش
در مطلب اول آمده که روی ان 70 هستش

موفق باشید
یاعلی

aryna
2008-10-06, 03:22 PM
ببین عزیزم. این پوشه رو همانطور که دوستمون گفتن باید خودتون ایجاد کنین و بهتر اینکه از طریق فایل منیجرهای معروف در گوشیتون این کار رو انجام بدین..

یا علی

من به این دوست عزیزم باید بگویم که فولدر سیستم مخفی است وباید از فولدر اپشن ویندوز از هاید در بیاریش اون موقع میتونی براحتی سیستم را ببینی

oranos_110
2008-10-06, 04:06 PM
سلام من نرم افزار nice light رو میخوام از کجا دانلودش کنم

rashin
2008-10-10, 08:01 AM
اسمشو تو سایت سرچ کنید اگه باشه پیدا میشه.

isatis2006
2008-11-07, 02:21 AM
سلام
اقا گوشي ما n70 هستش
نصب شد
كار هم كرد فقط يه چيز
هنوز گ چژ پ رو نمينويسه بجاش مربع ميزاره
چيكارش كنم؟

abalfazli
2008-11-13, 04:01 PM
سلام
اقا گوشي ما n70 هستش
نصب شد
كار هم كرد فقط يه چيز
هنوز گ چژ پ رو نمينويسه بجاش مربع ميزاره
چيكارش كنم؟

سلام

ببینید مثلا شما می خواهید بنویسید : گلایه
وقتی گ را می زنید مربع میزند ولی وقتی ل را گذاشتید دیگه مربع تبدیل به همان گل... میشه..

یا علی

ferymob
2008-11-14, 06:27 PM
گوشی من 3230 ولی زبان فارسی بهش اضافه نمیشه لطفا راهنمایی کنید

sahand66
2008-11-17, 03:19 AM
ممنون از شما
با این ترفند شما من میتوانم فارسی بنوبسم
ولی اندازه فونتها در منو و جاهای دیگه خیلی بزرگ شده آیا میشه اونارو کوچیکتر کرد
گوشی من 6630 هست

rashin
2008-11-17, 04:51 AM
گوشی من 3230 ولی زبان فارسی بهش اضافه نمیشه لطفا راهنمایی کنید

اين روش روي گوشي شما جواب نميده.

reza3soot
2008-11-18, 01:29 AM
من روي N70 N72 6630 امتحان كردم و موفق شدم
فونت Ceurope.gdr بهترين گزينه است از نرم افزارهاي ورژن 2 پيداش كنيد
با تم جديد I phone كه دوستمون farsad_14 زحمتشو كشيدن خيلي عالي ميشه
لينكاشو ميذارم حالشو ببريد


اين مال تم آيفون
http://www.webalice.it/svekkione/wp/iPhone_v1.1_MrM@nson_BugFix.rar


فونت رو بايد از توي پك ورژن 3 برداريد زياده ولي به دانش مي ارزه
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=12444

اين مجموعه رو 72 خودم نصبه حال داده شديد, توصيه ميكنم نصب كنيد:glass:

d_azad_b
2008-12-19, 08:18 AM
برنامه ای نداری که روی 6600 جواب بده؟

mojsfr1984
2009-01-13, 03:54 PM
:lol:گوشی من 6630 من همه این کارهارو بدون نقص انجام دادم .ولی یه مشکلی هست گوشی من فقط کلمه (چ ) رو شناخت وبقیه به صورت مربع نمایش داده میشن. راه حل چیه ؟

باید علاوه بر این کار یه فونت فارسی هم به گوشیت اضافه کنی. یعنی تو درایو c: یا e: گوشی داخل پوشه system یه پوشه به نام fonts ایجاد کنی و یه فونت فارسی توش کپی کنی من این کارو کردم و روی n72 به خوبی جواب داد......

mojsfr1984
2009-01-13, 04:03 PM
سلام
اقا گوشي ما n70 هستش
نصب شد
كار هم كرد فقط يه چيز
هنوز گ چژ پ رو نمينويسه بجاش مربع ميزاره
چيكارش كنم؟

