View Full Version : Club Galaxy Fit - کلوپ اختصاصی Galaxy Fit ء
در اینجا سوالات و پرسش های شما دوستان در مورد گوشی گلکسی فیت پاسخ داده میشود.
سلام.
میبینم که استقبال بی نظیر بوده.
به هر حال آموزش روت گلکسی فیت:
http://ir-tci.org/forum/showthread.php?t=136486
در ضمن این گلکسی کسی ازش یه رام درست و حسابی ترجیحا کوک شده نداره؟به خصوص اگه روت شده هم باشه پیش فرض
Lord Walkman
11-11-05, 12:04 PM
با تشکر از ngame عزیز بابت راه اندازی این تایپیک...
سوالات متداول به همراه پاسخ آن ها که مربوط به SAMSUNG Galaxy Fit است رو براتون اینجا قرار میدم تا یکسری ابهامات دوستان در این زمینه برطرف بشه!
==================================
روت (Root) کردن چیست و مزایا و معایب آن چیست ؟؟
Root کردن در اصطلاح رسیدن به فایل های سیستمی و دسترسی به آنها را فراهم میکنید . روش روت کردن گوشی های مختلف با هم متفاوت است و در همین آموزش با روش روت شدن همه گوشی ها آشنا خواهید شد . Root امکان تغییر فایل های سیستمی و تغییر دادن کدهای مختلف برای کارهای بخصوصی که میخواهید انجام دهید را به وجود می آورد .
عملیات هایی که با روت کردن میشه از اوها بهره برد:
کنترل کامل روی گوشی خود دارید
قابلیت دیدن فایل هایی که آندروید با آنها کار میکند ؛ شما میتوانید خیلی از کدهای اصلی را جایگزین کنید :
تم ها
برنامه های اصلی ( نقشه ، تقویم ، ساعت و غیره )
حالت ریکاوری برای انجام کارهای تخصصی ( Custom Recovery )
Botloader
جعبه ابزار ( ToolBox ) که به شما اجازه استفاده از کدهای ساده لینوکس مثل "ls " رامیدهد را میتوانید با ( BusyBox ) که امکانات فراتری را دارد تعویض کنید
تعویض تصاویر هنگام بوت شدن گوشی
و اضافه کردن کدهای باینری لینوکس
اجرای برنامه های بخصوصی که نیاز به کنترل بیشتری در سیستم دارند :
***** User ( به شما اجازه میدهد تا تعیین کنید کدام برنامه به روت دسترسی داشته باشد یا خیر )
مدیریت برنامه برای روت ( به شما اجازه میدهد برنامه هایی را ببندید که در حالت عادی قادر به بستن آنها نیستید )
برنامه های جابه جایی
و خیلی موارد دیگر
تهیه Backup از گوشیتون
میتوانید یک پوشه روی SDcard خودتون بسازید و همه APK هایی رو که نصب کرده اید رو درون آن بریزید ؛ اگر خواستید آپدیت کنید دیگر نیازی به نصب و خرید دوباره برنامه ها نیست
تعویض کش Market از آدرس (browser/maps/market) به SDcard
تعویض محل نصب برنامه ها به SDcard
ریبوت راحت گوشی از طریق دستورهای ترمینال (su <enter> reboot <enter>)
از کجا بدانیم که گوشی روت شده است ؟؟
در منو اصلی برنامه *****user رو اگر مشاهده کردید بدان معناست که گوشی روت شده است در غیر این صورت آنروت محسوب می شود
چگونه باید به ورژن رام فعلی باید پی برد ؟
Settings ---> About Phone
PDA , CSC , Phone چیست؟
PDA : شامل تمام برنامه های کاربردی گوشی هست
CSC: شامل اطلاعات ارتباطی برای شبکه ها و اپراتور هاست و همچنین برنامه هایی که فقط برای یه زبان خاص یا برای یک منطقه خاص در نظر گرفته شده.
Phone: شامل همه فایل ها و ابزاری هست که گوشی برای همه نوع ارتباط هایی که دارد از آن ها استفاده میکنه مثل : شبکه های بیسیم ، بلوتوث
رام بنده از زبان فارسی پشتیبانی نمی کند دلیل آن چیست و آیا راه حل برای این موضوع وجود دارد ؟
دلیل آن این است که رام مورد نظر شما ورژن اروپایی است و برای پشتیبانی از زبان فارسی از رام های خاورمیانه و عربی باید استفاده کرد
برای ارسال اس ام اس باید از کیبوردهای موجود در انجمن استفاده کرد و برای مشاهده اس ام اس های فارسی از برنامه Mirsal استفاده کرد.
چگونه میتوان از اینترنت با گوشی استفاده کرد؟
برای ایرانسل استفاده از کد #6*3*140*
برای همراه اول ثبت نام در پایگاه mci.ir
چرا برنامه Kies آخرین آپدیت را نشان نمی دهد ؟
به دو دلیل :
1- تحریم ایران که با استفاده از وی * پی * ان این مشکل قابل حل است
2- استفاده نکردن از آخرین ورژن این برنامه.
