PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فیرمورهای جدید و مطمئن بادا2



ultratonia
2012-01-13, 02:59 AM
سلام میخواستم از دوستان باتجربه و مدیران انجمن خواهش کنم جدیدترین فیرمورهای بادا2 رو که مطمئن هستند و ارزش فلش زدن رو دارن معرفی کنن و مختصر راجع به مزایا و معایب اونها نسبت به فیرمور های دیگه چند نکته رو بگن تا کسی اگرخواست گوشیشو به بادا2 فلش بزنه سر درگم نشه و راحت انتخاب کنه،مثلا الان فرق دو ورژن جدید S8500xxkl6 و
S8500PMKL2 که برای هردو زبان فارسی هم پورت شده چیه؟

ultratonia
2012-01-16, 10:58 PM
فکرمیکنم یه کم دیگه ادامه بدم عضویتم تو سایت لغو بشه

hector127
2012-01-28, 11:38 AM
دوست عزیز فریمور XXLA1 که واسه ده تا کشور اروپایی اومده رو من پیشنهاد میکنم.

saeid1371
2012-01-28, 12:35 PM
دوست عزیز فریمور XXLA1 که واسه ده تا کشور اروپایی اومده رو من پیشنهاد میکنم.

بله این فیرم ور ها از طریق kies هم قابل دسترس هستند به شرطی که فیرم ور فعلی بادا 1.2 شما ورژن اروپایی باشه ولی اگر خواسته باشین خودتون فلش بزنید می تونید به راحتی فایل رو دانلود و با درد سر کمتری نسبت به Kies خودتون گوشیتونو آپدیت کنید. اما اینا مال Wave یک هستن فعلا

ultratonia
2012-02-02, 12:18 AM
من برای اولین بار به xxlA1 فلش زدم فعلا راضیم چون هم زبان منوهافارسی میشه(گرچه استفاده ازش نمیکنم)هم کیبورد فارسی فکرمیکنم جدیدترین فیرمور بادا2 باشه فقط وقتی میرم تو سامسونگ اپس بعضی اوقات میپره بیرون و ویجت های هوم اسکرین پاک میشه

saeid1371
2012-02-02, 11:54 PM
من برای اولین بار به xxlA1 فلش زدم فعلا راضیم چون هم زبان منوهافارسی میشه(گرچه استفاده ازش نمیکنم)هم کیبورد فارسی فکرمیکنم جدیدترین فیرمور بادا2 باشه فقط وقتی میرم تو سامسونگ اپس بعضی اوقات میپره بیرون و ویجت های هوم اسکرین پاک میشه

تو XXKL6 دوتا مشکل از فیرم ور های قبل مونده بود
یکی لگ داشتن نوتیفیکیشن وقتی حرکت کشویی به سمت پایین داشت
یکی هم تاخیر در روشن شدن صفحه وقتی کلید قفل رو می زدیم
هنوزم این مشکلات هستن؟؟

ultratonia
2012-02-03, 02:07 AM
تو XXKL6 دوتا مشکل از فیرم ور های قبل مونده بود
یکی لگ داشتن نوتیفیکیشن وقتی حرکت کشویی به سمت پایین داشت
یکی هم تاخیر در روشن شدن صفحه وقتی کلید قفل رو می زدیم
هنوزم این مشکلات هستن؟؟

Notification Bar رون تر کار میکنه اینو تویه سایت دیگه دیدم که کاربرایی که به L1 فلش زده بودن نسبت به L6 گفته بودن روشن شدن صفحه هم ازحالت قفل خوبه سریع انجام میشه،ولی هیچ کدوم از این 2مورد به روانی وسرعت بادا1 انجام نمیشه و تو تایپ مسیج اگر بخوای قبل یا بعد کلمه ای چیزی اضافه یا کم کنی به جای دیگه کم یا اضافه میکنه!!!و کلا ادیتور فارسیش آدمو اذیت میکنه

saeid1371
2012-02-03, 11:55 AM
Notification Bar رون تر کار میکنه اینو تویه سایت دیگه دیدم که کاربرایی که به L1 فلش زده بودن نسبت به L6 گفته بودن روشن شدن صفحه هم ازحالت قفل خوبه سریع انجام میشه،ولی هیچ کدوم از این 2مورد به روانی وسرعت بادا1 انجام نمیشه و تو تایپ مسیج اگر بخوای قبل یا بعد کلمه ای چیزی اضافه یا کم کنی به جای دیگه کم یا اضافه میکنه!!!و کلا ادیتور فارسیش آدمو اذیت میکنه

به نظر شما کی بورد بادا 1.2 بهتر طراحی شده بود یا کی بورد بادا 2.0.1؟
من که می گم کی بورد 1.2 دکمه های بهتری داشت!!

ultratonia
2012-02-03, 10:19 PM
به نظر شما کی بورد بادا 1.2 بهتر طراحی شده بود یا کی بورد بادا 2.0.1؟
من که می گم کی بورد 1.2 دکمه های بهتری داشت!!

