PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایا گوشی 500 نوکیا بازی hd هم ساپورت میکنه یا؟



softlan
2011-10-19, 04:48 PM
من n8 دارم دار اذیتم میکنه میخوام بفروشمش... ولی بین دوت گوشی که میخوام بخرم موندم یکی c6-01 اون یکی 500 میخوام بدونم 500 بازی hdساپورت میکنه یا نه

mahdia1373
2011-10-19, 08:31 PM
n8 رو می خوای بفروشی جاش c6-01یا 500بخری این کار رو نکنی بهتره .مگه ان هشت که داری چشه؟

faraz00729
2011-10-19, 08:52 PM
من n8 دارم دار اذیتم میکنه میخوام بفروشمش... ولی بین دوت گوشی که میخوام بخرم موندم یکی c6-01 اون یکی 500 میخوام بدونم 500 بازی hdساپورت میکنه یا نه
دوست عزیز برند نوکیاN8از C6-01 بهتر
نوکیا 500 بازی hd را ساپورت میکنه وتفاوتش با اینه که cpu1000دارهN8

salbi
2011-12-11, 09:53 AM
چه بازيهاي روي نوكيا 500 اجرا مي شه ما كه بازي اسفالت 6 را نصب كرديم ولي اجرا نشد ميگن GPU ندارد

*K!nG*
2011-12-13, 09:17 AM
مشاوره برای خرید (http://ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=153)

bigpain
2011-12-13, 09:32 AM
nokia 500 اصلا بازی های hd رو ساپرت نمیکنه من که 10 تا تست کردم بازی های گوشی های مثل5800 رو ساپرت مکنه

Skarfild
2011-12-13, 05:01 PM
بله در ضاهر به نظر میرسه با وجود سی پی یو 1 گیگ سرعت گوشی بیشتر میباشد ولی میزان رم و رام این گوشی همانند c6-01 و بقیه ی گوشی های سیمبیان3 میباشد اگه قصد خرید گوشی به جای n8 رو دارید 603 رو پیشنهاد میدهم با وجود ساپرت فناوری nfc و سرعت بالا گزینه مناسبی هست

Hos$ein
2011-12-13, 05:19 PM
من n8 دارم دار اذیتم میکنه میخوام بفروشمش... ولی بین دوت گوشی که میخوام بخرم موندم یکی c6-01 اون یکی 500 میخوام بدونم 500 بازی hdساپورت میکنه یا نه


خیر دوست من به هیچ وجه اجرا نمیشه ...

در صورتی که این گوشی از سیستم عامل سیمبیان آنا و CPU خوبی بهره میبره ولی پردازنده GPU که برای اجرای بازی های گرافیکی بسیار لازمه رو نداره و به هیچ عنوان قادر نیست این بازهارو اجرا کنه .

موفق باشید :flower:

magigiboy
2011-12-30, 03:03 AM
خیر دوست من به هیچ وجه اجرا نمیشه ...

در صورتی که این گوشی از سیستم عامل سیمبیان آنا و CPU خوبی بهره میبره ولی پردازنده GPU که برای اجرای بازی های گرافیکی بسیار لازمه رو نداره و به هیچ عنوان قادر نیست این بازهارو اجرا کنه .

موفق باشید :flower:

سلام
cpu 1gh به چه دردی میخوره رمشم که بالاست پس گوشی بدرد نخوری که GPU نداره.من دیدم رم و cpu بالایی داره خریدم فکر نمی کردم هیچ بازی رو جواب نده.5800 از این بهتره.

Hos$ein
2011-12-30, 03:39 AM
سلام
cpu 1gh به چه دردی میخوره رمشم که بالاست پس گوشی بدرد نخوری که GPU نداره.من دیدم رم و cpu بالایی داره خریدم فکر نمی کردم هیچ بازی رو جواب نده.5800 از این بهتره.


دوست من شما به قیمت کم گوشی نگاه کنید به راحتی متوجه میشید , چرا همیچین قیمتی داره !!! از نظر ساپورت بازی هیچ فرقی با گوشی های S60v5 ندراه مگر تو چند بازی جزئی و کم گرافیک !

magigiboy
2011-12-31, 02:34 AM
دوست من شما به قیمت کم گوشی نگاه کنید به راحتی متوجه میشید , چرا همیچین قیمتی داره !!! از نظر ساپورت بازی هیچ فرقی با گوشی های S60v5 ندراه مگر تو چند بازی جزئی و کم گرافیک !

سلام
من دیدم CPU و رمش بالاست فکر نمی کردم GPU نداشته باشه واقعا واسه نوکیا متاسفم. این CPU و رم بالا به چه دردی میخوره پس هیچ کارایی نداره این گوشی با نصف این CPU هم میتونست باشه یعنی نصف بیشتر CPU این گوشی بدون اسفاده میمونه. حیف واقعا گوشی قشنگی بود،من مجبور شدم این گوشی رو با 90 هزار تومان ضرر بفروشمش.
واقعا کارهای نوکیا احمقانست اون ازN900 که مولتی تاچ نذاشته اینم از این گوشی.
با تشکر،

wolf_hunte
2012-02-19, 01:42 AM
سلام
من دیدم CPU و رمش بالاست فکر نمی کردم GPU نداشته باشه واقعا واسه نوکیا متاسفم. این CPU و رم بالا به چه دردی میخوره پس هیچ کارایی نداره این گوشی با نصف این CPU هم میتونست باشه یعنی نصف بیشتر CPU این گوشی بدون اسفاده میمونه. حیف واقعا گوشی قشنگی بود،من مجبور شدم این گوشی رو با 90 هزار تومان ضرر بفروشمش.
واقعا کارهای نوکیا احمقانست اون ازN900 که مولتی تاچ نذاشته اینم از این گوشی.
با تشکر،


درود،
دوست عزیز شما گویا نقش CPU را فقط در بازی میبینید!!!!

توجه داشته باشید که cpu نقش پردازش اطلاعات را داره! شاید برای بسیاری از کاربران بازی هیچ اهمیتی نداشته باشه!
این گوشی صرفا توان گرافیکی بالایی نداره اما توان پردازشی خوبی داره، به هر حال برای بازی خوب نیست،