PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پخش فیلم های HD 1280×720(و به زودی تصویر برداری HD) توسط n900



Achilles92
2011-10-08, 10:09 AM
قبل از این آموزش باید کرنل پاور ورژن 49 رو نصب کنید
آموزشی که تو فروم مائمو هست توسط یک اسکریپت شروع میشه که ایمیج روت n950 (580 مگابایت)رو دانلود میکنه و باز میکنه و از اون فقط 12 مگابایت کتابخانه های dsp لازم هست و من این فایلها رو استخراج کردم و اینجا میذارم
اول از این فایل ها بک آپ تهیه کنید
(من خودم عین همون مسیر هایی که هست رو در مسیر /home/backup قرار دادم
مثلا كد:


*/home/backup/lib/dsp/

فایل هایی که تغییر خواهد کرد و باید بک آپ تهیه کنید:
1-کل محتویات موجود از این مسیر(ستاره مثالی برای محتویات)




*/home/backup/lib/dsp/

2-فایل libbridge.so.2 از این مسیر





usr/lib/libbridge.so.2/


3- فایل libgstdsp.so از مسیر






usr/lib/gstreamer-0.10/libgstdsp.so/




4-فایل bridgedriver.ko از این مسیر




lib/modules/2.6.28.10-power49/bridgedriver.ko/


5 - فایل bridgedriver از این مسیر





etc/modprobe.d/bridgedriver/

************************************************** ***********
خوب حالا فایلهای ضمیمه در 2 پارت رو دانلود و اکسترکت کنید
از پوشه dsp تمام فایل ها رو به مسیر




lib/dsp/
منتقل کنید و در صورت تکراری بودن over write کنید



از پوشه 720p فایل های زیر رو به مسیر مورد نظر منتقل و over write کنید

فایل libbridge.so.2به مسیر







/usr/lib/



فایل bridgedriver.ko به مسیر






/lib/modules/2.6.28.10-power49/



فایل bridgedriver به مسیر






/etc/modprobe.d/



از پوشه libgstdsp فایل libgstdsp.so رو در مسیر






usr/lib/gstreamer-0.10/libgstdsp.so/



**********************************************
حالا ترمینال رو باز کرده و این کد هارو وارد کنید



root
apt-get remove gstreamer0.10-openmax


حالا یک ریبوت به گوشی بدید و از پخش راحت تر(در بعضی از فرمت ها درست جواب نمیده هنوز لذت ببرید)

################################################## #####

و اما برای پخش روون تر باید کلاک dsp رو به 600 برسونید
برای این کار از نرم افزار CPUTweak استفاده کنید که در پوشه هست
اول در ترمینال این کد هارو بزنید بعد فایل deb رو نصب کنید



root
apt-get install dbus-scripts


بعد از نصب ، توی منو یک نرم افزار میاد به همین نام که بعد از زدن کلید دلخواه از شما انتخاب یک پروفایل میخواد
گزینه D مناسبه برای این کار.


دانلود فایلها برای اجرای HD



http://upload.ir-tci.org/filestore/15/AAg6xp7eHP.Download-01.gif._ (http://upload.ir-tci.org/files/6214/cs1d9114kmuxy5mlsjb3.rar)




در ضمن برای فیلم برداری با کیفیت HD یک ui جدید ساخته شده

نمونه فیلم گرفته شده توسط n900 :
http://dox.abv.bg/files/dw?a=5404a2208c


اینم از آموزش نصب دوربین با قابلیت فیلم برداری HD
کافیه با دستور dpkg -i سه تا فایل زیر رو نصب کنید
به این صورت بعد از انتقال فایل ها به حافظه گوشی در ترمینال وارد کنید




cd /home/user/MyDocs








dpkg -i libgdigicam-gst-camerabin0_0.3.29.1+0m5_armel.deb









dpkg -i libgdigicam0_0.3.29.1+0m5_armel.deb









dpkg -i camera-ui_1.1.29.2+0cssu7_armel.deb



دانلود فایلها برای فیلم برداری HD



http://upload.ir-tci.org/filestore/15/AAg6xp7eHP.Download-01.gif._ (http://upload.ir-tci.org/files/6214/haghbt20kkxqf5m78.rar)

sky5
2011-10-18, 01:32 PM
ممنونم از اموزشتون من این کارها رو انجام دادم کیفیت فیلمبرداری هم بالا رفت همین دستورات رو واسه عکس هم نمیشه اجرا کرد در ضمن من چه این تغییرات رو انجام بدم چه گوشی رو فلش کنم در موقع فیلم گرفتن تصویر لگ داره دلیلش چی میتونه باشه

