PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه نصب برنامه گوشی 5610



khezel
2008-03-27, 10:35 PM
نحوه نصب برنامه بر روی گوشی نوکیا 5610 به چه صورتی است ؟ آیا در این سایت برای این گوشی برنامه ای هست ؟ لطفا پاسخ دهید.

tohidfla
2008-03-27, 11:54 PM
:Smile (14):

MehranVB
2008-03-30, 04:47 PM
فرقی با بقیه گوشی های جاوا نداره، کافیه فایل Jar رو توی گوشی کپی کنی، برنامه اتوماتیک نصب میشه....
برنامه های بالای یک مگ هم نصب نمیشن (البته یه راههایی برای نصبشون هست...)

pedifa
2008-06-16, 11:57 AM
game for 5610 mikham

pedifa
2008-06-16, 11:59 AM
5610 bazi biliard dare ?!

urum
2008-06-18, 05:46 PM
فرقی با بقیه گوشی های جاوا نداره، کافیه فایل Jar رو توی گوشی کپی کنی، برنامه اتوماتیک نصب میشه....
برنامه های بالای یک مگ هم نصب نمیشن (البته یه راههایی برای نصبشون هست...)
چه راههایی میشه توضیح بدین. مثلا دیکشینری به هیچ وجه رو این گوشیها نصب نمیشه.

ragabehzad
2008-06-23, 08:21 PM
با سلام من يك 5610 دارم كه زبان عربي هم داره. ميخواستم بدونم اگر گوشيم رو اپديت كنم ميتونم فارسي تايپ كنم؟ اگر نميشه چطوری باید این مشکل رو حل کنم؟؟؟ البته الانم می تونم تایپ کنم اما چون فونت اش عربیه حروف (("پ"، "چ"، "ژ"، "گ") ) رو نداره و به عملا درد نمی خوره.... :nono:ممنون ميشم راهنمايي كنيد....

Docki_Joon
2008-06-24, 01:38 AM
نحوه نصب برنامه بر روی گوشی نوکیا 5610 به چه صورتی است ؟ آیا در این سایت برای این گوشی برنامه ای هست ؟ لطفا پاسخ دهید.
سلام عزیزم...
شما به چندیتن صورت میتونید برنامه یا بازی و.. رو توی گوشیتون نصب کنید..
1-- از طریق رم ریدر..
2-- از طریق برنامه خود گوشی Nokia PC Suite و همراه با کابل مخصوص
3- از طریق بلوتوث کامپیوتر ..
4-- در بعضی از موارد از طریق مادون قرمز..
شما فایل مورد نظرو خودتون که باید حتمن سازگاری با گوشیتون داشته باشه و بتونه ساپورت کنه رو انتخاب و با یکی از زوشها توی گوشیتون بریزید..
فایهاتون باشید با فرمتهای JAR..NTH باشه...
..................
در خصوص سوال دومتون باید بگم که تا دلتون بخواد هست..شما فقط کافیه به لینک زیر مراجعه کنید..
http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=28



فرقی با بقیه گوشی های جاوا نداره، کافیه فایل Jar رو توی گوشی کپی کنی، برنامه اتوماتیک نصب میشه....
برنامه های بالای یک مگ هم نصب نمیشن (البته یه راههایی برای نصبشون هست...)
واقعا ما خیلی مشتاق بفهمیم که چه راه هایی براشون موجوده...
اگه بگین ممنون میشیم..


game for 5610 mikham


5610 bazi biliard dare ?!

شما به لینکهای زیر مراجع کنید..
http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?s=&daysprune=-1&f=128
http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=58

با سلام من يك 5610 دارم كه زبان عربي هم داره. ميخواستم بدونم اگر گوشيم رو اپديت كنم ميتونم فارسي تايپ كنم؟ اگر نميشه چطوری باید این مشکل رو حل کنم؟؟؟ البته الانم می تونم تایپ کنم اما چون فونت اش عربیه حروف (("پ"، "چ"، "ژ"، "گ") ) رو نداره و به عملا درد نمی خوره.... :nono:ممنون ميشم راهنمايي كنيد....

سلام عزیزم...
متاسفانه گوشیهای نوکیا به دلیل اینکه نمیشه هکشون کردم مخصوصا این سری از گوشیهای سری 40 در صورت بروز مشکل باید با فلش درست بشن...
در خصوص این سوالتون هم این قضیه صدق میکنه..نمشیه کاریش کرد و باید بدین براتون فلش کنن...
با اون برنامه ی Nokia Software Updater در برخی از موارد هم دیده شده که گوشی رو وقتی اپدیت کردن دیگه فونت فارسیشون هم موجود نبوده یعنی از بین رفته و باید میدادن فلش فارسی..
........
به در نتیجه راهی وجود نداره..
.......
موفق باشی
_______________

2ben
2008-12-16, 11:41 PM
سلام با تشکر از شما لطفا در مورد 5610 بیشتر توضیح دهید

Docki_Joon
2008-12-17, 02:26 AM
سلام با تشکر از شما لطفا در مورد 5610 بیشتر توضیح دهید
سلام عزیزم..
برای اطلاعات و توضیخات کامل کلیک کنید....(نوکیا 5610) (http://www.shop.ir/product.jsp?productId=10815)
......
موفق باشی

..::OMIDMCI::..
2008-12-17, 09:45 PM
سلام عزیزم..
برای اطلاعات و توضیخات کامل کلیک کنید....(نوکیا 5610) (http://www.shop.ir/product.jsp?productId=10815)
......
موفق باشی
ببخشید شما که 6270 دارید سرعتش خیلی خیلی پایین نیست چون من یکی داشتم سرعتش خیلی پایین بود شارژ زود خالی میکرد یعنی شارژ رو درسته میخورد خیلی هم ریست میشد میخواستم بدونم برای شما هم همینجوریه.خیلی ممنون:wow:

teknesean
2009-09-21, 03:47 PM
چطور میشه رم ریدر چینی رو نصب کرد البته سیدی داره ولی برای ویندوز 98 فقط جواب می ده