PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصحیح چند کاراکتر در اسکین فینگر کیبورد HVGA



zozizi
2011-06-24, 01:27 PM
با سلام و تشکر از Reza WM که کیبورد فینگر رو برای رزولوشن HVGA (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=565247&postcount=1) آماده کرده بودند.
بنظرم اومد این کیبورد چند تا مشکل کوچیک داشت که یک کمی باهاش ور رفتم، به قرار زیر:
۱. علامت سواش انگلیسی (?) بود؛ فارسیش (؟) کردم.
۲. ویرگولش (,) ایضاً (،).
۳. آ (ا با کلاه) و نیز أ (الف همزه) نداشت، اضافه کردم.
۴. هرکاری کردم اون متن های روسی نتونستم با فارسی عوض کنم، بجاش با چند تا شکلک جدید عوضشون کردم.
۵. جای ! (علامت تعجب) را هم عوض کردم که دم دست باشه و احتیاجی به شیفت گرفتن نباشه.
فقط برای نصب باید این سه فایل ضمیمه را در پوشه نصب برنامه کپی و اوررایت کنید. اگر هم خوشتون نیومد فایل های اصلی برنامه را ضمیمه کردم می تونید دوباره جایگزین کنید. فقط بعد از هر بار جایگزینی باید یک بار کیبورد را با کیبورد اصلی عوض کنید تا کیبورد ریلود بشه (علامت کیبورد پایین صفحه را چند لحظه نگه دارید و بعد ول کنید، منوی تغییر کیبورد ظاهر می شود!)
در آخر: فکر نکنم کار مهمی کرده باشم، چون فقط چند تا ریپلس تو فایل تکست بود. ولی همین از ما بر می اومد. :blush:

nazanin58
2011-08-08, 09:40 AM
شما چطوری تونستی کیبرد رو اصلاح کنی من دنبال یاد گیری این مسئله هستم اگر میتونید کمک کنید چون میخوام با همین کیبردهای موجود یه اسکین اختصاصی واسه خودم درست کنم

nazanin58
2011-08-11, 08:35 PM
من هم یک سری کاراکتر به اسکین اضافه کردم حروفی که نبوده رو اضافه کردم و یک قابلیت هم گذاشتم مثل روشی که تو پست اول گفته شده به گوشی انتقال بدید

تو صفحه دوم صفحه کلید فارسی دومین کلید از سمت راست اولین ردیف یک خط تیره قرار دادم که کارش اینه که اگر بعد از حروف بزنیدش تایپتون کشیده میشه یعنی میتونید مثلا انجمن رو به این صورت بنویسید " انـــــــجمـــــــن"


امیدوارم مورد استفاده و پسند دوستان قرار بگیره

nazanin58
2011-08-11, 10:38 PM
بدلیل تازه کار بودن بنده متوجه ایراد انتقال از حالت پورت به لند اسکیپ شدم که وقتی گوشی به حالت لند اسکیپ میرفت کیبرد کار نمیکرد
الان ضمیمه های پست شماره 3 رو اصلاح کردم و فایلها دیگه درست در دو حالت کار میکنن
دوستان به بزرگواری خودشون ببخشن

nazanin58
2011-08-12, 11:36 AM
ميشه بيشتر توضيح بديد . يعني قابليت جديد اضافه كرديد ؟ كليد جديد تعريف كرديد ؟

تو اصلاح صفحه کلید فارسی فقط کاراکتر جدید گذاشتم اما اسکین انگلیسی رو ویرایش کردم کلید جدید اضافه کردم

nazanin58
2011-08-13, 12:13 PM
همراه ضمیمه های پست 3 حتما ضمیمه این پست رو هم نصب کنید

nazanin58
2011-08-26, 12:47 PM
این بار دیگه نیازی نیست که فایلهای اصلاحی رو تو پوشه اسکین برنامه جایگزین کنید فایل ضمیمه خود کیبرد کامل با اصلاحات هست فقط کافیه نصب کنید