PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش اپدیت رادیو در سیسیشن



A.M.I.R.
2011-08-15, 04:47 PM
روش اول:
فایل ها به نام PG58IMG.zip است
برای این کار کافیست گوشی شما s-off باشد و فایل با همین نام در ریشه مموری قرار داشته باشد
گوشی خود را به محیط بوت لودر ببرید.
بعد از انجام شدن جست وجو توسط گوشی اچازه نصب را بدهید.
تمام از ورژن جدید رادیو خود لذت ببرید.

روش دوم:
شما فایلی با پسوند img دارید.
برای نصب این نوع فایل ها باید فایل با پسوند img را در فولدر adb قرار دهید
با استفاده از محیط cmd وارد پوشه adb شوید و دستورات زیر را بدهید:


adb reboot bootloader
fastboot flash radio <اسم فایل>.img



که به جای <اسم فایل> اسم فایل با پسوند img را مینویسید

برای کارکرد بهتر گوشی شما باید فایلهای RIL را توسط ریکاوری منو بعد از نصب رادیو روی گوشی خود فلش کنید.(مخصوص رامهای سنس دار)
همچنین هر رادیو RIL مخصوص به خود را دارد و استفاده از RIL های نادرست مجب از کار افتادن انت دهی گوشی شما میشود.

موفق باشید

A.M.I.R.
2011-09-19, 12:12 AM
دانلود ورژن(جدیدتر):
10.58.9035.00U_10.15.9035.02_2 (http://a.22aaf3.com/pyramid/radio/10.58.9035.00U_10.15.9035.02_2/PG58IMG.zip)
RIL مخصوص:
HTC-RIL 2.2.0173HMQ (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=720717&stc=1&d=1316111504)

دانلود ورژن:
10.56.9035.00U_10.14.9035.01 (http://a.22aaf3.com/pyramid/radio/10.56.9035.00U_10.14.9035.01/PG58IMG.zip)
RIL مخصوص:
HTC-RIL 2.2.0169HMQ (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=688771&stc=1&d=1313349200)

موفق باشید

ali69410
2011-10-22, 12:03 AM
من رام RCmix روی گوشیم دارم، این ورژن 10.58 رو از هر طریقی که میخوام نصب کنم نمیشه!!!

از طریق دستورات cmd این ارور رو میده که عکسش رو گذاشتم، از طریق ریکاوری هم خواستم فلش کنم که بازم کامل نمیشه! چاره چیه؟!!!

آخرین درایورها روی سیستم نصبه، گوشی روت، s-off و همه چی هم هست....

http://1.pendora.webuda.com/images/c645cc19a53a.jpg

A.M.I.R.
2011-10-22, 12:22 AM
من رام RCmix روی گوشیم دارم، این ورژن 10.58 رو از هر طریقی که میخوام نصب کنم نمیشه!!!

از طریق دستورات cmd این ارور رو میده که عکسش رو گذاشتم، از طریق ریکاوری هم خواستم فلش کنم که بازم کامل نمیشه! چاره چیه؟!!!

آخرین درایورها روی سیستم نصبه، گوشی روت، s-off و همه چی هم هست....

http://1.pendora.webuda.com/images/c645cc19a53a.jpg

ایراد مال بوت لودر هست.
گوشی شما باید ship s-off باشد.
به eng s-off تغییر دهید سپس از رادیو استفاده کنید.

میتوانید این فایل (http://api.viglink.com/api/click?format=go&drKey=1359&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D1122053&v=1&libid=1319228485872&out=http%3A%2F%2F81.89.105.12%2F~bin4ry%2Fhboot%2F PG58IMG.zip&ref=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fforumdisplay.php%3Ff%3D1112%26ord er%3Ddesc%26page%3D7&title=%5BCOLLECTION%5D%20CWM%20Recovery%20%5BWIP%5 D%2C%20unsecure%20BOOT%2C%20ENG%20H-BOOT%20for%20S-OFF%20users%20-%20xda-developers&txt=http%3A%2F%2F81.89.105.12%2F~bin4ry%2Fhboot%2F PG58IMG.zip&jsonp=vglnk_jsonp_13192284954971) را با مموری قرار دهید و بگذارید گوشی کار خود را بکند.
شما فقط باید اجازه نصب دهید.

موفق باشید

ali69410
2011-10-22, 12:39 AM
ایراد مال بوت لودر هست.
گوشی شما باید ship s-off باشد.
به eng s-off تغییر دهید سپس از رادیو استفاده کنید.

میتوانید این فایل (http://api.viglink.com/api/click?format=go&drKey=1359&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D1122053&v=1&libid=1319228485872&out=http%3A%2F%2F81.89.105.12%2F~bin4ry%2Fhboot%2F PG58IMG.zip&ref=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fforumdisplay.php%3Ff%3D1112%26ord er%3Ddesc%26page%3D7&title=%5BCOLLECTION%5D%20CWM%20Recovery%20%5BWIP%5 D%2C%20unsecure%20BOOT%2C%20ENG%20H-BOOT%20for%20S-OFF%20users%20-%20xda-developers&txt=http%3A%2F%2F81.89.105.12%2F~bin4ry%2Fhboot%2F PG58IMG.zip&jsonp=vglnk_jsonp_13192284954971) را با مموری قرار دهید و بگذارید گوشی کار خود را بکند.
شما فقط باید اجازه نصب دهید.

موفق باشید

خیلی خیلی ممنون از لطفتون، درست شد، یعنی نصب شد و دیگه اروری نداد ولی بازم تو محیط h-boot همون 10.14 زده ورژن رادیو رو!!! چرا؟!! چیکار کنم؟!!

فقط میشه بگید shift با eng چه فرقی داره؟!!

و اینکه این رادیو 10.58 از 10.56 بهتره دیگه، نه؟!!

A.M.I.R.
2011-10-22, 08:00 AM
خیلی خیلی ممنون از لطفتون، درست شد، یعنی نصب شد و دیگه اروری نداد ولی بازم تو محیط h-boot همون 10.14 زده ورژن رادیو رو!!! چرا؟!! چیکار کنم؟!!

فقط میشه بگید shift با eng چه فرقی داره؟!!

و اینکه این رادیو 10.58 از 10.56 بهتره دیگه، نه؟!!

تفاوتش در میزان دستکاری بوت لودر هست.
eng کامل به همه قسمت های بوت لودر دسترسی دارید و میتوانید در همه انها تغییر ایجاد کنید.ship محدودتر هست.

در مورد تغییر نکردن تو محیط hboot اطلاعی ندارم.
شاید با ریستارت محیط درست بشه.

رادیو هم هر چی عددش بالاتر باشه بهتره.(رمسی ها نه ازمایشی ها)

Haririan
2011-11-01, 02:50 AM
كدوم يكي از اين دو روش بهتره ؟ به نظرم كپي كردن ساده تر مياد
بعد از نصب راديو بايد رام را جديد كرد؟
راديو پيشنهادي توسط رام الزاميه يا ميشه از راديو جديدتر هم بدون دردسر استفاده كرد؟
اخرين ورژن راديو را از كدوم سايت متوجه بشيم؟

Haririan
2011-11-01, 03:01 AM
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1178143
ليست اخرين راديو هاي سنسيشن

AMiN.RapTure
2011-11-01, 04:49 AM
تفاوتش در میزان دستکاری بوت لودر هست.
eng کامل به همه قسمت های بوت لودر دسترسی دارید و میتوانید در همه انها تغییر ایجاد کنید.ship محدودتر هست.

در مورد تغییر نکردن تو محیط hboot اطلاعی ندارم.
شاید با ریستارت محیط درست بشه.

رادیو هم هر چی عددش بالاتر باشه بهتره.(رمسی ها نه ازمایشی ها)



خیلی خیلی ممنون از لطفتون، درست شد، یعنی نصب شد و دیگه اروری نداد ولی بازم تو محیط h-boot همون 10.14 زده ورژن رادیو رو!!! چرا؟!! چیکار کنم؟!!

فقط میشه بگید shift با eng چه فرقی داره؟!!

و اینکه این رادیو 10.58 از 10.56 بهتره دیگه، نه؟!!
شما روت شده هستید ، رادیو های روت شده ها فرق دارند ، فرمتشون هم zip یا rar هست..باید از طریق ریکاوری فلش بشند ، مثله رام ، دیگه کاری به بوت لودر ندارند.
رام های کوکی و کاستوم رام برای کاربران روت شده ، توی همون تایپیک ها ، اگر نیاز به رادیو ی خاص داشنه باشه ، اعلام می کنند ، اگر نه ، با همون رادیوی خودتون رام رو فلش کنید
موفق باشید
:flower:

MORTEZA-67
2012-03-15, 03:55 PM
سلام من گوشیم روت شده و ship s.off هست.اگر بخوام رادیو گوشیم رو اپدیت کنم چجوری ممکنه؟
و اینکه فکر کنم باید گوشیمو eng s.off کنم.درسته؟اگر اره.چطور باید eng s.off کنم؟
رام الان 4.0.3 هست.
ورژن رادیو الان این هست:
11.68.350400u_11.21.3504.13_2
این رادیو که الان نصب دارم جدید هست یا قدیمی؟
اگر ممکنه جدیدترین رادیو که پیشنهاد میکنید رو اینجا قرار بدین.
با تشکر

MORTEZA-67
2012-03-17, 12:57 AM
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????

