PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا میشود زوم دوربین C7 را بیشتر کرد



mmhadi
2011-08-27, 10:33 PM
آیا میشود زوم دوربین C7 را بیشتر کرد

Reza.L
2011-08-28, 12:09 AM
سلام

منظورت رو درست متوجه نشدم . احتمالاً منظورت Patch یا یه چیز توی همین مایه ها باشه .

ولی اگه غیر از این باشه باید بگم که بعضی از دوربین ها زومشون بسته به مگاپیکسلیه که انتخاب میکنی .

یعنی اگه بالاترین کیفیت رو انتخاب کنی کمترین زوم رو داری و بلعکس .

موفق باشی ...

amirtoudeh
2011-08-31, 09:30 PM
شما می توانید از نرم افزار camerapro استفاده کنید ولی توجه داشته باشید که کیفیت نیز تحت تاثیر قرار می گیرد.