شدیدا موافقم ،مثلا طراحیش حرفه ای ترشده!!!اما تایپ کردن باهاش مشکل ترشده،یه مورد خوبی که بادا1.2داشت شمارنده یا کنتور اس ام اس بود که باهاش متوجه میشدین کلا چندتا اس ام اس فرستادین چندتادریافت کردین،همین کنتور برای GPRSهم بود که جمع کل ترافیک دریافتی و ارسالی رو نشون میداد اما این دومورد توبادا2 نیستن یامن پیداشون نکردم!کلا به نظرم کاربا باد1.2 راحت تر و کاریردی تر بود بادا2 اومده گرافیک و امکانات گرافیکی رو برده بالا اما یه سری موارد کاریردی و مهم رو یا قدای گرافیک کرده یاحذف کرده!!!

saeid1371
2012-02-04, 01:30 AM
شدیدا موافقم ،مثلا طراحیش حرفه ای ترشده!!!اما تایپ کردن باهاش مشکل ترشده،یه مورد خوبی که بادا1.2داشت شمارنده یا کنتور اس ام اس بود که باهاش متوجه میشدین کلا چندتا اس ام اس فرستادین چندتادریافت کردین،همین کنتور برای GPRSهم بود که جمع کل ترافیک دریافتی و ارسالی رو نشون میداد اما این دومورد توبادا2 نیستن یامن پیداشون نکردم!کلا به نظرم کاربا باد1.2 راحت تر و کاریردی تر بود بادا2 اومده گرافیک و امکانات گرافیکی رو برده بالا اما یه سری موارد کاریردی و مهم رو یا قدای گرافیک کرده یاحذف کرده!!!

کنتر اس ام اس که داره اما الان گوشیم پیشم نیست برم ببینم کجاش بود!!!
حالا شما یه دو سه هفته باهاش کارکنی تازه به عمق فاجعه پی می بری!!!
تو ورژنی که من دارم علاوه بر آلارم که بگیر نگیر داره بلک لیست هم بگیر نگیر داره هر وقت دلش بخواد شماره هایی که بهش داده باشیم رو بلاک میکنه!! مخصوصا اگر unknown رو فعال کرده باشین که کلا دیگه دل خواه کار میکنه!!

ultratonia
2012-02-05, 01:49 AM
این پیغام ها که هی تکرار شده به خاطر اینه که من تایپ میکردم ارسال پاسخ میزدم اما به هردلیلی نشون نمیداد که ارسال شده برای همین چندبارفرستادم بعد چندساعت که اومدم دیدم چندبارتکرار شده!!! به هرحال ببخشید

ultratonia
2012-02-05, 02:11 AM
ممنون،کنتور اس ام اس رو پیدا کردم

ultratonia
2012-02-05, 02:32 AM
ممنون پیداش کردم،ذخیره اس ام اس ها مثل بادا1 هنوز رو1300تا محدودیت داره؟یا نا محدود شده؟ چون کنتور این یکی رو تو قسمت مموری پیدا نکردم

ultratonia
2012-02-05, 03:55 PM
کنتور اس ام اس رو پیدا کردم،راستی محدودیت ذخیره 1300تا اس ام اس برطرف شده؟گوشی من پیغام
Not Enough Memory Close Some Application رو بعضی اوقات زیاد وپشت سرهم اعلام میکنه درصورتیکه برنامه ای درحال اجرا نیست و مثلاوقتی فقط میخواستم مسیج هامو بخونم هی این پیغام تکرار میشد یه Live Wallpaperداشتم غیرفعالش کردم فعلا که درست شده،

saeid1371
2012-02-05, 09:41 PM
کنتور اس ام اس رو پیدا کردم،راستی محدودیت ذخیره 1300تا اس ام اس برطرف شده؟گوشی من پیغام
Not Enough Memory Close Some Application رو بعضی اوقات زیاد وپشت سرهم اعلام میکنه درصورتیکه برنامه ای درحال اجرا نیست و مثلاوقتی فقط میخواستم مسیج هامو بخونم هی این پیغام تکرار میشد یه Live Wallpaperداشتم غیرفعالش کردم فعلا که درست شده،

ببخشید در جواب دادم، مدتیه کمتر می تونم بیام انجمن...
خیر فکر نمیکنم محدودیت حداقل تا 2000 تا که من تاحالا دارم وجود داشته باشه، حتی در ارسالی ها
مال من اصلا پیغام نمی ده که خب لایو والپیپر هم ندارم

mobaec
2012-02-06, 01:05 PM
سلام به همه دوستان من OXFLA2 فلش زدم فارسی رو ساپورت نمیکنه در ضمن قبلش ورژنم S8500XPKG7 بود البته زیاد باهاش ور نرفتم ولی قسمت شماره گیریش قشنگ تر از این ورژن بود الان میخوان به la2 فلش کنم ببینم چجوریه

mobaec
2012-02-07, 11:26 AM
با سلام خدمت همه دوستان من هر ورژنی رو ریختم فارسی ساپورت نمیکنه اگه امکانش هست راهنمایی کنید

ultratonia
2012-02-10, 12:36 AM
با سلام خدمت همه دوستان من هر ورژنی رو ریختم فارسی ساپورت نمیکنه اگه امکانش هست راهنمایی کنید


به این دلیل فارسی رو ساپورت نمیکنن که مربوط به کشورهای اروپایین یک ورژن خیلی خوب برای ویو2 هست که فارسی رو هم ساپورت میکنه اما یه روش وجود داره که شما تقریبا هر فیرمور ویو رو میتونین باهاش فارسی کنین برای این موضوع به سایت badaosدات نت
سری بزنین مطالبی خوبی اونجا هست.

mobaec
2012-02-14, 06:11 PM
با سلام دوست عزیز ازت ممنونم فارسیش کردم هنوز تست نکردم ولی فکرکنم خوب جواب بده