PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : OPERA MINI HANDLER6.11 با قابلیت نمایش فارسی برای اندروید



farshadb2
2011-09-04, 07:15 PM
ابتدا برنامه ی زیر را نصب نمایید:

www.netmite.net/android/rc/andme/2037/andme_signed.apk


سپس اپرای ضمیمه opmin61hui150dzebb.apk را نصب کنید:




بعد از باز کردن opmin61hui150dzebb.apk در قسمت Front Query آدرس زیر را تایپ کنید:

wap.tri.co.id.scarewar.com/cgi-bin/nph-get.cgi/0a/http/server4.operamini.com:80/

و یا
80.239.242.113:80/


و بعد save و ok کنید تا 3 - 4 دقیقه طول میکشه تا نصب بشه

و بعد از فارسیش و دانلودش هم لذت ببرید.

ehsan_j70
2013-02-01, 02:15 PM
لينك خرابه اگه ميشه يه جا ديگه اپ كنيد

farshadb2
2013-02-01, 10:32 PM
لينك خرابه اگه ميشه يه جا ديگه اپ كنيد

داداش تا حالا کجا بودی؟این واسه امولاتور جاوا بوده زمانش بسیار قدیمیه.دیگه استفاده نداره.

ehsan_j70
2013-02-02, 12:53 PM
من تو تاپيك درخواست نرم افزار درخواست اپرا ميني هندلر دادم اين صفحه رو بهم معرفي كردن
اپرا ميني هندلر با ساپورت فارسي تو انجمن نيست؟

farshadb2
2013-02-02, 07:00 PM
من تو تاپيك درخواست نرم افزار درخواست اپرا ميني هندلر دادم اين صفحه رو بهم معرفي كردن
اپرا ميني هندلر با ساپورت فارسي تو انجمن نيست؟

مدل گوشی و رام؟؟

ehsan_j70
2013-02-04, 02:11 PM
گوشيم htc hd2
رام هم :
Miuiandroid ICS & JB for HD2
كه اندرويد 4 هست
با تشكر

falkoner
2013-02-04, 04:17 PM
Version 6.5 ya 7 ro kasi vase emulator.nadare?
Handlere.apk esh farsi neshon nmide

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

farshadb2
2013-02-06, 08:43 PM
مثل اینکه اندرویدی های 4 مشکل فارسی دارن.خب من 4 ندارم.یکی که 4 داره بگه اپرامینی های هندلر نسخه های 5.1 ، 6.1،6.5.2و 7 نکست و اپرای آخرین نسخه اصلی 7.5.1 کدومشون فونتش درسته؟اگه هیچکدومه پس دو راه هست:
یکی اینکه اپرا آخرین نسخه اگه فونتش درست بود ویرایش بشه و یا از همین روش بالا که متاسفانه اپراشو ندارم و در سایت netmite هم نمیتونم تبدیل کنم.

falkoner
2013-02-07, 02:29 PM
فرشاد جان
هندلر ها فارسی رو نشون نمیدم
اپرا معمولی ها سالمن

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

farshadb2
2013-02-07, 07:21 PM
فرشاد جان
هندلر ها فارسی رو نشون نمیدم
اپرا معمولی ها سالمن

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

قثط اینو دقیق بگید که چه نسخه هایی درست هستند؟ 7.5.1 چی؟ 5.1 هندلر چی؟ اگه هیچ هندلری 5.1 6.1 7.5.2 7next در اندروید 4 فاریش درست نیست میگردم همون بالارو آپ میکنم.

farshadb2
2013-02-09, 05:46 AM
من تو تاپيك درخواست نرم افزار درخواست اپرا ميني هندلر دادم اين صفحه رو بهم معرفي كردن
اپرا ميني هندلر با ساپورت فارسي تو انجمن نيست؟

بفرمایید:
http://ofprogrammer.pun.bz/files/opnext7030568hui205fix1.apk

بعد از دانلود zip را به apk تبدیل کنید.

http://www.ofprogrammer.com/uc-cloud831offhui204-apk-and-java-runer.xhtml

ehsan_j70
2013-02-18, 01:33 PM
به اينترنت وصل نميشه

falkoner
2013-02-24, 12:05 PM
قثط اینو دقیق بگید که چه نسخه هایی درست هستند؟ 7.5.1 چی؟ 5.1 هندلر چی؟ اگه هیچ هندلری 5.1 6.1 7.5.2 7next در اندروید 4 فاریش درست نیست میگردم همون بالارو آپ میکنم.

