View Full Version : سوالات و مشکلات در مورد سیمکارتهای ایرانسل
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
bigamer
10-06-25, 02:03 PM
گوشی من 5230 است چطوری می تونم gprs رو فعال کنم ؟
miladsabz
10-06-25, 03:40 PM
گوشی من 5230 است چطوری می تونم gprs رو فعال کنم ؟
از طریق کد *140*3*5#تنظیمات را دریافت و سپس نصب فرمایید gprs برای تمام مشترکین پیش فعال است
bigamer
10-06-26, 12:11 PM
ممنون دوست عزیز اما این کدو میزنم اصلا فعال نمیشه میگه تنظیمات gprs برای این گوشی موجود نیست !:coca:
miladsabz
10-06-26, 12:25 PM
ممنون دوست عزیز اما این کدو میزنم اصلا فعال نمیشه میگه تنظیمات gprs برای این گوشی موجود نیست !:coca:
به صورت دستی تنظیمات را در گوشی وارد کنید...
http://www.irancell.ir/layer2/?id=73
Nova view
10-06-26, 11:24 PM
سلام
من میخواستم بدونم میشه بدونیم چقدر تاحالا شارژ کردیم سیم کارت رو !(مثل : زمان شارژ و میزان شارژ )
اصلا همچین امکانی هست !؟
من تو سایت ایرانسل رفتم سیستم کنترل حساب اینترنتی ولی هرچی شماره سیم کارتو میزنم میگه اشتباه است !
http://ecare.mtnirancell.ir:8080/ecare/CheckLoginServlet
مرسی
با درود
به صورت دقیق و با جزییات خیر، چنین امکانی وجود ندارد.
ali_golden
10-07-01, 02:02 PM
سلام به دوستان
یک سوال داشتم از خدمتتون
من قبلا یک سیم کارت ایرانسل داشتم که با گوشیم دزدیده شد
بعدش یک سیم دیگه خریدم و نزدیک به یک ساله دارمش، حالا میخوام شماره قبلیم رو استفاده کنم
تو یه جا خوندم که ایرانسل این قابلیت رو داره، که یک کد هست میزنی و شماره قبلی بر روی سیم جدید بعد از 24 ساعت فعال میشه !!!
یعنی شماره قبلی میسوزه و شماره جدید جایگزینش میشه
حالا می خوام بدونم چنین چیزی هست !!!
که شماره قبلیم رو روی سیم جدید فعال کنم ؟
پیشاپیش ممنون و سپاسگذارم
Nova view
10-07-01, 09:31 PM
سلام به دوستان
یک سوال داشتم از خدمتتون
من قبلا یک سیم کارت ایرانسل داشتم که با گوشیم دزدیده شد
بعدش یک سیم دیگه خریدم و نزدیک به یک ساله دارمش، حالا میخوام شماره قبلیم رو استفاده کنم
تو یه جا خوندم که ایرانسل این قابلیت رو داره، که یک کد هست میزنی و شماره قبلی بر روی سیم جدید بعد از 24 ساعت فعال میشه !!!
یعنی شماره قبلی میسوزه و شماره جدید جایگزینش میشه
حالا می خوام بدونم چنین چیزی هست !!!
که شماره قبلیم رو روی سیم جدید فعال کنم ؟
پیشاپیش ممنون و سپاسگذارم
با درود خدمت شما دوست عزیز
چنین امکانی وجود ندارد، برای فعال سازی خط یک بسته بازگشت و سیمکارت جدید باید خریداری بفرمایید.
apriliyaa
10-07-02, 12:52 AM
من GPRS یه ماهه گرفتم و شنیدم که 10 گیگ بیشتر نیستش حالا چه جوری می تونم بفهمم که تو این یه هفته چقدر مصرف کردم و چه قدر باقی مونده (راهی بجز اونکه تو قسمت دیتای گوشی هستش) منظورم کدی مثل اونه که شارژ اعتبار رو نشون می ده
ansarweb
10-07-02, 01:17 AM
هر کسی که با من تماس می گیره 3 بار باید بگیره تا صدا رد و بدل بشه کسه میدون مشکل از کجاست؟
از گوشی نیست چون یکی دیگه از دوستام هم همینطور شده
ali_golden
10-07-02, 05:31 AM
هر کسی که با من تماس می گیره 3 بار باید بگیره تا صدا رد و بدل بشه کسه میدون مشکل از کجاست؟
از گوشی نیست چون یکی دیگه از دوستام هم همینطور شده
من هم قبلا چنین مشکلی داشتم
صدای طرف نمیامد
خودش حل شد، فکر نمی کنم کاریش بشه کرد
apriliyaa
10-07-03, 02:05 AM
پست 1373 دو سه روزه بی جواب مونده ....
به داد برسید
Bia2learn
10-07-03, 03:29 PM
در استان اصفهان سيستمي كه نام محل را مينويسه غير فعاله ولي استانهاي ديگه امتحان كردم فعاله! لطفا بگيد فعالش كنن و اصلا دليل غ فعال بودنش چيه؟!
mojidsali
10-07-07, 05:40 PM
سلام دوستان خسته نباشید
من یه سیمکارت ایرانسل دارم که دائما در حالت دایودت قرار گرفته و هر چند بار هم که cancel all divert می زنم باز هم شماره که میگیرم روی صفحه میزنه دایورت روشن (call forward) و حتی روی گوشی های مختلف هم امتحان کردم ولی درست نشد ، اگه امکان داره در این مورد بهم کمک کنید.
با سپاس
Mojid
ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω
10-07-07, 08:22 PM
سلام دوست من شما سرويس پيغام گير صوتي يا سرويس بازيابي تماس هاي دريافت نشدتون فعاله كه بايد غيير فعالش كنيد.
*140*3*1*4#
Nova view
10-07-07, 11:29 PM
من GPRS یه ماهه گرفتم و شنیدم که 10 گیگ بیشتر نیستش حالا چه جوری می تونم بفهمم که تو این یه هفته چقدر مصرف کردم و چه قدر باقی مونده (راهی بجز اونکه تو قسمت دیتای گوشی هستش) منظورم کدی مثل اونه که شارژ اعتبار رو نشون می ده
بسته های GPRS نامحدود، نامحدود هستند، جای نگرانی در این مورد نیست.
می توانید به اطلاعات بسته در کنترل حساب اینترنتی مراجعه فرمایید.
در استان اصفهان سيستمي كه نام محل را مينويسه غير فعاله ولي استانهاي ديگه امتحان كردم فعاله! لطفا بگيد فعالش كنن و اصلا دليل غ فعال بودنش چيه؟!
این فقط نامی است که برای هر سلول در شبکه تعریف می شود.
در بسیاری از مناطق که سایت های جدید ایجاد می شود هنوز نامی برای آن وارد نشده و به همین دلیل شما در مناطقی که اخیرا ایجاد شده باشد نامی مشاهده نمی کنید.
همچنین اتصال به GPRS باعث عدم توانایی گوشی شما برای دریافت اطلاعات سلول می شود.
majid_k
10-07-08, 06:28 PM
دوستان برای رفع مشکل قطع و وصل شدن مداوم اینترنت ایرانسل راه حلی دارید ؟؟؟
maysam7026
10-07-08, 06:36 PM
اگر شارژتون صفر هست شارژ کنید احتمال زیاد مشکلتون رفع خواهد شد
™Ali Gsm
10-07-15, 06:29 PM
در اصفهان مشکل قطع شدن اینترنت خیلی موجب دردسر میشه و خیلی وقته که این مشکل وجود داره
Nova view
10-07-17, 11:20 PM
در اصفهان مشکل قطع شدن اینترنت خیلی موجب دردسر میشه و خیلی وقته که این مشکل وجود داره
در استان اصفهان به دلیل مشکلات جدی شهرداری آن استان با نصب سایت های ایرانسل در مناطق مورد نیاز، حداکثر فشار ترافیکی بر شبکه وجود دارد.
دوستان با افزایش ظرفیت آنتن های موجود و ایجاد پوشش EDGE سعی دارند تا پاسخ گویی به همه نیاز ها را ممکن کنند.
اما هرچقدر این کار نیز انجام شود باز نیاز به نصب سایت های جدید کاملا حس می شود.
FIRE LORD
10-07-18, 08:45 AM
سلام.
برای انتخاب شماره طلایی ایرانسل وقتی من رفتم انتخاب کردم و مشخصاتم پر کردم در صفحه پرداخت با کارت شارژ این تصویر میاد
http://irupload.ir/images/286v9swmm6pav66kj4nj.jpg
میخواستم بدونم منظور از شماره سریال اینجا چیه؟
FIRE LORD
10-07-18, 10:37 AM
یکی جواب ما رو بده فقط 24 ساعت فرصت دارم
+Farhad
10-07-18, 11:38 AM
شماره سریال کارت شارژ که با IR شروع میشه رو بنویس
سلام
در تاریخ 18.4.89 سیم کارت طلایی ثبت نام کردم و مبلغ 15 تومن اینترنتی پرداخت کردم.
در تاریخ 21.4.89 فرم درخواست انصراف و استرداد وجه رو به همراه کپی مدارک شناسایی به ایرانسل فکس کردم.
مجدد با 700 تماس گرفتم تا فرم انصراف رو پیگیری کنم گفتند هزینه به شماره حسابی که اعلام کرده اید برگشت داده میشه!
در تاریخ 24.4.89 اس ام اس اومد که با شماره پیگیری --- سیم کارت برایتان ارسال شده است!
با توجه به اینکه مهلت انصراف 7 روز اعلام شده چرا سیم کارت ارسال شده است؟
کاش همیشه و در همه موارد اینقدر سرعت عمل داشته باشند.
سیم کارت در اداره پست است.آیا راهی برای برگشت هزینه وجود دارد؟
سلام
در تاریخ 18.4.89 سیم کارت طلایی ثبت نام کردم و مبلغ 15 تومن اینترنتی پرداخت کردم.
در تاریخ 21.4.89 فرم درخواست انصراف و استرداد وجه رو به همراه کپی مدارک شناسایی به ایرانسل فکس کردم.
مجدد با 700 تماس گرفتم تا فرم انصراف رو پیگیری کنم گفتند هزینه به شماره حسابی که اعلام کرده اید برگشت داده میشه!
در تاریخ 24.4.89 اس ام اس اومد که با شماره پیگیری --- سیم کارت برایتان ارسال شده است!
با توجه به اینکه مهلت انصراف 7 روز اعلام شده چرا سیم کارت ارسال شده است؟
کاش همیشه و در همه موارد اینقدر سرعت عمل داشته باشند.
سیم کارت در اداره پست است.آیا راهی برای برگشت هزینه وجود دارد؟
در این صورت شما نمیتوانید تقاضای استرداد وجه کنید زیرا سیم کارت تحویل پست داده شده است
مهلت 7 روزه هم مثل سایر تبلیغات ایرانسل است که نباید جدی گرفت
چرا موبایل نوکیا 5130 به اینترنت کانکت نمیشه؟شماره 0936 است تمام تنظیماتش رو درست کردم!
چرا موبایل نوکیا 5130 به اینترنت کانکت نمیشه؟شماره 0936 است تمام تنظیماتش رو درست کردم!
با توجه به قطعی اینترنت ایرانسل در بعضی نقاط احتمالا اینترنت شما هم قطع شده است
برای این کار با یک گوشی دیگر امتحان کنید ببینید وصل میشه یا نه (در همان محل)
یا گوشی خود را به محل دیگری که حداقل 300 متر با محل خودتان فاصله دارد ببرید و امتحان کنید که وصل میشه یا خیر
با توجه به قطعی اینترنت ایرانسل در بعضی نقاط احتمالا اینترنت شما هم قطع شده است
برای این کار با یک گوشی دیگر امتحان کنید ببینید وصل میشه یا نه (در همان محل)
یا گوشی خود را به محل دیگری که حداقل 300 متر با محل خودتان فاصله دارد ببرید و امتحان کنید که وصل میشه یا خیر
گوشی دیگه امتحان کردم وصل نشد و تو تهران هستم.
پس مشکل از ایرانسله. این قطعیها تا کی ادامه داره؟
گوشی دیگه امتحان کردم وصل نشد و تو تهران هستم.
پس مشکل از ایرانسله. این قطعیها تا کی ادامه داره؟
بستگی داره کی رسیدگی کنن
من چندین بار با چند شماره درخواست دادم بعد از 2 هفته وصل شد
احتمالا شما تهرانپارس باید باشی
behdadfu
10-07-25, 11:54 PM
با سلام
می خواستم بدونم سیم کارتای اعتباری ایرانسل سیستم پشت خطی داره اگه داره چطوری فعال میشه رایگانه یا پولیه
با تشکر
miladsabz
10-07-26, 12:56 PM
با سلام
می خواستم بدونم سیم کارتای اعتباری ایرانسل سیستم پشت خطی داره اگه داره چطوری فعال میشه رایگانه یا پولیه
با تشکر
سرویس انتضاار مکالمه ایرانسل رایگان است و می توانید از بخش تنظیمات تماس گوشی خود فعال کنید..
amircji
10-07-26, 03:24 PM
بستگی داره کی رسیدگی کنن
من چندین بار با چند شماره درخواست دادم بعد از 2 هفته وصل شد
احتمالا شما تهرانپارس باید باشی
جریان این امضات چیه؟
وایمکس یا اینترنت گوشی؟
apriliyaa
10-07-27, 01:52 AM
اینکه بعضی ها می گن سرعت gprs شمارهایی که 935 هستند بیشتره درسته؟
سلام من یه غلطی کردم و این بسته های نا محدود یه ماه رو فعال کردم .... حالا هم وقتی از جی پی آر اس استفاده میکنم و موقعی که سند و رسیو دارم ( مثلا وقتی دانلود میکنم ) میگه در دسترس نیستم ... من الان باید چیکار کنم ؟؟؟ یعنی رسما الکی ده تومن پول دادم آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ راهی نداره ؟؟؟؟؟؟ با هفتصد هم تماس گرفتم میگن همچین مشکلی نیست ... شما هم این مشکل رو دارین ؟؟؟؟
ehsan1430
10-07-27, 02:05 PM
سلام gprsمنطقه خیام جنوبی در ملک آباد مشهد 3روز قطعه ؟علامتgprsنیست؟
saeed.ghsm
10-07-28, 01:03 PM
تو محل ما (تکاوران شمالی)حتی بعضی وقتا شبکه رو هم پیدا نمیکنه البته بیشتر تو خونه این اتفاق میفته،سرعت افتضاحه دیگه تو تهران همچین چیزی شاهکاره !!
کاری میشه کرد ؟بیان یه آنتی چیزی بذارن؟؟
farokh.e71
10-07-28, 01:18 PM
سلام کاری نداره رو قابه سیم کارت هستش
اگه نبود با 700 تماس بگیری حله رفیق
AMIRWWE619
10-07-28, 03:00 PM
سلام
دوستان رومينگ ايرانسل به طور پيش فرض فعاله ؟ يعني هيچ كاري براي فعال سازيش نبايد بكنم؟
همراه اول چي؟
Nova view
10-07-29, 10:29 PM
اینکه بعضی ها می گن سرعت gprs شمارهایی که 935 هستند بیشتره درسته؟
تفاوتی در پیش شماره های ایرانسل در سرویس GPRS وجود ندارد و همگی برابر می باشد.
ولی پیش شماره 0935 به دلیل اینکه تقریبا اکثر خطوطش واگذار شده تغییرات شبکه ای کمتری دارد و از پایداری بیشتری نسبت به سایر پیش شماره ها برخوردار است.
پیش شماره های جدید بخصوص 0939 به دلیل اینکه در حال واگذاری است، مرتب به روز رسانی می شود و در این بین امکان دارد تاثیرات منفی در پی داشته باشد.
سلام من یه غلطی کردم و این بسته های نا محدود یه ماه رو فعال کردم .... حالا هم وقتی از جی پی آر اس استفاده میکنم و موقعی که سند و رسیو دارم ( مثلا وقتی دانلود میکنم ) میگه در دسترس نیستم ... من الان باید چیکار کنم ؟؟؟ یعنی رسما الکی ده تومن پول دادم آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ راهی نداره ؟؟؟؟؟؟ با هفتصد هم تماس گرفتم میگن همچین مشکلی نیست ... شما هم این مشکل رو دارین ؟؟؟؟
با درود
ترجیحا وجود این مشکل را در گوشی دیگری نیز بررسی نمایید، برخی گوشی ها به دلیل تنظیمات و تک کاناله بودن قابلیت تفکیک را ندارند.