دلیل شناخته نشدن بلوتوث گوشی توسط وسایل ارتباطی دیگر چیست ؟؟
به این مسیر رفته Settings -> Wireless and network -> Bluetooth settings
و تیک discoverable رو فعال کرده و منتظر درخواست تایید باشید
برای عکس گرفتن از صفحه نمایش چه راه حلی پیشنهاد می کنید ؟
فشردن دکمه Home و تا قبل از بازشدن تسک منیجر یکبار کلید پاور را میزنیم
آیا این گوشی از Adobe Flash Player و یا Adobe Air پشتیبانی می کند ؟
در حالت عادی خیر ولی در صورتی که به نسخه Gingerbread آپدیت کنید از آنها پشتیبانی می کند
درایور گوشی را از کجا باید دریافت کرد ؟
با نصب برنامه Kies یا نصب Samsung Galaxy USB Driver
موفق و پیروز باشید
با تشکر از همشهری عزیزم Lord Walkman (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=91154)
کسی یه رام کاستوم یا کوک شده واسه ی این گوشی سراغ نداره؟
اصلا هست براش یا نه؟
بسیار ممنون بخاطر اطلاعاتی که در اختیار دوستان قرار دادید.
برای آپدیت سیستم عامل های آندروید سامسونگ اگر اشتباه نکنم روش رفتن به ستینگ و about phone و آپدیت از اونجا فکر میکنم جواب نمیده و باید از kies استفاده کنید.
در ضمن پیشنهاد میکنم اصلا به 2.3 ارتقا ندید رام گوشیتون رو چون نیست سی پی یوی این گوشی خیلی قدرتمنده آندروید 2.3 باهاش خیلی سازگار نیست صبر کنید آندروید 4 بیاد !!!!!!
واقعا آندروید 2.3 سرعت گوشیتون رو میاره پایین اصلا آپدیت نکنید
Lord Walkman
11-11-08, 09:25 PM
با تشکر از همشهری عزیزم Lord Walkman (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=91154)
کسی یه رام کاستوم یا کوک شده واسه ی این گوشی سراغ نداره؟
اصلا هست براش یا نه؟
بسیار ممنون بخاطر اطلاعاتی که در اختیار دوستان قرار دادید.
برای آپدیت سیستم عامل های آندروید سامسونگ اگر اشتباه نکنم روش رفتن به ستینگ و about phone و آپدیت از اونجا فکر میکنم جواب نمیده و باید از kies استفاده کنید.
در ضمن پیشنهاد میکنم اصلا به 2.3 ارتقا ندید رام گوشیتون رو چون نیست سی پی یوی این گوشی خیلی قدرتمنده آندروید 2.3 باهاش خیلی سازگار نیست صبر کنید آندروید 4 بیاد !!!!!!
واقعا آندروید 2.3 سرعت گوشیتون رو میاره پایین اصلا آپدیت نکنید
سلام دوست من
چرا ، رام کوک شده اتفاقا زیاد هم هست برای این گوشی ، اگر خواستید بگید براتون بزارم.
آپدیت از طریق خود گوشی جواب نمیده و برنامه Kies هم برای من جواب نداد.
فکر کنم بهترین راه همون برنامه Odin باشه.
در ضمن من الان به گلکسی مینی دارم که به 2.3.4 آپدیت کردم و واقعا محشر شده نسبت به 2.2 و سرعت واقعا خوبی پیدا کرده البته نه خیلی زیاد ، ولی یکمی فرق کرده مخصوصا تو روشن و خاموش شدنش سرعت بالا رفته!!!
موفق باشید:flower:
با سپاس از شما دوست عزیز حالا واسه من نگذاشتی نگذاشتی اما بهتر هستش که نکات کلیدی و لازم برای شروع کار با این گوشی رو در همین چند صفحه ی اول بزنیم حالا شما هم یه چند تا رام کاستوم میگن یا کوک شده توی آندروید نمیدونم ولی بذاری لینک چند تا از بهترین هاش رو خوب بد نیست.
حالا برای اینکه دوستان بدونن فرق رام های اصلی و کاستوم که توی ویندوز موبایل ما بهش میگیم کوک شده ولی فکر میکنم توی آندروید بهش میگن کاستوم اما اینا مهم نیست مهم اینه که فرقش چیه؟
تفاوت رام های کاستوم با اصلی:
1.رام های اصلی توسط شرکت سازنده ی گوشی ارائه میشه که در اینجا سامسونگه اما رام های غیر رسمی یا کاستوم توسط کاربران
2.رام های کاستوم از روی رام اصلی خود گوشی ساخته میشه یا از سیستم عامل یک گوشی دیگه پورت میشه
پورت:یعنی قابل اجرا کردن یک نرم افزار یا سیستم عامل برای سایر سیستم عامل ها که مثال های بسیار واضحش پورت بازی انگری بردز از روی نسخه ی آیفونش یا پورت سیستم عامل آندروید برای ویندوز موبایل یا میگو
3.در رام های کاستوم هدف بی نیاز کردن کاربر از نصب نرم افزار های پیش نیاز هستش عموما مثلا طرف میاد root explorer رو به صورت پیش فرض میذاره توی رام تا رام به صورت پیش فرض یه فایل منیجر داشته باشه یا میاد به صورت پیش فرض روتش میکنه یا حتی فارسی ساز نصب میکنه.