یه فونت فارسی بزن تو گوشیت . در این صورت دیگه لازم نیست که حتما حروف چسبیده به هم باشن تا نشون داده بشن.

shiva_hr86
2009-01-15, 08:55 PM
مرسی!

toukieh
2009-01-25, 10:59 AM
دستتان درد نکنه خیلی مرثی

ياشارآنلاين
2009-03-25, 02:17 AM
تشکر دستت درد نکنه
واقعا ممنون...خیلی جون کندم پیدا کنم ....اینجا دیگه گفته بودم آخرین جستجومه....باز هم تشکر و دستت درد نکنه .

airazad_ir
2009-04-07, 07:36 PM
لطفا برای 5800 هم فارسی ساز بزارین .
متشکرم.

ettesaal
2009-04-07, 07:58 PM
لطفا برای 5800 هم فارسی ساز بزارین .
متشکرم.

ضمن خوش آمد گویی ، به بخش مربوطه ( http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=61 ) مراجعه فرمایید .

موفق باشید .

13666500
2009-09-18, 11:57 PM
سلام به همه
من گوشیم N78 هست زبون عربی هم ندارم
با این کاری که توضیح دادین میشه زبون فارسی اضافه کرد؟
گوشی قبلیم زبون عربی داشت شد ولی این گوشیم زبون عربی نداره و نشد
راهی هست یا نه ؟

irehsantci
2009-09-19, 12:30 AM
ببخشيد رو 3250 كار ميكنه اين ترفند؟

K.O.R.O.S.H
2009-09-19, 02:25 PM
سلام به همه
من گوشیم N78 هست زبون عربی هم ندارم
با این کاری که توضیح دادین میشه زبون فارسی اضافه کرد؟
گوشی قبلیم زبون عربی داشت شد ولی این گوشیم زبون عربی نداره و نشد
راهی هست یا نه ؟


ببخشيد رو 3250 كار ميكنه اين ترفند؟

دوستان عزیز ، لطفا بخش مربوطه مراجعه کنید . به دو تا لینک زیر بروید .

http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=168
http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=68

hadiarian
2009-09-26, 05:36 PM
اینو نصب کنین گوشی رو یه بار خاموش روشن کنین از این به بعد تو هرجا خواستین فارسی تایپ کنین با فشار دکمه pen و انتخاب writing language گزینه بدون اسمو انتخاب کنین واز تایپ فارسی لذت ببرین:wow:

atguli
2009-09-28, 04:09 PM
دوستان براي آموزش كامل فارسي نويسي به آدرس زير مراجعه كنيد

nemati.h
2009-11-03, 02:23 AM
باانتخاب قلم وسپس انتخاب گزینه writing languageخیلی سریع میتوانیداین کاررا انجام دهید.البته درجاییکه نشانگرچشمک زن آماده تایپ است.مثل نوشتن مسیج یامحل جستجوی دفترتلفن.

nemati.h
2009-11-03, 02:37 AM
خیلی خیلی ممنون از لطف شما .روی گوشی N72بعدازانجام مراحل ذکر شده هنگام تایپ ،حرف "گ"را بصورت مربع نشان میدهد وهمچنین اگرهریک ازچهارحروف(گ،چ،پ،ژ)جداازحر وف دیگرتایپ شوند به شکل مربع نشان داده میشود.آیاراهی هست که این مشکل راحل کند؟

mohapsi
2010-05-18, 07:35 PM
برای n95 چاره ای نیست

Joe Kidd
2010-05-18, 08:48 PM
برای n95 چاره ای نیست

ان95‏ بايد بري لينك زير جيگر اونورا دنبالش بگردي نه اينجا

http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=61

gilanema
2010-09-15, 11:23 PM
6681 من به اين روش فارسي نشد

MOHSEN S60i
2010-09-16, 12:05 AM
6681 من به اين روش فارسي نشد
این برنامه فقط زبان گوشی رو فارسی میکنه و فقط روی گوشی های N70-n72-n90-6680-6630-6681 جواب میده.
دوستان روی گوشی های دیگه تست نکنند که جواب نمیده !!!
به نقل از راشین

alirezan70
2010-12-15, 12:18 AM
اینو نصب کنین گوشی رو یه بار خاموش روشن کنین از این به بعد تو هرجا خواستین فارسی تایپ کنین با فشار دکمه pen و انتخاب writing language گزینه بدون اسمو انتخاب کنین واز تایپ فارسی لذت ببرین:wow:


بعضی حروف فارسی مربع نشون داده میشن!

parsianm
2010-12-19, 05:19 PM
گ ژ پ چ
این حرفها رو مربع نشون میده راه حل لطفا
گوشی N72

MOHSEN S60i
2010-12-19, 11:48 PM
گ ژ پ چ
این حرفها رو مربع نشون میده راه حل لطفا
گوشی N72

این مشکل با نصب فونت حل میشه

ah911
2010-12-21, 12:03 AM
اینم فونتش
فقط اولش مربع نشون میده ولی بعد از نوشتن یک حرف دیگه درست میشه
تست شذه روی 6630 6680 و n70

meuwindows
2011-02-11, 09:06 AM
ممنون
جواب داد:hmm:

kiano_nani
2011-03-08, 07:38 PM
آقا من این کار رو روی n72 انجام دادم ولی تغییری ندیدم
نگین اشتباه کردم چون دقیقا همین کارا رو انجام داد
با pc رفتم phonememory یه پوشه ای بود به اسم data داخل اون یه پوشه جدید درست کردم به اسم multitap فایل ضمیمه رو هم بعداز unzip اونجا پیست کردم گوشی رو هم یه بار روشن خاموش کردم ولی هیچ تغییری حاصل نشد

MOHSEN S60i
2011-03-09, 12:29 AM
آقا من این کار رو روی n72 انجام دادم ولی تغییری ندیدم
نگین اشتباه کردم چون دقیقا همین کارا رو انجام داد
با pc رفتم phonememory یه پوشه ای بود به اسم data داخل اون یه پوشه جدید درست کردم به اسم multitap فایل ضمیمه رو هم بعداز unzip اونجا پیست کردم گوشی رو هم یه بار روشن خاموش کردم ولی هیچ تغییری حاصل نشد
این کار شما اشتباه بود عزیز
وقتی شما گوشی رو به PC وصل میکنید پوشه System مخفی هست
برای این که پوشه System از حالت مخفی بیرون بیاد باید به قسمت Tools /Folder/Options/Veiw/برید و تیک Show haiddn files and folders فعال کنید
بعد به مسیر زیر برید و فایل مورد نظر رو کپی کنید
C:\System\Data
اگه پوشه Data موجود نبود باید به صورت دستی بسازید

شما هم میتونید در خود گوشی با استفاده از نرم افزار X_plore این کار رو انجام بدید

alirezasta
2011-06-03, 03:56 PM
سلام
گوشي من 7610s هستش فولدر c نشون نميده در ضمن x-plore نميتونم استفاده كنم چون sis هستش
چه كار كنم

hd_unI_pro
2011-06-20, 08:55 PM
من می خواستم منو های 6630 هم فارسی بشه باید چه کار کنم ؟

mosiu4
2011-06-22, 12:25 AM
فارسي نشد ؟:(

امیر7541
2011-06-24, 08:50 PM
آقا من این کار رو روی n72 انجام دادم ولی تغییری ندیدم
نگین اشتباه کردم چون دقیقا همین کارا رو انجام داد
با pc رفتم phonememory یه پوشه ای بود به اسم data داخل اون یه پوشه جدید درست کردم به اسم multitap فایل ضمیمه رو هم بعداز unzip اونجا پیست کردم گوشی رو هم یه بار روشن خاموش کردم ولی هیچ تغییری حاصل نشد
دوست عزیز سلام من برنامه کامل فارسی سازی ان70وان72رادر این سایت گذاشته ام در این پستwww.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=105563‏

