PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بادا 2.0.1 (july 2011) برای wave s8500



Roostaamir
2011-07-21, 12:05 PM
سلام دوستان
این فیرمور بادا 2.0.1 (و صد البته بتا) برای ویو 1 هستش
تغییرات گرافیکی زیادی توی بادا 2.0.1 ایجاد شده از جمله منو ، گالری و....
خیلی چیز ها توی این ورژن کار میکنن ولی چیزهایی هم هست که کار نمیکنن:



-Adding new widgets to home screen(Crashes the Os)
-Im doesn't work(All accounts)
-New Google App doesn't work
- Facebook App doesn't work
-Except contancts you cannot sync any other data with kies.
-When u try to switch off the handset the os crashes

پس انتظار کرش کردن سیستم رو داشته باشید

(و باز هم مسئولیت فلش با خودتون هست.فقط اگه میدونید دارید چه کار میکنید فلش کنید)



http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=506368&stc=1&d=1311148868



لینک دانلود:


http://hotfile.com/dl/124587474/d6a66fc/S8500XPKG5.rar.html


https://rapidshare.com/#!download|75l32|1128264466|S8500XPKG5.rar|225947| R~DCCF25E07B8CCF3F0E171C66D3C7333A


http://www.fileserve.com/file/KajkRwA

shantia_73
2011-07-21, 01:29 PM
دوستان پیشنهاد میکنم حتما فلش کنید من خودم Wave II دارم فلش کردم خیلی خوب شده.

mehde_682
2011-07-21, 05:00 PM
من نصب کردم مشکلی نداره.

afshin_ir
2011-07-21, 05:38 PM
سلام
من فلش زدم
تو قسمت widgets مشکل داره و blue screen میده.
با WiFi اینترنت نداری
موقع خاموش کردن هم blue screen میده.
تو قسمت مسیج هم مشکل داره. مسیج فول اسکرین باز نمیشه.
v * n بهش اضافه شده.
در کل خیلی خوبه ولی مشکل داره.

mehde_682
2011-07-22, 09:26 AM
سلام
من فلش زدم
تو قسمت widgets مشکل داره و blue screen میده.
با WiFi اینترنت نداری
موقع خاموش کردن هم blue screen میده.
تو قسمت مسیج هم مشکل داره. مسیج فول اسکرین باز نمیشه.
v * n بهش اضافه شده.
در کل خیلی خوبه ولی مشکل داره.

منم تست کردم همین مشکلاتو داشتم

reza_khof
2011-07-24, 10:36 PM
من فلش زدم به بادا 2
گرافیکش خیلی جالب شده
مشکل بلو اسکرین با کد ستاره مربع 33284 ستاره مربع حل میشه فقط کافیه گزینه ی low رو انتخاب کنید
موقعی که میخوام شرتکات یه برنامه رو بذارم تو دسکتاپ گوشی ریست میشه ولی بعد شرتکات ساخته میشه!
موقعی که گوشی بالا میاد اولش گیر میکنه فکر کنم بخاطر لود شدن مموری باشه شایدم مموری من چون حدود 10گیگش پره اینجوریه
کلا صدای گوشی زیاد شده اینترفیس دوربین هم عوض شده و در جهت های افقی و عمودی میتونه فیلم بگیره! موقع فیلم برداری قابلیت فکوس دستی اضافه شده!
نیو فولدر هم میشه توی منو ساخت. تم های ورژن 1.2 رو ساپرت نمیکنه بعضی از ویجت ها هم نصب نمیشن
کایز گوشی رو میشناسه ولی نمیشه برنامه روش نصب کرد

fantasticb
2011-07-25, 12:12 AM
شلام . من بادا2 رو فلش کردم اما حالا نمی تونم برگردم یه فریموردیگه بزنم آخه MultiLoader_V5.64 پورتشو پیدا نمی کنه .خواهشن راهنمایی کنید.

reza_khof
2011-07-25, 12:47 PM
شلام . من بادا2 رو فلش کردم اما حالا نمی تونم برگردم یه فریموردیگه بزنم آخه MultiLoader_V5.64 پورتشو پیدا نمی کنه .خواهشن راهنمایی کنید.
من برگردوندم شد با ورژن 5.65 فلش بزن

alia1991
2011-07-27, 02:23 PM
سلام داداش.رو این نمیشه اسپوف کرد و آندروید نصب کرد؟

shantia_73
2011-07-27, 05:29 PM
سلام داداش.رو این نمیشه اسپوف کرد و آندروید نصب کرد؟

نه عزیزم فعلا نمیشه!!!!

neomn
2011-07-30, 11:05 PM
من فلش زدم به بادا 2
گرافیکش خیلی جالب شده
مشکل بلو اسکرین با کد ستاره مربع 33284 ستاره مربع حل میشه فقط کافیه گزینه ی low رو انتخاب کنید
موقعی که میخوام شرتکات یه برنامه رو بذارم تو دسکتاپ گوشی ریست میشه ولی بعد شرتکات ساخته میشه!
موقعی که گوشی بالا میاد اولش گیر میکنه فکر کنم بخاطر لود شدن مموری باشه شایدم مموری من چون حدود 10گیگش پره اینجوریه
کلا صدای گوشی زیاد شده اینترفیس دوربین هم عوض شده و در جهت های افقی و عمودی میتونه فیلم بگیره! موقع فیلم برداری قابلیت فکوس دستی اضافه شده!
نیو فولدر هم میشه توی منو ساخت. تم های ورژن 1.2 رو ساپرت نمیکنه بعضی از ویجت ها هم نصب نمیشن
کایز گوشی رو میشناسه ولی نمیشه برنامه روش نصب کرد

من این کد بالایی رو زدم درست نشد ولی blue screen هم نمیده چیکار میکنه این کد ؟ هیچ کدومتون مشکل شارژ گوشی رو نگفتید بعد از فلش زدن شارژ گوشی من زودترخالی میشه

spy-slinky
2012-07-12, 12:37 PM
آقا پسورد فايل چي هست؟؟؟؟؟؟؟

mostafa238
2013-04-06, 09:14 PM
دوستان پیشنهاد میکنم حتما فلش کنید من خودم Wave II دارم فلش کردم خیلی خوب شده.

ببخشید پسورد فایل چیه؟؟؟؟؟؟؟
من از هات فایل دان کردم

amoojavad
2013-04-30, 03:19 PM
سلام
پسورد فایل رو بدین لطفا

digimon1
2013-04-30, 11:04 PM
برای اطلاع دوستان میگم مشکلاتی که برای شما به وجود امده به دلیل باگ های این ورژن هست که هنوز اصلاح نشده....