4.حذف نرم افزارهای بی خودی که بعضی وقتا شرکتا روی رامشون نصب میکنن حالا من با گلکسی فیت خیلی کار نکردم نمیدونم اینا چی هستن اما خودتون بهتر میدونید این نرم افزارها عموما چی هستن
5.استفاده از نسخه های جدید تر رام ها که گاها اصلا آپدیتش برای یک گوشی نمیاد به صورت اصلی.
6.افزایش کارایی رام و ایجاد ظاهری جدید و زیبا و حتی اگر طرف حرفه ای باشه رفع بعضی از باگ های موجود در رام های اصلی
باگ:به مجموعه ای از سوتی ها و گند زدن ها و خرابکاری های شرکت سازنده در سیستم عامل نرم افزار یا بازی گویند که این باگ ها گاها شامل نشان دادن حجم اشتباه یک فایل یا اشتباه نشان دادن تعداد اس ام اس های خوانده نشده و...
احتمالا همتون بازی کانتر استرایک رو بازی کردید اگر توی بازی به گوشه های یک دیوار یا حتی غیر از گوشه ها یا به در های موجود در بازی با بعضی تفنگ ها شروع به رگبار بستن یا تک تیر زدن بکنید طرف پشت در یا دیوار عموما هد میخوره که اصطلاحا میگن طرف باگ خورد یا مثلا نمونه بارز دیگه اش فلش باگ زدن هست یا.... که از این ایرادات در بازی ها به دلیل خحم بالای برنامه نویسی و اینکه 1 نفر برنامه ی اون بازی رو یا سیستم عامل رو نمی نویسد در این میان تناقض هایی ایجاد میشه که بهش باگ میگن.
فک کنم دیگه کافی بود و امیدوارم خوب و قابل درک توضیح دادم.
Lord Walkman
11-11-10, 11:06 AM
سلام دوست من ،حالت چطوره؟
به بخش رام در قسمت گلکسی فیت که برید من اونجا یه رام کوک شده تر و تمیز گذاشتم که میتونید استفاده کنید.
همون روزی که فرمودید من رام رو قرار دادم.
موفق باشید:flower:
sssmohsen
11-11-26, 11:05 PM
با سلام
درخواست كمك : گوشيم ديگه بالا نمياد ،حالت دانلودينگ هم نميره،اصلا به شارژم ميزنم هيچي نمياد
دو هفته اي هست رام رسمي 2.3.4 ريخته بودم و روت كرده بودم .بدون مشكل كار ميكرد. امروز هيچ كار خاصي نكردم فقط خاموشش كردم
مشكل از سخت افزاره؟بدمش گارانتي؟مدل fit گارانتي: مايكروتل
ممنون
Lord Walkman
11-11-28, 01:02 PM
با سلام
درخواست كمك : گوشيم ديگه بالا نمياد ،حالت دانلودينگ هم نميره،اصلا به شارژم ميزنم هيچي نمياد
دو هفته اي هست رام رسمي 2.3.4 ريخته بودم و روت كرده بودم .بدون مشكل كار ميكرد. امروز هيچ كار خاصي نكردم فقط خاموشش كردم
مشكل از سخت افزاره؟بدمش گارانتي؟مدل fit گارانتي: مايكروتل
ممنون
سلام
دکمه های Home + Power رو باهم بگیرید و نگه دارید تا وارد صفحه ریکاوری بشید.
با دکمه های ولوم بین گزینه ها حرکت کنید و گزینه Wipe date factory reset رو انتخاب کنید (با دکمه Home دکمه وسط گوشی).
با این کار گوشی ریست فکتوری میشه. شاید با این کار مشکلتون حل بشه.
sssmohsen
11-11-28, 09:45 PM
سلام من محسن هستم از مشهد
ممنون از پاسخ شما به من ولي چون نرم افزار رام منيجر نصب كرده بودم اين اتفاق افتاده مثل اينكه گوشي من بايد با بكس ريف جي تگ بشه
شما تو مشهد كسي رو ميشناسيد كه مطمئن باشه يا بدم نمايندگي بفرستش تهران
Lord Walkman
11-12-03, 10:00 PM
http://image.and-share.ir/out.php/i10213_cwotvzlifuaskvgsokk.jpg
D o w n l o a d (http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201106/20110625080427275/GT-S5670_UM_MEA_Gingerbread_Far_Rev.1.1_110622_Screen .pdf)
barghboy
11-12-05, 12:37 PM
مشکل در باز کردن قفل صفحه ی گوشی گالاکسی فیت
سلام دوستان ککککککککککککککککککککممممم مممممک
لطفا کمکم کنید
به گوشی موبایلم یه پترن دادم واسه قفل صفحه کلید اما یکی از بچه های فامیل بالای 20 بار شکل اشتباه زده بود حالا گوشیم میگه باید به اینترنت وصل شی حساب گوگل و پسورد بزنی منم که نمیتونم چون قبلا اینترنتشو غیر فعال کردم و حالا موندم چه کنم که قفلش باز شه و نخوام گوشی فلشش کنم پس لطفا کمکم کنید
barghboy
11-12-05, 12:45 PM
یکی نیست کمکم کنهههههههههههههههههههه؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
©C Y я ε S
11-12-06, 11:13 AM
مشکل در باز کردن قفل صفحه ی گوشی گالاکسی فیت
سلام دوستان ککککککککککککککککککککممممم مممممک
لطفا کمکم کنید
به گوشی موبایلم یه پترن دادم واسه قفل صفحه کلید اما یکی از بچه های فامیل بالای 20 بار شکل اشتباه زده بود حالا گوشیم میگه باید به اینترنت وصل شی حساب گوگل و پسورد بزنی منم که نمیتونم چون قبلا اینترنتشو غیر فعال کردم و حالا موندم چه کنم که قفلش باز شه و نخوام گوشی فلشش کنم پس لطفا کمکم کنید
سلام دوست عزیز
در این حالت شما نیازی به اتصال گوشی به اینترنت ندارید
فقط حساب جیمیلی که براش تعریف کردید رو با پسورد وارد کنید پترن گوشیتون ریست میشه
اگه هم که براش حساب گوگل تعریف نکردید که الفاتحه:worried:
barghboy
11-12-06, 05:20 PM
این کارو کردم اما باز نشد!!!فایده نداره!