ahmadmorgh
2011-11-14, 10:36 PM
agha besyar besyar mamnoonam.in barname roo nokia6630 javab dad.failo gereftam,zip kardam,dobare exteract kardam,unvaght baghiyasho anjam dadam.vaghean mer30

alikalanft
2011-11-15, 01:44 AM
دوستان از این روش برای n8 و x6 میشه استفاده کرد؟

mipps1
2011-12-22, 02:31 AM
متشکرم از بابت کمکتون
من مشکلی که دارم
پوشه multitap با xplor
درست کردم و فایلی که گذاشته بودید با از حالت زیپ خارج و ریختم تو گوشی حالا هر چقدر با xplorer
می خوام بریزم و پوشه که شما گفتید نمیره نمی دونم چه جوری انتقال بدمش تو پوشه با xplorer
ممنون میشم ازتون

shrsolivan
2012-01-09, 04:52 PM
تست شد عالی
خدا خیرتون بده

gol22100
2012-04-18, 01:24 PM
سلام
چطوری نوکیا 5230 رو فارسی کنم

kingstar20
2012-05-15, 11:40 AM
آخه وقتی بلد نیستی واسه چی مینویسی !!!!!!!!!!!!!! دفعه قبل هم که گند زدید تو گوشیم 20000 پیاده شدم!
جم کنین مسخره بازیارو

negale
2012-09-20, 05:20 PM
سلام دوست عزیز من رو c7 امتحان کردم و نشد.میشه کمکم کنید ممنون

ebrahim71
2013-02-18, 01:30 PM
salam man in filo chetori download konam?

ebrahim71
2013-02-18, 02:03 PM
in file chetori download mishe?

™EHSAN
2013-02-18, 04:04 PM
سلام
چطوری نوکیا 5230 رو فارسی کنم


آخه وقتی بلد نیستی واسه چی مینویسی !!!!!!!!!!!!!! دفعه قبل هم که گند زدید تو گوشیم 20000 پیاده شدم!
جم کنین مسخره بازیارو


سلام دوست عزیز من رو c7 امتحان کردم و نشد.میشه کمکم کنید ممنون
آقا خواهشن تایپک الکی نزنید!!!
دوستان شما باید به انجمن گوشی خودتون برید. اینجا انجمن s60v2 هست. گوشی شما s60v5:wac:

™EHSAN
2013-02-18, 04:12 PM
QUOTE=ebrahim71;1682059]salam man in filo chetori download konam?[/QUOTE]

in file chetori download mishe?
دوست عزیز شما قوانین سایت رو مطالعه کنید. زدن تایپک با زبان فینگلیش خلاف قوانین.

قوانین و اساسنامه انجمن (http://www.ir-tci.org/forum/%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86%20%D9%88%20%D 8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%20% D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86)

mehdiomnia
2014-04-16, 12:08 AM
منوش فارسی شد اما مشکل مربع نشان دادن فارسی ها در برخی پیامک های دریافتی حل نشد

rashin
2014-04-17, 12:13 AM
منوش فارسی شد اما مشکل مربع نشان دادن فارسی ها در برخی پیامک های دریافتی حل نشد

اگه فونت رو عوض کنید مشکل حل میشه

mtorkan
2014-11-06, 11:57 AM
سلام. بله تا حالا پستی نذاشته بودم. حتما میذارم

علی بیانی
2015-04-05, 07:29 PM
سلام به مدیریت محترم سایت !

من دنبال نرم افزار فارسی ساز نوکیا 311 هستم اگر لطف کنید و راهنمای کنید که چطوری دانلود کنم !

ضمنا من در افغانستان هستم

25100
2015-04-06, 11:25 PM
آشا 311 جاوا هست .

باید با فریمور فارسی دار فلش زده بشود .
اینجا دنبالش بگرد فریم ور - Firmware (http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=272)

hamidmgo
2015-09-03, 08:54 PM
داداش گلم لینک کارنمیکنه میشه فایل را دوباره برام ایمیل کنی ممنونت میشمtirajehcafe3@gmail.com

آم پاس
2016-01-26, 11:00 AM
با سلام :
باشه حتمأ