Achilles92
2011-10-19, 11:44 PM
ممنونم از اموزشتون من این کارها رو انجام دادم کیفیت فیلمبرداری هم بالا رفت همین دستورات رو واسه عکس هم نمیشه اجرا کرد در ضمن من چه این تغییرات رو انجام بدم چه گوشی رو فلش کنم در موقع فیلم گرفتن تصویر لگ داره دلیلش چی میتونه باشه


بیشتره وقتا چون حافظه ای که فیلم و عکس روش ضبط میشه روی مموری خارجیه و مموری خارجه از سرعت پایینی برخورداره این مشکلو داره شما محله ذخیره سازی رو روی حافظه خود گوشی بزار

sky5
2011-10-19, 11:59 PM
منم روی مموری داخلی ظبط میکنم دوست من

gishibiri
2012-04-12, 12:41 PM
سلام دوست من مرسی از اموزشی که گذاشتی ولی لینک دانلود خرابه نتونستم دانلود کنم اگه ضمیمه کنی ممنون میشم

FARHAD.HI
2012-04-13, 02:07 PM
سلام دوست من مرسی از اموزشی که گذاشتی ولی لینک دانلود خرابه نتونستم دانلود کنم اگه ضمیمه کنی ممنون میشم

بفرمایید آپ شد.:welove:

http://upload.ir-tci.org/files/view/6214/download.png
لینک دانلود فایلها برای اجرای HD (http://upload.ir-tci.org/files/6214/cs1d9114kmuxy5mlsjb3.rar)
لینک دانلود فایلها برای فیلم برداری HD (http://upload.ir-tci.org/files/6214/haghbt20kkxqf5m78.rar)

parsa01
2012-04-14, 03:29 PM
سلام
اين فايلها كه گفتي بايد بك آپ بگيريم كجا هستن.من پيداشون نمي كنم!!!!!!!!!

motkon
2012-06-17, 12:37 PM
[

حتمابایدكرنل پاور49باشه؟50باشه نمیشه؟

FARHAD.HI
2012-06-17, 08:45 PM
سلام
اين فايلها كه گفتي بايد بك آپ بگيريم كجا هستن.من پيداشون نمي كنم!!!!!!!!!

دوست عزیز با نرم افزار فایل بکس به مسیر زیر برید و کپی بگیرید برای اطمینان...




*/home/backup/lib/dsp/


[

حتمابایدكرنل پاور49باشه؟50باشه نمیشه؟

چرا دوست عزیز کرنل 50 هم نصب داشته باشید میشه من خودم کرنل 50 نصب دارم واز این امکان استفاده می کنم موفق باشید...:cool:

m_h_a_2277
2012-06-20, 05:15 PM
سلام من همه ی این کارارو انجام دادم اما حالا وقتی دوربین گوشیمو میارم صفحه کاملا سیاه هستش مشکلش از چیه؟

FARHAD.HI
2012-06-20, 08:49 PM
سلام من همه ی این کارارو انجام دادم اما حالا وقتی دوربین گوشیمو میارم صفحه کاملا سیاه هستش مشکلش از چیه؟

دوست عزیز چه انتظاری دارید شما مثل اینکه اثلا قوانین رو مطالعه نکردید در عرض 5 دقیقه دو تا پست میزنید اگه کسی جوابی داشته باشه کوتاهی نمی کنه لازم نیست دوتا وتا پست بزنید...
در ضمن تا الان همچین مشکلی نداشتیم شما یک بار دیگه تمام مراحل رو با دقت انجام بدید فایل ها رو هم دقیق به همون مسیرهای گفته شده انتقال بدید احتمالا یک جای کار رو اشتباه انجام دادید..