barghboy
11-12-06, 08:22 PM
آخه مشکل اینجاست که ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺖ too many pattern attemptsﺭﻓﺘﻪ ﮐﻪ ﺍﺯﻣﻨ یه ﯾﻮﺯﺭﻭ ﭘﺴﻮﺭﺩ ﻣﯿﺨﺎﺩ ﻫﺮﭼﯽ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﻧﻢ eroorﻣﯿﺪﻩ ﺍﻻﻥ ﯾﻪ ﺩﻭﺭﻭﺯﯼ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺯﻧﮕﺎﺭﻭ ﻓﻘﻂ ﺑﺪﻡ.ﺧﻮﺩﺗﻮﻧﻢ ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﭼﻪ ﺿﺪﺣﺎﻟﯿﻪ :-( ﺑﻪ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮﻡ ﻭﺻﻞ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻣﯿﺮﻩ ﺭﻭ ﺣﺎﻟﺖ ﺷﺎﺭژﯼ ﻭﻓﺎﯾﻠﺶ ﺑﺎﺯ ﻧﻤﯽ ﺷﻪ
iCe m@n
11-12-07, 03:34 PM
سلام به همه
من یه سوال دارم
من هندزفری بلوتوث وصل میکنم به گوشی هم باهاش تماس ها رو پاسخ میدم هم موزیک گوش میکنم
ولی الان توی گوشی Galaxy Fit S5670 فقط میتونم باهاش تماس ها رو پاسخ بدم و موزیک که پخش میکنم صداش از هندزفری نمیاد از خود گوشی پخش میشه
میخواستم ببینم تنظیمات خاصی داره یا کار خاصی باید انجام بدم که هم بتونم موزیک گوش کنم هم تماس ها رو با هندزفری بلوتوث پاسخ بدم
ممنون:flower:
Lord Walkman
11-12-07, 10:52 PM
آخه مشکل اینجاست که ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺖ too many pattern attemptsﺭﻓﺘﻪ ﮐﻪ ﺍﺯﻣﻨ یه ﯾﻮﺯﺭﻭ ﭘﺴﻮﺭﺩ ﻣﯿﺨﺎﺩ ﻫﺮﭼﯽ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﻧﻢ eroorﻣﯿﺪﻩ ﺍﻻﻥ ﯾﻪ ﺩﻭﺭﻭﺯﯼ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺯﻧﮕﺎﺭﻭ ﻓﻘﻂ ﺑﺪﻡ.ﺧﻮﺩﺗﻮﻧﻢ ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﭼﻪ ﺿﺪﺣﺎﻟﯿﻪ :-( ﺑﻪ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮﻡ ﻭﺻﻞ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻣﯿﺮﻩ ﺭﻭ ﺣﺎﻟﺖ ﺷﺎﺭژﯼ ﻭﻓﺎﯾﻠﺶ ﺑﺎﺯ ﻧﻤﯽ ﺷﻪ
سلام دوست من
بهتره گوشیتون رو ریست کنید چون فکر میکنم راه دیگه ای نداره.
گوشی رو خاموش کنید و دکمه های هوم (کلید وسطی) و پاور رو باهم بگیرید و نگه دارید تا وارد صفحه ریکیوری بشید.
از اونجا با دکمه های ولوم گزینه ی Wipe data / factory reset رو بزنید.
sajad1994
11-12-13, 06:42 PM
سلام به همه
من یه سوال دارم
من هندزفری بلوتوث وصل میکنم به گوشی هم باهاش تماس ها رو پاسخ میدم هم موزیک گوش میکنم
ولی الان توی گوشی Galaxy Fit S5670 فقط میتونم باهاش تماس ها رو پاسخ بدم و موزیک که پخش میکنم صداش از هندزفری نمیاد از خود گوشی پخش میشه
میخواستم ببینم تنظیمات خاصی داره یا کار خاصی باید انجام بدم که هم بتونم موزیک گوش کنم هم تماس ها رو با هندزفری بلوتوث پاسخ بدم
ممنون:flower:
کاش اسم پلیرتو میگفتی! به هر حال Winamp Pro v1.2.7 رو دان کن من خودم تست کردم ! راحتـــ میشه ! اگرم نشد تو تنظیماتش برو خودم میفهمی چیکار کنی !