تو محل ما (تکاوران شمالی)حتی بعضی وقتا شبکه رو هم پیدا نمیکنه البته بیشتر تو خونه این اتفاق میفته،سرعت افتضاحه دیگه تو تهران همچین چیزی شاهکاره !!
کاری میشه کرد ؟بیان یه آنتی چیزی بذارن؟؟
با درود
اگر در محل شما مشکل آنتن دهی وجود دارد، منطقه دقیق خودتان را به اپراتور اعلام فرمایید، دوستان منطقه شما را بررسی خواهند کرد، اگر مشکلی سد راه وجود نداشته باشد جهت تقویت پوشش شبکه اقدام خواهد شد.
سلام
دوستان رومينگ ايرانسل به طور پيش فرض فعاله ؟ يعني هيچ كاري براي فعال سازيش نبايد بكنم؟
همراه اول چي؟
با درود
ذکر نفرمودید منظورتان سیمکارت اعتباری ایرانسل است یا دائمی.
سیمکارت دائمی ایرانسل در کشورهایی که قرارداد مستقیم با ایرانسل بسته نشده نیاز به تعویض سیمکارت و دریافت سیمکارت بین المللی دارد.
سیمکارت اعتباری ایرانسل فقط در کشور هایی که قرار داد مستقیم بسته شده قابل استفاده می باشد.
در این حالت کافیست کد فعال سازی رومینگ را شماره گیری کنید و رومینگ شما فعال می شود.
در مورد همراه اول سیمکارت های اعتباری رومینگ ندارد، برای خطوط دائمی نیاز به انجام کاری نیست، به محض قرار گیری درپوشش اپراتور میزبان هزینه رومینگ برای شما محاسبه شده و خط در حالت رومینگ قرار می گیرد.
farzadsh
10-08-01, 09:09 PM
سلام دوستان
من سیستم که هربار از اعتبارم کم بشه بهم خبر میده رو فعال کردم . هرکار میکنم غیر فعال نمیشه
چکار کنم ؟
miladsabz
10-08-02, 11:10 AM
سلام دوستان
من سیستم که هربار از اعتبارم کم بشه بهم خبر میده رو فعال کردم . هرکار میکنم غیر فعال نمیشه
چکار کنم ؟
در صورت عدم تمایل به استفاده از این سرویس، با ارسال یک پیام کوتاه بدون متن به 3941 سرویس "اطلاع از هزینه تماس"را غیر فعال کنید.
miladsabz
10-08-02, 11:27 AM
با عرض سلام به دوست عزیز اقای نوا:flower::flower::flower:
1:این ماجرای لینک های مسابقات چند رسانه ای و تبلیغات در سایت ویترین چیه و کی راه اندازی می شوند؟
2:چطور میشه بی تی اس های همراه اول و ایرانسل را تشخیص داد بلاخره فرق دارن که؟
با تشکر...:flower::flower::flower:
mohsen_21p
10-08-03, 12:09 AM
سلام این پیام گیر صوتی شمارش عوض شده؟؟ چند وقته واسه من غیر فعال شده!
MASOUD_MW2
10-08-03, 02:04 AM
سلام دوستان!
واقعا به کمکتون نیاز دارم! هیچوقت فکرشو نمیکردم ایرانسل این کارو با من بکنه!
دیروز از شرکت به من زنگ زدند گفتند کپی کارت ملی + آدرس و کد پستی + شماره موبایلتون رو برامون فاکس کنید و تا ساعت 6 فردا (یعنی امروز) وقت دارید این کارو بکنید وگرنه خط شما قطع میشه!
منم امروز ساعت 4 عصر فاکس رو زدم! اما رائس ساعت 6 خط من رو دوطرفه قطع کردند! حدود 6 باز به 700 زنگ زدم که من فاکس رو زدم و چزا قطع کردید؟ من کلی به این خط نیاز دارم! طرح اینترنت یک ماهه روش فعاله! کلی اعتبار توش هست! و تنها شماره تماسه منه!
همه یک جواب دادن! : تا یک هفته طول میکشه که مدارک به ما برسه و در این مدت خط شما قطع خواهد بود و تمام!
خواهشن کمک کنید باید چیکار کنم؟ من بسیار به این خط نیاز دارم! کل کارهام کنسل شده! کی باید جوابگوی خسارت وارد شده به من باشه؟ من که فاکس رو زدم! چرا قطع کردند؟
miladsabz
10-08-03, 01:18 PM
سلام این پیام گیر صوتی شمارش عوض شده؟؟ چند وقته واسه من غیر فعال شده!
این سرویس همچنان بر روی بعضی خطوط مشکل دارد. برای من چند روزی غیرفعال بود اما دیروز دوباره وصل شد... بار دیگر امتحان کنید...
Nova view
10-08-09, 03:45 PM
سلام دوستان!
واقعا به کمکتون نیاز دارم! هیچوقت فکرشو نمیکردم ایرانسل این کارو با من بکنه!
دیروز از شرکت به من زنگ زدند گفتند کپی کارت ملی + آدرس و کد پستی + شماره موبایلتون رو برامون فاکس کنید و تا ساعت 6 فردا (یعنی امروز) وقت دارید این کارو بکنید وگرنه خط شما قطع میشه!
منم امروز ساعت 4 عصر فاکس رو زدم! اما رائس ساعت 6 خط من رو دوطرفه قطع کردند! حدود 6 باز به 700 زنگ زدم که من فاکس رو زدم و چزا قطع کردید؟ من کلی به این خط نیاز دارم! طرح اینترنت یک ماهه روش فعاله! کلی اعتبار توش هست! و تنها شماره تماسه منه!
همه یک جواب دادن! : تا یک هفته طول میکشه که مدارک به ما برسه و در این مدت خط شما قطع خواهد بود و تمام!
خواهشن کمک کنید باید چیکار کنم؟ من بسیار به این خط نیاز دارم! کل کارهام کنسل شده! کی باید جوابگوی خسارت وارد شده به من باشه؟ من که فاکس رو زدم! چرا قطع کردند؟
دوست عزیز
ایرانسل موظف است اطلاعات تمامی مشترکان را ثبت کند، زمانی که شما ثبت نام خودتان را تکمیل نکرده اید مسئولیت قطع ارتباط فقط به عهده شما خواهد بود.
ir_majhool
10-08-10, 10:45 AM
با عرض سلام به دوست عزیز اقای نوا:flower::flower::flower:
1:این ماجرای لینک های مسابقات چند رسانه ای و تبلیغات در سایت ویترین چیه و کی راه اندازی می شوند؟
2:چطور میشه بی تی اس های همراه اول و ایرانسل را تشخیص داد بلاخره فرق دارن که؟
با تشکر...:flower::flower::flower:
مسابقه عکاسی میخوان بزارن
ساده ترین راه ممکن برای پیدا کردن دکل اینه که با سیم کارت ایرانسل و برنامه ی field test یا celltrack یا nokia energy profiler بری کنار دکل اگر rxl یا کیفیت سیگنال دریافتی از -30 کمتر بود اون دکل مربوط به اپراتور سیم کارت شماست.
miladsabz
10-08-10, 12:34 PM
مسابقه عکاسی میخوان بزارن
ساده ترین راه ممکن برای پیدا کردن دکل اینه که با سیم کارت ایرانسل و برنامه ی field test یا celltrack یا nokia energy profiler بری کنار دکل اگر rxl یا کیفیت سیگنال دریافتی از -30 کمتر بود اون دکل مربوط به اپراتور سیم کارت شماست.
با تشکر از شما یکی از برنامه ها را واسه دانلودم می زارین خیلی ممنون
petr-cech
10-08-10, 08:12 PM
دوستان از ایرانسل SMS اومده که شما باید مدارکتون رو برای ما FAX کنید با اینکه موقع ثبت نام تمام مدارک رو دادم.
گفتن اگه تا 24 ساعت دیگه نفرستید سیمکارت شما مسدود میشه.
حالا چی کار کنم؟!
بزنگ به 700 اگه پروندت ناقص بود شماره فکس رو بگیر مدارک رو فکس کن
فک نکنم خیلی سخت بود:coca:
مشخصات مربوط به gprs ایرانسل چیه >؟
wap ***** و http ***** و ...
من قبل از اینکه بسته نامحدود بگیرم راحت میتونستم تو اینترنت بگیرم . تا بسته نامحدودم فعال شد دیگه نمیتونم!
ببینیم مشخصات بسته های نامحدود فرق میکنه با معمولی ؟
rezagheisa
10-08-11, 11:15 AM
سلام
من اومدم سیم کارتم رو شارز شگفت انگیز کردم تقریبا الان قیمت 11000تومن شارز دارم .ولی اجازه نمیده بسته یک ماه gprs فعال کنم .
کسی میتونه کمک کنه
miladsabz
10-08-11, 12:14 PM
من قبل از اینکه بسته نامحدود بگیرم راحت میتونستم تو اینترنت بگیرم . تا بسته نامحدودم فعال شد دیگه نمیتونم!
فرقی نمی کند تنضیمات را چک کنید یا دوباره درخواست تنظیمات را از طریق کد *140*3*6# بدهید
موفق باشید
miladsabz
10-08-11, 12:16 PM
سلام
من اومدم سیم کارتم رو شارز شگفت انگیز کردم تقریبا الان قیمت 11000تومن شارز دارم .ولی اجازه نمیده بسته یک ماه gprs فعال کنم .
کسی میتونه کمک کنه
تا زمانی که از اعتبار هدیه شارژ شگفت انگیز استفاده می کنید نمی توانید بسته ها را فعال کنید
alimooghas
10-08-12, 06:13 AM
با سلام
ایا فعال کردن رومینگ، در صورتی که از ایران خارج نشیم، هزینه ای در بر دارد یا خیر؟
با تشکر
Nova view
10-08-12, 02:50 PM
با سلام
ایا فعال کردن رومینگ، در صورتی که از ایران خارج نشیم، هزینه ای در بر دارد یا خیر؟
با تشکر
در هر صورت فعال سازی رومینگ هزینه ای ندارد.
با سلام خدمت دوستان گرامي
بنده يه سوال داشتم
اگر سيمكارت هاي جديد ايرانسل ( 0939 ) رو ديده باشيد پس از اتمام مكالمه اطلاعات مربوط به حساب و هزينه ي مكالمه رو برات نشون ميده ميخواستم ببينم راهي هست كه روي سيمكارت هاي قبلي هم فعال بشه ؟؟
ممنون
ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω
10-08-12, 04:30 PM
به 3941 اس ام اس خالی بده.
با سلام خدمت دوستان گرامي
بنده يه سوال داشتم
اگر سيمكارت هاي جديد ايرانسل ( 0939 ) رو ديده باشيد پس از اتمام مكالمه اطلاعات مربوط به حساب و هزينه ي مكالمه رو برات نشون ميده ميخواستم ببينم راهي هست كه روي سيمكارت هاي قبلي هم فعال بشه ؟؟
ممنون
برای فعالسازی این سرویس کافیست تا یک پیام کوتاه بدون متن به شماره 3940 بفرستید.
جهت اطلاعات بيشتر به اينجا (http://irancell.ir/Layer2/?id=369) مراجعه كنيد.
carte siba
10-08-13, 12:53 AM
روی سیم کارت من gprs فعال نمیشه باید چکار کرد
AsmoniA
10-08-13, 01:26 AM
روی سیم کارت من gprs فعال نمیشه باید چکار کرد
كاش بيشتر توضيح ميدادي
اما در اين زمينه بهتر است به 700 زنگ بزنيد و مشكل خود را پيگيري كنيد باز اگه سوالي داشتيد در خدمتم
AsmoniA
10-08-13, 02:12 AM
برا من از جمعه همين هفته هر مسيجي كه مياد، تو اينباكس 2تا مسيج نشون ميده و وقتي ميام يكي رو پاك كنم هر 2 تا پاك ميشه!!!! مشكل از گوشيه يا ايرانسل؟!!!!!
به نظر ميرشه مشكل از گوشي شما باشد
با يك سيم كارت ديگر تست كنيد زود جواب ميگيريد
موفق باشيد
به 3941 اس ام اس خالی بده.
ممنون كه پاسخ دادي ولي اين كدي كه شما گفتي غير فعالش ميكنه !:happy:
Nova view
10-08-14, 09:25 PM
ممنون كه پاسخ دادي ولي اين كدي كه شما گفتي غير فعالش ميكنه !:happy:
همانطور که دوستان در بالا به درستی اشاره فرمودند جهت فعال سازی سرویس اطلاع از هزینه تماس یک پیام کوتاه خالی به 3940 و جهت غیر فعال سازی به 3941 ارسال فرمایید.
hani99811
10-08-15, 11:25 AM
سلام. کسی میدونه واسه اینکه اس ام اس های ایرانسل هزینش کم شه چه کار باید کرد ؟
من خیلی اس ام اس می زنم. میخواستم بدانم کسی پیشنهادی داره که اس ام اس ها ارزونتر شه ؟
من الان طرح دارم که اس ام اس هام 8 تومان. 144 هم استفاده میکنم.
اگر فارسی هم تایپ کنم میشه 7.5
کسی پیشنهادی داره ؟
Nova view
10-08-15, 10:23 PM
سلام. کسی میدونه واسه اینکه اس ام اس های ایرانسل هزینش کم شه چه کار باید کرد ؟
من خیلی اس ام اس می زنم. میخواستم بدانم کسی پیشنهادی داره که اس ام اس ها ارزونتر شه ؟
من الان طرح دارم که اس ام اس هام 8 تومان. 144 هم استفاده میکنم.
اگر فارسی هم تایپ کنم میشه 7.5
کسی پیشنهادی داره ؟
با درود
شما از بیشترین تخفیف در زمینه پیام کوتاه استفاده می کنید و تخفیف بیشتر در جشنواره تابستان وجود ندارد.
carte siba
10-08-19, 06:17 PM
کسی بلده چطوری اینترنت ایرانسل را روی گوشی ویواز فعال کنم
carte siba
10-08-19, 06:34 PM
کسی نیست جواب بده
miladsabz
10-08-19, 11:08 PM
کسی بلده چطوری اینترنت ایرانسل را روی گوشی ویواز فعال کنم
کد *140*3*6# را وارد کنید اگر تنظیمات مربوط به گوشی شما موجود باشد ارسال می شود و شما باید ان را نصب کنید به غیر از این لینک تنظیمات را به صورت دستی وارد کنید
http://irancell.ir/Layer2/?id=73
Mahdir3
10-08-20, 01:14 PM
اقا مثل اینکه شبکه قاتی داره من همش دیسکانکت میشم اشکال از شبکه هست درسته.
Diego28
10-08-20, 02:33 PM
اصلا کانکت نمیشه و همش ارور temporary nework problem یا مشکل موقت شبکه رو میده . من نمیدونم این موقت تا کی طول میکشه . مطمئنم خودشون از عمد قطع میکنن . کی میشه اینا آدم بشن .
apriliyaa
10-08-27, 07:36 PM
هزینه ی تماس ایرانسل به ایرانسل چه جوریه و دقیقه یا ثانیه ای چقدر در میاد؟
ArAsH_67
10-08-27, 10:15 PM
سلام به تمامی دوستان
ممنون که وقتتون رو به مشکل من اختصاص میدید... :flower:
من 1 آهنگ پیشواز خریده بودم که با دستکاریهای بنده Smile (50) یه پیامک اومد که سرویس آهنگ پیشواز شما غیر فعال شده است... :cry: و برای فعال کردن آن باید یک آهنگ پیشواز خریداری نمایید... :atten:
منم یه آهنگ پیشواز خریداری کردم و فعال شد... :wow:
حالا مشکل اینجاست که من 2تا آهنگ پیشواز توی آلبومم دارم.
فرض کنید آهنگ 1 و 2
حالا آهنگ 1 فعال هستش
اگه بخوام آهنگ 2رو فعال کنم چیکار باید بکنم
از این کد هم استفاده کردم
TV<1> <2>
و به 7575 Send کردم
ولی میگه این آهنگ در آلبوم شما وجود دارد و امکان تعویض وجود ندارد... :Smile (31):
دوستان حالا چیکار کنم؟
من قبلا هم به این مشکل برخورده بودم و تونستم راه حلش رو پیدا کنم... :wow:
ولی حالا یادم رفته...
