PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [Official] [RoM] رام های رسمی Wildfire S ء



Mojtaba925
2011-07-21, 11:03 PM
رام های Ruu رسمی ویلدفایر اس :flower:


Shipped Marvel ROM Collection

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=506666&stc=1&d=1311270993

RUU_Marvel_Virgin_Mobile_1.37.351.1_Radio_47.10.35 .3029H_7.46.35.08_release_188032_signed
http://www.filefactory.com/file/cb17...032_signed.exe (http://www.filefactory.com/file/cb17f64/n/RUU_Marvel_Virgin_Mobile_1.37.351.1_Radio_47.10.35 .3029H_7.46.35.08_release_188032_signed.exe)

RUU_Marvel_HTC_Europe_1.30.401.0_Radio_47.10.35.30 29H_7.46.35.08_release_183799_signed.exe
http://www.filefactory.com/file/cbbf...799_signed.exe (http://www.filefactory.com/file/cbbfe06/n/RUU_Marvel_HTC_Europe_1.30.401.0_Radio_47.10.35.30 29H_7.46.35.08_release_183799_signed.exe)

RUU_Marvel_HTC_Thailand_1.40.1113.3_Radio_47.10.35 .3029H_7.46.35.08_release_189976_signed
http://www.filefactory.com/file/cb34...976_signed.exe (http://www.filefactory.com/file/cb349a4/n/RUU_Marvel_HTC_Thailand_1.40.1113.3_Radio_47.10.35 .3029H_7.46.35.08_release_189976_signed.exe)

RUU_Marvel_HTCCN_CHS_1.38.1400.5_Radio_47.10.35.30 29H_7.46.35.08_release_190359_signed
http://www.filefactory.com/file/cb34...359_signed.exe (http://www.filefactory.com/file/cb34869/n/RUU_Marvel_HTCCN_CHS_1.38.1400.5_Radio_47.10.35.30 29H_7.46.35.08_release_190359_signed.exe)

RUU_Marvel_CT_HTCCN_CHS_CT_1.05.1401.1_Radio_0.92. 50.06.22_NV_CT_1.11_release_199815_signed
http://www.filefactory.com/file/cc2d...815_signed.exe (http://www.filefactory.com/file/cc2d619/n/RUU_Marvel_CT_HTCCN_CHS_CT_1.05.1401.1_Radio_0.92. 50.06.22_NV_CT_1.11_release_199815_signed.exe)

RUU_Marvel_Sasktel_Canada_WWE_1.58.669.2_Radio_47. 10c.35.3030_7.47.36.19M_release_199460_signed
http://www.filefactory.com/file/cc33...460_signed.exe (http://www.filefactory.com/file/cc33f4c/n/RUU_Marvel_Sasktel_Canada_WWE_1.58.669.2_Radio_47. 10c.35.3030_7.47.36.19M_release_199460_signed.exe)

RUU_Marvel_TMOUS_1.62.531.3_Radio_47.10f.35.3032_7 .48.36.17M_release_202047_signed
http://www.filefactory.com/file/cc69...047_signed.exe (http://www.filefactory.com/file/cc69fcd/n/RUU_Marvel_TMOUS_1.62.531.3_Radio_47.10f.35.3032_7 .48.36.17M_release_202047_signed.exe)

RUU_Marvel_BSTR_PTB_1.61.527.1_Radio_47.10c.35.303 0_7.47.36.19M_release_200389_signed
http://www.filefactory.com/file/cc7e...389_signed.exe (http://www.filefactory.com/file/cc7ed61/n/RUU_Marvel_BSTR_PTB_1.61.527.1_Radio_47.10c.35.303 0_7.47.36.19M_release_200389_signed.exe)

RUU_Marvel_CT_HTCCN_CHS_CT_1.06.1401.4_Radio_0.92. 50.07.16_NV_CT_1.11_release_203938_signed
http://www.filefactory.com/file/cc78...938_signed.exe (http://www.filefactory.com/file/cc78cac/n/RUU_Marvel_CT_HTCCN_CHS_CT_1.06.1401.4_Radio_0.92. 50.07.16_NV_CT_1.11_release_203938_signed.exe)

