PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فراموش کردن پسورد گوشي در K800



behnam1963
2008-04-02, 07:09 AM
سلام
من پسورد 0000 گوشي K800 خودم رو عوض کردم ولي اونو فراموش کردم و الان انو ديگه نمي تونم روشن کنم
ايا ميتونيد به من کمک کنيد.
متشکرم:flower:

alireza26
2008-04-02, 10:51 AM
سلام دوست من تا اونجايي كه من مي دونم بايد بدي بررات قفل گشايي يا فلش كامل كنند :flower:

gibairan
2008-04-02, 01:05 PM
اما فلش مین فکر نکنم درست بشه

وقتی با مین فلش کنی همه چیز میشه مثل رو اول به جز پسورد

™MOHAMMAD
2008-04-02, 01:33 PM
سلام
من پسورد 0000 گوشي K800 خودم رو عوض کردم ولي اونو فراموش کردم و الان انو ديگه نمي تونم روشن کنم
ايا ميتونيد به من کمک کنيد.
متشکرم:flower:
شما با برنامه setool2lt میتونی رمز گوشیت رو بدست بیاری.
در برنامه روی unlock/repair کلیک کن خودش قفل رو بهت میده.

agh1
2008-04-05, 10:08 PM
:feel:دوست عزیز با نر افزار ++Phone xs راحت میشه اینکار رو کرد...به نرم افزار متصل میشی و قسمت gdfs رو انتخاب میکنی و روی phone lock کلیک میکنی که در پنجره کنار رمز گوشیت رو می نویسه:flower:

moeinjoon
2008-04-11, 09:20 PM
سلام
من پسورد 0000 گوشي K800 خودم رو عوض کردم ولي اونو فراموش کردم و الان انو ديگه نمي تونم روشن کنم
ايا ميتونيد به من کمک کنيد.
متشکرم:flower:

براي بدست آوردن پسورد گوشي هيچ نيازي به كارهاي گفته شده نيست كافي از گوشي با نرم افزار setool2lite يه لوگ بگيري ، داخلش نوشته!
آموزش كامل خواندن لوگ و فلش ---> اينجــــــــــــا (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=11969)

salim_d
2010-09-25, 02:25 PM
بچه ها هیچ کدی نداره
?

mohsen810
2010-09-25, 02:34 PM
بچه ها هیچ کدی نداره
?
طبق تاپیک 4 عمل کنید فقط به شما کد نمیگه هر کدی که رو گوشیتون گذاشته باشید رو به حالت کارخانه یعنی همون 0000 برمیگردونه:mixed::student:

vahidgood
2010-09-26, 12:26 AM
دوست گرامی اصلا نیازی به فلش نداره فقط کافی یه لوگ از گوشیت بگیری مطابق شکل...
و انجا که با رنگ زرد مشخص کردم رمز گوشی نوشته میشه موفق باشید...
http://up.patoghu.com/images/ln91xvjnpktl18kdhe6o.png

mohsen810
2010-09-26, 12:29 PM
دوست گرامی اصلا نیازی به فلش نداره فقط کافی یه لوگ از گوشیت بگیری مطابق شکل...
و انجا که با رنگ زرد مشخص کردم رمز گوشی نوشته میشه موفق باشید...
http://up.patoghu.com/images/ln91xvjnpktl18kdhe6o.png
داداش وحید :flower:م این راه حل واسه db2010 می باشد
ولی گوشی ایشون k800 که جز db2020
و باید کدشو با دکمه ی unlock/repair ریست کنه:Smile (31):

! SARA
2010-09-26, 12:50 PM
براي بدست آوردن پسورد گوشي هيچ نيازي به كارهاي گفته شده نيست كافي از گوشي با نرم افزار setool2lite يه لوگ بگيري ، داخلش نوشته!
آموزش كامل خواندن لوگ و فلش ---> اينجــــــــــــا (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=11969)
با این روش به نتیجه رسیدم البته برای دوستم

vahidgood
2010-09-27, 05:56 AM
داداش وحید :flower:م این راه حل واسه db2010 می باشد
ولی گوشی ایشون k800 که جز db2020
و باید کدشو با دکمه ی unlock/repair ریست کنه:Smile (31):

یعنی با لوگ گرفتن رمز گوشی رو نشون نمیده من گوشی DB2020 نداشتم تا این رو تست کنم...؟
اگه رمز گوشی رو نشون بده فکر نکنم نیاز به unlock/repair باشد...

mohsen810
2010-09-28, 07:20 PM
یعنی با لوگ گرفتن رمز گوشی رو نشون نمیده من گوشی DB2020 نداشتم تا این رو تست کنم...؟
اگه رمز گوشی رو نشون بده فکر نکنم نیاز به unlock/repair باشد...
آره عزیز دل
گوشی های DB2020 چون امنیتشون بالاتره یوزر کد رو تو لاگ نمیده فقط باید unlock/repair رو بزنی:wow: