PDA

View Full Version : رام I9003JPKPA نسخه 2.3.5 خاورمیانه به همراه آموزش کامل فلش .

maders
12-01-06, 03:31 PM
آموزش کامل فلش رام I9003JPKPA نسخه 2.3.5 خاورمیانه.

سر انجام رام 2.3.5 خاورمیانه عرضه شد. رام های اروپایی پس از فارسی سازی کار آدم را راه می‌اندازند ولی باز هم در مواردی به درستی از زبان مادری ما پشتیبانی نمی‌کنند. اما رامهای خاورمیانه هیچ کدام از این مشکلات را ندارند. فلذا در صورت ارائه شدن آنها نباید در نصبشان درنگ گرد.

ابتدا از اطلاعات مهمتان با نر‌م افزارهای My Backup pro فقط برای پیامکها و لیست تماس و دفترچه تلفن و Titanium Backup برای نرم‌افزارها و حفظ تنظیماتشان پشتیبان تهیه کنید.

=================================================
======================================

آموزش فلش کردن رام:

الف - ابتدا باید رام XXKPE اروپایی یا رام JPKP5 خاورمیانه که هر ردو 2.3.4 هستند را بر روی دستگاه فلش کنیم.
بهتر است رام JPKP5 خاورمیانه را فلش کنیم. برای من خیلی بهتر جواب داد.

آموزش فلش رام JPKP5 خاورمیانه:

1- رام رو که حجمش در حدود 180 مگابایت هست را از لینک‌ زیر دانلود کنید.
دانلود رام JPKP5 (http://www.mediafire.com/?ll5mj37uaeu625n#1) رمز: samfirmware.com

2- برنامه Odin v1.83 را اجرا کنید. (این برنامه را ازضمیمه پست سوم دانلود نمایید)

3- بر روی دکمه PIT کلیک کرده و فایل latona_20110114.pit را انتخاب کنید. (این فایل هم در ضمیمه پست سوم هست.)
(در این حالت به طور پیش فرض تیک‌های Re-Partition, Auto Reboot and F. Reset Time زده شده که اگر نبود شما بزنید.)

4- حالا گوشی رو خاموش کرده و دکمه‌های ولوم پایین + هوم + پاور رو نگه داید تا گوشی به حالت download mode بره و کابل USB رو به گوشی وصل کنید.

5- هنگامی که برنامه گوشی شما رو شناخت بر روی دکمه Start کلیک کنید. بعد از انجام کار گوشی ریستارت شده و صفحه سیاه بالا خواهد آمد.

6- حالا کابل را جدا کرده و باتری گوشی رو را بیرون آورده و دوباره جا بزنید و مجددا به حالت دانلودینگ (download mode) بروید.

7- در برنامه Odin بر روی دکمه Reset کلیک کرده ومجددا کابل را وصل کنید تا برنامه گوشی را بشناسد.

8- بر روی دکمه PDA کلیک کرده و فایل CODE_I9003JPKP5_CL482273_REV08_user_low_ship.tar را انتخاب نمایید.

9- بر روی دکمه PHONE کلیک کرده و فایل MODEM_I9003JXKP3_REV_00_CL1040711.tar را انتخاب نمایید.

10- بر روی دکمه BOOTLOADER کلیک کرده و فایل APBOOT_I9003JPKP5_CL482273_REV08_user_low_ship.tar .tar را انتخاب نمایید.

11- بر روی دکمه CSC کلیک کرده و فایل I9003OJPKP6_CL491426_CSC.tar را انتخاب نمایید.

12- حالا بر روی Start کلیک نمایید و اجازه دهید تا فلش به پایان برسد. (قطع کابل در این حالت ممکن است سبب بریک شدن گوشی شما شود.)

13- بعد از بالا آمدن گوشی بهتر است با کد #3855*2767* گوشیتان را ریست کنید. (در این حالت SD داخلیتان هم فرمت می‌شود، پس مراقب اطلاعات با ارزشتان باشید.)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++

ب- پس از نصب رام پایه باید رام I9003JPKPA را بر روی دستگاه فلش نماییم. برای اینکار:

آموزش فلش رام JPKPA نسخه 2.3.5 خاورمیانه:

1- رام رو که حجمش در حدود 188 مگابایت هست دانلود کرده و استخراج کنید.

دانلود رام I9003JPKPA (لینک غیر مستقیم) (http://hotfile.com/dl/137048054/1aafd86/GT-I9003_MMC_I9003JPKPA_I9003OJPKP7_I9003JXKP3.rar.ht ml) --- پسورد فایل: sampro.pl

لینک جایگزین 1 مستقیم: http://www.uploadbaz.com/1ehwh0qg2i0...I9003JXKP3.rar (http://www.uploadbaz.com/1ehwh0qg2i0q/GT-I9003_MMC_I9003JPKPA_I9003OJPKP7_I9003JXKP3.rar)

لینک جایگزین 2 مستقیم: http://hipfile.com/j0fftwg8f6mw/GT-I...JXKP3.rar.html (http://hipfile.com/j0fftwg8f6mw/GT-I9003_MMC_I9003JPKPA_I9003OJPKP7_I9003JXKP3.rar.ht ml)
----------------------------------------------------------------

2- گوشی را خاموش کرده و به حالت دانلودینگ ببرید و کابل را وصل کنید تا برنامه Odin گوشی شما را بشناسد.

3- بر روی دکمه PDA کلیک کرده و فایل I9003XXKPQ_I9003XXKPQ_I9003SERKPQ_HOME.tar.md5 را انتخاب نمایید.

4- دقت کنید تیک Re-Partition زده نشده باشد. و حالا بر روی START کلیک کنید.

5- بهتر است مجددا گوشی را پس از بالا آمدن کامل با کد #3855*2767* ریست کنید.

maders
12-01-13, 06:08 PM
ببخشید اگه این موضوع دربارهی آموزش فلش گوشی های نوکیا بو الان هزار تا تشکر میکردن....
نمیدونم 51 تا نمایش داشته و فقط یه تشکر دیگه معلومه چه کسی هایی گوشی اس ال دارن ، برای خودم متاسفم

maders
12-01-17, 12:51 AM
آموزش کامل فلش رام I9003JPKPA نسخه 2.3.5 خاورمیانه.

سر انجام رام 2.3.5 خاورمیانه عرضه شد. رام های اروپایی پس از فارسی سازی کار آدم را راه می‌اندازند ولی باز هم در مواردی به درستی از زبان مادری ما پشتیبانی نمی‌کنند. اما رامهای خاورمیانه هیچ کدام از این مشکلات را ندارند. فلذا در صورت ارائه شدن آنها نباید در نصبشان درنگ گرد.

ابتدا از اطلاعات مهمتان با نر‌م افزارهای My Backup pro فقط برای پیامکها و لیست تماس و دفترچه تلفن و Titanium Backup برای نرم‌افزارها و حفظ تنظیماتشان پشتیبان تهیه کنید.

=================================================
======================================

آموزش فلش کردن رام:

الف - ابتدا باید رام XXKPE اروپایی یا رام JPKP5 خاورمیانه که هر ردو 2.3.4 هستند را بر روی دستگاه فلش کنیم.
بهتر است رام JPKP5 خاورمیانه را فلش کنیم. برای من خیلی بهتر جواب داد.

آموزش فلش رام JPKP5 خاورمیانه:

1- رام رو که حجمش در حدود 180 مگابایت هست را از لینک‌ زیر دانلود کنید.
دانلود رام JPKP5 (http://www.mediafire.com/?ll5mj37uaeu625n#1) رمز: samfirmware.com

2- برنامه Odin v1.83 را اجرا کنید. (این برنامه را ازضمیمه پست سوم دانلود نمایید)

3- بر روی دکمه PIT کلیک کرده و فایل latona_20110114.pit را انتخاب کنید. (این فایل هم در ضمیمه پست سوم هست.)
(در این حالت به طور پیش فرض تیک‌های Re-Partition, Auto Reboot and F. Reset Time زده شده که اگر نبود شما بزنید.)

4- حالا گوشی رو خاموش کرده و دکمه‌های ولوم پایین + هوم + پاور رو نگه داید تا گوشی به حالت download mode بره و کابل USB رو به گوشی وصل کنید.

5- هنگامی که برنامه گوشی شما رو شناخت بر روی دکمه Start کلیک کنید. بعد از انجام کار گوشی ریستارت شده و صفحه سیاه بالا خواهد آمد.

6- حالا کابل را جدا کرده و باتری گوشی رو را بیرون آورده و دوباره جا بزنید و مجددا به حالت دانلودینگ (download mode) بروید.

7- در برنامه Odin بر روی دکمه Reset کلیک کرده ومجددا کابل را وصل کنید تا برنامه گوشی را بشناسد.

8- بر روی دکمه PDA کلیک کرده و فایل CODE_I9003JPKP5_CL482273_REV08_user_low_ship.tar را انتخاب نمایید.

9- بر روی دکمه PHONE کلیک کرده و فایل MODEM_I9003JXKP3_REV_00_CL1040711.tar را انتخاب نمایید.

10- بر روی دکمه BOOTLOADER کلیک کرده و فایل APBOOT_I9003JPKP5_CL482273_REV08_user_low_ship.tar .tar را انتخاب نمایید.

11- بر روی دکمه CSC کلیک کرده و فایل I9003OJPKP6_CL491426_CSC.tar را انتخاب نمایید.

12- حالا بر روی Start کلیک نمایید و اجازه دهید تا فلش به پایان برسد. (قطع کابل در این حالت ممکن است سبب بریک شدن گوشی شما شود.)

13- بعد از بالا آمدن گوشی بهتر است با کد #3855*2767* گوشیتان را ریست کنید. (در این حالت SD داخلیتان هم فرمت می‌شود، پس مراقب اطلاعات با ارزشتان باشید.)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++

ب- پس از نصب رام پایه باید رام I9003JPKPA را بر روی دستگاه فلش نماییم. برای اینکار:

آموزش فلش رام JPKPA نسخه 2.3.5 خاورمیانه:

1- رام رو که حجمش در حدود 188 مگابایت هست دانلود کرده و استخراج کنید.

دانلود رام I9003JPKPA (لینک غیر مستقیم) (http://hotfile.com/dl/137048054/1aafd86/GT-I9003_MMC_I9003JPKPA_I9003OJPKP7_I9003JXKP3.rar.ht ml) --- پسورد فایل: sampro.pl

لینک جایگزین 1 مستقیم: http://www.uploadbaz.com/1ehwh0qg2i0...I9003JXKP3.rar (http://www.uploadbaz.com/1ehwh0qg2i0q/GT-I9003_MMC_I9003JPKPA_I9003OJPKP7_I9003JXKP3.rar)

لینک جایگزین 2 مستقیم: http://hipfile.com/j0fftwg8f6mw/GT-I...JXKP3.rar.html (http://hipfile.com/j0fftwg8f6mw/GT-I9003_MMC_I9003JPKPA_I9003OJPKP7_I9003JXKP3.rar.ht ml)
----------------------------------------------------------------

2- گوشی را خاموش کرده و به حالت دانلودینگ ببرید و کابل را وصل کنید تا برنامه Odin گوشی شما را بشناسد.

3- بر روی دکمه PDA کلیک کرده و فایل I9003XXKPQ_I9003XXKPQ_I9003SERKPQ_HOME.tar.md5 را انتخاب نمایید.

4- دقت کنید تیک Re-Partition زده نشده باشد. و حالا بر روی START کلیک کنید.

5- بهتر است مجددا گوشی را پس از بالا آمدن کامل با کد #3855*2767* ریست کنید.

ببخشید اگه این موضوع دربارهی آموزش فلش گوشی های نوکیا بو الان هزار تا تشکر میکردن....
نمیدونم 51 تا نمایش داشته و فقط یه تشکر دیگه معلومه چه کسی هایی گوشی اس ال دارن ، برای خودم متاسفم

ترو خدا چرا هیچی کی تشکر نمیکنه دلیلی داره بهم بگین:ohno::ohno:

leon2008
12-01-27, 07:48 AM
دمت گرم عالي بود

safarpour
12-01-31, 12:58 AM
بسیار عالی دستت درد نکنه مدت ها بود دنبالش می گشتم.

safarpour
12-02-06, 02:11 PM
سلام
ببخشد فایل PIT کجاست؟
من همه فایل ها رو دانلود کردم ولی فایل PIT که گفتین ضمیمه ی پست سوم هست رو نمی بینم
لطفاً راهنمایی کنید.