موفق باشی
http://www.uploadbaz.com/hcdug2974zdh
سلام.
گوشی قبلیت چی بوده که با هدست BT میتونستی آهنگ گوش بدی و آیا هدستت استریو هست یا نه؟
شاید هدستت قدیمی هست و با این گوشی یکم مشکل داره.
ولی راهنمایی باقیه ی دوستان رو هم امتحان کن.
بنظرم اگر کسی توی دور و اطرافی هات یه هد BT داره با اون امتحان کن ببین مشکل داره یا نه ؟
اگر نداشت هد خودت رو با گوشی اون طرف امتحان کن .
iCe m@n
11-12-13, 11:29 PM
دوستان مرسی از راهنمایی هاتون ولی من چند وقت پیش برنامه BTmono_v1.1.1 - Donate رو که برای همین کار هستش رو پیدا کردم و کارم راه افتاد :flower:
shayan_55
11-12-23, 01:27 PM
سلام من گالکسی اس 2 دارم
وقتی وارد وارکت میشم
میتونم برنامه دانلود کنم
یه مشکل دارم سرچ نرم افزار تو مارکت کار نمیکنه کمکم کنید
سلام.
اولا ورودت به انجمن رو تبریک میگم.
دوما اینجا مال گوشی گلکسی فیت هست نه غول آندرویدی اس 2
بعدشم مارکت توسط گوگل برای ایران تحریم شده حالا شما میتونی دانلود ازش شانس خوبه ولی شما توی بخش نرم افزار های اینترنت آندروید یه برنامه ی مارکت ایرانی هست اونو دانلود کن بعد با استفاده از اون برنامه هایی که میخوای رو دانلود و نصب کن.
چرا؟1.یه سری بازی و نرم افزار توی مارکت هست که خیلی جالب نیست(منظورم رو که میفهمی که) اونا توی این مارکت نیست.2.دانلود و سرچ درش مشکل نداره3.خیلی بهتره و تا جایی که من شنیدم نیومده هر چی سگ و خوک و میمون و الاغ و خر و شتر و اسب و گاو و پلنگ و شامپانزه و گوریل (و سایر حیوانات باغ وحش آندروید)سخنگو رو نیومده ردیف کنه و برنامه هایی که کاربردی تر و بهتر بودن و دارای rateing خوبی از سوی کاربران هستش رو گذاشته توی مارکت.
موفق باشید.
leonfilix
12-01-16, 02:10 PM
سلام
من تازه عضو شدم ، یه سوال داشتم
گوشی من galaxy fit هستش .ورژن رامش هم 2.3.4 gingerbread هست. این گوشی از adobe flash player پشتیبانی میکنه یا نه ؟
در ضمن گوشیم روت نشده
اگه زودتر پاسخ بدید ممنون میشم
از این سریع تر میخواستی پاسخ؟
به صورت پیش فرض ساپورت نمیکنه من گوشیم آندرویدی نیست فقط میدونم برای ساپورت ادوب فلش پلیر فقط با برنامه ممکنه که تو انجمن هست برنامه اش همین.
علی نجفی
12-01-17, 11:35 AM
سلام دوستان.
من به تازگی وارد دنیای اندروید شدم و تقریبا یه چیزایی سرم میشه!!!
خواهشن نخندید فقط می خواستم بدونم که چه جوری میشه گوشی (Galaxy fit) رو به 2.3.4 اپدیت کنم؟!!!
اصلا اپدیت اندروید چه جوریه؟:thumbsup:
+Pourya
12-01-17, 12:01 PM
سلام دوستان.
من به تازگی وارد دنیای اندروید شدم و تقریبا یه چیزایی سرم میشه!!!
خواهشن نخندید فقط می خواستم بدونم که چه جوری میشه گوشی (Galaxy fit) رو به 2.3.4 اپدیت کنم؟!!!
اصلا اپدیت اندروید چه جوریه؟:thumbsup:
عزیزم خنده نداره که
شما یه رام واسه گوشیت از بخش رام دانلود کنی
اگه رام رسمی بود باید با odin فلش بزنی
اگه کاستوم بود باید ریکاوری نصب کنی و از اون طریق رام رو نصب کنی
علی نجفی
12-01-17, 12:05 PM
عزیزم خنده نداره که
شما یه رام واسه گوشیت از بخش رام دانلود کنی
اگه رام رسمی بود باید با odin فلش بزنی
اگه کاستوم بود باید ریکاوری نصب کنی و از اون طریق رام رو نصب کنی
ممنون
میشه یه کم بیشتر توضیح بدید:blush:
الان به نظر شما رام خوب چیه؟
+Pourya
12-01-17, 12:20 PM
راستشو بخای گوشی من ace هست و از رام های fit خبر ندارم شما باید چند تا رام نصب کنی تا ببینی کدوم کمترین باگ رو داره و بهتر کار میکنه
ولی بهتره کاستوم رام نصب کنی چون هم امکانات بیشتری داره و هم نصبش راحت تره
اگه به بخش رام مراجعه کنی حتما توضیح هم دادن اگه نه که بگو راهنماییت کنم
علی نجفی
12-01-17, 12:23 PM
راستشو بخای گوشی من ace هست و از رام های fit خبر ندارم شما باید چند تا رام نصب کنی تا ببینی کدوم کمترین باگ رو داره و بهتر کار میکنه
ولی بهتره کاستوم رام نصب کنی چون هم امکانات بیشتری داره و هم نصبش راحت تره
اگه به بخش رام مراجعه کنی حتما توضیح هم دادن اگه نه که بگو راهنماییت کنم
دستتون درد نکنه
من الان حتما به بخش رام ها میرم.
