PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تقویت صدای k800



agh1
2008-04-24, 12:19 PM
من میخواستم با سیتول یه k800 رو تقویت صدا کنم همه مراحل رو درست انجام دادم ولی وقتی روی گزینه Flash کلیک کردم از من نخواست که باتری رو در بیارم و روی Ready کلیک کنم وگوشی هم صداش مثل اولش هست !!! کمک کنید:flower::feel::flower:
K800:R8BF003:Red52:flower:

Farbod
2008-04-24, 12:21 PM
من میخواستم با سیتول یه k800 رو تقویت صدا کنم همه مراحل رو درست انجام دادم ولی وقتی روی گزینه Flash کلیک کردم از من نخواست که باتری رو در بیارم و روی Ready کلیک کنم وگوشی هم صداش مثل اولش هست !!! کمک کنید:flower::feel::flower:
K800:R8BF003:Red:52:flower:
"وشی شما 2020 هست و نیازی به در آوردن باطری در وسط کار نداره

agh1
2008-04-24, 07:07 PM
:beel:ببخشید یه سوال دیگه داشتم میخواستم بدونم آیا k800 میتونه منوی فلاش اجرا کنه؟ اگه به k810 تبدیلش کنم چی؟ راستی مزایای تبدیل k800 به k810 چیه؟:flower:

™MOHAMMAD
2008-04-24, 07:18 PM
:beel:ببخشید یه سوال دیگه داشتم میخواستم بدونم آیا k800 میتونه منوی فلاش اجرا کنه؟ اگه به k810 تبدیلش کنم چی؟ راستی مزایای تبدیل k800 به k810 چیه؟:flower:
بدون شرح :
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=10585

agh1
2008-04-25, 09:34 AM
:feel:بابا یکی به من بگه آیا k800 میتونه منوی فلش اجرا کنه یا نه؟:flower:

Farbod
2008-04-25, 10:52 AM
:feel:بابا یکی به من بگه آیا k800 میتونه منوی فلش اجرا کنه یا نه؟:flower:
خیر. . . .

jalilsat
2008-05-07, 08:29 PM
لام خدمت دوستان عزيز
بنده يک گوشي k800 دارم که امروز با استفاده از برنامه ستول ابتدا cid (52)را تشخيص وبعد يک بکاپ از گوشي گرفتم وفايل زيپ دانلود شده براي افزايش صدا را در برنامه در قسمت وسط add کردم نام گوشي را انتخاب ،تيک بالا را هم زدم وسپس flash را زدم چون قبلا سيم کارت ومموري را بيرون اورده بودم پس از چند دقيقه پيغامي که بايد باتري وکابل را جداکرده ودوباره قرار داد ضاهر شد پس از انچام صحيح و زدن دکمه ready و چند لحظه صبر چو ن کاملا نميدونستم بايد چکا رکنم ودر اموزشهاي مختلف سايتها هم چيزي در اين باره گفته نشده بود کابل را قطع و برنامه را بستم . بعد از اون ديگه گوشي روشن نميشه .ميخواستم بدونم ايا دوستان مي توانند به بنده کمک کنند. در ضمن من فقط در قسمت misc فایل add کردم .

™MOHAMMAD
2008-05-07, 11:46 PM
لام خدمت دوستان عزيز
بنده يک گوشي k800 دارم که امروز با استفاده از برنامه ستول ابتدا cid (52)را تشخيص وبعد يک بکاپ از گوشي گرفتم وفايل زيپ دانلود شده براي افزايش صدا را در برنامه در قسمت وسط add کردم نام گوشي را انتخاب ،تيک بالا را هم زدم وسپس flash را زدم چون قبلا سيم کارت ومموري را بيرون اورده بودم پس از چند دقيقه پيغامي که بايد باتري وکابل را جداکرده ودوباره قرار داد ضاهر شد پس از انچام صحيح و زدن دکمه ready و چند لحظه صبر چو ن کاملا نميدونستم بايد چکا رکنم ودر اموزشهاي مختلف سايتها هم چيزي در اين باره گفته نشده بود کابل را قطع و برنامه را بستم . بعد از اون ديگه گوشي روشن نميشه .ميخواستم بدونم ايا دوستان مي توانند به بنده کمک کنند. در ضمن من فقط در قسمت misc فایل add کردم .
سلام.
اگه گوشی شما k800 و cid52 باشه که نیازی نبوده که باتری رو خارج کنید این وسط یه چیزی اشکال داره!
شما دوباره یه فایل صدا بذار و همون کارها رو انجام بده اگه دوباره خواست باطری خارج کن و صبر کن تا کار انجام بشه(بیشتر صبر کن)
برای زیاد کردن صدا از سیتول 8و1 استفاده کن که خیلی راحته!

jalilsat
2008-05-09, 02:42 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
FALASH CID detected :52
speed : 921600
Flasf id check :897E
Flash props sent ok
OPT LOCCKED :1 CID:51 IMF:35908801
FLASH CID :52 COLOR :RED
set_gdfs_props failed.exiting
Elapsed:4secs
با توجه به اطلاعات بالا cid گوشی چنده ؟ ( خط اول و پنجم) 51 یا 52 ؟

™MOHAMMAD
2008-05-09, 03:58 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
FALASH CID detected :52
speed : 921600
Flasf id check :897E
Flash props sent ok
OPT LOCCKED :1 CID:51 IMF:35908801
FLASH CID :52 COLOR :RED
set_gdfs_props failed.exiting
Elapsed:4secs
با توجه به اطلاعات بالا cid گوشی چنده ؟ ( خط اول و پنجم) 51 یا 52 ؟
52 هستش. برای من سوال پیش اومده بود که چرا K800 خروج باتری و وصل دوباره می خواد.

jalilsat
2008-05-09, 10:50 AM
با سلام وتشکرازتوجه شما
من فایل main که داشتم را روی گوشی ریختم وگوشی روشن شد ولی lcd مرتب سیاه وسفید می شد وکاری نمی شدانجام بدی .میخواستم بدونم بخاطراینکه فایل fs نداشتم بریزم اینجوری ؟
اگه لطف کنید وادر س یا لینک سایتی که من بتونم به راحتی main and fs دانلود کنم بگذارید خیلی خیلی ممنون میشم .

homayoun20
2008-05-09, 10:58 AM
chera az khode se tool. nemigiri
aval cid khodeto moshakhas ***
bad verjen
taman barat linkesh konam

™MOHAMMAD
2008-05-09, 12:27 PM
با سلام وتشکرازتوجه شما
من فایل main که داشتم را روی گوشی ریختم وگوشی روشن شد ولی lcd مرتب سیاه وسفید می شد وکاری نمی شدانجام بدی .میخواستم بدونم بخاطراینکه فایل fs نداشتم بریزم اینجوری ؟
اگه لطف کنید وادر س یا لینک سایتی که من بتونم به راحتی main and fs دانلود کنم بگذارید خیلی خیلی ممنون میشم .
بله بدون fs اینجوری میشه.
گوشیتون چیه؟


chera az khode se tool. nemigiri
aval cid khodeto moshakhas ***
bad verjen
taman barat linkesh konam
لطف کنید فارسی تایپ کنید. تا پست هاتون حذف نشه.

jalilsat
2008-05-09, 12:50 PM
chera az khode se tool. nemigiri
aval cid khodeto moshakhas ***
bad verjen
taman barat linkesh konam

اطلاعات گوش من اینه :
FALASH CID detected :52
speed : 921600
Flasf id check :897E
Flash props sent ok
OPT LOCCKED :1 CID:51 IMF:35908801
FLASH CID :52 COLOR :RED
set_gdfs_props failed.exiting
Elapse4secs
درضمن فایل مین که نصب کردم با نام K800_R1KG001_MAIN_GENERIC_WI_RED52.mbn هست . به جای فایل اف اس هم این
K800_R1KG001_FS_M_EAST_N_AFR_RED52.fbn فایل را قرار دادم .من این دو را درقسمت فایل add کردم ومدل گوشی را انتخاب ودکمه فلش را زدم .پس ازاتمام کار وقتی گوشی را روشن کردم ارم سونی اریکسون امد وپس از اون همینطو که صفحه چشمک میزنه وسیاه وسفید میشه عبارت pleas wait نمایش داده میشه . البته بعضی موقع ها نورصفحه خیلی کم میشه . ایا من کاری رااشتباه انجام دادم ؟