ممنون میشم اگه توضیح بدید.
موفق باشید... :flower:
AsmoniA
10-08-27, 11:07 PM
سلام به تمامی دوستان
من 1 آهنگ پیشواز خریده بودم که با دستکاریهای بنده Smile (50) یه پیامک اومد که سرویس آهنگ پیشواز شما غیر فعال شده است... :cry: و برای فعال کردن آن باید یک آهنگ پیشواز خریداری نمایید... :atten:
فرض کنید آهنگ 1 و 2
حالا آهنگ 1 فعال هستش
TV<1> <2>
و به 7575 Send کردم
ولی میگه این آهنگ در آلبوم شما وجود دارد و امکان تعویض وجود ندارد... :Smile (31):
دوستان حالا چیکار کنم؟
ولی حالا یادم رفته...
سلام به تمامی دوستان
فرض کنید آهنگ 1 و 2
حالا آهنگ 1 فعال هستش
TV<1> <2>
و به 7575 Send کردم
دوستان حالا چیکار کنم؟
ولی حالا یادم رفته...
سلام
من كه هر وقت بخوام اينكارو بكنم اهنگ پيشواز ها مو با يه كد ديگه هر چي كه باشه تعويض ميكنم بعد دوباره اهنگ كه تعويض كردم هم با كد اهنگ مورد علاقه ام عوض ميكنم فوقش 2 تا بيشتر اس ميدي تعويضم كه رايگانه پس تو هم اينكارو بكن
ReziOnline
10-08-27, 11:33 PM
سلام به تمامی دوستان
فرض کنید آهنگ 1 و 2
حالا آهنگ 1 فعال هستش
TV<1> <2>
و به 7575 Send کردم
دوستان حالا چیکار کنم؟
ولی حالا یادم رفته...
کد *777*2# (از راست به چپ) رو بگیرید تا کد آهنگ ها آلبومتون براتون ارسال بشه، سپس طبق فرمایش دوستمون که در بالا گفتند پیش برید.
mohamad255
10-08-28, 12:16 AM
تماس شما به شماره دیگری منتقل می شود
این پیامیه که وقتی سرویس بازیابی تماس رو فعال می کنم و گوشیم خاموش باشه یا در دسترس نباشه میده!!!
ضمنا هیچ اس ام اسی هم نمیاد که کسی وقتی گوشی خاموش بوده تماس گرفته
دوستانی که به ایرانسل واردن لطفا کمک کنند
با تشکر
AsmoniA
10-08-28, 12:54 AM
اصلا کانکت نمیشه و همش ارور temporary nework problem یا مشکل موقت شبکه رو میده . من نمیدونم این موقت تا کی طول میکشه . مطمئنم خودشون از عمد قطع میکنن . کی میشه اینا آدم بشن .
اندكي صبر سحر نزديك است
AsmoniA
10-08-28, 01:00 AM
تماس شما به شماره دیگری منتقل می شود
این پیامیه که وقتی سرویس بازیابی تماس رو فعال می کنم و گوشیم خاموش باشه یا در دسترس نباشه میده!!!
ضمنا هیچ اس ام اسی هم نمیاد که کسی وقتی گوشی خاموش بوده تماس گرفته
دوستانی که به ایرانسل واردن لطفا کمک کنند
با تشکر
جديدا اينطور شده و تنها وقتي اس مياد كه طرفي كه بهت زنگ زده صبر كنه تا حرفاي خانومه كه ميگه تماس منتقل شد تموم بشه
فعلا هم نميخوان درستش كنن.
AsmoniA
10-08-28, 01:09 AM
هزینه ی تماس ایرانسل به ایرانسل چه جوریه و دقیقه یا ثانیه ای چقدر در میاد؟
ليست هزينه ي تماسها با تشكر از sakhaey عزيز كه زحمتشو كشيدن
ArAsH_67
10-08-28, 01:29 AM
سلام
من كه هر وقت بخوام اينكارو بكنم اهنگ پيشواز ها مو با يه كد ديگه هر چي كه باشه تعويض ميكنم بعد دوباره اهنگ كه تعويض كردم هم با كد اهنگ مورد علاقه ام عوض ميكنم فوقش 2 تا بيشتر اس ميدي تعويضم كه رايگانه پس تو هم اينكارو بكن
Thx دوست عزیز... :flower:
روش بسیار جالب و قشنگی گفتی.
ممنون...
کد *777*2# (از راست به چپ) رو بگیرید تا کد آهنگ ها آلبومتون براتون ارسال بشه، سپس طبق فرمایش دوستمون که در بالا گفتند پیش برید.
Mer30... :flower:
به دردم خورد...
موفق باشید...
miladsabz
10-08-28, 10:15 PM
با سلام به اقای نوا و با ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما
می خواستم بدانم این سیم کارت های صفری که با پیش شماره 935(کد های اولیه 1 2 3 و تا حدی 4) الان در بازار است هم از افریقای جنوبی اماده است؟
و اخرین خبر ها از سرویس مکان نما ایرانسل(GPS) ایا این سرویس برای رقابت با اپراتور سوم کنار گذاشته می شود...
با تشکر :flower::flower::flower:
سلام دوستان
در مورد بسته هاي نامحدود gprs وقتي طرح ماهانه شبانه و آخر هفته ميزنم اين پيغام برام مياد:
مشترك گرامي پردازش درخواست شما در حال حاضر امكان پذير نيست!
مشكل از كجاست؟
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد! :wow:
ArAsH_67
10-08-31, 05:36 AM
سلام دوستان
در مورد بسته هاي نامحدود gprs وقتي طرح ماهانه شبانه و آخر هفته ميزنم اين پيغام برام مياد:
مشترك گرامي پردازش درخواست شما در حال حاضر امكان پذير نيست!
مشكل از كجاست؟
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد! :wow:
واسه منم 2 روزه كه اينطوري شده...
كمك!!! :feel: :cry:
واسه منم 2 روزه كه اينطوري شده...
كمك!!! :feel: :cry:
از قول اپراتور های باسواد:
سرویس نا محدود شبانه فعلا در دسترس نیست
fariba60d
10-08-31, 12:45 PM
سلام مي خواستم بدونم اگه صندوق پستي فعال باشه چطور بايد به پيغام هايي كه گذاشتن گوش بديم و آيا هزينه داره؟
ممنون:flower:
miladsabz
10-08-31, 12:54 PM
سلام مي خواستم بدونم اگه صندوق پستي فعال باشه چطور بايد به پيغام هايي كه گذاشتن گوش بديم و آيا هزينه داره؟
ممنون:flower:
با درود...
طبق اخرین گفته ها برای گوش دادن به پیغام ها باید با شماره 710 تماس گرفت و هزینه ای ندارد.
reflexive
10-09-01, 02:51 PM
هر کاری میکنم سرویس شبانه پیامک تایید نمی فرسته دوستان کمکی راه حلی چیزی به نظرتون نمی رسه
doostane
10-09-01, 07:45 PM
چگونه gprs رو فعال کنم؟
miladsabz
10-09-02, 12:27 AM
چگونه gprs رو فعال کنم؟
gprs برای تمامی مشترکین پیش فعال است
توضیحات بیشتر در:
http://irancell.ir/Layer2/?id=73
saboteur
10-09-03, 12:17 AM
سلام دوستان
میخاستم بدونم . میشه کاری کرد این ایرانسل اینقدر بهم sms تبلیقاتی نزنه ... دیوونم کرد بخدا ... من اهنگ پیش واز و ... نمیخام باید کیو ببینم ؟ روزی کمه کم داره 2 تا پیام مفت بهم میده
majidlovio
10-09-06, 12:13 PM
سلام من از اینترنت ماهیانه ایرانسل میخوام استفاده کنم 3 هفته ای هست که نمیشههر چی درخواست میدم جوابی نمیاد علت چیه باید کاری کنم؟از اینترنت رایانه نیز نمیتوانم استفاده کنم ویروس اتوران گرفته.
Nova view
10-09-06, 10:12 PM
با سلام به اقای نوا و با ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما
می خواستم بدانم این سیم کارت های صفری که با پیش شماره 935(کد های اولیه 1 2 3 و تا حدی 4) الان در بازار است هم از افریقای جنوبی اماده است؟
و اخرین خبر ها از سرویس مکان نما ایرانسل(GPS) ایا این سرویس برای رقابت با اپراتور سوم کنار گذاشته می شود...
با تشکر :flower::flower::flower:
فقط سیمکارت های دائمی مربوط به MTN است.سیمکارت های اعتباری غیر از کد 2 پیش شماره 0935 نیز تولید داخل هستند.
در مورد سرویس مکانیاب، بعد از تست منطقه طلایی که مشکلات بسیاری را نمایان کرد، آماده سازی برای موقعیت یاب دوستان و خانواده ادامه دارد.
سلام من از اینترنت ماهیانه ایرانسل میخوام استفاده کنم 3 هفته ای هست که نمیشههر چی درخواست میدم جوابی نمیاد علت چیه باید کاری کنم؟از اینترنت رایانه نیز نمیتوانم استفاده کنم ویروس اتوران گرفته.
اگر موفق به فعالسازی بسته خود نمی شوید با اپراتور تماس بگیرید.
ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω
10-09-06, 10:40 PM
برای خیلی ها این مشکل پیش امده ، بعضی ها می گن که دیگه تموم شده ، آیا این طوره ؟
hamed_aa
10-09-07, 10:42 AM
کدی که باهاش بفهمم چند روز از gprs ام مونده رو یادم رفته.
یکی لطفا میگه؟
در ضمن سری قبل که تموم شد نه اس ام اسی نه داد و بیدادی!فرداش رفتم جی پی آر اس بدون طرح بود همه پولمو قورت داد.
برای شما اس ام میدن؟
mohammadi_
10-09-07, 01:22 PM
IP سیمکارتهای ایرانسل واسه همه یکی هست؟
من چند سیمکارت رو چک کردم IP یکسان هم توشون هست هر سیم 6 IP داره متغیر که مشترک هستن بعضیاش
کسی اطلاعاعی داره بگه !:flower:
ohogaty
10-09-07, 01:47 PM
با سلام يكي از مهمترين دلايل فعال نشدن بسته ها اينه كه شارژ شما شگفت انگيزه!!!!
اگه تونستيد به من امتياز بدين!!!!!!
وبلاگ شخصي من:(بزرگترين مرجع دانلود) (http://www.**********.blogfa.com/)
AsmoniA
10-09-08, 12:34 AM
کدی که باهاش بفهمم چند روز از gprs ام مونده رو یادم رفته.
یکی لطفا میگه؟
در ضمن سری قبل که تموم شد نه اس ام اسی نه داد و بیدادی!فرداش رفتم جی پی آر اس بدون طرح بود همه پولمو قورت داد.
برای شما اس ام میدن؟
اس نميدن به هيچكي
*141*6#
يا
*141*8#
AsmoniA
10-09-08, 12:43 AM
برای خیلی ها این مشکل پیش امده ، بعضی ها می گن که دیگه تموم شده ، آیا این طوره ؟
نه چنين چيزي صحت نداره و تا 31 شهريو(اينم از قول اپراتورهاي 700) شما ميتوانيد بسته هاي نامحدود ايرانسل رو انتخاب كنيد
البته مشكل فعال نشدن بسته ها را با تماس با 700 حل ميشود همين ديشب بسته ي نامحدود خط داداشم كه فعال نميشد فعالش كردن.دمشون گرم 24 ساعت بعد از تماس ما فعالش كردن
شاد باشيد
ArAsH_67
10-09-08, 09:18 AM
دوستان من طرح شبانه زدم و میدونید ساعات رایگانش از 11 شب تا 8 صبح+پنج شنبه وجمعه.ولی الان ساعت 9وربع صبح روز چهارشنبه هستشو من دارم توی نت میچرخم.بدون اینکه ریالی از شارژم کم بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
این قضیش چیه؟
من الان در تعجبم...
آخه از ایرانسل همچین کاری بعیده! :atten:
اینو باید به عجایب 7گانه بپیوندن تا بشه 8گانه! :lol:
نکنه امروز 5شنبه هستش؟ :Smile (31):
چه طوری میشه پیامک تبلیغاتی ایرانسل را قطع کرد
فوری فوتی
با تشکر از دوستان
mohammadi_
10-09-08, 12:03 PM
دوستان من طرح شبانه زدم و میدونید ساعات رایگانش از 11 شب تا 8 صبح+پنج شنبه وجمعه.ولی الان ساعت 9وربع صبح روز چهارشنبه هستشو من دارم توی نت میچرخم.بدون اینکه ریالی از شارژم کم بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
این قضیش چیه؟
من الان در تعجبم...
آخه از ایرانسل همچین کاری بعیده! :atten:
اینو باید به عجایب 7گانه بپیوندن تا بشه 8گانه! :lol:
نکنه امروز 5شنبه هستش؟ :Smile (31):
نه عزیز جان این از پولتیک بازیهای 12گانه هست میخواد حواست پرت بشهو شارژتو هاپولی کنه واس همه همینطوره گاهی تا 10 کار میکنه:flower::Smile (31):Smile (50)
Nova view
10-09-08, 09:08 PM
چه طوری میشه پیامک تبلیغاتی ایرانسل را قطع کرد
فوری فوتی
با تشکر از دوستان
این پیام ها تبلیغاتی نیستند و معرف سرویس های شبکه می باشند.
به همین دلیل امکان غیر فعال کردن آن وجود ندارد.
ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω
10-09-08, 09:35 PM
من از هیچ طرحی استفاده نمی کنم اما شازژم کم نمیشه این چطوریه !!!
ArAsH_67
10-09-09, 05:41 AM
شما سجده ی شکر بجا بیار!!! :lol:
اگه شارژت 0 نیست نرو
یهو میبینی تمام شارژتو... Smile (50)
ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω
10-09-11, 01:19 PM
آره همه شارژمو انتقال دادم d:
AsmoniA
10-09-11, 11:24 PM
خوش به حالت پس تا ميتوني حالشو ببر تقاص ما رو هم پس بگير
مگه میشه داداش؟
حتما یه داستانی داره؟
ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω
10-09-12, 09:46 AM
مگه میشه داداش؟
حتما یه داستانی داره؟
بعد از 2 روز قطع شد ! الان دیگه رایگان نیست :cry:
نه عزیز جان این از پولتیک بازیهای 12گانه هست میخواد حواست پرت بشهو شارژتو هاپولی کنه واس همه همینطوره گاهی تا 10 کار میکنه:flower::Smile (31):Smile (50)
آقا من بعضي مواقع كه بسته روزانه فعال ميكنم 1.5 روز الي 2 روز فعال هست....خيلي عجيبه اگر آخر شب فعال كنم 2 روز ولي اگر روز فعال كنم 1.5 روز فعال ميشه بدون اينكه ريالي شارژ كم كنه
آقا من بعضي مواقع كه بسته روزانه فعال ميكنم 1.5 روز الي 2 روز فعال هست....خيلي عجيبه اگر آخر شب فعال كنم 2 روز ولي اگر روز فعال كنم 1.5 روز فعال ميشه بدون اينكه ريالي شارژ كم كنه
من خودم چندبار روزانه نامحدودگرفتم 1/5(11صبح فعال شد فرداش 24 تموم شد) روز بدون اینکه شارژی کم کنه کار کرد در ضمن به اس ام اسی که از طرف ایرانسل مبنی بر اتمام اینترنت نامحدود خود زیاد توجه نکنید وخودتون چک کنید که ایا شارژی کسر میکنه یا نه. :rolleyes:
ansarweb
10-09-16, 04:21 PM
دوستان من یه سم کارت ایرانسل امروز خریدم و با توجه به اینکه سایت ایرانسل اعلام کرده سیم کارت هدیه بهم تعلق میگیره وقتی اس ام اس به 2112 فرستادم ÷اسخ داد سیم کارت هدیه به شما تعلق نمی گیره مشکل چیه؟
اینم لینک سایت که در مورد سیم کارت هدیه هست
http://irancell.ir/Layer2/?id=427 (http://irancell.ir/Layer2/?id=427)
AsmoniA
10-09-16, 06:40 PM
دوستان من یه سم کارت ایرانسل امروز خریدم و با توجه به اینکه سایت ایرانسل اعلام کرده سیم کارت هدیه بهم تعلق میگیره وقتی اس ام اس به 2112 فرستادم ÷اسخ داد سیم کارت هدیه به شما تعلق نمی گیره مشکل چیه؟
سلام
اگه قبلا 5 تا سيم كارت بنامت باشه ديگه واسه ششمي هديه تعلق نمي گيره به نظرم ولي اگه اينطور نيس به 700 بزنگ تا راهنماييت كنند
1- به شماره طلایی سیم کارت هدیه تعلق نمی گیره.
2- شاید فروشنده به شما سیم کارت هدیه داده.
اگه این موارد نیست با 700 تمای بگیرید.
1- به شماره طلایی سیم کارت هدیه تعلق نمی گیره.
2- شاید فروشنده به شما سیم کارت هدیه داده.
اگه این موارد نیست با 700 تمای بگیرید.
دوستان ما یک سیمکارت طلایی ایرانسل مرداد خریدیم بعد از چند روزی که پست آورد 2 تا سیمکارت تو دوتا بسته جدا بود که هر دو به نام ما بود یکی از شماره ها شماره ی انتخابی بود و یکی دیگه به جای 703 ،713 بود .در صورتی که ایرانسل گفته سیمکارتهای طلایی سیمکارت هدیه ندارن.اس ام اس هم که میزنی میگه به شما سیمکارت تعلق نمیگیرد . سیمکارت اصل فعاله و هدیه غیر فعال !!!!!!!!!!!!
mAshAng.jA
10-09-20, 05:52 PM
آخه چرا این ایرانسل قطع بید؟
ir_majhool
10-09-20, 06:19 PM
اگه همه چیز درست باشه این نشون میده که هنوز یک هفته دیگه کار داره
Nova view
10-09-20, 10:35 PM
آخه چرا این ایرانسل قطع بید؟
مشکل در حال حاضر برطرف شده است.
matrix2008
10-09-20, 11:57 PM
سلام
یه سیمکارت 0939 خریدم.ایا سیمکارت هدیه هم تعلق میگیره؟
AsmoniA
10-09-21, 01:33 AM
سلام
یه سیمکارت 0939 خریدم.ایا سیمکارت هدیه هم تعلق میگیره؟
اگه از مغازه گرفتي اره
اما اگه شماره طلايي باشه فكر نكنم هديه داشته باشه
Last Night
10-09-21, 11:11 AM
سیمکارت گمشده رو چند میگیرن یکی دیگه بدن
پرینت سیم اعتباری ایرانسل رو نمایندگی ها هم میدن شماره هایی روی سیم کارتم بوده پاک شده
Nova view
10-09-21, 03:38 PM
سیمکارت گمشده رو چند میگیرن یکی دیگه بدن
با درود
هزینه بسته بازگشت 3900 تومان می باشد.
پرینت سیم اعتباری ایرانسل رو نمایندگی ها هم میدن شماره هایی روی سیم کارتم بوده پاک شده
با درود
آن شماره ها روی حافظه سیمکارت شما ذخیره می شود و در شبکه موجود نیست.
اگر کیت سیمکارت آسیب ببیند و یا گم شود آن شماره هرگز باز نخواهد گشت چون مانند این می ماند شما حافظه اطلاعات خود را از دست داده باشید.
Google 64
10-09-21, 05:02 PM
با عرض پوزش خدمت مدیر محترم انجمن فکر کنم منظور دوستمون پرینت مکالمات باشه نه بک
اپ سیم کارت
Nova view
10-09-22, 09:40 AM
با عرض پوزش خدمت مدیر محترم انجمن فکر کنم منظور دوستمون پرینت مکالمات باشه نه بک
اپ سیم کارت
با درود
اگر چنین نیز باشد سیمکارت های اعتباری در هیج کشوری پرینت آن به مشترک داده نمی شود و قابل دسترسی نیست.
Elnazhh
10-09-23, 11:39 PM
من يك سيم كارت 939 خريدم ولي وقتي پستچي آورد گفت چون ما مدارك ميگيريم ديگه نياز به فعال كردن نداره منم 3 ماه با خيال راحت داشتم استفاده ميكردم امروز عصر هرچي ميخوام زنگ بزنم ميگه حساب شما مسدود شده دليلش چيه؟ بايد چي كار كنم؟
Elnazhh
10-09-24, 08:00 AM
دوستان خواهشا جواب بدین!! من نه رمز اشتباه زدم نه کاردیگه ای کردم چرا باید شماره مسدود بشه؟ با 700 هم که تماس میگیرم هیچ گزینه ای نداره که در این مورد باشه
pouyatobe
10-09-24, 08:12 AM
دوستان خواهشا جواب بدین!! من نه رمز اشتباه زدم نه کاردیگه ای کردم چرا باید شماره مسدود بشه؟ با 700 هم که تماس میگیرم هیچ گزینه ای نداره که در این مورد باشه
دوست عزیز
گاهی اوقات این مشکل از شبکه هست
یعنی به هیچ دلیلی می گوید سیم کارت شما مسدود است.
در صورتی که پس از چند ساعت درست نشد پس از تماس با 700 صفر را شماره گیری کنید و مشکل خود را با اپراتور در میان بگذارید تا پیگیری کنند
arash iran
10-09-24, 01:15 PM
سالم به دوستان
من یه کارت شارژ خریدم و وقتی بازش کردم دیدم یکی از اعداش خراب شده برای همین به صورت آزمایش و خطا اعدادی رو انتخاب کردم ولی حالا بهم ارور میده که شما اکانتت قفل شده چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟
با تشکر
amiro63
10-09-24, 01:18 PM
سلام دوستان
من هر کاری میکنم نمی تونم این سرویس اطلاع از هزینه تماس رو غیر فعال کنم
50 تا sms به 3941 دادم نشد که نشد
اگه لطف بفرمایید راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
pouyatobe
10-09-24, 01:42 PM
سلام دوستان
من هر کاری میکنم نمی تونم این سرویس اطلاع از هزینه تماس رو غیر فعال کنم
50 تا sms به 3941 دادم نشد که نشد
اگه لطف بفرمایید راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
از کد زیر استفاده کنید و در صورت عدم موفقیت با تماس با 700 و توضیح مشکل برای اپراتور می تونید مشکل رو حل کنید
ستاره 140 ستاره 3 ستاره 2 ستاره 5 ستاره 2 مربع
ir_majhool
10-09-24, 02:56 PM
فکر نکنم قفل شده باشه
تا اونجایی که یادم میاد اینو الکی ارور میداد تا طرف بترسه (فقط ایرانسل ها)
چند مین بعد انتحان کن
vazirnia
10-09-24, 03:24 PM
زنگ بزن 700 شماره IR کارت شارژو بخون رمزو میگه بت .
Mahdir3
10-09-24, 10:31 PM
سلام شماره یprimary وsecondary ایرانسل رو میخوام باید چه شماره ای رو بدم گفتم شاید سرعتم زیاد شه
Elnazhh
10-09-25, 09:36 AM
دوست عزیز
گاهی اوقات این مشکل از شبکه هست
یعنی به هیچ دلیلی می گوید سیم کارت شما مسدود است.
در صورتی که پس از چند ساعت درست نشد پس از تماس با 700 صفر را شماره گیری کنید و مشکل خود را با اپراتور در میان بگذارید تا پیگیری کنند
من به 700 زنگ زدم صفر رو هم گرفتم ولي به اپراتور وصل نميشه دوباره تلفن سخنگويه كه هيچ گزينه مرتبط با اين موضوع نداره. الان بيشتر از 24 ساعته كه اينطوري شده و هنوز درست نشده. :cry:
Nova view
10-09-25, 04:36 PM
من به 700 زنگ زدم صفر رو هم گرفتم ولي به اپراتور وصل نميشه دوباره تلفن سخنگويه كه هيچ گزينه مرتبط با اين موضوع نداره. الان بيشتر از 24 ساعته كه اينطوري شده و هنوز درست نشده. :cry:
با درود
مسدود شدن حساب دلایل بسیار زیادی می تواند داشته باشد
با 700 از خط خود تماس بگیرید و صفر را شماره گیری کنید تا به اپراتور وصل شوید.
دوستان شما را دقیقا راهنمایی خواهند کرد.
Nova view
10-09-26, 10:30 PM
سلام شماره یprimary وsecondary ایرانسل رو میخوام باید چه شماره ای رو بدم گفتم شاید سرعتم زیاد شه
با درود
اگر منظور شما همان ****** است، برای اتصال به GPRS نیازی به ورود آنها نیست و تاثیری نیز ندارد.
موفق باشید
pouyatobe
10-09-27, 06:48 PM
امروز یک SMS از ایرانسل مبنی بر دریافت اعتبار هدیه واسم اومد. ولی چیزی به حسابم افزوده نشد.
می خواستم ببینم چطوری می ت.نم از این اعتبار افزوده شده استفاده کنم
sajad1441
10-09-27, 07:44 PM
سلام.من دیشب در تاریخ4/7/89 گوشیم رو 2000تومان شارژ کردم.ولی یک ساعت بعد هزار تومان کم کرد و سه ساعت بعد هم کل شارژ رو کم کرد و موجودی رو صفر کرد.رفتم از دفتر خدماتی پرسیدم فقط میگن ما اطلاعی نداریم فقط زنگ بزنید به 700با اپراتور تماس بگیرید.با 700هم تماس میگیرم.میگه شبکه قطع میباشد.و یا اصلا جواب بی مربوطی میده که اصلا ربطی هم نداره.میخواستم بدونم برای چی این طوری شده.در ضمن من نه بدهی قبلی داشتم و نه جزو تعرفه های ایرانسل هستم که بخواد کم کنه.حالا کمکم کنید تا یکبار دیگه اینطوری نشه.یا حداقل کسی جواب گو باشه؟
Nova view
10-09-27, 08:00 PM
امروز یک SMS از ایرانسل مبنی بر دریافت اعتبار هدیه واسم اومد. ولی چیزی به حسابم افزوده نشد.
می خواستم ببینم چطوری می ت.نم از این اعتبار افزوده شده استفاده کنم
اعتبارات هدیه محاسبه شده و تا پایان دوره به حساب ها منظور می شود.
این اعتبار فقط جهت استفاده داخل شبکه می باشد.
سلام.من دیشب در تاریخ4/7/89 گوشیم رو 2000تومان شارژ کردم.ولی یک ساعت بعد هزار تومان کم کرد و سه ساعت بعد هم کل شارژ رو کم کرد و موجودی رو صفر کرد.رفتم از دفتر خدماتی پرسیدم فقط میگن ما اطلاعی نداریم فقط زنگ بزنید به 700با اپراتور تماس بگیرید.با 700هم تماس میگیرم.میگه شبکه قطع میباشد.و یا اصلا جواب بی مربوطی میده که اصلا ربطی هم نداره.میخواستم بدونم برای چی این طوری شده.در ضمن من نه بدهی قبلی داشتم و نه جزو تعرفه های ایرانسل هستم که بخواد کم کنه.حالا کمکم کنید تا یکبار دیگه اینطوری نشه.یا حداقل کسی جواب گو باشه؟
سوابق شارژ و میزان مصرف شما ثبت می شود و کاملا قابل مشاهده برای اپراتور هاست.
با ذکر جزییات با اپراتور تماس بگیرید و درخواست پیگیری بدهید چون اعتبار بدون دلیل کسر نمی شود.
Lion Pars
10-09-27, 08:34 PM
من یه بسته GPRSیه ماهه خریدم....خب....یه یک ساعتی استفاده کردم...بعد دیدم قطع شد....کد درخواست موجودی رو زدم دیدم سیصد تومن باقی مونده رو کم کرده و اون کد بسته ها رو هم زدم...نوشت مهلت بسته جی پی ار اس شما 0 روز است.:cry::cry::cry:..99999ریال رفت به باد.....زنگ می زنم 700 شر و بر میگه....خب باید اعتراف کنیم که ایرانسل به پایان کار خودش نزدیک میشه و داره دل دزدی های خودش رو شروع می کنه...بزار اپراتور سوم بیاد...این خط ایرانسل رو می خورم که تو دلم تصفیه بشه هیچ اثری ازش باقی نمونه:Smile (49)::Smile (49)::Smile (49)::Smile (49)::Smile (49)::Smile (49)::Smile (49)::Smile (49)::Smile (49)::Smile (49):
pouyatobe
10-09-27, 08:40 PM
اعتبارات هدیه محاسبه شده و تا پایان دوره به حساب ها منظور می شود.
این اعتبار فقط جهت استفاده داخل شبکه می باشد.
ممنون از جواب سریعتون
یعنی من کی و به چه صورت می تونم از این اعتبار استفاده کنم
آخه قبلا هم پیش اومده که چیزی اضافه نشده و چند وقت بعد هم یه SMS میاد که مهلت استفاده از اعتبار هدیه تمام شد
ansarweb
10-09-27, 09:57 PM
دوستان من یه سم کارت ایرانسل امروز خریدم و با توجه به اینکه سایت ایرانسل اعلام کرده سیم کارت هدیه بهم تعلق میگیره وقتی اس ام اس به 2112 فرستادم پاسخ داد سیم کارت هدیه به شما تعلق نمی گیره مشکل چیه؟
زنگیدم 700گفت بعد از 10 روز تماس بگیر
روز دهم زنگیدم و بعد از 8 دقیقه گفت فردا زنگ بزن
الان زنگیدم و بعد از حدود 10 دقیقه یه شماره پیگیری بهم داد
تا 30 روز هم که فعال نشه میسوزه
سیم کارت مهم نیست مهم اینه که ما رو ..... فرض کردند نمی دونند که با این کاراشون قبر خودشون رو می کنند
دوباره یادم به تایپیک تحریم ایرانسل افتاد که نوا جان و میلاد سبز حسابی از ایرانسل تعریف می کردند حالا کجا هستند تا جواب بدهند اگه بخواید صدای اپراتور ها رو هم ضبط کردم براتون بزارم
rez_web
10-09-28, 12:06 PM
با سلام هر کی با سیم کارت ایرانسل من تماس می گیره می گه خاموش می باشد درصورتی که خاموش نیست حتی وقتی شماره خودم با همین سیم کارت میگیرم میگه خاموش می باشد
sajad1441
10-09-28, 03:06 PM
اقا من الان دو روز هست که با این شماره700 تماس میگیرم به اپراتورش وصل نمیشه.رفتم دوباره خط رو 1000تومان دیگه شارژ کردم این هم 500تومانش رو اس دادم.بقیه 1000تومان رو کم کم.50.300.70تومان هی کم کرد به فاصله زمانی نیم ساعت بعد هم کل شارژ شد صفر.اخه چه وضعشه.همین طور دارن کلاهبرداری میکن.هیچکس هم جواب گوی ما نیست.حالا اگر کسی سایتی/شماره ای به غیراز 700و093770000000داره که جواب مارو بدن.خواهش میکنم راهنمایی کنید.یا حداقل بگین چیکار کنم.الان دو روز که این طور شده.من از گرگان هستم.
*Armin*
10-09-28, 05:32 PM
با سلام هر کی با سیم کارت ایرانسل من تماس می گیره می گه خاموش می باشد درصورتی که خاموش نیست حتی وقتی شماره خودم با همین سیم کارت میگیرم میگه خاموش می باشد
چک کنید ببینید خط دایورت نشده؟ سیم کارت رو با یه گوشی دیگه تست کنید
snowsyamak
10-09-28, 10:15 PM
من دیروز یکی بهم اس ام اس زده ولی اشتباهن پاکش کردن راهی هست که بفهمی با چه شماره ای بهت اس ام اس زدن ؟!!!!!
ansarweb
10-09-29, 10:26 PM
کجایند موافقان ایرانسل تا جوابگو باشند:mixed:
HosseinGTX
10-09-30, 01:42 AM
برا منم 2000 تومان شارزمو قورت داد:atten::Smile (2):
دیروزم خطم 1 طرفه شده بود زنگ زدم به 700 یه کد داد درست شد ولی شارزم:Smile (23):
یه 2 روز پیش هم 2000 تومان شارزم.......:atten: اگه بندازمش دور همراه اول که ازینم بدتره
ansarweb
10-09-30, 09:58 PM
آهنگ پیشواز خریدم و تا 11/7 وقت داشت 6/7 یه پیام ایرانسل داد که اگر می خواهید اهنگ مورد نظر دوباره انتخاب نشود تا 8/7 یه پیام بدون متن به 7100551994 بفرستید وقتی فرستادم اهنگم از همون موقع قطع شد مگه ایرانسل نمیگه 30 روزه پس چرا 25 روزه قطعش کرد اگر هم پیام نمی دادم که باز دوباره همون اهنگ رو انتخاب میکرد دیگه داره شعورمون رو زیر سوال میبره واقعا ........
نواجان ، میلاد سبز شما که میگید ایرانسل هر روز در حال پیشرفته بگید چرا..................
ir_majhool
10-09-30, 10:04 PM
اقا من الان دو روز هست که با این شماره700 تماس میگیرم به اپراتورش وصل نمیشه.رفتم دوباره خط رو 1000تومان دیگه شارژ کردم این هم 500تومانش رو اس دادم.بقیه 1000تومان رو کم کم.50.300.70تومان هی کم کرد به فاصله زمانی نیم ساعت بعد هم کل شارژ شد صفر.اخه چه وضعشه.همین طور دارن کلاهبرداری میکن.هیچکس هم جواب گوی ما نیست.حالا اگر کسی سایتی/شماره ای به غیراز 700و093770000000داره که جواب مارو بدن.خواهش میکنم راهنمایی کنید.یا حداقل بگین چیکار کنم.الان دو روز که این طور شده.من از گرگان هستم.
سلام همشهری
برو تو ecare بعد قسمت امور مشترکین و ارتباط با ما اونجا مشکل رو بنویس
2 روز بعد جواب بهت میدن
miladsabz
10-10-01, 12:45 PM
زنگیدم 700گفت بعد از 10 روز تماس بگیر
روز دهم زنگیدم و بعد از 8 دقیقه گفت فردا زنگ بزن
الان زنگیدم و بعد از حدود 10 دقیقه یه شماره پیگیری بهم داد
تا 30 روز هم که فعال نشه میسوزه
سیم کارت مهم نیست مهم اینه که ما رو ..... فرض کردند نمی دونند که با این کاراشون قبر خودشون رو می کنند
دوباره یادم به تایپیک تحریم ایرانسل افتاد که نوا جان و میلاد سبز حسابی از ایرانسل تعریف می کردند حالا کجا هستند تا جواب بدهند اگه بخواید صدای اپراتور ها رو هم ضبط کردم براتون بزارم
توجه کردید که به کسانی که تا 5 سیم کارت به نامشان است سیم کارت هدیه تعلق نمی گیرد
ansarweb
10-10-01, 01:36 PM
توجه کردید که به کسانی که تا 5 سیم کارت به نامشان است سیم کارت هدیه تعلق نمی گیرد
بله عزیز
این سیم کارت دومم هست و در ضمن شماره طلایی هم نیست
ما اگه واسه خط پیام رسان آهنگ پیشواز نخوایم کیو باید ببینیم؟
نموده شدیم از دست این تبلیغات ایرانسل!!
کسی از سیم کارت های پیام رسان استفاده کرده؟ راضی هستن از کیفیتش؟ هزینه مکالماتش با سیم کارت اعتباری غیر-پیام رسان چقدره؟
معایبه این سیم کارت چیه؟
sajad1441
10-10-01, 09:03 PM
سلام همشهری این ادرس رو که میگی(برو تو ecare بعد قسمت امور مشترکین و ارتباط با ما اونجا مشکل رو بنویس )کجا باید برم.توضیح کامل بده لطفا.
sajad1441
10-10-01, 09:12 PM
[COLOR="Red"]دوستان عزیز.با کلاهبرداری جدید ایرانسل اشنا بشیدکه شارژ گوشی رو کم می منند. بعد از کلی تماس و شارژ هدر کردن برای تماس با اپراتور اونوقت میگن شما از اینترنت استفاده کردی. در صورتی که گوشی من گوشی ساده ای 1110هست .
ما نمیدونستیم گوشی1110اینترنت هم داره وگرنه از این طرحهای ایرانسل استفاده میکردم.
کسی از سیم کارت های پیام رسان استفاده کرده؟ راضی هستن از کیفیتش؟ هزینه مکالماتش با سیم کارت اعتباری غیر-پیام رسان چقدره؟
معایبه این سیم کارت چیه؟
رفیق سیم کارت پیام رسان مکالمه اش دوطرفه قطعه و فقط sms,mms و gprs داره که تعرفه اس ام اسش بدون در نظر گرفتن فارسی یا فینگلیش بودنش 10 تومن و تعرفه اینترنتش به غیر از شبها و آخر هفته ها هر کیلوبایت 5ریال یعنی 2ریال ارزونتر از تعرفه سیم کارتهای معمولیه.از لحاظ کیفیت هم هیچ تفاوتی با سیم کارتهای اعتباری نداره
Google 64
10-10-02, 01:09 PM
معایبه این سیم کارت چیه؟
دوست عزیز سیم کارت پیام رسان اسمش روشه امکان مکالمه نداره و فقط مخصوص پیامک هست
دوستان من میرم ecare میگه حساب شما بسته است با ایرانسل تماس بگیرید.
میشه راهنماییم کنید با کجا تماس بگیرم؟ ممنون.
a_ostad
10-10-03, 09:04 PM
سلام
منم همین مشکل رو داشتم!
یا رمز عبور و نام کاربری رو اشتباه وارد کردی قفل شده ، یا مدت زیادی از این سیستم استفاده نکردی!
برو سایت ایرانسل بخش ecare ببین گفته چطور میتونی یه رمز عبور جدید بگیری!
ضمنا موقع وارد کردن رمز عبور حواست باشه بزرگ و کوچکی حروف رو رعایت کنی که دوباره قفل نشه!
™Ultimate
10-10-03, 10:48 PM
سلام
منم همین مشکل رو داشتم!
یا رمز عبور و نام کاربری رو اشتباه وارد کردی قفل شده ، یا مدت زیادی از این سیستم استفاده نکردی!
برو سایت ایرانسل بخش ecare ببین گفته چطور میتونی یه رمز عبور جدید بگیری!
ضمنا موقع وارد کردن رمز عبور حواست باشه بزرگ و کوچکی حروف رو رعایت کنی که دوباره قفل نشه!
سلام دوست عزیز برای دریافت مجدد کد ecare باید یک اس ام اس خالی به 130بفرستی ممکنه یه کم طول بکشه ولی نگران نباش :flower::flower:
به خدا نگوییم مشکل بزرگی داریم ..:flower:
به مشکلات بگوییم خدای بزرگی داریم..:flower:
سلام
زنگ میزنم به رفیقم میگه تماس های دریافتی مشترک مورد نظر مسدود می باشد.
یعنی آنتن نداره؟یا خود دوستم مسدودش کرده؟یا به زبون واضح تر: چی میشه که اینو میگه؟
یه لطفی کنین زودی جواب بدین نگرانشم
Nova view
10-10-11, 03:00 PM
سلام
زنگ میزنم به رفیقم میگه تماس های دریافتی مشترک مورد نظر مسدود می باشد.
یعنی آنتن نداره؟یا خود دوستم مسدودش کرده؟یا به زبون واضح تر: چی میشه که اینو میگه؟
یه لطفی کنین زودی جواب بدین نگرانشم
دلایل مختلی می تواند داشته باشد، در حالت عادی امکان دارد محدود کننده تماس بر روی خط فعال شده باشد.
در حالت غیر عادی می تواند قطعی خط در شبکه باشد که باید از طریق اپراتور بررسی شود.
با درود
جهت ریست کردن رمز کنترل حساب اینترنتی اگر از طریق سایت موفق نمی شوید با اپراتور تماس بگیرید.
کمتر از 30 ثانیه رمز جدید از طریق پیام کوتاه به خط شما ارسال می شود.
DJFOOOX
10-10-12, 10:37 PM
دوستان سلام لطفا خيلي سريع به صورت اورژانسي به من كمك كنيد من سيم كارت اعتباريم رو در سال 85 خريدم و اون موقع بدون ثبت نام سيم كارت فعال ميشد حالا ايرانسل sms داده كه مداركت رو fax كن منم fax نكردم حالا سيم كارتم مسدود شده اپراتور ايرانسل هم جواب نميده چكار كنم؟ اگه الان فكس كنم وصل ميشه يا واسه وصل بايد هزينه بدم؟ هر كي هم بهم زنگ ميزنه ميگه مشترك مورد نظر تماس هاي ورودي خود را مسدود كرده در صورتي كه من كاري نكردم خيلي ضايع است ككككككككممممممككككمم كنيد
Nova view
10-10-13, 01:00 PM
دوستان سلام لطفا خيلي سريع به صورت اورژانسي به من كمك كنيد من سيم كارت اعتباريم رو در سال 85 خريدم و اون موقع بدون ثبت نام سيم كارت فعال ميشد حالا ايرانسل sms داده كه مداركت رو fax كن منم fax نكردم حالا سيم كارتم مسدود شده اپراتور ايرانسل هم جواب نميده چكار كنم؟ اگه الان فكس كنم وصل ميشه يا واسه وصل بايد هزينه بدم؟ هر كي هم بهم زنگ ميزنه ميگه مشترك مورد نظر تماس هاي ورودي خود را مسدود كرده در صورتي كه من كاري نكردم خيلي ضايع است ككككككككممممممككككمم كنيد
با درود
اگر خط شما به دلیل عدم تکمیل ثبت نام و عدم وجود مدارک در پرونده قطع شده باشد، برای اینکه در سریعترین زمان بتوانید خط خودتان را باز کنید به یکی از دفاتر امور مشترکین ایرانسل مراجعه فرمایید.
در غیر اینصورت با فکس و یا ارسال مدارک چند روزی زمان می برد تا خط شما باز شود.
ارسال مدارک هیچ هزینه ای ندارد.
فرهادخطر
10-10-13, 02:45 PM
دوستان شماره کاربری سیم کارتمو گم کردم چکار کنم؟
ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω
10-10-13, 02:49 PM
من طرح 3 هزارتومنی اینتنرنت ایرانسل رو فعال کردم، حالا می خوام طرح 10 هزارتومنی رو فعال کنم . می خواستم ببینم اون طرح 3 تومنیم از بین میره یا اینکه اعتبار روزای باقی موندش میمونه واسه ماه بعد.؟؟؟
اگه آهنگ پیشوازمو برای مدت مثلا یک ماه موقتا قطع کنم ، بعد از یک ماه آهنگ تموم میشه یا مدت اعتبارشم متوقف میشه؟؟؟
من طرح 3 هزارتومنی اینتنرنت ایرانسل رو فعال کردم، حالا می خوام طرح 10 هزارتومنی رو فعال کنم . می خواستم ببینم اون طرح 3 تومنیم از بین میره یا اینکه اعتبار روزای باقی موندش میمونه واسه ماه بعد.؟؟؟
لطفا یکی جواب بده می خوام طرح فعال کنم :student:
ReziOnline
10-10-14, 03:38 PM
لطفا یکی جواب بده می خوام طرح فعال کنم :student:
قابلیت تمدید بسته افزایشی خدماتGPRS نامحدود ایرانسل
در صورتی که مشترک مایل باشد نسبت به سفارش بـستـه افـزایشـی جدید اقدام نماید، میتواند باقیمانده اعتبار دوره قبل (تعداد روزهای باقی مانده از بسته) را در دوره جدید نیز مصرف کند. بدین ترتیب، اگر مشترکی زودتر از پایان مدت اعتبار بسته خود، اقدام به تمدید و سفارش مجدد بسته افزایشی خدمات GPRS ایرانسل نماید، مدت زمان باقی مانده از بسته قبلی به مدت اعتبار بسته جدید اضافه خواهد شد. به عنوان مثال، اگر در سومین روز استفاده از بستۀ ٧ روزه، مشترک تصمیم بگیرد از بسته ١ ماهه استفاده نماید، مدت اعتبار استفاده از سرویس GPRS وی به یک ماه و ٤ روز تغییر خواهد کرد. توجه داشته باشید که مشترکین ایرانسل، محدودیتی در تمدید بستههای افزایشی GPRS نخواهند داشت و با این کار، مدت باقیمانده از بستههای پیشین را از دست نمیدهند.
• حداکثر روزهای ممکن برای استفاده از اعتبار موجود در بسته های افزایشی ایرانسل با توجه به قابلیت تمدید این بسته ها، ٩٠ روز خواهد بود.
منبع (http://irancell.ir/Layer2/?id=473)
miladsabz
10-10-14, 10:07 PM
اگه آهنگ پیشوازمو برای مدت مثلا یک ماه موقتا قطع کنم ، بعد از یک ماه آهنگ تموم میشه یا مدت اعتبارشم متوقف میشه؟؟؟
با سلام
بله اهنگ پیشواز طبق موعد مقرر به پایان خواهد رسید
ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω
10-10-15, 09:25 AM
قابلیت تمدید بسته افزایشی خدماتGPRS نامحدود ایرانسل
در صورتی که مشترک مایل باشد نسبت به سفارش بـستـه افـزایشـی جدید اقدام نماید، میتواند باقیمانده اعتبار دوره قبل (تعداد روزهای باقی مانده از بسته) را در دوره جدید نیز مصرف کند. بدین ترتیب، اگر مشترکی زودتر از پایان مدت اعتبار بسته خود، اقدام به تمدید و سفارش مجدد بسته افزایشی خدمات GPRS ایرانسل نماید، مدت زمان باقی مانده از بسته قبلی به مدت اعتبار بسته جدید اضافه خواهد شد. به عنوان مثال، اگر در سومین روز استفاده از بستۀ ٧ روزه، مشترک تصمیم بگیرد از بسته ١ ماهه استفاده نماید، مدت اعتبار استفاده از سرویس GPRS وی به یک ماه و ٤ روز تغییر خواهد کرد. توجه داشته باشید که مشترکین ایرانسل، محدودیتی در تمدید بستههای افزایشی GPRS نخواهند داشت و با این کار، مدت باقیمانده از بستههای پیشین را از دست نمیدهند.
• حداکثر روزهای ممکن برای استفاده از اعتبار موجود در بسته های افزایشی ایرانسل با توجه به قابلیت تمدید این بسته ها، ٩٠ روز خواهد بود.
منبع (http://irancell.ir/Layer2/?id=473)
خوب اگه اینجوری باشه اعتبار باقی مانده من باید بشه 60 روز ( یه بسته 3 و یه بسته 10 تومنی فعال کردم) بعد تمامی ساعات این 60 روز می تونم استفاده کنم ؟؟؟:beel:
miladsabz
10-10-15, 12:47 PM
با سلام
این شماره ای که به اون پیامک خالی می دادیم کل محصولات لیگ برتری برامون می یومد چند بود تبلیغ اش را دیده بودم یادم رقته
armaner
10-10-16, 01:06 PM
سلام دوستان.
من خودم یه خط ایرانسل دارم از دیروز برای خط های ایرانسل نمیتونم اس ام اس های طولانی بدم یعنی حتی همون یک پیام رو هم نمیفرسته(از لحاظ حرف)حدودا تا 70 حرف رو میفرسته ولی بیشتر رو نمیفرسته.
میشه راهنمایی کنید؟
یک مشکل بزرگ واسم پیش اومده.
تازگیها خط من به اینترنت وصل نمیشه اگرم وصل شه فقط گوگل رو باز میکنه بقیه سایتها رو میگه مشکل dns داره. سیم کارت رو در گوشی دیگر امتحان کردم بازم مشکل داشت. و سیم کارتهای دیگر هیچ مشکل نداره.
نامحدود 1 ماه فعال کردم و 20 روزش باقی مانده زیادم دانلود نکردم و شارژ کافی دارم.
مشکل کجاست؟سیم کارتم خراب شده؟
ir_majhool
10-10-16, 09:50 PM
سلام
یه مشکل جدید
مگه قرار نیست در طرح 47% و شبیه به اون 10 محصول ویترین رایگان باشه
خوب چرا من امروز چندتا چیز خریدم همرو از حسابم کم کرد
به ایرانسل email زدم تا ببینیم چی میشه
Nova view
10-10-16, 11:05 PM
خوب اگه اینجوری باشه اعتبار باقی مانده من باید بشه 60 روز ( یه بسته 3 و یه بسته 10 تومنی فعال کردم) بعد تمامی ساعات این 60 روز می تونم استفاده کنم ؟؟؟:beel:
با درود
خیر، قابلیت تمدید برای هر بسته در نوع خود وجود دارد. هر بسته با بسته خودش تمدید می شود.
