PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فراموش کردن رمز قفل سیم کارت



gibairan
2008-03-29, 01:45 PM
مدل گوشی: X430

نقل قول:
http://www.welectronics.com/gsm/Samsung/samsung-x430.jpg
رو گوشی قفل سمکارت گزاشتم حالا فراموش کردم

فقط با 1 سیم کارت میشه وارد گوشی شد و اگه بخوای سیم کارت اولی ( که با اون قفل رو گزاشتیم ) عوض کنیم رمز میخواد که ما فراموشمون شده!
حالا راهی داره درستش کنیم؟

™ReZa
2008-03-29, 04:05 PM
سلام دوست عزیز

می خواستم بدونم که شما پین کد سیم کارت رو فعال کردید؟

یعنی به غیر از این سیم کارت هیچ سیم کارت دیگه ای رو قبول نمیکنه؟

gibairan
2008-03-29, 06:25 PM
دقیقا"
فقط همون سیمکارت رو قبول میکنه و برای بقیه ی سیمکارت ها پین میخواد

gibairan
2008-03-30, 06:06 PM
کسی نمیدونه؟

Senator 07
2008-03-30, 11:34 PM
دقیقا"
فقط همون سیمکارت رو قبول میکنه و برای بقیه ی سیمکارت ها پین میخواد
من دقیقا متوجه نشدم منظور شما چیه ؟
ولی اگه سیم کارت رو قبول میکنه خوب بزار داخل گوشی و درخواست پین کد رو خاموش کن بعد میتونی سیم کارتهای دیگه ای رو تو گوشی استفاده کنی

gibairan
2008-03-31, 04:26 PM
خوب وقتی میخوای پین کد رو غیر فعال کنی

از شما پین رو میپرسه

که من هم پین فراموش کردم

™ReZa
2008-03-31, 05:26 PM
دقیقا"
فقط همون سیمکارت رو قبول میکنه و برای بقیه ی سیمکارت ها پین میخواد

سلام

خوب شما ميتونيد puk سيم كارت رو وارد كنيد چون معمولا اگه تا چند بار pin

رو اشتباه بزنيد از شما د puk رو مي خواد

اگه puk رو درست وارد كنيد به راحتي وارد گوشي مي شويد

موفق باشيد.

136431
2008-03-31, 05:40 PM
دوست داخل تنظیمات گذینه ای است که اگر سیم کارت عوض شود پین پرسیده شود که برای اینکه این ماجرا دوباره تکرارا نشه اونو بردار


یا علی

gibairan
2008-04-01, 12:46 PM
خوب مشکل همینجاست!

وقتی میخوای گزینه رو غیر فعال کنی ازت پین رو میخواد

Mohammad_ali
2008-04-01, 09:05 PM
خوب مشکل همینجاست!

وقتی میخوای گزینه رو غیر فعال کنی ازت پین رو میخواد

سلام
اون کدی رو که میخواد lock code گوشیه نه پین کد سیم کارت

نوبل
2010-08-15, 08:31 AM
سلام
اون کدی رو که میخواد lock code گوشیه نه پین کد سیم کارت
یه هنلوک با باکس ا:wow:
ن اس پرو

vazir2000
2010-12-30, 10:47 PM
خيلي ممنون از مطالبي كه مينويسيد

mn70_ok
2010-12-30, 10:56 PM
دوست عزیز میشه بفرمایید سیم کارتتون همراه اوله یا ایرانسل

neomn
2010-12-30, 11:05 PM
دوست عزیز اولین و آخرین و تنها راهش اینکه با در دست داشتن کارت ملی و کپی شناسنامه خودتان به یکی از دفاتر خدماتی ارتباطی مراجعه کنید . همراه اول/ایرانسل:D:flower:

Borna Fire
2010-12-30, 11:07 PM
دوست عزیز اولین و آخرین و تنها راهش اینکه با در دست داشتن کارت ملی و کپی شناسنامه خودتان به یکی از دفاتر خدماتی ارتباطی مراجعه کنید . همراه اول/ایرانسل:D:flower:
این دوستمون درست میگه برای یکی از دوستای من هم همین اتفاق افتاده بود اون هم رفت یه دفتر خدمات ارتباطی اونجا شماره رو داده بود اون ها هم بهش پین کد رو داده بودن

sparkx
2013-12-08, 03:37 PM
چقدر خنگین میگه رو گوشی قفل گذاشته نه رو سیم کارتش