azad5937
2012-09-15, 03:07 PM
سلام من تنبلی کردم و از فایلها بکاپ نگرفتم میشه اونا رو برام ضمیمه کنید میخوام به حالت اول برش گردونم

FARHAD.HI
2012-09-20, 04:44 PM
سلام من تنبلی کردم و از فایلها بکاپ نگرفتم میشه اونا رو برام ضمیمه کنید میخوام به حالت اول برش گردونم

چرا فرار کردین جواب ما رو بدید لطفأ

سلام. نمی تونید کاری بکنید فقط تنها راهش فلشه باید از همون اول بکاب می گرفتید. در ضمن اگه کسی بخواد جواب بده میده چه شما 20 تا تایپک بزنید چه یکی. موفق باشی..:snitch:

azad5937
2012-09-20, 08:15 PM
نه اگه شما فایلها رو تو فایل باکس پیدا کنید و اینجا بزارید منم اونا رو به مسیر خودشون میبرم مشکل حل میشه پس لطفا فیلها رو ضمیمه کنید خیلی ممنون میشم میدیا پلیرم دیگه هیچ اهنگی رو پخش نمیکنه

Keyvan699
2014-03-04, 01:19 AM
سلام دوستان من مراحل رو پیش رفتم اما یه مشکل واسم پیش اومد بعد از اینکه فایل ها کپی کردم بعد از ریستارت دیگه با کرنل بالا نیومد بنده از کرنل ۵۲ استفاده میکنم ممنون میشم راهنمایی کنین.

FARHAD.HI
2014-03-05, 01:37 AM
سلام دوستان من مراحل رو پیش رفتم اما یه مشکل واسم پیش اومد بعد از اینکه فایل ها کپی کردم بعد از ریستارت دیگه با کرنل بالا نیومد بنده از کرنل ۵۲ استفاده میکنم ممنون میشم راهنمایی کنین.

کیوان جان این کار به کرنل آسیب نمیزنه اگر دقت کرده باشی بنده روی بکابم هم نصب کردم و مشکلی نداشت فقط شما باید در انتقال لیبل ها دقت کنید همین.
برنامه دیگه ای نصب نکردید قبلش یا بعدش؟؟

Keyvan699
2014-03-05, 01:07 PM
کیوان جان این کار به کرنل آسیب نمیزنه اگر دقت کرده باشی بنده روی بکابم هم نصب کردم و مشکلی نداشت فقط شما باید در انتقال لیبل ها دقت کنید همین.
برنامه دیگه ای نصب نکردید قبلش یا بعدش؟؟
نه فرهاد جان من برنامه ای نصب نکردم چند بار جایگزین کردم اما هر دفعه همییین مشکل پیش میاد از درست جایگذاری فایل ها مطمعن هستم

FARHAD.HI
2014-03-05, 04:31 PM
نه فرهاد جان من برنامه ای نصب نکردم چند بار جایگزین کردم اما هر دفعه همییین مشکل پیش میاد از درست جایگذاری فایل ها مطمعن هستم

کیوان جان پس فقط یه چیز میمونه اونم اینکه رنل پاور 52 رو کامل و درت نصب نکردید که بعد از انتقال لیبل ها و فایل ها مولتی بوت کرنل میپره...

SAMAN1999S
2014-09-14, 01:50 PM
با اين اموزش كوشيم ديگه روشن نميكنه
چيكارش كن

FARHAD.HI
2014-09-16, 02:32 PM
با اين اموزش كوشيم ديگه روشن نميكنه
چيكارش كن

سلام
به خاطر اینکه شما از کرنل مناسب برای این کار استفاده نکردید پست اول هم ذکر شده...
شما باید گوشی تون رو فلش کرنل بزنید. با کمک از آموزش تایپک زیر
وقتی گوشی بالا نمیاد باید چیکار کنیم؟!!(رفع مشکل بالا نیامدن گوشی بدون فلش) (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=101883)