سلام دوستان.
من خودم یه خط ایرانسل دارم از دیروز برای خط های ایرانسل نمیتونم اس ام اس های طولانی بدم یعنی حتی همون یک پیام رو هم نمیفرسته(از لحاظ حرف)حدودا تا 70 حرف رو میفرسته ولی بیشتر رو نمیفرسته.
میشه راهنمایی کنید؟
با درود
اگر مشکل به تازگی پیش آمده احتمالا مقطعی است و برطرف می شود.
اما به طور کلی معمولا به دو دلیل این گونه اختلالات در ارسال پیامک پیش می آید.
اول ضعف آنتن دهی و تداخل فرکانسی در محل است و دوم مشکل مرکز پیام کوتاه.
یک مشکل بزرگ واسم پیش اومده.
تازگیها خط من به اینترنت وصل نمیشه اگرم وصل شه فقط گوگل رو باز میکنه بقیه سایتها رو میگه مشکل dns داره. سیم کارت رو در گوشی دیگر امتحان کردم بازم مشکل داشت. و سیم کارتهای دیگر هیچ مشکل نداره.
نامحدود 1 ماه فعال کردم و 20 روزش باقی مانده زیادم دانلود نکردم و شارژ کافی دارم.
مشکل کجاست؟سیم کارتم خراب شده؟
http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=763434&postcount=536
armaner
10-10-16, 11:47 PM
سلام دوستان.
میشه راهنمایی کنید؟
این موضوع از دیشب کلافم کرده--یه بار پیام میره یه بار نه.امروز یه بار پیام طولانی فرستاده شد ولی دیگه نه-تا حدود 50 یا 60 حرف میفرسته
من چیکار کنم؟:happy:
Nova view
10-10-17, 09:38 PM
این موضوع از دیشب کلافم کرده--یه بار پیام میره یه بار نه.امروز یه بار پیام طولانی فرستاده شد ولی دیگه نه-تا حدود 50 یا 60 حرف میفرسته
من چیکار کنم؟:happy:
دوست عزیز
ابتدا سیمکارت خود را در گوشی دیگری قرار دهید و وجود چنین مشکل را بررسی کنید.
امکان دارد مشکل از شبکه نباشد.
armaner
10-10-18, 11:35 AM
دوست عزیز
ابتدا سیمکارت خود را در گوشی دیگری قرار دهید و وجود چنین مشکل را بررسی کنید.
امکان دارد مشکل از شبکه نباشد.
دوست عزیز سیم کارت رو با گوشی های دیگه هم امتحان کردم.و به یه نکته جالب برخوردم
من فقط اس ام اس های فارسی ام به دست طرف میرسد(البته انگلیسی هم تا حدود 50 حرف)نمیدونم چش شده؟
اخه گوشی خودم فارسی نداره.مجبور شدم از گوشی برادرم استفاده کنم
ARSHAL\/\/
10-10-18, 11:09 PM
سلام
از چند روز پیش هی پیام میدادن که سیمکارتت مسدود میشه و باید مدارک شناسایی را به یه شماره فکس کنی این کار رو کردم ولی امروز سیمکارتم مسدود شد .
حالا چیکار کنم ؟؟؟
اینم بگم سیمکارت رو خودم نخریدم و اصلا نمیدونم مال کیه..
به دادم برسید بچه ها ..
sadaf89
10-10-19, 12:22 PM
سلام
از چند روز پیش هی پیام میدادن که سیمکارتت مسدود میشه و باید مدارک شناسایی را به یه شماره فکس کنی این کار رو کردم ولی امروز سیمکارتم مسدود شد .
حالا چیکار کنم ؟؟؟
اینم بگم سیمکارت رو خودم نخریدم و اصلا نمیدونم مال کیه..
به دادم برسید بچه ها ..
با سلام دوست عزیز به دفتر خدمات ارتباطی امور مشترکین مراجعه کنید.مدت زیادی طول میکشد تا مدارک مورد نظر در سیستم ثبت شود.حتما باید از طریق نمایندگی های ایرانسل مدارک را ارسال و سیمکارت را مجددا فعال کنید.
armaner
10-10-23, 11:59 AM
سلام دوستان یه سوال
من شماره مرکز خدمات رو عوض کردم-حالا بعضی وقت کلا دیگه نمیتونم پیام بفرستم-گاهی اوقات که دیگه اصلا send نمیشه-میشه راهنمایی کنید
1-پیام های فقط کوتاه رو میتونم بفرستم(البته فقط گاهی اوقات)
2-مرکز خدمات(که شماره اش رو عوض کردم)چه تاثیری داره؟
™Ultimate
10-10-23, 03:18 PM
سلام دوستان یه سوال
من شماره مرکز خدمات رو عوض کردم-حالا بعضی وقت کلا دیگه نمیتونم پیام بفرستم-گاهی اوقات که دیگه اصلا send نمیشه-میشه راهنمایی کنید
1-پیام های فقط کوتاه رو میتونم بفرستم(البته فقط گاهی اوقات)
2-مرکز خدمات(که شماره اش رو عوض کردم)چه تاثیری داره؟
با سلام دوست عزیز شماره ی مرکز پیام رو به چند تغییر دادی؟
armaner
10-10-23, 07:32 PM
با سلام دوست عزیز شماره ی مرکز پیام رو به چند تغییر دادی؟
00989350001400
mmiladd
10-10-24, 11:15 PM
سلام..
دوستان من يه مشكل با يه شماره خاص دارم كه شب ها نمي تونم بهش sms بدم..!
در طول روز خوبه ولي آخر شب كه ميشه ديگه نميشه S داد..!
به نظر شما مشكل از كجا مي تونه باشه..؟
Nova view
10-10-25, 02:08 PM
سلام..
با درود
ترجیحا بر روی گوشی دیگری وجود مشکل را بررسی کنید.
اگر در زمان مشکل شما می توانید به سایر خطوط پیام کوتاه ارسال کنید باید علت را در خط مقصد جست و جو کنید.
mmiladd
10-10-25, 08:32 PM
سلام.. مرسي درست شد.. بعد از دو شب خودكار حل شد..
مرسي
armaner
10-10-26, 05:59 PM
سلام..
منم دقیقا شبا همین مشکل رو دارم-پیام های طولانی رو نمیتونم بفرستم
و جالب اینه که فقط شبا این مشکل رو دارم
Sakhaey
10-10-28, 10:21 AM
با سلام
مىخاستم بپرسم هزينه تماس سيمكارت اعتبارى ايرانسل از ايران با سيمكارت اعتبار ايرانسل در عربسان كه رومينگ آن فعال شده است چقدر هست؟
با تماس با شماره 700 پاسخ دادند كه:
ايرانسل به ايرانسل به عربستان:
براى طرف مقابل: 308 تومان
براى ما:
8 تا 21: 303 تومان
21 تا 8: 289 تومان
از عربستان به ايران:
2053 تومان
ولى فكر مى كنم صحيح نيست چون يك بار تماس حدود يك دقيقه با عربستان ديدم تقريبا 85تومان از اعتبارم كم شده!
سوال دوم: تماس رومينگ بدون پاسخ هم هزينه اى داره؟
با تشكر پيشاپيش
Nova view
10-10-29, 12:13 PM
با سلام
مىخاستم بپرسم هزينه تماس سيمكارت اعتبارى ايرانسل از ايران با سيمكارت اعتبار ايرانسل در عربسان كه رومينگ آن فعال شده است چقدر هست؟
با تماس با شماره 700 پاسخ دادند كه:
ايرانسل به ايرانسل به عربستان:
براى طرف مقابل: 308 تومان
براى ما:
8 تا 21: 303 تومان
21 تا 8: 289 تومان
از عربستان به ايران:
2053 تومان
ولى فكر مى كنم صحيح نيست چون يك بار تماس حدود يك دقيقه با عربستان ديدم تقريبا 85تومان از اعتبارم كم شده!
سوال دوم: تماس رومينگ بدون پاسخ هم هزينه اى داره؟
با تشكر پيشاپيش
هزینه ها حدودا صحیح است.
تماس از ایرانسل داخل کشور به ایرانسل در عربستان همانند تماس ایرانسل به خارج از کشور محاسبه می شود.
ظاهرا سوالات در رابطه با رومینگ بسیار متنوع هست.
کد 714 به طور شبانه روزی آماده پاسخگویی به دوستان در رابطه را رومینگ هست.
714 از خط ایرانسل یا 09377140000 را از شماره ثابت و یا 989377140000 از کشور های دیگر را شماره گیری کنید.
Arash1984
10-11-02, 02:38 PM
سلام
من هر وقت شارژ شگفت انگیز می کنم ,همیشه برای هر بار تماس باید 2بار اقدام کنم!
بار اول می گه شما شارژ ندارید بار دوم مگیره!!!!!
عجب باگ مسخره ای!:atten: از چند نفر دیگه هم شنیدم این مشکل مضحک رو دارن....
حالا شما حساب کن دقیقن آمار تلاشت برای تماس ضربدر 2 می شه که جدا از در آمدن چشم خودت! برای آنتن دهی و پیجویی شبکه ایرانسل هم دردسرسازه!!!!!
از خیر تعرفه های ویژه هم نمی تونیم بگذریم بخاطرGPRS! بخصوص از وقتی تایمشون طولانی شده....
ممنونم اگه راه حلی داره بگید
آقا همچنان این مشکل پابرجاست. باور کنید که از خیر شارژ شفت انگیز با وجود تماس بالایی که دارم گذشته ام....
یعنی ایرانسل این مشکل قدیمیش رو نمیتونه درست کنه؟
جناب نوا هم قول پیگیری داده بود...:flower:
Arash1984
10-11-02, 02:45 PM
یک سوال دیگه .....
هیچ قانونی نداره مدت زمان اعتبار افزوده شگفت انگیز؟
یک بار حالی و هولی و تا2ماه وقت مصرف میده:Smile (8):
یک بار 10-12روز
بعضی اوقات 3-4 روز:atten:
این توی تمام مبلغ شارژها هم صادقه(یعنی مثلن برای5تومنی از 4 تا 60 روز من وقت مصرف مختلف براش دیدم...)
hamed234
10-11-05, 05:32 PM
کی می دونه چطور باید تنظیمات WAP+MMS ایرانسل رو دریافت کرد
miladsabz
10-11-05, 09:02 PM
کی می دونه چطور باید تنظیمات WAP+MMS ایرانسل رو دریافت کرد
کد *۱۴۰*۳*۵# را وارد کنید
Nova view
10-11-05, 09:59 PM
آقا همچنان این مشکل پابرجاست. باور کنید که از خیر شارژ شفت انگیز با وجود تماس بالایی که دارم گذشته ام....
یعنی ایرانسل این مشکل قدیمیش رو نمیتونه درست کنه؟
جناب نوا هم قول پیگیری داده بود...:flower:
دوست عزیز
این موضوع توسط دوستان مدتی پیش بررسی شد اما کلی نبود.
لطف بفرمایید 5 شماره که با چنین مشکلی مواجه هستند از طریق سایت ایرانسل اعلام بفرمایید تا دوستان بهتر و دقیق تر بررسی کنند.
یک سوال دیگه .....
هیچ قانونی نداره مدت زمان اعتبار افزوده شگفت انگیز؟
یک بار حالی و هولی و تا2ماه وقت مصرف میده:Smile (8):
یک بار 10-12روز
بعضی اوقات 3-4 روز:atten:
این توی تمام مبلغ شارژها هم صادقه(یعنی مثلن برای5تومنی از 4 تا 60 روز من وقت مصرف مختلف براش دیدم...)
دوست عزیز
شارژ 1000 2000 5000 10000 و 20000 به ترتیب ٣، ٥، ١٠، ١٥ و ٢٠ روز می باشد
با هر بار شارژ شگفت انگیز، این تعداد روز اعتبار بر روی تعداد روز قبلی افزوده می شود به همین دلیل اگر شما مداوم شارژ شگفت انگیز داشته باشید روز های اعتبار آن نیز افزایش پیدا می کند.
Arash1984
10-11-06, 04:41 AM
دوست عزیز
این موضوع توسط دوستان مدتی پیش بررسی شد اما کلی نبود.
لطف بفرمایید 5 شماره که با چنین مشکلی مواجه هستند از طریق سایت ایرانسل اعلام بفرمایید تا دوستان بهتر و دقیق تر بررسی کنند.
[/B]
سعی میکنم چند شماره دیگه پیدا کنم، یکی از بچه های همین انجمن که تو همین تاپیک اعلام کرد این مشکل رو داره؛ دوستان دیگه هم اگه هستند اینجا بگند تا به سایت ایرانسل انتقال بدیم:flower:
parvizkei
10-11-06, 11:12 AM
با سلام
گوشي نوكيا مدل 5230 با اينكه ايرانسل ميگه mms را براي آن فعال كرده و روي سيستم خودشان هم آن را فعال ميبينند. اما نميتواند MMS بفرستد . براي حل اين مشكل تقاضاي راهنمايي دارم.
با تشكر
ReziOnline
10-11-06, 01:22 PM
با سلام
گوشي نوكيا مدل 5230 با اينكه ايرانسل ميگه mms را براي آن فعال كرده و روي سيستم خودشان هم آن را فعال ميبينند. اما نميتواند MMS بفرستد . براي حل اين مشكل تقاضاي راهنمايي دارم.
با تشكر
برای ارسال پیام چند رسانه ای لازمه فرم فعالسازی ام ام اس خودتونو ارسال کرده باشید، تنظیمات رو از طریق*140*3*5# دریافت و ذخیره کنید. اگه مشکلی بود با 700 تماس بگیرید.
Milad_y
10-11-06, 03:54 PM
دوستانی که در جریان کارای شرکت نیستن لطفا نیان و اظهار نظر نکنن.
من وقتی از شازژ شگفت انگیز استفاده میکردم تا تاریخ 1392 اعتبار داشتم چون مصرفم زیاده تقریبا هر روز 10000 تومان شارژ میکنم این تاریخ اضافه شد ولی چند روز پیش که chek کردم اعتبارمو تا تاریخ 90 شده بود گفتم اومده پایین دیگه اشکال نداره تا امروز صبح که اعتبار منو تا تاریخ 9/89 کردن زنگ زدم شرکت میگم چرا اینجوری شده خانوم اپراتور میگه چیزی نشده شرکت اومده اعتبارای بیش از 90 روزو کم کرده آورده رو 90 روز میگم با چه حقی این کارو کردن میگه شما حق نداشتید پشت سر هم شارژ کنید خطتونو (پیش دستی کردن ایرانیا برای رو پوشونی دزدیشون).
میگم همچین قانونی نبوده منم تا 92 شارژ داشتم الانم باید برم خارج از ایران تا برگردم شارژم ازبین میره تاریخ منو درست کنید که این شارژم از بین نره الان 120000 تومن شارژ ایرانسلی دارم اپراتورم برگشته میگه شما اثبات کن تا تاریخ 92 شارژ داشتی الان اطلاعات نشون میده تا 9/89 داری من تو این مملکت که هیچ نظارتی رو این شرکتا نیست و هرجور که میخوان اطلاعت مالی مردم تغییر میدن چه جوری باید اثبات کنم که شرکت از من دزدی کرده؟؟؟؟
نه تنها من برای خیلی از دوستانم هم این مشکل هست.به نظر شما اگه اسم این کار دزدی از مردم نیست چیه که ایرنسل داره انجام میده؟؟؟؟
تعداد خطاهایی که این شرکت تا الان داشته به قدری شده که مردم دیگه به عنوان یه شرکت معتبر ازش استفاده نکنن ولی ما ایرانیا هر چه قدر تو سرمونم بزنن بازم باج میدیم بهشونو کوتاه میایم.
armin39
10-11-06, 04:03 PM
ميلاد جان خدايي منم خسته شدم از اين دزدي ها؛بايد همه با هم 1 كاري كنيم تا حال اينا رو كرفت
این حساب اینترنتی برای اعتباری هست؟ من هرکاری میکنم وارد نمیشه میگه اشتباه هست!