jalilsat
2008-05-10, 06:39 PM
اطلاعات گوش من اینه :
FALASH CID detected :52
speed : 921600
Flasf id check :897E
Flash props sent ok
OPT LOCCKED :1 CID:51 IMF:35908801
FLASH CID :52 COLOR :RED
set_gdfs_props failed.exiting
Elapse4secs
درضمن فایل مین که نصب کردم با نام K800_R1KG001_MAIN_GENERIC_WI_RED52.mbn هست . به جای فایل اف اس هم این
K800_R1KG001_FS_M_EAST_N_AFR_RED52.fbn فایل را قرار دادم .من این دو را درقسمت فایل add کردم ومدل گوشی را انتخاب ودکمه فلش را زدم .پس ازاتمام کار وقتی گوشی را روشن کردم ارم سونی اریکسون امد وپس از اون همینطو که صفحه چشمک میزنه وسیاه وسفید میشه عبارت pleas wait نمایش داده میشه . البته بعضی موقع ها نورصفحه خیلی کم میشه . ایا من کاری رااشتباه انجام دادم ؟

من امروز گوشی را بردم بیرون تا فلش کنند . تعمیرکار بعد از فلش وقتی دید مشکل حل نشد گفت مشکل سخت افزاری داره وگفت این مدل وچند مدل دیگه از سونی اریکسون دچار این مشکل میشن البته سری های جدید وگفت از 38000 تا 75000 تومان هزینه تعمیر داره .گفت گوشی شما اصطلاحا red break شده اگه صحیح نوشته باشم .در ضمن گفت تو کل اصفهان فقط چندنفر میتونند این مشکل را حل کنند . به نظرشما گوشی را بدم تعمیر کنه ؟

™MOHAMMAD
2008-05-10, 07:21 PM
من امروز گوشی را بردم بیرون تا فلش کنند . تعمیرکار بعد از فلش وقتی دید مشکل حل نشد گفت مشکل سخت افزاری داره وگفت این مدل وچند مدل دیگه از سونی اریکسون دچار این مشکل میشن البته سری های جدید وگفت از 38000 تا 75000 تومان هزینه تعمیر داره .گفت گوشی شما اصطلاحا red break شده اگه صحیح نوشته باشم .در ضمن گفت تو کل اصفهان فقط چندنفر میتونند این مشکل را حل کنند . به نظرشما گوشی را بدم تعمیر کنه ؟
فکر می کنم مشکل please wait پیدا کرده باشه و همونطوری که دوستان گفته بود آنلاک گوشی های 2020 حدود 40 هزار تومن هزینه داره. اگه این باشه مشکله سخت افزاری نیست.
از gdfs گوشیت بکاپ داری؟
اگه داری روش رایت کن ببین چی میشه اگه حل نشد بده تعمیر کنن.
راستی مشکل این آقا با شما یکی بوده:
http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=122602&postcount=12

3258883599
2008-05-15, 03:35 PM
بله خودم انجام دادم

aryna
2008-10-10, 01:19 PM
با سلام به همه دوستان من می خواهم بگویم که اگر بعد از تقویت صدا بخواهیم کوشی را به حالت نرمال برگردانیم باید چکار کنیم من گوشی پسر عمویم که k800است را تقویت صدا کرده اما الان یشمونه من حتی ریست کلی هم کردم اما نشد خواش می کنم دوستان حتما راه برگشت به قبل از تقویت صدا را به من بگویید

Bull
2008-10-10, 01:22 PM
با سلام به همه دوستان من می خواهم بگویم که اگر بعد از تقویت صدا بخواهیم کوشی را به حالت نرمال برگردانیم باید چکار کنیم من گوشی پسر عمویم که k800است را تقویت صدا کرده اما الان یشمونه من حتی ریست کلی هم کردم اما نشد خواش می کنم دوستان حتما راه برگشت به قبل از تقویت صدا را به من بگویید

دوست عزیز برای اینکار شما باید درایور صدای اورجینال و دست کاری نشده گوشی مورد نظر را دوباره روی گوشی آپلود کنی تا صدا به حالت اولش باز گردد.
موفق باشی

aryna
2008-10-10, 02:22 PM
خوب اگر اینطوری است لطفا لینک دانلود درایور اورجینال k800i رابه من بدهید در ضمن روش اپلود انرا نیز بگویید ترجیحا با یو اس بی

™MOHAMMAD
2008-10-10, 07:53 PM
خوب اگر اینطوری است لطفا لینک دانلود درایور اورجینال k800i رابه من بدهید در ضمن روش اپلود انرا نیز بگویید ترجیحا با یو اس بی
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=10832
به این تاپیک برید و بعد درایو کا800 رو بگیرید در برنامه setool در قسمت misc فایل zip رو به همان صورت که دانلود کردید قرار دهید سپس روی flash کلیک کنید
خسته نباشید.