PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسشی در مورد پچ کردن(ابتدایی هرکی می تونه جواب بده)



tackpc
2008-04-11, 03:21 PM
سلام دوستان ببخشید که من فقط می پرسم که البته کار دیگه ای بلد نیستم!

وقتی دارم گوشی روpatchمی کنم پیغام اول میاد و منnoرو کلیک می کنم بعد یه پیام دیگه میاد که باید کدوم رو کلیک کنم؟چرا هر پچی رو می خوام نصب کنم اینجوری میشه؟من یه پچ رو همینجوری تو پیام اول yesیعنیremoveکردم و بعد دوباره پچ رو نصب کردم که کار نمی کنه ولی موقع نصب دیگه پیام دوم نمی یاد.پچ ها مال بک گراند مدیا پلیر و رایو بدون سیمش هستند و درخواست رمز همراه باز کردن کلید ها

hjahan2020
2008-04-11, 06:03 PM
سلام دوستان ببخشید که من فقط می پرسم که البته کار دیگه ای بلد نیستم!

وقتی دارم گوشی روpatchمی کنم پیغام اول میاد و منnoرو کلیک می کنم بعد یه پیام دیگه میاد که باید کدوم رو کلیک کنم؟چرا هر پچی رو می خوام نصب کنم اینجوری میشه؟من یه پچ رو همینجوری تو پیام اول yesیعنیremoveکردم و بعد دوباره پچ رو نصب کردم که کار نمی کنه ولی موقع نصب دیگه پیام دوم نمی یاد.پچ ها مال بک گراند مدیا پلیر و رایو بدون سیمش هستند و درخواست رمز همراه باز کردن کلید ها


اگه برا بار دوم اون پیغام اومد یعنی یا پچ خودش مشکل داره یا با فریمور گوشیت سازگار نیست.
راستی پچ رادیو بیسیم کار نمیکنه خودتو خسته نکن.

tackpc
2008-04-12, 05:06 PM
اخه هر پچی روش نص می کنم همینجوری میشه تازه اگه نصب باشه وارد هر برنامه ای بخوام بشم مثل نوشتن پیام(کار اصلی من)خاموش می شه و مجبور می شم پاکش کنم.حتی پچ هایی رو که برا دانلود گذاشته بودی رو هم امتحان کردم

pedram1368
2008-04-12, 11:24 PM
دوست عزیز اولی no بزن دومی continuکنش درست میشه

moeinjoon
2008-04-13, 01:31 AM
اخه هر پچی روش نص می کنم همینجوری میشه تازه اگه نصب باشه وارد هر برنامه ای بخوام بشم مثل نوشتن پیام(کار اصلی من)خاموش می شه و مجبور می شم پاکش کنم.حتی پچ هایی رو که برا دانلود گذاشته بودی رو هم امتحان کردم

جناب hjahan2020 يه چيزي رو كه بلد نيستي چرت و پرت تحويل ملت نده
او سوال اول مي پرسه ماگه ميخواهيد نصب شه No و در صورت پاك كردن Yes
حالا اگر احيانا سوال دوم اومد منظورش اينه كه يا اين پچ يه بار نصب شده يا مقداري از كدهايي كه در اون وجود داره روي main هست وتكراريست شما همون Yes يا Continue رو بزن!
در ضمن در موقع نصب پچ دقت كن فريمش با فريم گوشيت بخونه!!!!!!!!

tackpc
2008-04-28, 03:47 PM
بعد؟خوب نصب نشد!ممنون از خیر پچ گذشتم حالا راه دیگه ای که کار پچ رو بکنه؟