™Ultimate
10-11-10, 06:27 PM
باسلام دوست عزیز حساب اینترنتی برای اعتباری هم فعاله.من چک کردم ماله خودم را .احتمالا شماره pukیارمز ویترین رو اشتباه زدی رمز ویترین و حساب اینترنتی یکی اند.هم چنین برای دریافت رمز ویترین و حساب اینترنتی می توانید یک پیام خالی به 130بفرستید ممکنه جوابش دیر بیاد اما جوابگو هست رمز ورود هان هست.
Nova view
10-11-10, 08:47 PM
دوستانی که در جریان کارای شرکت نیستن لطفا نیان و اظهار نظر نکنن.
من وقتی از شازژ شگفت انگیز استفاده میکردم تا تاریخ 1392 اعتبار داشتم چون مصرفم زیاده تقریبا هر روز 10000 تومان شارژ میکنم این تاریخ اضافه شد ولی چند روز پیش که chek کردم اعتبارمو تا تاریخ 90 شده بود گفتم اومده پایین دیگه اشکال نداره تا امروز صبح که اعتبار منو تا تاریخ 9/89 کردن زنگ زدم شرکت میگم چرا اینجوری شده خانوم اپراتور میگه چیزی نشده شرکت اومده اعتبارای بیش از 90 روزو کم کرده آورده رو 90 روز میگم با چه حقی این کارو کردن میگه شما حق نداشتید پشت سر هم شارژ کنید خطتونو (پیش دستی کردن ایرانیا برای رو پوشونی دزدیشون).
میگم همچین قانونی نبوده منم تا 92 شارژ داشتم الانم باید برم خارج از ایران تا برگردم شارژم ازبین میره تاریخ منو درست کنید که این شارژم از بین نره الان 120000 تومن شارژ ایرانسلی دارم اپراتورم برگشته میگه شما اثبات کن تا تاریخ 92 شارژ داشتی الان اطلاعات نشون میده تا 9/89 داری من تو این مملکت که هیچ نظارتی رو این شرکتا نیست و هرجور که میخوان اطلاعت مالی مردم تغییر میدن چه جوری باید اثبات کنم که شرکت از من دزدی کرده؟؟؟؟
نه تنها من برای خیلی از دوستانم هم این مشکل هست.به نظر شما اگه اسم این کار دزدی از مردم نیست چیه که ایرنسل داره انجام میده؟؟؟؟
تعداد خطاهایی که این شرکت تا الان داشته به قدری شده که مردم دیگه به عنوان یه شرکت معتبر ازش استفاده نکنن ولی ما ایرانیا هر چه قدر تو سرمونم بزنن بازم باج میدیم بهشونو کوتاه میایم.
ميلاد جان خدايي منم خسته شدم از اين دزدي ها؛بايد همه با هم 1 كاري كنيم تا حال اينا رو كرفت
دوست عزیز
ایرانسل همچنان معتبر و موفق ترین اپراتور تلفن همراه کشور است.
هیچ دزدی نیز در کار نیست!
اگر کمی دقت فرموده باشید در مفاد جشنواره ذکر شده شارژ شگفت انگیز فقط قابل استفاده از 1 مهر تا پایان جشنواره پاییز می باشد.
نکات مهم: طرح تشویقی شارژ شگفت انگیز از ١ مهر آغاز و تا پایان جشنواره پایـیز ایرانسل ارائه میشود.
بنابراین این کاملا طبیعی است که تاریخ اعتبار شارژ شگفت انگیز حداکثر تا پایان آذر ماه باشد.
این بند از همان ابتدای جشنواره تاکید شده است اما شما دوست عزیز متاسفانه توجهی به آن نداشته اید و به راحتی بدون مدرک و دلیل فعالیت یک شرکت را زیر سوال می برید و دزد خطاب می کنید.
kamrantak
10-11-11, 09:22 AM
هر وقت این بسته هارو فعال کردیم یه مشکلی پیش اومد امروز هم که دیگه عروس خانوم بد جوری ناز کرد (ایرانسل عروس خدمات نوین ...)
بگذریم امروز تو منطقه ما که اصلا کلا ایرانسل قطعه حتی آنت هم نداریم اصلا گوشی ایرانسل رو نمی شناسه آنت های دیگه رو هم که عوض می کنیم فرقی نداره ما که ناراحت نیستیم اگه این پولا از گلوشون پائین میره نوش جونشون باشه واسه اون دنیا
حداقل خبرشون وقتی قراره واسه یه شهر یا منطقه تغییراتی بدن حداقل دیگه فعال سازی بسته هارو هم غیر فعال کنند تا این جور کلاه سر ما نره چطور میگین اینقدر پیشرفته اندset:) این کار هم نمی تونند بکنند
ReziOnline
10-11-11, 02:05 PM
حساب اینترنتی سیم کارتم قفل شد. برای بازکردن قفل از طریق سایت در گام سوم و در 'سوال امنیتی' هیچ سوالی وجود نداره! در قسمت پاسخ چه جوابی باید داد؟!
MEAYSAM
10-11-11, 02:38 PM
ببخشید من دوتا سیم کارت خریدم یکیش که مدارک شناسایی وام ام اسم رسیده هنوزسرویس ام ام اسم باوجود چک کردن تو گوشیهای مختلف فعال نشده وپیغام ارسال ام ام اس ممکن نیست می دهد یکی دیگه ازسیم کارتهامم چهارروزه هنوز مدارکش به دست ایرانسل نرسیده چقدرطول می کشد تابدست ایرانسل برسه چون اولی را که ازخدمات ارتباطی گرفتم دوروزه مدارک رسید ولی دومی که ازنمایندگی است هنوزنرسیده است مدارکش.درضمن سیم کارت بعد چند وقت اگرمدارکش نرسه مسدود می شد؟
™Ultimate
10-11-11, 02:52 PM
با سلام رمز ورودتون رو عوض کردید یا نه
ReziOnline
10-11-12, 06:05 PM
با سلام رمز ورودتون رو عوض کردید یا نه
بله، بیشتر از سه ماهه که رمز رو تغییر دادم. چطور مگه.
MEAYSAM
10-11-12, 07:44 PM
ببخشید اگر قاب خطت گم شده باشد وخطت بسوزد می توانیم بسته بازگشت بگیری؟
MEAYSAM
10-11-14, 02:50 PM
ببخشید اگرپوکه سیم کارتت گم شده باشد می شد بسته بازگشت با حفظ شمارت گرفت
™Ultimate
10-11-15, 01:02 PM
بله، بیشتر از سه ماهه که رمز رو تغییر دادم. چطور مگه.
با سلام جون وقتی رمز ویترین وکنترل حساب اینترنتی رو تغییر بدی یک قسمتی داره که هست سوال امنیتی و پاسخ سوال امنیتی و اگر این ها رو کامل نمی کردی رمز برای شما عوض نمیشد
™Ultimate
10-11-15, 01:06 PM
با سلام دوست عزیز تا جایی که من میدونم پوکه سیم کارت همون سند سیم کارت محسوب میشه ولی احتمال این هستش که بهت بسته بازگشت بدن
sadaf89
10-11-15, 11:12 PM
با سلام :دوست عزیز هنگام خریداری بسته بازگشت ارائه گواهي جايگزيني سيم كارت (قاب اصلي كه سيم كارت بر آن متصل بوده است) الزاميست همچنین خط شما نباید غیر فعال شده باشد.
amin5153
10-11-16, 02:16 PM
دوست عزیز
ایرانسل همچنان معتبر و موفق ترین اپراتور تلفن همراه کشور است.
هیچ دزدی نیز در کار نیست!
اگر کمی دقت فرموده باشید در مفاد جشنواره ذکر شده شارژ شگفت انگیز فقط قابل استفاده از 1 مهر تا پایان جشنواره پاییز می باشد.
نکات مهم: طرح تشویقی شارژ شگفت انگیز از ١ مهر آغاز و تا پایان جشنواره پایـیز ایرانسل ارائه میشود.
بنابراین این کاملا طبیعی است که تاریخ اعتبار شارژ شگفت انگیز حداکثر تا پایان آذر ماه باشد.
این بند از همان ابتدای جشنواره تاکید شده است اما شما دوست عزیز متاسفانه توجهی به آن نداشته اید و به راحتی بدون مدرک و دلیل فعالیت یک شرکت را زیر سوال می برید و دزد خطاب می کنید.
من که از این بسته ها استفاده نمی کنم ولی بعضی موقعه ها( نمی گم دزدی شاید سیستم باگ داره یا ......) مثلا اگه یه دقیه صحبت کردی باید 70 تومان کم کند 240 تومان کم می کنه یا بعضی اوقات نمی دونم چرا یدفعه بدون هیچ کارکردی مثلا می بینی حسابت از 2000 تومن رسید ب1700
انگار اصلا برکت نداره....
Kingof_pc
10-11-17, 02:23 PM
يه بار ايرانسل 1800 شارژ ازم كم كرد:coca: نميدونم جرا
به باره ديگه 600 به شارزم اضافه شده بود با خودم گفتم چه عجببببب!!! :glass: اما فرداش از طرف ايرانسل پيام امد با عرض پوزش و.... و 600 دوباره كم كرد :not:اما خبري از 1800 از دست رفتم نشد:cry: تازه نميدونم چرا شبا ساعتاي 9-12 اس ام اس هاي فارسي رو 16 كم ميكنه:cry: درست همون زماني كه اس ام اس زياد ميدم :Smile (31):
تازه كد دادم هوادار يرسپوليس شدم 500 ازم كم شد اما پيام فعال سازي آخرش نيومد.:dont: چي ميكشم از ايرانسل
فقط به خاطر نت از ايرانسل استفده ميكنم.
همراه اولم به اون خوبي :beel: اما سرعت نتش خوب نبود
Nova view
10-11-18, 02:08 PM
من که از این بسته ها استفاده نمی کنم ولی بعضی موقعه ها( نمی گم دزدی شاید سیستم باگ داره یا ......) مثلا اگه یه دقیه صحبت کردی باید 70 تومان کم کند 240 تومان کم می کنه یا بعضی اوقات نمی دونم چرا یدفعه بدون هیچ کارکردی مثلا می بینی حسابت از 2000 تومن رسید ب1700
انگار اصلا برکت نداره....
با درود
مبلغ کسر شده از حساب شما احتمالا مبلغی بوده که پیشتر باید بخاطر کارکرد خط از شما کسر می شد اما به دلایلی بروز رسانی نشده.
يه بار ايرانسل 1800 شارژ ازم كم كرد:coca: نميدونم جرا
به باره ديگه 600 به شارزم اضافه شده بود با خودم گفتم چه عجببببب!!! :glass: اما فرداش از طرف ايرانسل پيام امد با عرض پوزش و.... و 600 دوباره كم كرد :not:اما خبري از 1800 از دست رفتم نشد:cry: تازه نميدونم چرا شبا ساعتاي 9-12 اس ام اس هاي فارسي رو 16 كم ميكنه:cry: درست همون زماني كه اس ام اس زياد ميدم :Smile (31):
تازه كد دادم هوادار يرسپوليس شدم 500 ازم كم شد اما پيام فعال سازي آخرش نيومد.:dont: چي ميكشم از ايرانسل
فقط به خاطر نت از ايرانسل استفده ميكنم.
همراه اولم به اون خوبي :beel: اما سرعت نتش خوب نبود
با درود
چنین مواردی پیش نمی آید.
اگر نیز رخ دهد در پایان هر دوره عینا به حساب افزوده می شود، چه مورد گزارش شود چه نشود.
از ابتدای تاسیس اپراتور دوم یک ریال نیز وجود نداشته که بی دلیل کسر شود و به حساب باز نگردد.
متاسفانه به دلیل اینکه فاصله بین بروز مشکل تا حل آن زیاد است دوستان معمولا در نظرشان نمی رسد که حسابشان اصلاح شده.
دوست عزیز
در زمان بروز چنین مواردی می توانید بلافاصله با 700 تماس بگیرید تا حساب شما برسی و اصلاح شود.
porofesor1
10-11-21, 07:30 PM
سلام ..:flower::flower:
ميخواستم ببينم توي عملكرد سيم كارت هاي هديه ايرانسل تفاوتي هست با بقيه سيم كارت هاش؟؟ از نظر تعرفه ها ، آنتن دهي و ...
يه سوال ديگه: من از سيم كارت هديه استفاده ميكنم ولي ثبت نام نكردم توي سايت ايرانسل..اشكالي داره؟؟
آخه احساس ميكنم هزينه هام يه كم بيشتر حد معمولي هستند .. ميشه تعرفه هاي اس ام اس رو هم برام بزارين..
ممنون از شمااا..:flower::flower:
aliorak
10-11-21, 07:37 PM
با درود
مبلغ کسر شده از حساب شما احتمالا مبلغی بوده که پیشتر باید بخاطر کارکرد خط از شما کسر می شد اما به دلایلی بروز رسانی نشده.
با درود
چنین مواردی پیش نمی آید.
اگر نیز رخ دهد در پایان هر دوره عینا به حساب افزوده می شود، چه مورد گزارش شود چه نشود.
از ابتدای تاسیس اپراتور دوم یک ریال نیز وجود نداشته که بی دلیل کسر شود و به حساب باز نگردد.
متاسفانه به دلیل اینکه فاصله بین بروز مشکل تا حل آن زیاد است دوستان معمولا در نظرشان نمی رسد که حسابشان اصلاح شده.
دوست عزیز
در زمان بروز چنین مواردی می توانید بلافاصله با 700 تماس بگیرید تا حساب شما برسی و اصلاح شود.
قبول ندارم .....شده اینقدر از من پول بخوره و بر نگردونه !
زدم 700 هی شماره پرونده میده...اونجا کلی پرونده دارم ...هر موقع هم زنگ میزنم میگم چی شد پس میگن امروز فردا یک هفته دیگه ....... بیفایدست....پولی که رفت دیگه بر نمیگرده...ماله من که اینجور بوده شکم ندارم !
*Armin*
10-11-21, 07:39 PM
سلام ..:flower::flower:
ميخواستم ببينم توي عملكرد سيم كارت هاي هديه ايرانسل تفاوتي هست با بقيه سيم كارت هاش؟؟ از نظر تعرفه ها ، آنتن دهي و ...
يه سوال ديگه: من از سيم كارت هديه استفاده ميكنم ولي ثبت نام نكردم توي سايت ايرانسل..اشكالي داره؟؟
آخه احساس ميكنم هزينه هام يه كم بيشتر حد معمولي هستند .. ميشه تعرفه هاي اس ام اس رو هم برام بزارين..
ممنون از شمااا..:flower::flower:
هیچ فرقی با هم ندارن,اگر سیم کارت اصلیه رو که باهاش تونستین سیم کارت هدیه رو دریافت کنید ثبت نام شده باشه به صورت اتوماتیک سیمکارت هدیه به نام مالک همان سیم کارت اصلی زده میشه
تعرفه ها (http://irancell.ir/Layer2/?id=25)
e.meshki
10-11-22, 05:11 PM
سلام
چرا بعضی از خط های ایرانسل وقتی تماس میگیرم نه پیغامی میده و نه بوقی میزنه؟انگار نه انگار که داری تماس میگیری
محله ما دو هفته است آنتن دهی بد شده و به هیچ عنوان اینترنت نمیره همش روش علامت ضربدره به کی باید بگم تا پیگیری کنه؟
Nova view
10-11-26, 07:32 PM
سلام
چرا بعضی از خط های ایرانسل وقتی تماس میگیرم نه پیغامی میده و نه بوقی میزنه؟انگار نه انگار که داری تماس میگیری
با درود
چنین مشکلی اگر حین تماس از خطوط غیر ایرانسل به ایرانسل وجود دارد مربوط به اینترکانکشن مخابرات منطقه شماست.
چون در هر وضعیت سر انجام پیام شبکه پخش می شود.
محله ما دو هفته است آنتن دهی بد شده و به هیچ عنوان اینترنت نمیره همش روش علامت ضربدره به کی باید بگم تا پیگیری کنه؟
با درود
از طریق سایت و یا تماس با مرکز خدمات ایرانسل این مورد را گزارش دهید که در منطقه شما مشکل آنتن دهی بوجود آمده است.