ببخش اینقدر دیر جواب میدم

هندلر 7 که کلا کار نمیکنه
من رو اندروید 2 , با اپرا هندلر 6.5 کار میکردم اما وقتی آپدیت کردم دیگه فارسی نشون نداد و ****** رو اجرا نمیکرد


اما هندلر هاش یک فرق داره که rotate کنی گوشیو از اپرا بیرون نمیره

farshadb2
2013-02-25, 11:14 PM
ببخش اینقدر دیر جواب میدم

هندلر 7 که کلا کار نمیکنه
من رو اندروید 2 , با اپرا هندلر 6.5 کار میکردم اما وقتی آپدیت کردم دیگه فارسی نشون نداد و ****** رو اجرا نمیکرد


اما هندلر هاش یک فرق داره که rotate کنی گوشیو از اپرا بیرون نمیره

ok
6.5 که هیچی، هندلر 5.1 چطور؟چون منوی هندلرش شبیه 6.5 هست آیا فارسیش درسته؟چطوریه؟

falkoner
2013-02-26, 01:02 PM
ok
6.5 که هیچی، هندلر 5.1 چطور؟چون منوی هندلرش شبیه 6.5 هست آیا فارسیش درسته؟چطوریه؟

ندارمش والا

اگه میشه لینکش گیام خصوصی کننین تست کنم

farshadb2
2013-02-27, 03:01 PM
ندارمش والا

اگه میشه لینکش گیام خصوصی کننین تست کنم

خصوصی نمیخواد اینجا هست:
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=108428
http://www.ykhandler.com/2012/04/operamini-51-android-hui.html

tarane2012
2013-03-07, 12:31 PM
ابتدا برنامه ی زیر را نصب نمایید:

www.netmite.net/android/rc/andme/2037/andme_signed.apk


سپس اپرای ضمیمه opmin61hui150dzebb.apk را نصب کنید:




بعد از باز کردن opmin61hui150dzebb.apk در قسمت Front Query آدرس زیر را تایپ کنید:

wap.tri.co.id.scarewar.com/cgi-bin/nph-get.cgi/0a/http/server4.operamini.com:80/

و یا
80.239.242.113:80/


و بعد save و ok کنید تا 3 - 4 دقیقه طول میکشه تا نصب بشه

و بعد از فارسیش و دانلودش هم لذت ببرید.



کار نمیکنه:wac:

rebel377
2013-03-07, 12:45 PM
سلام میشه توضیح بدید هندلر یعنی چی؟ من الان رو اندروید 4.1.2 cm10 از اپرامینی 7.5 ویرایش شده توسط FARSHAD استفاده میکنم

mykamran
2013-03-07, 04:47 PM
سلام میشه توضیح بدید هندلر یعنی چی؟ من الان رو اندروید 4.1.2 cm10 از اپرامینی 7.5 ویرایش شده توسط FARSHAD استفاده میکنم

Hand:دست hanler:دستی
درکل یعنی میتونی سرورش را در صورت مسدود شدن با تایپ دستی عوض کنی بدون اینکه بخوای بری یه opera دیگه دانلود کنی.

farshadb2
2013-03-07, 07:48 PM
کار نمیکنه:wac:

اول
front q:

80.239.242.113:80/
اسلش بعد از هشتاد قرار دارد.
بعد مهمترش اینه که قسمت filte*r هم پاک کنید.

rebel377
2013-03-24, 07:03 PM
من از اسمارت اپلیکیشن نسخه 7.5 رو دانلود کردم روی اندروید 4.0.4/4.1.2/4.2.2 خیلی عالی کار میکنه برای زبان فارسی باید زبان گوشیتون فارسی باشه و فقط با ی مشکل داره

با تشکر فراوان از FARSHAD عزیز خیلی ممنون

Sent from my Xperia Ray using Tapatalk 2

sf.23
2013-03-24, 07:54 PM
دوستان ورژن 7 روی گوشیم فونت فارسی رو ساپورت نمیکنه و کلمه ها رو جدا از هم مینویسه مدل گوشیم galaxy gio 2.2 .... راهنماییم کنید لطفا
امیدوارم نا امیدم نکنید

saeidshiri
2013-06-01, 05:48 PM
خواهشا کمکم کنید.اصلا با اپرا هندلر6.1 میشه استفاده رایگان کرد اگه نمیشه ک هیچ ولی اگه امکانش هست تنظیماتشو بگید مدل گوشیم هم galexy s2.ممنون میشم واسم ایمیل کنید.

SINADADWAR
2013-06-21, 09:49 PM
چرا توی اپرامینی 6 هندلر نمیشه سرور های http و ساکت را وارد ؟

farshadb2
2013-06-21, 11:50 PM
چرا توی اپرامینی 6 هندلر نمیشه سرور های http و ساکت را وارد ؟

الان که کلی هندلر واسه 4.1.2 اومده

http://m.nextwap.net/load/file/9942/Opmin_7.5.3_HandlerUI.html
http://m.nextwap.net/load/file/9824/Uc_Browser_880_HandlerUI.html
http://m.nextwap.net/load/file/10170/Oupeng_761_HandlerUi_Android.html

masood1230
2013-06-22, 12:38 AM
تنظیمات چجوریه؟چیکار باید بکنم؟child lock codeچیه؟

farshadb2
2013-06-22, 06:52 AM
تنظیمات چجوریه؟چیکار باید بکنم؟child lock codeچیه؟

www.nextwap.net

pro*xy type
http
سرور دلخواه

مگه سوکت اپرامینی 1080 فبیلنرش برطرف شده؟