PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک - w810 بعد از پچ بالا نمی اد !



rockboy
2008-05-06, 03:19 PM
درود به همگی
گوشی من w810 هست ..
میخواستم منو بریزم توش که وسطاش قفل کرد بعد کابلو کشیدم
الان که میزنم میاد بالا ولی به طرز فجیحی جون میکنه
کمکم کنید اگه میشه

rockboy
2008-05-06, 03:54 PM
یه چیز دیگه الان اصلا گوشیم بالا نمیاد
یعنی نمیتونم فلش کنم؟؟؟؟
البته میاد بالا ولی تا جایی که ازم کد قفل تلفن رو میخواد و وقتی میزنم هنگ میکنه
راهی نیست که بتونم ریستش کنم؟

siavash2death
2008-05-06, 04:05 PM
به نظرم ببری بازار یه فلش کنن خوب بشه.
ولی برای امتحان شما یه مستر ریست هم بکن.فقط از فایلهات و مخاطبات و .... بک آپ بگیر.

™ReZa
2008-05-06, 04:14 PM
به نظرم ببری بازار یه فلش کنن خوب بشه.
ولی برای امتحان شما یه مستر ریست هم بکن.فقط از فایلهات و مخاطبات و .... بک آپ بگیر.

سلام
دوستمون می گه که گوشی بالا نمییاد بعد چطور بیاد ریست کنه....

™MOHAMMAD
2008-05-06, 05:16 PM
یه چیز دیگه الان اصلا گوشیم بالا نمیاد
یعنی نمیتونم فلش کنم؟؟؟؟
البته میاد بالا ولی تا جایی که ازم کد قفل تلفن رو میخواد و وقتی میزنم هنگ میکنه
راهی نیست که بتونم ریستش کنم؟
فلش که همیشه میتونی بکنی چه بالا بیاد چه نیاد. اگه خواستی آموزش ها رو بخون بعد خودت با setool2lite فلشش کن کار زیاد سختی نیست.
فلشش کنی کلا میشه مثل روز اولش.(همه چیز میپره!)

Kasra
2008-05-06, 05:38 PM
گوشي روشن ميشه و نصفه مياد؟
تا هرجا كه مياد (قبل مرحله درخواست رمز) ميتونيد از اين كد استفاده كنيد:
راست ستاره چپ ستاره چپ چپ ستاره
بعد فرمت phone memory مموري رو انتخاب كنيد.

rockboy
2008-05-06, 06:13 PM
فلش که همیشه میتونی بکنی چه بالا بیاد چه نیاد. اگه خواستی آموزش ها رو بخون بعد خودت با setool2lite فلشش کن کار زیاد سختی نیست.
فلشش کنی کلا میشه مثل روز اولش.(همه چیز میپره!)

دوست عزیز میشه یه اشاره کوچیک کنی و قتی که گوشی بالا نیاد چه جوری فلش کنم...
آخه برنامه ستولز وقتی که میخوای فلش رو بزنی میگه c رو بگیر و کابل رو وصل کن و بعد ok آخه وقتی کابل و وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیافته

rockboy
2008-05-06, 06:16 PM
گوشي روشن ميشه و نصفه مياد؟
تا هرجا كه مياد (قبل مرحله درخواست رمز) ميتونيد از اين كد استفاده كنيد:
راست ستاره چپ ستاره چپ چپ ستاره
بعد فرمت phone memory مموري رو انتخاب كنيد.

دوست عزیز فکر نمیکنم فرمت جواب بده چون من منو توش نصب کردم که اینجوری شد

XmaN.
2008-05-06, 08:34 PM
اقا با setool box فلاش کن خوب میشه

rockboy
2008-05-09, 11:27 AM
[QUOTE=XMAN1399;121444]اقا با setool box فلاش کن خوب میشه [/QUOT

به خودا گوشی بالا نمیاد که با setools فلش کنم:not:
راه دیگه ای نداره؟

™MOHAMMAD
2008-05-09, 12:33 PM
[QUOTE=XMAN1399;121444]اقا با setool box فلاش کن خوب میشه [/QUOT

به خودا گوشی بالا نمیاد که با setools فلش کنم:not:
راه دیگه ای نداره؟
منظورت از بالا نمیاد چیه؟
ما تو انجمن با setool2lite فلش می کنیم.
گوشی رو هم قبلش خاموش می کنیم!!!
منظورت اینه که گوشیت رو نمیشناسه برنامه؟

m2f-ir
2008-05-27, 06:20 PM
سلام
گوشی منم همینجوری شده اومدم پج بریزم رو گوشی دیگه گوشی روشن نشد برنامه هم نمیشناسه حالا چه جوری فلشش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:Smile (49):

reza000
2008-05-27, 09:23 PM
دوست عزيز اگه كليد c رو هم گرفتي و setool نشناخت با كليدهاي 5+2 امتحان كن اگه نشد يه راه حل ديگه ميگم