™BehnaM
2012-07-03, 12:59 PM
راديوي من الان ورژنش
11.23.3504.07
جديدترش هم هست؟؟
اين ورژن جديدتره يا قديمي تر؟(Radio_11.69.3504.00U_11.22.3504.07)
بريزم گوشي برك نمي شه؟

.:MOHSEN:.
2012-07-03, 01:12 PM
راديوي من الان ورژنش
11.23.3504.07
جديدترش هم هست؟؟
اين ورژن جديدتره يا قديمي تر؟(Radio_11.69.3504.00U_11.22.3504.07)
بريزم گوشي برك نمي شه؟
با فلش کردن رادیو جدید آنتن دهی بهتر میشه.
اگه رادیو رو اشتبا فلش کنی، گوشیت آنتن نمیده و باید دوباره رادیو قبلی رو فلش کنی
قدیمیتره.
همراه فریمورری که برای نصب رام آپدیت میکنی، رادیو جدید هم نصب میشه.

™BehnaM
2012-07-03, 01:24 PM
با فلش کردن رادیو جدید آنتن دهی بهتر میشه.
اگه رادیو اشتبا فلش کنی، گوشیت آنتن نمیده و باید دوباره رادیو قبلی رو فلش کنی
قدیمیتره.
همراه فریمورری که برای نصب رام آپدیت میکنی، رادیو جدید هم نصب میشه.

From Italian OTA 3.33.401.6 h/t
Radio_11.76A.3504.00P_11.24A.3504.31_M
HTC-RIL_4.0.0037HMQ

چي؟؟
درسته..

.:MOHSEN:.
2012-07-03, 01:34 PM
From Italian OTA 3.33.401.6 h/t

Radio_11.76A.3504.00P_11.24A.3504.31_M
HTC-RIL_4.0.0037HMQ

چي؟؟
درسته..
درسته
تو فایل zip شده برای آپدیت فریمور یه radio.img وجود داره که جدیده ،همراه با فلش فایل zip شده از طریق بوت لودر ، رادیو هم آپدیت میشه.

™BehnaM
2012-07-03, 01:36 PM
درسته
تو فایل zip شده برای آپدیت فریمور یه radio.img وجود داره که جدیده ،همراه با فلش فایل zip شده از طریق بوت لودر ، رادیو هم آپدیت میشه.
مر30 ....
پس من بعد از دان فلش ميزنم و نتيجه رو ميگم و البته اپ مي كنم تا بقيه دوستان هم استفاده كنن..
موفق باشي..

™BehnaM
2012-07-04, 11:25 AM
Radio : 11.76A.3504.00P_11.24A.3504.31_M


اينم جديدترين راديو .


به گوشي انتقال بديد و از طريق hboot خودش بالا مياد فقط با كليد + (ولوم ) تاييد كنيد..



سرور اصلي:




http://citylan.dl.sourceforge.net/project/vipersensation/PG58IMG.zip

سرور 1:




http://upin.ir/images/dvr012vhmpb8gjyydu1z.zip

سرور 2:




http://uploadfa.net/uploads/13413865691.zip

سرور 3:




http://www.axofile.com/images/gcn52dx3t2i5ggdos8lt.zip

موفق باشيد..

ah kalbim
2012-08-18, 02:27 AM
سلام میشه بفرمایید رادیو چه کمکی میکنه اگه فلش کنیم و چطور میشه فهمید که کدام نسخه مناسب کدام ورجن گوشی هست؟

™BehnaM
2012-08-18, 01:58 PM
سلام میشه بفرمایید رادیو چه کمکی میکنه اگه فلش کنیم و چطور میشه فهمید که کدام نسخه مناسب کدام ورجن گوشی هست؟
چه چيزي بهتر مي شه :

با فلش کردن رادیو جدید آنتن دهی بهتر میشه.
براي فهميدن اون قضيه هم در هر رامي توضيح داده شده كه راديو مخصوص مي خواد يا نه ..
موفق باشي..

™BehnaM
2012-09-18, 04:19 PM
Ril مخصوص اين پست (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1474139&postcount=17)..

HTC-RIL_4.0.0037HMQ.zip (http://d-h.st/UBf)

omidhat
2013-10-31, 11:41 PM
لطفا اپدیت سنسیشن ایکس الم بزارید
لینکاهم مشکل دارن دنلود نمیشن

shahrdad
2013-11-22, 01:01 AM
درود بر اساتید
گوشی سنسیشن را به رام ViperS5.0.0 آپدیدت کردم
چطور میتونم آخرین ورژن رادیو رو پیدا کنم آخه آنتن گوشیم زیاد قطع میشه
متشکرم