gholzom
12-02-26, 02:07 PM
salam mamnoooon ama ye chizi
goooshim bala naymad roo samsung gir mikone chekaresh konam?rahnamaei konid lotfan

gholzom
12-02-26, 02:10 PM
khodaeish sariiiiii javab bedin

.::EHSAN_GOLpesar::.
12-02-26, 02:30 PM
goooshim bala naymad roo samsung gir mikone chekaresh konam?rahnamaei konid lotfan

khodaeish sariiiiii javab bedin
دوست عزیز لطفا طبق قوانین فارسی تایپ کنین..
دوباره گوشی رو ببرین به دانلودینگ و دوباره رام رو نصب کنین..
دقت کنین فایل ها رو درست و کامل جایگذاری کنین..
در ضمن توجهداشته باشین مدل گوشیتون با رام یکی باشه..
موفق باشین

hamid1984
12-03-24, 10:50 PM
ترو خدا چرا هیچی کی تشکر نمیکنه دلیلی داره بهم بگین:ohno::ohno:

سلام.
خوب حالا که اینقدر اصرار میکنی که چرا هیشکی تشکر نمیکنه دلیلشو بهت میگم:
1.این مطلب کپی پیسته و خودت هم حتی یه بار نخوندیش!!. دلیل من : به این دلیل که شما گفتین نرم افزارها رو در پست سوم ضمیمه کردم در صورتی که پست سومی وجود نداره و این کاربرها رو سرگردان تر میکنه!!!
و عین همین مطلبو من تو سایت ********** خوندم و یه کاربر زحمتشو کشیده.

2.منبع مطلب رو ذکر نکردی و حق اون بنده خدایی که نشسته اینارو تایپ کرده در نظر نگرفتی!!

3.نرم افزارهای مورد نیاز که در آموزش به آنها اشاره شده ضمیمه نشده...

حالا خودت بگو از یه کپی پیست تشکر کنم؟؟
دوس داری کل **********و اینجا برات کپی پیست کنم ...!!!

maders
12-03-26, 04:29 AM
دوستان میدونین چه خبره
من چون تازه گوشیمو خریده بودم و قبلا میومدم تو این فروم واسه سیمبین فک کردم همون قدرم واسه اندروید عالیه ولی متاسفانه همچین چیزی نشد. منم واسه اینکه کسای که مثله من عمل میکنن و میان اینجا ، گفتم نزارم زیاد بگردن تو همینجا پیدا کنن ، بعد بنده رفتم گشتم و روش شو پیدا کردم و بزارید بگم از کجا بود تا یکی دیگه مثله اون دوست نیاد بگه چرا منبع نذاشتی من از سایت م-و-ب-ا-ی-ل-س-ت-ا-ن- (اینم واسه این مینویسم که سایت ***** داره این کلماتو نمیشه چسپیده بنویسم )و از روی نوشته ی کاربر اقا علی رضا فک کنم کپی کردم.
خب حالا اقا احسان چی شد کلی بازدید داشت و بدون نظر و بدون تشکر منم یه غلطی کردمو نوشتم تشکر کنین و به مدیر گفتم مدیریت این بخشو به من بدین خب اقای مدیرم سرش شلوغه دیگه کی جواب منو میده !!!!!منم دیدم کسی نظر نمیده تقربیا فراموش کردم تا امشب یه بنده خدایی یه چیزی بهم گفت منم ادرس اینجا رو بهش دادم ولی اقا خودم اومد اینجا دیدم همه چی بهم خرده یکی بهم حرف میپرونه یکی اوارش در اومده خب حالا من از تمام شما معذرت خواهی میکنم من قصدم نیک بود ولی این دوستم نمیدونی چی شد به خودش گرفت البته تو قسمت اموزش 2.3.5 اینم فراموش نشه بگن بهم اونم کپی کرده( دوستان من این مطلبو تو هردو تاپیک کپی میکنم . )خب کجا بودیم اها دوست hamid1984 بهمون کلی حرف پروند چه میدونم از کپی رایت بگیر تا تشکر به کپی خب حالا من چون دل نازکم چیزی نمیگم البته الان چیزی نگفتم مگه نه همه ی سایتو بهم میزدم( نه دیگه اینجا زیاده روی کردم )خب این دوستمون که همچین چیزی میگفت خودش نمیتونست بره تو ********** کپی کنه اینجا با ذکر منبع حتما دونسته ولی به خودش اجازه نداده شایدم ....
خب شاید حتما همچین حادثه ای تو ایران رخ داده (اخه اینجا کاربرا اصلا مطالب سایت ها و منابعو کپی نمیکنن )
خب اینا همه تموم شد من سعی میکنم از فردا تو اینجا باشم کسی نظری سوال داشت بگه من سعی میکنم جوابشو بدم البته اینم مثله قدیم نشه هچ کی نظر نده و منم دوباره از یادم بره...!!!!