ترجیحا پیرامون GPRS موضوعی طرح نکنید زیرا به موارد پهنای باند و مشکلات GPRS در حوزه دریافت به طور کامل رسیدگی نمی شود.
matrix2008
10-11-30, 12:39 AM
سلام
من میخوام تنظیمات GPRS رو روی گوشی 5130 نوکیا انجام بدم.ولی نمیشه! کد*140*3*6# رو میزنم ولی تنظیمات نمیاد! تنظیم دستی رو هم بلد نیستم.! نوا جان چکار باید کرد؟
miladsabz
10-11-30, 04:42 PM
سلام
من میخوام تنظیمات GPRS رو روی گوشی 5130 نوکیا انجام بدم.ولی نمیشه! کد*140*3*6# رو میزنم ولی تنظیمات نمیاد! تنظیم دستی رو هم بلد نیستم.! نوا جان چکار باید کرد؟
با سلام
به اينجا (http://irancell.ir/Layer2/?id=73)مراجعه كنيد
همچنين از دوستان بابت تاخير چند روزه كه به دليل خرابي سيستم عامل پيش امده است عذرخواهي مي كنم الان كافي نت هستم به زودي برخواهم گشت
موفق باشيد
Nova view
10-11-30, 09:09 PM
سلام
از اطلاعات زیر و همچنین تاپیک زیر برای تنظیم دستی گوشی خود استفاده بفرمایید:
http://irancell.ir/Webfiles/Files/image/inline_img/MMS-Manual-settings.gif
آموزش تنظیم Gprs بصورت دستی
(http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=18726)
miladsabz
10-12-05, 10:35 PM
با سلام به مدریت محترم انجمن جناب نوا:
در مورد اهنگ های پیشواز جدید ویژه محرم سوالی داشتم ان هایی که در پایان اسم ان ها قید شده هیئت عزاداران.وقتی گوش هم دادم اولش گفت هیئت عزاداران ایرانسل؟ماجراش چیست
و در ماه رمضان یک اهنگ پیشواز داشتیم که دعا 30 روزه را پخش می کرد و سرویس جدید اهنگ پیشواز بود...دیگر از این جور اهنگ ها ارائه نشد چرا؟
با تشکر:flower::flower::flower:
mrmostafa
10-12-06, 04:37 PM
با عرض سلام و خسته نباشید
من یه سیم کارت ایرانسل دارم که یه شماره 0939046 مرتب اس ام اس میده که لطفا با من تماس بگیرید یه مدت قبل میومد الان امروز پشت سر هم داره این اس ام اس رو میده و من با این سیم کارت مدتی هست که کار نکردم و شارژ هم ندارم حالا میخوام بدونم کلاهبرداری جدیدی نباشه؟؟؟؟ آخه اگه کسی بود که کار داشت یه زنگ میزد یه اس ام اسی فقط برام این پیغام رو ارسال میکنه. نمیخوام با شماره دیگه ای هم زنگ بزنم که فردا برای اون هم بفرسته.
میخواستم مطمئن بشم.
------------------------------------------
این سی دی مراسم عزاداری ایرانسل رو از کجا باید دریافت کرد؟؟؟ داخل سایت هم زده بود میشه گرفت ولی هیچی در سایت نداشت.
miladsabz
10-12-06, 08:27 PM
------------------------------------------
این سی دی مراسم عزاداری ایرانسل رو از کجا باید دریافت کرد؟؟؟ داخل سایت هم زده بود میشه گرفت ولی هیچی در سایت نداشت.
این لوح های فشرده در بین عزاداران حسینی پخش می شود و به زودی از سایت ایرانسل قابل دریافت است
موفق باشید
porofesor1
10-12-06, 08:56 PM
من یه سیم کارت ایرانسل دارم که یه شماره 0939046 مرتب اس ام اس میده که لطفا با من تماس بگیرید یه مدت قبل میومد الان امروز پشت سر هم داره این اس ام اس رو میده و من با این سیم کارت مدتی هست که کار نکردم و شارژ هم ندارم حالا میخوام بدونم کلاهبرداری جدیدی نباشه؟؟؟؟ آخه اگه کسی بود که کار داشت یه زنگ میزد یه اس ام اسی فقط برام این پیغام رو ارسال میکنه. نمیخوام با شماره دیگه ای هم زنگ بزنم که فردا برای اون هم بفرسته.
میخواستم مطمئن بشم.
سلام..:flower:
دوست عزيز ايرانسل يه سرويس رايگاني داره كه ميتونيد به هر شماره ايرنسل ديگه يه پيام با متن lotfan ba man tamas begirid بفرستيد.
حالا بعضي ها تك زنگ ميزنن و اذيت ميكنن و بعضي ها هم از اين روش. واسه من هم چندين بار اين اتفاق افتاده.
ولي خيالتون از بابت كلاهبرداري راحت باشه.
موفق باشين..
saman_khay
10-12-06, 11:37 PM
با سلام دوستان عزیز . من یه مشکل واسه سیم کارت یکی از آشنایان پیش اومده که گویا وقتی تماس میگیره یا باهاش تماس میگیری پیغام سیم کارت شما موقتا مصدود میباشد روبرو میشه . مشکل از کجاست و باید چه کاری کرد ؟؟ خواهشا راهنمایی کنید واجبه .
e.meshki
10-12-07, 09:45 AM
سال پیش یه شخصی میتونست پیامهای من بخونه و شارژ منو برداره و به یه شماره این اطلاعات برام مفرستاد ولی اون پیامها رو نمیشد تو گوشیم ذخیره کرد به محض خوندن و بستن پنجره پاک میشد؟میشه بگین چطوری این کار انجام میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
miladsabz
10-12-07, 10:50 AM
با سلام دوستان عزیز . من یه مشکل واسه سیم کارت یکی از آشنایان پیش اومده که گویا وقتی تماس میگیره یا باهاش تماس میگیری پیغام سیم کارت شما موقتا مصدود میباشد روبرو میشه . مشکل از کجاست و باید چه کاری کرد ؟؟ خواهشا راهنمایی کنید واجبه .
مشکل با تماس به خدمات مشترکین ایرانسل 700 رفع می شود
یه مشکل دیروز یه پیامک از ایرانسل امد ونوشته بود شما برنده ی20دقیقه مکالمه ی رایگان شدید ولی خبری نیست چی کار کنم؟
™Ultimate
10-12-11, 06:50 PM
یه مشکل دیروز یه پیامک از ایرانسل امد ونوشته بود شما برنده ی20دقیقه مکالمه ی رایگان شدید ولی خبری نیست چی کار کنم؟
زن بزن 700تاحسابت رو به روز کنن:blush:
Nova view
10-12-12, 12:52 PM
حساب شما ممکن است به دلیل عدم تکمیل ثبت نام و یا موارد دیگر مسدود شده باشد، برای برطرف کردن آن با اپراتور تماس بگیرید.
سال پیش یه شخصی میتونست پیامهای من بخونه و شارژ منو برداره و به یه شماره این اطلاعات برام مفرستاد ولی اون پیامها رو نمیشد تو گوشیم ذخیره کرد به محض خوندن و بستن پنجره پاک میشد؟میشه بگین چطوری این کار انجام میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر منظور شما پیامک های فلش است، می توانید این نوع پیام ها که فقط یکبار قابل خواندن هستند را از طریق نرم افزار های موجود متناسب با مدل گوشی خود ارسال کنید.
parsiak72
10-12-12, 05:39 PM
اقا سری بعدی که می شه طرح فعال کرد کیه؟
کلا کی ها می شه طرح فعال کرد ؟
parsiak72
10-12-12, 10:59 PM
راستی
این خدمات منطقه طلایی
که می گه طرح ابی داشته باشی اگر طرح تموم شه این خدمات هم می پره ؟
چون می خوام برم جایی که می خوام اونجا فعال کنم
Nova view
10-12-14, 07:34 PM
اقا سری بعدی که می شه طرح فعال کرد کیه؟
کلا کی ها می شه طرح فعال کرد ؟
با درود
در جشنواره جدید می توانید طرح های تشویقی را فعال کنید.
هفته انتهای آذر و هفته اول دی ماه
راستی
این خدمات منطقه طلایی
که می گه طرح ابی داشته باشی اگر طرح تموم شه این خدمات هم می پره ؟
چون می خوام برم جایی که می خوام اونجا فعال کنم
بلی، برای فعال بودن منطقه طلایی باید طرح آبی فعال داشته باشید.
چند وقته طرح های اینترنت ایرانسل فعال نمیشه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Nova view
10-12-16, 11:43 AM
چند وقته طرح های اینترنت ایرانسل فعال نمیشه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با درود
در جشنواره زمستان می توانید از طرح های جدید برای استفاده کم هزینه از GPRS استفاده کنید.
سلام من سیمکارت ایرانسل 20 روز پیش گرفتم بعد مدارکم هم دادم همونجا تا بفرستن برا ایرانسل بعد از چند روز اونا هم گفتن فرستادن.
بعد یه هفته پیش برای من شما ارسال نشده.
پیام اومد که مدارک شما ارسال نشده و باید اون رو به شماره ایرانسل فکس کنم وگرنه سیمکارتم مسدود میشه.
خلاصه من سه روز پیش مدارک رو فکس کردم اما بازم سیمکارتم مسدود شد.
در صورتی که من خودم شخصا فکس کردم به همون شماره ای که ایرانسل داد و اوکی داد.
الان پشتیبانی زنگ زدم میگه هیچ مدرکی از
Nova view
10-12-21, 08:12 PM
سلام من سیمکارت ایرانسل 20 روز پیش گرفتم بعد مدارکم هم دادم همونجا تا بفرستن برا ایرانسل بعد از چند روز اونا هم گفتن فرستادن.
بعد یه هفته پیش برای من شما ارسال نشده.
پیام اومد که مدارک شما ارسال نشده و باید اون رو به شماره ایرانسل فکس کنم وگرنه سیمکارتم مسدود میشه.
خلاصه من سه روز پیش مدارک رو فکس کردم اما بازم سیمکارتم مسدود شد.
در صورتی که من خودم شخصا فکس کردم به همون شماره ای که ایرانسل داد و اوکی داد.
الان پشتیبانی زنگ زدم میگه هیچ مدرکی از
با درود
باید در پرونده شما مدرک شناسایی معتبر وجود داشته باشد، در غیر اینصورت شما اجازه استفاده از خدمات شبکه را ندارید.
ترجیحا برای بازگشایی سریعتر خط خود به امور مشترکین ایرانسل مراجعه بفرمایید.
اگر فکس کرده اید امکان دارد چند روزی ثبت آن زمان ببرد.
kamran61
10-12-22, 11:18 PM
با سلام خدمت همه مدتیه نمیدونم چرا نمیتونم پیامک بفرستم البته در محدوده خاصی مثلا در داخل منزلمون اصلا نمیشه پیامک فرستاد گوشیم اریکسون ه و تازه خریدم و جالب اینجاست که وقتی سیم کارتم رو داخل گوشی دیگه ای مثلا نوکیا میزارم پیام فرستاده میشه در همون محدوده نمیدونم اشکال از گوشیمه یا سیم کارتم یا محدوده که قرار دارم البته سیم کارت همراه اول با فرستادن پیامک با گوشیم مشکلی نداره
porofesor1
10-12-23, 06:14 PM
سلام به همه ..
دوستان من ميخواستم خطم رو شارژ كنم ،رمز رو حدود 6 بار اشتباه زدم .
حالا وقتي با *140* ميزنم ميگه شبكه خراب است ولي وقتي با *141* ميزنم ميگه خطت مسدود شده ..
حالا چيكار كنم؟
اگه خطم مسدود شده پس چرا گوشيم تك ميخوره و ميتونم تك بزنم؟
اگه مسدود شده باشه بايد چيكار كنم؟
*Armin*
10-12-23, 06:42 PM
سلام به همه ..
حالا وقتي با *140* ميزنم ميگه شبكه خراب است ولي وقتي با *141* ميزنم ميگه خطت مسدود شده ..
حالا چيكار كنم؟
مسدود میشه برای اینکه دیگه رمز رو وارد نکنید(به دلیل مسائل امنیتی) شما یه 5 6 ساعت صبر کنی دوباره درست میشه و میتونید شارژ کنید
شایدم بشه با تماس با اپراتور مشکل حل بشه و دیگه منتظر نمونید
Nova view
10-12-24, 03:07 PM
سلام به همه ..
حالا چيكار كنم؟
با سلام خدمت همه مدتیه نمیدونم چرا نمیتونم پیامک بفرستم البته در محدوده خاصی مثلا در داخل منزلمون اصلا نمیشه پیامک فرستاد گوشیم اریکسون ه و تازه خریدم و جالب اینجاست که وقتی سیم کارتم رو داخل گوشی دیگه ای مثلا نوکیا میزارم پیام فرستاده میشه در همون محدوده نمیدونم اشکال از گوشیمه یا سیم کارتم یا محدوده که قرار دارم البته سیم کارت همراه اول با فرستادن پیامک با گوشیم مشکلی نداره
احتمالا در منزل شما مشکل ضعف آنتن دهی وجود دارد.
آیا در مکالمه در منزل مشکلی ندارید؟ GPRS چطور؟
arsalan7
10-12-24, 09:45 PM
ببخشید من سیم کارتم دائمیه دو تا شارژ 5 هزار تومنی زدم شارژ شد پیغامش هم اومد و تو حسابم هم منظور شد اما 2-3 روز بعد دوباره کم شد و به بدهیم اضافه شده و به اپراطور هم زنگ میزنم هیچ جواب خاصی نمیدن لطفا راهنمایی کنید مشکل چیه ؟؟؟؟؟
kamran61
10-12-24, 11:31 PM
احتمالا در منزل شما مشکل ضعف آنتن دهی وجود دارد.
آیا در مکالمه در منزل مشکلی ندارید؟ GPRS چطور؟
خیر مشکل در مکالمه و gprs ندارم خودم هم همین نظر شما رو دارم انتن دهی اما چرا با نوکیا امتحان میکنم این مشکله نداره ایا اریکسون از لحاظ انتن دهی ضعیفتر از نوکیاست الان به هیچ عنوان نمیتونم پیامک ارسال کنم راه حلی نیست بازم ممنون
parsianm
10-12-24, 11:53 PM
آقایون قضیه چیه من امروز شارژ شگفت انگیز 1000 تومانی زدم بعد یکم صحبت کردم شارژم شد 970+116 بعد یک پیامک فارسی 1 صفحه ای فرستادم حالا شارژم شد 966 تومن
این یعنی چی???!!!
Nova view
10-12-25, 12:18 AM
ببخشید من سیم کارتم دائمیه دو تا شارژ 5 هزار تومنی زدم شارژ شد پیغامش هم اومد و تو حسابم هم منظور شد اما 2-3 روز بعد دوباره کم شد و به بدهیم اضافه شده و به اپراطور هم زنگ میزنم هیچ جواب خاصی نمیدن لطفا راهنمایی کنید مشکل چیه ؟؟؟؟؟
با درود
بین ساعت 8 تا 10 صبح با 700 تماس بگیرید، بخش صورتحساب مشکل را بررسی خواهند کرد.
خیر مشکل در مکالمه و gprs ندارم خودم هم همین نظر شما رو دارم انتن دهی اما چرا با نوکیا امتحان میکنم این مشکله نداره ایا اریکسون از لحاظ انتن دهی ضعیفتر از نوکیاست الان به هیچ عنوان نمیتونم پیامک ارسال کنم راه حلی نیست بازم ممنون
می تواند بسته به SAR گوشی شما، آنتن دهی ضعیفتری داشته باشد. اگر مشکل آنتن دهی است و بیرون از محل در جاهای دیگر مشکلی ندارید، راه حلی از طرف شما متاسفانه وجود ندارد.
ببخشید چندتا سوال:
1.ایرانسل قرار بود چند درصد هزینه فصل پاییز را به حساب مشترکان برگردونه.برمیگردونه؟چند درصد؟
2.امروز ناگهانی یه پیام امد که اهنگ پیشواز شما فعال شد.چرا؟! اسمش را هم نمیدونم.میخواستم بدونم از کچا میشه بفهمم اسمش چیه؟
ممنونم.
Sami.N72
10-12-27, 12:41 AM
ببخشید چندتا سوال:
1.ایرانسل قرار بود چند درصد هزینه فصل پاییز را به حساب مشترکان برگردونه.برمیگردونه؟چند درصد؟
2.امروز ناگهانی یه پیام امد که اهنگ پیشواز شما فعال شد.چرا؟! اسمش را هم نمیدونم.میخواستم بدونم از کچا میشه بفهمم اسمش چیه؟
ممنونم.
اطلاعى ندارم
عبارت A را به 7575 اس كن