Poorang_na
2011-08-11, 07:34 PM
ورژن : 1.47.415.1 خاورمیانه(ساپورت فارسی)
رادیو :Radio_4 7.10b.35.3030H_7.47.36.10M



http://shipped-roms.com/download.php?category=android&model=Ace&file=RUU_Marvel_HTC_ARA_1.47.415.1_R3_Radio_47.10b .35.3030H_7.47.36.10M_release_196164_signed.exe
اینم یک رام جدیده که فارسی رو ساپورت می کنه

fagott
2011-08-14, 01:33 PM
ورژن : 1.47.415.1 خاورمیانه(ساپورت فارسی)
رادیو :Radio_4 7.10b.35.3030H_7.47.36.10M


http://shipped-roms.com/download.php?category=android&model=Ace&file=RUU_Marvel_HTC_ARA_1.47.415.1_R3_Radio_47.10b .35.3030H_7.47.36.10M_release_196164_signed.exe
اینم یک رام جدیده که فارسی رو ساپورت می کنه
دوست عزیز نحوه ی ریختنش هم توضیح میدی!!!!!!!!!:):eh:

Poorang_na
2011-08-16, 10:04 PM
دوست عزیز نحوه ی ریختنش هم توضیح میدی!!!!!!!!!:):eh:
دوست عزیز اول گلد کارت می سازی بعد اون رام رو نصب می کنی

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=1114722#post1114722

fagott
2011-08-21, 11:43 AM
تا شما جواب بدی من نصب کردم.فقط ایرادش اینه که عربیه ،زبان فارسی نداره اصلا"؟

Poorang_na
2011-08-25, 10:50 PM
تا شما جواب بدی من نصب کردم.فقط ایرادش اینه که عربیه ،زبان فارسی نداره اصلا"؟

ولی برای اس ام اس هاش میتونی (گ ژ پ چ) رو بنویسی

fagott
2011-08-30, 11:43 AM
اره الان با گوشی پست میزنم گ چ پ ژ
فارسی هست کیبورد ولی منو فارسی نیست
رام منو فارسی کسی نداره؟

hamid5019
2011-10-12, 01:57 AM
سلام من رام فوق روی وایدفایر نصب است ولی نمیتونم زبان عربی را به کیبوردم اضافه کنم راهنمایی ایم کنید.

majiddoo
2011-10-30, 11:25 AM
سلام. ميشه طريقه نصب برنامه رو برام توضيح بدين.

miilad911
2011-11-22, 01:06 PM
باسلام software number من1.35.720.3 بی زحمت لصف کنید بگید کدودم روم باید بیریزم باتشکر

arman_js
2011-11-27, 05:36 PM
سلام.اگه ميشه رام غير رسمي با ساپورت فارسي بزاريد.خيلييييييييييييييي ييييييي ممنون.

MFN
2011-12-18, 10:54 PM
سلام برای من هم 720 هست میشه لطف کنید یک رام فارسی براش بزارید؟
ممنون

ali vaziri
2011-12-22, 05:50 PM
برای منم 720 هست لطفا یه رام رسمی برای 720 بذارید که فارسی رو هم ساپورت کنه

mostafagol
2012-01-05, 01:10 AM
سلام دوست عزیز
من گوشی که رام آن اروپایی بود و مشکل فارسی داشت که به رام خاورمیانه =1.47.415.1 دیبرند کردم

الان میخواهم آپدیت کنم به 2.3.5 ار طریق گوشی خطای میدهد که اپدیتی برای گوشی شما وجود ندارد.

لطفا راهنمایی کنید تا مشکل من حل شه.

ABBAS0341
2012-01-19, 12:26 AM
سلام دوست عزیز
من گوشی که رام آن اروپایی بود و مشکل فارسی داشت که به رام خاورمیانه =1.47.415.1 دیبرند کردم

الان میخواهم آپدیت کنم به 2.3.5 ار طریق گوشی خطای میدهد که اپدیتی برای گوشی شما وجود ندارد.

لطفا راهنمایی کنید تا مشکل من حل شه.
منم همین مشکل دارم یکی کمک کنه

yosefi67
2012-03-18, 02:14 AM
سلام
مدیر عزیر من اندرودم رو به 2.3.5 آپدیت کردم و هر رمی رو می زنم خطا می ده من رام فارسی ساپورت می خوام تمام کار ها رو انجام می دم (از قبیل گلد کارت روت) از صحت درست انجام دادنش مطمئن هستم ولی موقع نصب رام خطا می ده من چه رامی رو باید خواهشن جوابم رو بدیدخیلی به فارسی ساپورتش نیاز دارم ممنون

mrb323
2012-03-23, 02:10 PM
با سلام.ورژن جدیدتر رام عربی فوق نیومده

nhamidn
2012-04-17, 11:20 AM
مجموعه رامهای فارسی ساپورت برای دوستان گرامی

masoud3020
2012-04-28, 01:06 AM
سلام میشه عکس از این رامها بزارید

™M.ReZa
2012-05-16, 10:21 PM
RUU_Marvel_S_HTC_ARA_2.14.415.1_Radio_47.23a.35.30 35H_7.53.39.03M_release_226640_signed.exe (http://hipfile.com/xp9xx8fp4j77/RUU_Marvel_S_HTC_ARA_2.14.415.1_Radio_47.23a.35.30 35H_7.53.39.03M_release_226640_signed.exe.html)

aliaqa5
2012-06-11, 04:20 PM
اینم یک رام جدیده که فارسی رو ساپورت می کنه
ورژن خاورمیانه: 2.26.415.2 (ساپورت فارسی)
رادیو :Radio_47.23e.35.3038H_7.57.39.10M

http://hipfile.com/cvi7xf5jli74/RUU_Marvel_S_HTC_ARA_2.26.415.2_Radio_47.23e.35.30 38H_7.57.39.10M_release_262618_signed.exe.html

amir saf
2012-07-09, 07:11 PM
رام من کارخانه ای همین رامیه که شما گفتین
یعنی دیگه بالاتر ازین نیس؟

apple.rami
2012-07-15, 07:03 AM
سلام دوسان من یه گوشی wildfire s دارم که رام S5830IJPLB1_S6830IOJPLA5_OJP.rar را نصب کردم دیگه گوشی بالا نمیاد هی LCD روشن خاموش میشه اصلا نمیتونم دیگه رام بزنم براش چیکار کنم خواهشن راهنمایی کنین

alialavy
2012-08-04, 05:57 PM
سلام به همه دوستان ایت تاپیک
من طبق دستور خود سایت HTC گوشی رو آنلاک کردم و تو صفحه HBOOT تاییدشو دیدم ولی هیچ رام RUU روش نصب نمیشه --رام کاستوم نمیخوام -- رام RUU-2.26.415 و ruu-1.26.415 و چند تای دیگه رو امتحان کردم نشد
اصلش قبل از آنلاک کردن هم نشد---کمک کنید لطفا
در حال حاضر ورژن خودش 2.26.1113 مربوط به تایلنده که فارسی رو ساپورت نمیکته

tabakhi
2012-08-12, 12:49 PM
RUU-2.26.415رو از طريق كامپيوتر بايد نصب كني.گوشي رو به كامپوتر وصل كن رو رام دبل كليك كن مراحل نصب ادامه بده
لينك دانلود اين رام رو اگه داري براي دانلود بزار ممنون ميشم
لينك بالا دانلود نميشه

showane
2012-09-12, 06:52 PM
از دوستان کسی لینک رام رسمی برای 720 که رام هندی است سراغ داره بزاره ممنون میشم

matin 18
2012-09-16, 04:49 PM
سلام دوستان
گوشي من htc wildfire s هستش و اندرويد 2.3.5 روش نصبه خواستم اندرويد بالا تر (مثلا اندرويد 4) روش نصب كنم توي سايت اچ تي سي زده با Rom كمتر از 512 يا حتي خود 512 نميشه
ميشه منو راهنمايي كنيد
اگه گوشي رو روت كنم ميشه؟
يا راهي هست كه بشه حجم Rom رو تغيير داد؟
ممنون

mojitabam
2012-09-19, 03:47 PM
سلام

میخواستم کل گوشی رو فارسی کنم کسی میتونه کمکم کنه
کدوم رام و نصب کنم بهتره...

ممنون

rahman25
2012-12-06, 06:02 PM
با سلام خدمت دوستان من آخرین رام رسمی خاورمیانه که :
RUU_Marvel_S_HTC_ARA_2.26.415.2_Radio_47.23e.35.30 38H_7.57.39.10M_release_262618_signed
می باشد رو نصب کرده ام اما از طریق وای فای می خوام به اینترنت وصل شوم. هیچ صفحه ای برام باز نمی کند همین رام راهم چندین بار نصب کردم اما همین مشکل داره. البته اول کار مشکلی نداشت در این مدت اینجوری شد.
لطفاً راهنمایی کنید.

h.libero
2013-01-24, 10:49 AM
ورژن : 1.47.415.1 خاورمیانه(ساپورت فارسی)
رادیو :Radio_4 7.10b.35.3030H_7.47.36.10M


http://shipped-roms.com/download.php?category=android&model=Ace&file=RUU_Marvel_HTC_ARA_1.47.415.1_R3_Radio_47.10b .35.3030H_7.47.36.10M_release_196164_signed.exe
اینم یک رام جدیده که فارسی رو ساپورت می کنه
ممنون ولی لینک بالا ارور میده

hojatw
2013-04-15, 11:22 AM
سلام

وادفایر اس ورژن 2.26.415.2 هستش خواهش می کنم لینک این رام را می خواستم ممنون مشم

hojatw
2013-04-19, 07:11 PM
سلام wildfire s دارم رام رسمیشو مخوام 2.26.415 لطفا لینکشو واسم بزارید ممنون

hojatw
2013-04-19, 07:45 PM
سلام wildfire s دارم رام رسمیشو مخوام 2.26.415 لطفا لینکشو واسم بزارید ممنون

meysam5340
2013-06-14, 03:59 PM
داداش گشتم نبود نگرد نیست. همه لینکا خرابه. اشکال از لینک نیست دیگه گوشی ما قدیمی شده

ROID&
2013-06-14, 11:37 PM
سلام

وادفایر اس ورژن 2.26.415.2 هستش خواهش می کنم لینک این رام را می خواستم ممنون مشم


سلام wildfire s دارم رام رسمیشو مخوام 2.26.415 لطفا لینکشو واسم بزارید ممنون


داداش گشتم نبود نگرد نیست. همه لینکا خرابه. اشکال از لینک نیست دیگه گوشی ما قدیمی شده

http://dl4.htc.com/RomCode/Source_and_Binaries/marvel-s-gb-mr-2.6.35-696f19b.tar.gz

http://dl4.htc.com/RomCode/Source_and_Binaries/marvel-s-gb-mr-2.6.35-696f19b.tar.gz

reza6159
2013-06-17, 01:15 AM
سلام htc wildfire s دارم رام RUU میخوام 2.26.707.2لطفا لینکشو واسم بزارید مرسی

reza6159
2013-06-18, 05:00 PM
پس چی شد؟

useruserus
2013-08-09, 02:26 PM
سلام دوستان..:)
من میخوام رو HTC Wildfire S A510E رام منو فارسی بریزم.

گوشی رو آنلاک و S-Off کردم ولی تو روت کردن به مشکل برخوردم.
مشکلم هم سیاه شدن صفحه هستش که انواع کارها رو روش امتحان کردم.

یکی از روش هایی که اکثر دوستان ظاهراً جواب گرفتن استفاده از برنامه droidAtScreen-1.0.1 هستش که من با استفاده از این برنامه تونستم صفحه گوشی رو تو ویندوز ببینم، ولی به محض اینکه به بوتلودر میرم برای روت کردن، ارتباط گوشی و ویندوز قطع میشه (چون گوشی نیاز به خاموش و روشن شده داره تا بره به بوتلودر)، رفتن به بوتلودر رو هم دستی امتحان کردم هم با فرمان تو cmd، نشد که نشد!:(
هم تو ویندوز 8 امتحان کردم، هم ویندوز 7

دوستان اگه راه دیگه ای واسه روت کردن یا نصب رام فارسی بلد هستین راهنمایی کنین لطفاً!:)

ELEFAMIR
2013-08-28, 02:22 PM
داداش من اینارو دیدم سوادم تموم شد کدوم رو باید بریزم .
در ضمن میشه راهنمایی کنید که چطور میشه اندروید گوشی رو بالا برد
اخه 2 خیلی ناجوره میشه 4 کرد .
خواهش میشود

FarManaGer
2013-10-26, 01:27 AM
سلام دوستان
لطفا یک رام ترجیحا رسمی و دستکاری نشده و بدون عیب و ایراد برای این گوشی کعرفی کنید، منوی فارسی برام مهم نیست، فقط فارسی نویسی و نمایش صحیح فارسی در نرم افزارها برام مهمه.
با سپاس قبلی

FarManaGer
2013-11-06, 10:15 PM
سلام دوستان
لطفا یک رام ترجیحا رسمی و دستکاری نشده و بدون عیب و ایراد برای این گوشی کعرفی کنید، منوی فارسی برام مهم نیست، فقط فارسی نویسی و نمایش صحیح فارسی در نرم افزارها برام مهمه.
با سپاس قبلی
اساتید راهنمایی نمیکنند؟

mahdi2036
2013-11-27, 10:17 PM
با سلام گوشیم وایلدفایر اس هست انلاک کردم برام توضیح بدید چطوری بکاپ بگیرم همچنین چطوری رام نصب کنم و چطوری در ضمن گزینه recovery را که میزنم یه علامت مثلث میاد وجواب نمیده با تشکر فراوان

mahdi2036
2013-12-02, 09:34 AM
با سلام گوشیم وایلدفایر اس هست گوشیم انلاک و ریکاوری شد میخوام رام با ساپورت فارسی نصب کنم چه رامی بریزم؟همچنین ایا نیاز به روت هست یا خیر؟با تشکر

™Moh$en
2013-12-02, 11:20 AM
با سلام گوشیم وایلدفایر اس هست گوشیم انلاک و ریکاوری شد میخوام رام با ساپورت فارسی نصب کنم چه رامی بریزم؟همچنین ایا نیاز به روت هست یا خیر؟با تشکر
سلام

باید رام کاستوم با بیس رام های عربی نصب کنید

نیازی به روت هم نیست

یه نمونش:

توضیحات رام و نحوه نصب:


[ROM] [2.3.5] EQDKP-Sense3.5 V 5.2 (update: 3 November, 2012) - xda-developers (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1865976)



اینم لینک دانلود:



EQDKP5.2 (http://www.mediafire.com/download/7q3xtbvldd7zimh/EQDKP5.2.zip)

mahdi2036
2013-12-04, 05:32 PM
با سلام بالاخره گوشیم را با راهنمایی شما انلاک و روت کردم و یک رام با ساپورت فارسی ریختم از همه دوستان متشکرم

ho3ein75
2014-01-05, 11:21 PM
سلام دوستان
اینجا کسی هستتتتتت یا سوت و کوره؟!
اگه هست یکی جواب منو بده!
من گوشی wildfire s دارم ورژن آسیا هم هست (707)
و حروف فارسی رو از هم جدا نشون میده!
یک رام میخوام که بدون روت کردن بتونم این مشکل رو برطرف کنم
منوی فارسی هم مهم نیست داشته باشه یا نه فقط میخوام حروف رو به مهم چسبیده نشون بده!
نوشتن هم همینطور
اگه فارسی نبود حتی عربی هم قابل تحمله!!
ممنون میشم که کمکم کنید!

™Moh$en
2014-01-05, 11:27 PM
سلام دوستان
اینجا کسی هستتتتتت یا سوت و کوره؟!
اگه هست یکی جواب منو بده!
من گوشی wildfire s دارم ورژن آسیا هم هست (707)
و حروف فارسی رو از هم جدا نشون میده!
یک رام میخوام که بدون روت کردن بتونم این مشکل رو برطرف کنم
منوی فارسی هم مهم نیست داشته باشه یا نه فقط میخوام حروف رو به مهم چسبیده نشون بده!
نوشتن هم همینطور
اگه فارسی نبود حتی عربی هم قابل تحمله!!
ممنون میشم که کمکم کنید!


