PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در C7



iMacs
2011-07-11, 08:15 PM
سلام
من یک گوشی C7 دارم بعضی مواقع یهویی پیغامی میاره کابل USB را وصل کنید یه همچین چیزی یهو میاره گوشی میزاری دست بهش نمیزنی این خطا رو میاره عادت کرده هر 5 دقیق یکبار میگه چیکار کنم؟

hphphphp
2011-07-11, 11:56 PM
سلام
من یک گوشی C7 دارم بعضی مواقع یهویی پیغامی میاره کابل USB را وصل کنید یه همچین چیزی یهو میاره گوشی میزاری دست بهش نمیزنی این خطا رو میاره عادت کرده هر 5 دقیق یکبار میگه چیکار کنم؟


سلام
شاید به خاطر نصب نرم افزار خاصی باشه !
گوشیتو به تنظیمات کارخونه Restore کن اگر جواب نداد هارد ریست کن یعنی همون #7370#* واگر بازم جواب نداد فلش کردن گوشی با اخرین ّFrimWare موجود در سایت به کمک Phoneix.

mohsen-mos
2011-07-12, 11:43 AM
تنها راهش همون برگرداندن گوشی به تنظیمات کارخانه است!!!

iMacs
2011-07-12, 11:44 AM
تستی میکنم ببینم چی میشه با این فلش کارش را بیفته خوبه

5496
2011-07-12, 12:09 PM
دوست من فلش نکن اول یه ریست کلی کن درست میشه نشد فلش کن...

Hunter_n74
2011-07-12, 12:32 PM
من گوشیم c7 است.هر دو یا سه روز یه دفعه در حین کار باهاش قاط میزنه.مثلا موقه ی کار با مرورگر گوشی خودش بالا یا پایین میره یا تو منو باشی خودش تو منو ها میره و بعد صفحه لمسی گوشی از کار میفته.بعد باید ضامن قفل گوشی رو دوبار بکشی تا صفحه لمسی کار کنه.بعد دو یا سه ثانیه دوباره همون کار میشه.10 دقیقه که باهاش کار نکنی درست میشه.در ذمن من کلی با گوشیم وبگردی میکنم.آیا ویروسی شده؟
با تشکر.:(

Hunter_n74
2011-07-13, 12:05 PM
الو.کسی نیست؟

atena18
2011-07-13, 11:23 PM
سلام.من گوشیc7دارم که از امروز قاطی پاتی میشه خود به خود قفل میشه و فلش دوربینش خود به خود روشن و خاموش میشه.کمک کنید

™Daryoosh
2011-07-14, 08:58 AM
من گوشیم c7 است.هر دو یا سه روز یه دفعه در حین کار باهاش قاط میزنه.مثلا موقه ی کار با مرورگر گوشی خودش بالا یا پایین میره یا تو منو باشی خودش تو منو ها میره و بعد صفحه لمسی گوشی از کار میفته.بعد باید ضامن قفل گوشی رو دوبار بکشی تا صفحه لمسی کار کنه.بعد دو یا سه ثانیه دوباره همون کار میشه.10 دقیقه که باهاش کار نکنی درست میشه.در ذمن من کلی با گوشیم وبگردی میکنم.آیا ویروسی شده؟
با تشکر.:(
یه بار مموری کارت گوشی رو دربیار ببین حل میشه.اگه نشد یه بار فرمت بکن به تنظیمات کارخونه برگرده.اگه بازم درست نشد با جدید ترین اپدیت موجود c7 گوشیت رو فلش بزن.

alino1367
2011-07-14, 09:13 AM
یکی ازدوستانم C7داشت وچنین مشکلاتی را باهاش داشت با ورژن جدید فلش کرد دیه مشکلی نداره من فلش کردن راتوصیه میکنم البته اول راههای ساده تر راامتهان کن