PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جطوري ميشه فهميد كوشي gps‏ داره يا نه؟



khatere19
2011-10-16, 11:17 AM
سلام خسته نباشيد از كجا ميشه فهميد كوشي gps ‎‏ داره يا نه؟لطفا ليست كوشي ها نوكيا كه gps ‎‏ دارن رو بزاريد ممنون

maxmax2010
2011-10-16, 11:24 AM
سلام خسته نباشيد از كجا ميشه فهميد كوشي gps ‎‏ داره يا نه؟لطفا ليست كوشي ها نوكيا كه gps ‎‏ دارن رو بزاريد ممنون

با سلام به شما .
اگر مدل گوشیتون همین 6120 classic هستش .
خیر جی پی اس ندارد.

www.gsmarena.com/nokia_6120_classic-1958.php