سلام

روت که نمی خواد،بدتر از اونو می خواد :sigh:
نصب ریکاوری کاستوم و بعد نصب رام کاستوم با ساپورت فارسی

رام رسمی یا همون RUU خاورمیانه نمی تونید بریزید با توجه به بیلدنامبرتون

اگه برای پیام دادن می خواید نرم افزار Mirsal هست می تونید استفاده کنید :

Mirsal - برنامه ای برای ارسال و دریافت پیامک فارسی بدون نیاز به روت (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=95762)

behnamoj
2014-01-05, 11:36 PM
سلام دوستان
اینجا کسی هستتتتتت یا سوت و کوره؟!
اگه هست یکی جواب منو بده!
من گوشی wildfire s دارم ورژن آسیا هم هست (707)
و حروف فارسی رو از هم جدا نشون میده!
یک رام میخوام که بدون روت کردن بتونم این مشکل رو برطرف کنم
منوی فارسی هم مهم نیست داشته باشه یا نه فقط میخوام حروف رو به مهم چسبیده نشون بده!
نوشتن هم همینطور
اگه فارسی نبود حتی عربی هم قابل تحمله!!
ممنون میشم که کمکم کنید!

داداشم شما گوشیتو با استفاده از منو diag تبدیل کن به su p er cid و یک رام زیپ و یا RUU که cid HTC__J15 باشه را فلش کن که هم رسمی باشه هم نیازی به ریکاوری کاستوم و روت نداشته باشی

ho3ein75
2014-01-06, 12:02 AM
سلام

روت که نمی خواد،بدتر از اونو می خواد :sigh:
نصب ریکاوری کاستوم و بعد نصب رام کاستوم با ساپورت فارسی

رام رسمی یا همون RUU خاورمیانه نمی تونید بریزید با توجه به بیلدنامبرتون

اگه برای پیام دادن می خواید نرم افزار Mirsal هست می تونید استفاده کنید :

Mirsal - برنامه ای برای ارسال و دریافت پیامک فارسی بدون نیاز به روت (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=95762)


نه من برای نرم افزار وایبر و واتساپ و اینا میخوام:(
اخه این رام های کاستوم باگ داره!
منم با باگ نمیتونم کنار بیام!:)
الان این روشی که گفتی چی هست؟!(ببخشید من یکم در این زمینه پیادم:دی )
نصب ریکاوری کاستوم و رام کاستوم...؟


داداشم شما گوشیتو با استفاده از منو diag تبدیل کن به su p er cid و یک رام زیپ و یا RUU که cid HTC__J15 باشه را فلش کن که هم رسمی باشه هم نیازی به ریکاوری کاستوم و روت نداشته باشی

ممنونم از پاسخ گوییت ولی لطفا زیر دیپلم صحبت کن:دی
حقیقتش که نفهمیدم چی گفتی!
ببخشید من زیاد به این چیزا وارد نیستم!



از هردو تشکر که جواب دادید!

ho3ein75
2014-01-06, 12:07 AM
راستی محسن خان!
دو تا پست بالاتر یک رام برای کاربر
mahdi2036معرفی کردی
من اونو نمیتونم نصب کنم؟!

™Moh$en
2014-01-06, 12:20 AM
نه من برای نرم افزار وایبر و واتساپ و اینا میخوام:(
اخه این رام های کاستوم باگ داره!
منم با باگ نمیتونم کنار بیام!:)
الان این روشی که گفتی چی هست؟!(ببخشید من یکم در این زمینه پیادم:دی )
نصب ریکاوری کاستوم و رام کاستوم...؟



ممنونم از پاسخ گوییت ولی لطفا زیر دیپلم صحبت کن:دی
حقیقتش که نفهمیدم چی گفتی!
ببخشید من زیاد به این چیزا وارد نیستم!



از هردو تشکر که جواب دادید!


راستی محسن خان!
دو تا پست بالاتر یک رام برای کاربر
mahdi2036

معرفی کردی
من اونو نمیتونم نصب کنم؟!


آموزش روت و نصب ریکاوری داخل انجمن هست :

Wildfire s Root & Recovery - آموزش آنلاک و روت و نصب ریکاوری در Wildfire s (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=165385)

رام کاستوم رو بعد از نصب ریکاوری از طریق ریکاوری فلش می زنی

رام کاستوم با بیس رسمی نه تنها باگ نداره خیلی هم بهتره،مثل نمونه ای که پست 44 معرفی کردم:
#44 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=127758&p=1832888&viewfull=1#post1832888)

----

S Off هم یعنی Security Off که منطقه بندی و ... نداره دستگاه با این کار و می تونی رام هر منطقه ای رو بریزی

ولی آموزشش داخل انجمن نیست

همین ریکاوری و رام کاستوم کارتون رو راه میندازه ...