ولی حامد جان ممنون که اینقدر ازم خوب گفتی من نمیخوام تشکر هام از شما بالا بزنه شما 88 من 41 اصلا مثله یک نیستیم تازه منم چشمم به این بخش از سایت نیست فقط واسه خدمت به کاربرا این چیزا رو نوشتم مخصوصا اقای مدیر سایت به مشا میگم من برام مهم نیست مدیر چه سایتی باشم خودمم سایت دارم تو سایت های دیگه مثله سایت اهنگ مثله یزد و اصفهان موزیک بهم پیشنهاد کار دادم به دیلیل کمبود وقت قبول نکردم فک نکنین من واسه امتیاز این کارو کردم دوباره میگم فقط واسه یه خدمتی به شما دوستان بود......

maders
12-03-26, 04:56 AM
سلام
ببخشد فایل PIT کجاست؟
من همه فایل ها رو دانلود کردم ولی فایل PIT که گفتین ضمیمه ی پست سوم هست رو نمی بینم
لطفاً راهنمایی کنید.

بیا دوست عزیز این برنامش و هم فایل پیت

دانلود (http://s1.picofile.com/file/7337630642/I9003_Flasing.zip.html)

پسورد هم گذاشتم که نکن خودش نیاورده پسوردش: maders

دوست عزیز اگه مراحلو درست رفته باشین مشکلی پیش نمیاد ولی اگه اشتباه شده باشه شاید شما همون کارو کنید که دوستمون گفتم مراحله از نو برید . ولی با دقت هر سوالیم بود ما هستیم

hamid1984
12-03-26, 10:55 PM
سلام.
"دوست عزیز تومار فوق رو میشد در یک خط خلاصه کرد!! "
من نگفتم شما باید اجبارا منبعو ذکر کنی ولی حداقل موقعی که میری یه متنو کپی پیست میکنی ببین یه سری چیزاشو وایرایش کن که سوتی ندی و تابلو نشه!! این سوتی ها میشه بقیه فک کنن که شما آموزش که واسه کاربرا گذاشتی خودتم نخوندیش!! حالا منبعو ذکر نمیکنی مهم نیستش ولی خوب نرم افزارای به کار رفته در آموزشو میتونی ضمیمه سایت کنی.این نرم افزارا از 2mbتجاوز نمیکنن!!! به قول خارجی ها anyway...

.:S!NA:.
12-03-27, 07:15 AM
داداش دمت گرم
هرکی ازت تشکرنکنةمن هستم
خب اینجاهرکی یچی میگه و نظرمیده مام باید به نظرات هم احترام بذاریم
اول کاری ازین چیزازیاده
بازماکوچکتیم داداش و کوچیک همه ی بچه های سایت

it-tel
12-04-12, 12:57 PM
با تشکر از زحمات شما

Unknown_25
12-05-11, 10:45 PM
این نوشته ها دقیقا رونوشت شده از نوشته های اینجانب در فروم دیگر است. ناراحت نیستم که چرا به اشتراک گذاشته شده، هدف من صرفا بالا بردن اطلاعات کاربران فارسی زبان گوشی I9003 بوده و می‌باشد.
اما ای کاش برای احترام گذاردن به نویسنده منبع را ذکر می‌کردید. شاید در این‌صورت نگرانیتان نسبت به عدم تشکر از شما برطرف می‌شد.

hamid1984
12-05-23, 05:58 PM
بله دوست عزیز.
تو سایت م و ب ا ی ل س ت ا ن یه نفر که اسم کاربریش دقیقا اسم کاربری شماس این مطلبو نوشته بود. حالا اون فرد شاید شما باشید یا ** دیگه ای ولی باید منبع نوشته بشه تا حقی از کسی ضایع نشه.

mehdi.moei
13-01-05, 01:59 AM
دم شما گرم.

sdfgfdg4u3
13-01-05, 06:39 PM
واقعا ممنون.دمت گرم داداش...

ashkan1592
13-01-21, 10:05 PM
واقعا عالی بود دستتون درد نکنه...

ali_64_ahw
13-05-18, 06:17 PM
اقا گوشی ما بالا نمیاد که نمیاد هرکاری هم که بگید کردم رو samsung گیر میکنه