PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منوی فلش روی k550 بدون تبدیل به w610



farzad.fan
2008-04-13, 06:12 AM
سلام
میخواستم بدونم نمیشه منوی فلش روی k550 بدون تبدیل به w610 اجرا کرد؟
یعنی اینکه پچی برای این کار هست؟
یا ممکنه یه روز بیاد؟

Mehdi
2008-04-13, 12:57 PM
عليكم السلام!
خير نمي شه!من هر تلاشي كردم تا بتونم فلش پليري چيزي روي k550 نصب كنم نشد!خودمم k550 دارم كه به w610 تبديلش كردم!خيلي عالي مي شه!
پچي براي اينكار وجود نداره
شايد هم يه روز بياد احتمالش زياده!(پيشرفت تكنولوژي!)

farzad.fan
2008-04-13, 11:36 PM
عليكم السلام!
خير نمي شه!من هر تلاشي كردم تا بتونم فلش پليري چيزي روي k550 نصب كنم نشد!خودمم k550 دارم كه به w610 تبديلش كردم!خيلي عالي مي شه!
پچي براي اينكار وجود نداره
شايد هم يه روز بياد احتمالش زياده!(پيشرفت تكنولوژي!)

دست شما درد نکنه از راهنمایی تون
چند تا سوال دیگه هم داشتم
1- من منوی گوشیمو تغییر دادم. مخواستم بدونم چه جوری میشه آکون ها رو هم تغییر بدم (مثلا قسمت اس ام اس ها)
2-اگه k550 رو به w610 تبدیل کنم اگه خوشم نیومد میشه دو باره به به k550 تبدیلش کنم؟
3- شما که تبدیل کردی میگم در دوربینش که از کار میفته 3 نیست و با چیش حال می کنی؟

ممنون میشم اگه جواب بدی