---
بوتلودر رو باز کن،ریکاوری رو بریز،بعد هم رام

آموزش هاشم تو تاپیکی که لینک دادم هست :yes:

ho3ein75
2014-01-06, 12:48 AM
بدون روت نمیشه کاری کرد؟
الان اون s-off که گفتی که مشکل من رو برطرف میکنه اره؟

™Moh$en
2014-01-06, 01:17 AM
بدون روت نمیشه کاری کرد؟
الان اون s-off که گفتی که مشکل من رو برطرف میکنه اره؟

روت نیاز نیست برای نصب رام فقط کافیه بوتلودر انلاک و ریکاوری نصب بشه

ضمنا برای WildFire S امکان S Off به صورت نرم افزاری وجود نداره

و فقط از طریق باکس امکانش هست ...

behnamoj
2014-01-06, 09:38 AM
روت نیاز نیست برای نصب رام فقط کافیه بوتلودر انلاک و ریکاوری نصب بشه

ضمنا برای WildFire S امکان S Off به صورت نرم افزاری وجود نداره

و فقط از طریق باکس امکانش هست ...

داداشم نرم افزاری هم وجود داره، فردا اگر شد اموزششو میزارم

Sent from my C6602 using Tapatalk

™Moh$en
2014-01-06, 11:48 AM
داداشم نرم افزاری هم وجود داره، فردا اگر شد اموزششو میزارم

Sent from my C6602 using Tapatalk

بهنام جان من هر چی گشتم برای نسخه اصلیش پیدا نکردم

نسخه CDMA داره که با فایل Diag انجام می شه

برای نسخه بین الملیش کامل S Off فکر نمی کنم باشه

آموزش رو زحمتشو بکش ببینیم چی می شه ...

behnamoj
2014-01-06, 11:56 AM
بهنام جان من هر چی گشتم برای نسخه اصلیش پیدا نکردم

نسخه CDMA داره که با فایل Diag انجام می شه

برای نسخه بین الملیش کامل S Off فکر نمی کنم باشه

آموزش رو زحمتشو بکش ببینیم چی می شه ...


چشم داداشم. فعلا یکم دستم بند داخل مغازه. میزارم سر فرصت

ho3ein75
2014-01-06, 01:18 PM
ممنون از پاسخگویی شما و از اینکه وقت میذارید!

اگه درست فهمیده باشم من الان باید اول گوشی رو آنلاک کنم بعد ریکاوری رو نصب کنم(آیا ریکاوری انواع داره و باید ریکاوری خاصی رو دانلود و نصب کنم؟) و بعد هم برم برای نصب رام (رام پست 44 رو پیشنهاد میکنید؟)
و یک سوال دیگه!
اگه s off بشه، میشه رام رسمی ریخت؟
اصلا رام رسمی چه فرقی با کاستوم داره؟ ایا رام رسمی قابل اطمینان تر نیست؟
:43:

ho3ein75
2014-01-07, 01:08 AM
جواباتون تموم شد؟!:dadad4:

ho3ein75
2014-01-09, 09:36 PM
دوستان ممنون با کمک شما به خصوص اقا محسن که توی پیام خصوصی هم از کمک دریغ نکردند رام رو عوض کردم:)
:riz304:

mahdi2036
2014-03-16, 10:26 AM
عزیز روی وایلدفایر اس رام touchwiz5 را از همینجا دانلود و نصب کردم تا حالا راضی بودم اندروید 4 هست رام 2.3.7 نصب نکن جی پی اس بسیار ضعیف میشه

saeedpump
2014-11-07, 09:35 AM
بیلد نامبر 2.26.841.5
لطفا کمک کنید
فارسی نیست گوشیم

armin1144
2016-12-04, 09:36 PM
یه رام که زیپ باشه و ساپورت فارسی باشه معرفی کنید

™Moh$en
2016-12-05, 11:35 AM
یه رام که زیپ باشه و ساپورت فارسی باشه معرفی کنید

اگه باکاستوم رام مشکلی نداری میتونی سیانوژن نصب کنی