راستی ببخشید یه سوال دیگه اینه که اگه من این رام ها رو نصب کردم برنامه هایی که قبلا نصب کرده بودم پاک میشه؟
+Pourya
12-01-17, 12:34 PM
همه چی پاک میشه
برنامه ها
شماره ها
اس ام اس ها و...
بهتره قبلش از همه اطلاعاتت بکاپ بگیری
تعویض رام مثل تعویض ویندوز میمونه
leonfilix
12-01-18, 12:31 PM
از اینکه زود پاسخ دادید ممنونم ولی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم!
Lord Walkman
12-01-21, 05:35 PM
از اینکه زود پاسخ دادید ممنونم ولی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم!
سلام دوست من
شما اگه از مارکت ایرانی اندرویید که اسمش بازار هست استفاده کنید نه تنها این برنامه بلکه صدها برنامه و بازی مفید و کاربردی رو به صورت رایگان براتون لیست میکنه که میتونید دانلود کنید.
ورژن جدید این برنامه دارای قابلیت های زیادی هست که پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید.
در ضمن این برنامه این قابلیت رو هم داره که نرم افزار و بازیهای تو گوشی شما رو جستجو میکنه و اگه ورژن جدیدشون اومده باشه به شما اطلاع میده و میتونید از طریق خود برنامه دانلود کنید (با قابلیت ادامه یابی در صورت قطع دانلود).
http://up3.*************/images/08766062582570515499.png (http://getbazaar.com/download/bazaar.apk)
دریــافــت بــازار
jooooooo
12-02-09, 12:43 AM
سلام دوستان عزیز و مدیران محترم سایت
خیلی ممنون از مطالب خوبتون . استفاده کردم
این سوال منو اگه جواب بیدید ممنون میشم:
من گوشی گلکسی فیت دارم و اینترنت ایرانسل استفاده میکنم
میشه آموزش قدم به قدم روش استفاده از اینترنت ایرانسل را در
کامپیوتر با اتصال کابل usb توضیح بدید... ممنون :flower:
tohid_64
12-02-11, 01:11 AM
slm
gushie man android 2.3.4 e ama na az file flash poshtibani mikone na az java! barnamasham zadam ama support nemikone chera? aya mishe in moshkel hal beshe
va inke aya mishe ba gushie fit az tarige kable usb be internet vasl shod tavassote connect e pc
mishe?
+Pourya
12-02-24, 07:29 PM
slm
gushie man android 2.3.4 e ama na az file flash poshtibani mikone na az java! barnamasham zadam ama support nemikone chera? aya mishe in moshkel hal beshe
va inke aya mishe ba gushie fit az tarige kable usb be internet vasl shod tavassote connect e pc
mishe?
دوست عزيز اينقدر گفتيم كه لوس شده فارسي بنويسيد
در مورد فلش چون سي پي يو نسباتا ضعيفه اين قابليت رو به صورت پيشفرض غيرفعال كرده سامسونگ
بداي فلش شما بايد يه رام با كرنلي كه فلش رو ساپورت كنه نصب كني
بعد فلش پلير رو نصب كني تا كار كنه
در مورد نرم افزار جاوا
اندرويد كلا برنامه هاي جاوا رو پشتيباني نميكنه بايد از راه هايي كه تو انجمن ذكر شده نرم افزارهاي جاوا رو نصب كني
در مورد كابل
بله ميشه هم با نرم افزار از توي كامپيوتر و هم با خود گوشي
منتها بايد رامت گزينه USB teatering رو داشته باشه
با واي فاي هم ميتوني
+Pourya
12-02-24, 07:32 PM
slm
mishe?
در مورد فلش چون سي پي يو نسباتا ضعيفه اين قابليت رو به صورت پيشفرض غيرفعال كرده سامسونگ
براي فلش شما بايد يه رام با كرنلي كه فلش رو ساپورت كنه نصب كني
در مورد نرم افزار جاوا
اندرويد كلا برنامه هاي جاوا رو پشتيباني نميكنه بايد از راه هايي كه تو انجمن ذكر شده نرم افزارهاي جاوا رو نصب كني
در مورد كابل
با واي فاي هم ميتوني
m_rezamada
12-03-03, 10:49 AM
با سلام ، براي ارسال مجدد پيامكهاي بلند گوشي پيغام مي دهد پيام شما چند رسانه اي است براي حل اين مشكل چكار بايد كرد
tohid_64
12-03-11, 12:58 AM
براي فلش شما بايد يه رام با كرنلي كه فلش رو ساپورت كنه نصب كني
در مورد نرم افزار جاوا
در مورد كابل
با واي فاي هم ميتوني
با سلام
اون رامی که گفتین از کجا گیر بیارم و چجوری نصب کنم ؟
اگه ممکنه رام برای وصل کردن گوشی به اینترنت کامپیوتر از طریق یو اس بی را هم آموزش بدین
شرمنده دیگه یکم نا واردم!:snitch:
sasybia
12-03-22, 04:47 PM
گوشیمو ریست فکتوری کردم کل اطلاعات گوشیم پرید مثل sms,contacts,.... آیا راه حلی هست برگردونم(recovery کرد؟؟؟؟؟؟؟)
android4
12-03-25, 08:57 PM
گوشیمو ریست فکتوری کردم کل اطلاعات گوشیم پرید مثل sms,contacts,.... آیا راه حلی هست برگردونم(recovery کرد؟؟؟؟؟؟؟)
نه.باید قبل ریست فاکتوری با cwm بکاپ میگرفتید
saeedddd
12-03-30, 03:05 PM
برنامهmy android فایل apk رو نصب و اس ام اس وتماسهای پاک شده رو برات میاره
yousefy
12-03-31, 08:51 PM
سلام به تمامی دوستان لطفا اموزش کانکت شدن اینترنت با وای فای گوشی به وای فای لب تاپ را رو ضیح دهید.
متشکرم
babak.asan
12-04-07, 04:41 PM
دوستاي عزيزم من چطوري ميتونم گوشي گالاكسي فيت رو به كامپيوتر وصل كنم
MAMALI_dmx
12-04-12, 09:41 PM
کمک کنید من روم منیجر رو نصب کردم روی گلکسی فیت
دیگه گوشی بالا نمیاد گوشی خودمم نبوده دیگه بدتر
تروخدا کمک:ohno::worried:
odin هم نمی شناستش
کارهایی رو که گفتین انجام دادم
MAMALI_dmx
12-04-13, 03:22 PM
در اینجا سوالات و پرسش های شما دوستان در مورد گوشی گلکسی فیت پاسخ داده میشود.
داداش اگه جواب بدی ممنون میشم:blush:
MAMALI_dmx
12-04-14, 01:04 AM
تروخدا کمک:ohno::worried:
S@MAN M5
12-04-14, 01:18 AM
سلام برو بوتلودور از اونجا فكتر ريسيت بزن تا رامت بالا بياد
MAMALI_dmx
12-04-14, 01:24 AM
داداش گلم مرسی جواب دادای
ولی صفه گوشی سیاه اصلا تصویر نمیده
یک راه جلو من بزار:(
S@MAN M5
12-04-14, 01:26 AM
سلام گوشيت روشن ميشه داداش دقيقا بگو چطوريه و چيكار كريد
MAMALI_dmx
12-04-14, 01:30 AM
گوشی روشن نمیشه
به شارژ هم میزنم نه بوقی ونه چراقی هیییچی
فکر کنم بوت پریده اخه یکی از دوستان گفت اگه بالا نیاد یعنی بوت پریده
امدم فلش بکنم با odin بازم نشد
S@MAN M5
12-04-14, 01:33 AM
متاسفانه اگر چراغ روشن نشه بوت پريده
با اودين نميشه كاري كرد بايد ببريد تعميرگاه با باكس براتون بوتشو ترميم كنند درست شه ....
MAMALI_dmx
12-04-14, 01:35 AM
کجا ببرم خوبه توی تهران ؟
گارانتی ماکروتل داره البته
MAMALI_dmx
12-04-14, 01:41 AM
مرسی جواب منو دادی
چون مدیر پست اصلا مارو حساب نکرد
مدیر انجمن باید رسیدگی کنه
nazanin58
12-04-20, 02:03 PM
سلام یک سوال داشتم، البته ممکنه اختصاصی فیت نباشه اما این گوشی یه قسمت داره واسه ثبت جی میل من هر کاری میکنم پیغام میده که نمیتونه به سرور متصل بشه و اکانت ایمیل من رو ثبت کنه، و تو گوشی هم یک جاهایی واسه یک کارهایی ازمن مدام میخواد که اکانت جی میل رو به ثبت برسونم تا اون چیزی که میخوام فعال بشه، کسی می دونه مشکل از کجاست ؟ البته بگم که من با وای فای به مودم وصل میشم و از اینترنت خط استفاده نکردم، گرچه فکر نمیکنم این مورد تأثیری داشته باشه
متشکرم
سلام من یه گلکسی فیت دارم میخوام اندروید 4 روش نصب کنم باید چیکار کنم؟
سلام
طبق اطلاعی که دارم فقط S II هستش که اندروید 4 براش اومده .
فکر نکنم واسه گوشی شما بیاد .
android4
12-05-04, 02:08 PM
بفرمایید از سایت www.galaxyics.com دانلود کنید نسخه beta 7 رو دانلود کنیدتنها مشکلی که داره اینه که دوربین کار نمیکنه
بفرمایید از سایت www.galaxyics.com (http://www.galaxyics.com) دانلود کنید نسخه beta 7 رو دانلود کنیدتنها مشکلی که داره اینه که دوربین کار نمیکنه
منظور دوستمون اندروید 4 رسمی هستش .
sama69kh
12-05-05, 05:07 PM
سلام عزیز گوشی من نمی دونم چش شده که بالا نمباد واین پیغام رو میده کسی میتونه کمکم کنه
Applied the CSC-code ,XS
چطور میتونم ویبره موقع لمس دکمه ها رو فعال کنم؟؟؟؟؟؟:flower:
doctorcopy
12-05-11, 05:54 PM
Setting/sound/haptic feadbackتیکش بزن
Sent from my WT19i using Tapatalk
چطور میتونم ویبره موقع لمس دکمه ها رو فعال کنم؟؟؟؟؟؟:flower:
Setting/sound/haptic feadbackتیکش بردار
باید تیکش رو فعال کنه .
Setting/sound/haptic feadbackتیکش بزن
نشد همچین گزینه ای نیست!!!!!:flower:
javad1985
12-06-03, 09:24 PM
سلام :اگه ممکنه یه دیکشنری خوب برا گوشی گلکسی فیت برا دانلود بگذارید تا حالا چند تا امتحان کردم جواب نداده.
با تشکر
mahdi l
12-06-05, 10:56 AM
:ohno:براي پريدن بوت كسي راه حلي نداره دارم دسي دسي گوشيمو از دست ميدم:(
درخواست يك پلير با كدك براي گلكسي فيت سلام بچه ها من هرچي پلير نصب ميكنم توي كليپاي با حجم بالاتر از 60 مگ تيك ميندازه
يه پلير معرفي كنين كه فيلم ها رو هم با زيرنويس نشون بده
ممنون:flower::flower::flower:
0937482206
12-07-07, 04:22 PM
سلام
میخواستم بدونم چطوری میشه بدون هارد ریست قفل گوشی رو پیدا کرد
مر30 دارم
ALIiI*AM
12-07-07, 04:33 PM
درخواست يك پلير با كدك براي گلكسي فيت سلام بچه ها من هرچي پلير نصب ميكنم توي كليپاي با حجم بالاتر از 60 مگ تيك ميندازه
يه پلير معرفي كنين كه فيلم ها رو هم با زيرنويس نشون بده
ممنون:flower::flower::flower:
سلام فکر میکنم اگه از Mobo Player استفاده کنید مشکلتون حل بشه.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
سلام فکر میکنم اگه از Mobo Player استفاده کنید مشکلتون حل بشه.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
نشد دادا
راه حل ديگه اي نداري؟؟
از بچه ها خواهش ميكنم راهنمايي كنيد
كسي نيست اينجا جواب بده؟؟؟؟؟
™A.M.I.R
12-07-29, 10:27 PM
نشد دادا
راه حل ديگه اي نداري؟؟
از بچه ها خواهش ميكنم راهنمايي كنيد
ازجدیدترین نسخه mx video player استفاده کنید.
برای گوشی Galexi fit که خریداری شده،فقط باید عمل روت کردن رو انجام داد ،یا مثل گوشیهای اچ تی سی، آنلاک و اس آف و اینا هم داره؟
barangi
13-03-18, 09:55 AM
سلام ممنون از همه شما عزیران که وقت میزارید:santa:
سلام دوستان
وقتی گوشی رو به کامپیوتروصل میکنم گوشی رو به صورت درایور تو کامپیوتر نشان نمیده
باید چه کار کنم لطفاً کمک کنید
چرا کسی جوابه منو نمیده
خواهشاً کمممممممممممممممممممک
nazanin58
13-04-13, 01:00 AM
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم راهی هست که پیامهای پاک شده روی گوشی رو برگردوند؟ من نرم افزار go backup دارم رو گوشی و همینطور go sms همیشه بک آپ میگرفتم اما تو یه تاریخ مشخص مثل اینکه بک آپ نگرفتم ، یه سری پیام خیلی مهم تو اون فاصله داشتم که الان واقعا نیازه که بازیابیش کنم، آیا راهی هست که پیامهای پاک شده برگردن؟ خواهش میکنم کمک کنین
r_alimi
13-04-29, 08:26 PM
با سلام
من میخواستم رو گوشی fit gt-s5670 رام رسمی جدید نصب کنم ایا این رام ها رو باید با برنامه فلش تولز نصب کنم یا روش دیگری داره
من روی گوشی xperia arc با برنامه فلش تولز رام نصب کردم ولی برای سامسونگ انجام ندادم ایا مثل هم انجام میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
r_alimi
13-04-29, 08:26 PM
با سلام
من میخواستم رو گوشی fit gt-s5670 رام رسمی جدید نصب کنم ایا این رام ها رو باید با برنامه فلش تولز نصب کنم یا روش دیگری داره
من روی گوشی xperia arc با برنامه فلش تولز رام نصب کردم ولی برای سامسونگ انجام ندادم ایا مثل هم انجام میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید