PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Firmware C6 V40.0.021 Ported to 5800 RM-356 V52



™M.ReZa
2011-06-18, 10:05 PM
Firmware C6 V40.0.021 Ported to 5800 RM-356 V52

این فرمور بر پایه ی 52.0.101 میباشد

http://up.*************/images/0nud1ej0m992ultd49cx.jpg http://up.*************/images/h684jnzwzwrkduq3mwzp.jpg http://up.*************/images/rer4jssdcfp52uafwf6.jpg http://up.*************/images/a5xpwjqjf6gj5dbuarva.jpg

تغییرات در این ورژن :

افزایش قدرت نگه داری شارژ باطری

افزایش سرعت گوشی

اضافه شدن شکلک ها به قسمت symbol

آخرین ورژن از پلتفرم QT

آخرین ورژن نوکیا مپ 3.06

آپدیت موزیک پلیر

Web browser جدید نوکیا

و ...


دوستان فقط از PPM و MCU تایید شده استفاده کنید

نکته : فرمور اصلی که توسط Binh24 پورت شده است شخصی سازی شده است




http://up.*************/images/88qu7ruocgtbwvkg9y.png

دانلود فایل MCU (http://www.uploadbaz.com/4iytaqjdloa8)

دانلود فایل PPM (http://www.uploadbaz.com/p8nnd9vwa1gt)

دانلود فایل UDA (http://www.uploadbaz.com/85gnozyigw49)

با تشکر از کاربر عزیز mb3 (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=135229)

لینک قرار داده شده توسط سازنده فرمور Binh24


MCU


http://www.filesonic.com/file/917946894


UDA


http://www.filesonic.com/file/1250343234


PPM



http://www.filesonic.com/file/1250494184




توجه : متأسفانه زبان فارسی برای این ورژن عرضه نشد اما میتوانید از کیبردهای فارسی استفاده کنید


دانلود فایل PPM ویرایش شده (http://www.mediafire.com/?x8yus84985vyree)


پسورد فایل : [MOHAMAD REZA]



نکته : با استفاده از کیبرد های فارسی موجود در انجمن ، شکلک های اضافه شده به قسمت Symbol از بین میروند


برای حل این مشکل به اینجا (http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=1049692&postcount=35)مراجعه کنید

™M.ReZa
2011-06-18, 10:12 PM
نقل قول از Edic



تمامی فریمور های کوک شده میبایست دارای زبان فارسی باشند.




دوستان عزیز طبق قوانین بخش Nokia Firmware

باید از ضمیمه شدن فرمور فاقد زبان فارسی در انجمن خودداری کنیم

symbian‎^‎3
2011-06-18, 11:08 PM
میشه بگید چه باگهایی داره؟

™M.ReZa
2011-06-18, 11:16 PM
میشه بگید چه باگهایی داره؟

نوید جان کیبرد ها دارای مشکل میباشند که از مهمترین باگ ها به شمار میایند

و قابل ذکر میباشد که این فرمور کوک شده میباشد یعنی توسط سازنده شخصی سازی شده است

و دوستان کوکر برای کوک کردن این فرمور با مشکل مواجه خواهند شد

AHMADREZAª
2011-06-18, 11:28 PM
;1049128']
نوید جان کیبرد ها دارای مشکل میباشند که از مهمترین باگ ها به شمار میایند

و قابل ذکر میباشد که این فرمور کوک شده میباشد یعنی توسط سازنده شخصی سازی شده است

و دوستان کوکر برای کوک کردن این فرمور با مشکل مواجه خواهند شد

سلام. محمدرضا جان مدهایی واسه ورژن 40 نیومده؟ چطور میشه این ورژن رو کوک کرد؟

™M.ReZa
2011-06-18, 11:31 PM
سلام. محمدرضا جان مدهایی واسه ورژن 40 نیومده؟ چطور میشه این ورژن رو کوک کرد؟

فرقی میان ورژن ها نیست نحوه ی کوک هم همانند ورژن های قبل میباشد فقط تنها مشکل

موجودکه با جایگزین کردن مد پاسخ گو نبود چرخش اتوماتیک کیبرد میباشد

AHMADREZAª
2011-06-18, 11:44 PM
;1049142']فرقی میان ورژن ها نیست نحوه ی کوک هم همانند ورژن های قبل میباشد فقط تنها مشکل

موجودکه با جایگزین کردن مد پاسخ گو نبود چرخش اتوماتیک کیبرد میباشد

به غیر از این مشکل بقیه مدهای c6 v20 روی این فریم ور کار میکنن یا باید منتظر مدهای جدید v40 باشیم؟

™M.ReZa
2011-06-18, 11:48 PM
به غیر از این مشکل بقیه مدهای c6 v20 روی این فریم ور کار میکنن یا باید منتظر مدهای جدید v40 باشیم؟

بله تمامیه مدهای ورژن 20 پاسخ گو میباشند

saswar
2011-06-19, 12:13 AM
سلام محمدرضا جان.احتمالش هست که زبان فارسی رو نوکیا برای این آپدیت ارائه بده یا که باید بیخیالش بشیم؟

™M.ReZa
2011-06-19, 09:39 AM
سلام محمدرضا جان.احتمالش هست که زبان فارسی رو نوکیا برای این آپدیت ارائه بده یا که باید بیخیالش بشیم؟

زبان فارسی برای این ورژن عرضه نخواهد شد

™BehnaM
2011-06-19, 09:43 AM
اينم از فيكس كننده كيبرد...
كه توسط خوده سازنده ارائه شده..

saswar
2011-06-19, 11:01 AM
سلام.دوستان کسی فلش زده این فریمور رو؟باگش فقط تو قسمت کیبورد بود یا باگهای دیگه هم داره؟تو توضیحاتش تو سایتش خوندم بهتر شدن عملکرد باطری آیا واقعا بهتر شده؟مر30 از بچه های گل انجمن

™M.ReZa
2011-06-19, 11:08 AM
سلام.دوستان کسی فلش زده این فریمور رو؟باگش فقط تو قسمت کیبورد بود یا باگهای دیگه هم داره؟تو توضیحاتش تو سایتش خوندم بهتر شدن عملکرد باطری آیا واقعا بهتر شده؟مر30 از بچه های گل انجمن


در مرحله ی اول و قبل از قرار دادن داخل انجمن خودم تست کردم

فقط کیبرد ها دارای باگ میباشد

این فرمور توسط سازنده شخصی سازی شده است مانند قرار گرفتن نوشته در وسط

منوی سیمبین 3 در حالت افقی

منوی و ایکون های شخصی سازی و ...

اما انصافا میزان مصرف باطری به حالت نرمال برگشته و همانند فرمور اورجینال 5800 از باطری

مصرف خواهد کرد

saswar
2011-06-19, 11:21 AM
;1049410']در مرحله ی اول و قبل از قرار دادن داخل انجمن خودم تست کردم

فقط کیبرد ها دارای باگ میباشد

این فرمور توسط سازنده شخصی سازی شده است مانند قرار گرفتن نوشته در وسط

منوی سیمبین 3 در حالت افقی

منوی و ایکون های شخصی سازی و ...

اما انصافا میزان مصرف باطری به حالت نرمال برگشته و همانند فرمور اورجینال 5800 از باطری

مصرف خواهد کرد
مر30 از دوست عزیزم محمد رضا جان.پس مشکل فقط کیبورد هست که دوستان مدش رو گذاشتن.یه سوال دیگه مدهایی مثل روشن شدن چراغ سبز وقت شارژ کردن گوشی،کیبورد 6خط و مدهای دیگه هم توش هست؟اگه نه میشه بگید چه مدهایی توش هست؟چرا حجم uda اینقد بالاست؟

™M.ReZa
2011-06-19, 11:31 AM
مر30 از دوست عزیزم محمد رضا جان.پس مشکل فقط کیبورد هست که دوستان مدش رو گذاشتن.یه سوال دیگه مدهایی مثل روشن شدن چراغ سبز وقت شارژ کردن گوشی،کیبورد 6خط و مدهای دیگه هم توش هست؟اگه نه میشه بگید چه مدهایی توش هست؟چرا حجم uda اینقد بالاست؟


از بهترین مد برای چراغ ها استفاده شده البته به هنگام شارژ چراغ سبز روشن نخواهد شد

کیبردهه : درحالت عمودی استاندارد و در حالت افقی 4x11 میباشد

داخل فایل UDA آنتی ویروس نوکیا و ورژن جدید Map و تعدادی نرم افزار میباشد

و شما باید از فایل UDA در پست اول استفاده کنید و به هنگام فلش تیک گزینه ی Factory Set

را بردارید

SAMANNI
2011-06-19, 11:39 AM
دوستان این مد فیکس کننده کیبرد رو میشه تو فریمور بیارید اخه من نمیتونم این مدها رو چطور باید اضافه کرد اگه بشه تو فریمور بیاد بدون مشکل که فقط فریمور رو دانلود کنیم خیلی خوب میشه
از دوستان هم بابت زحمتی میکشند ممنون

saswar
2011-06-19, 11:40 AM
;1049437']
از بهترین مد برای چراغ ها استفاده شده البته به هنگام شارژ چراغ سبز روشن نخواهد شد

کیبردهه : درحالت عمودی استاندارد و در حالت افقی 4x11 میباشد

داخل فایل UDA آنتی ویروس نوکیا و ورژن جدید Map و تعدادی نرم افزار میباشد

و شما باید از فایل UDA در پست اول استفاده کنید و به هنگام فلش تیک گزینه ی Factory Set

را بردارید


ببخش محمد رضا جان خیلی سوال میکنم.چون فایل uda برنامه توش هست گوشی رو نباید ریستارت کنیم وگرنه برنامه ها پاک میشن درسته؟کوکرهای عزیز چون زبان فارسی نداره این ورژن نمیتونن این ورژن رو کوک کنن و تو انجمن بذارن چون بر خلاف قوانین هست درسته؟و اینکه این مد کیبورد رو باید بریزیم تو کدوم پوشه؟مر30 که به سوالام با صبر و حوصله جواب میدی

™M.ReZa
2011-06-19, 11:51 AM
ببخش محمد رضا جان خیلی سوال میکنم.چون فایل uda برنامه توش هست گوشی رو نباید ریستارت کنیم وگرنه برنامه ها پاک میشن درسته؟کوکرهای عزیز چون زبان فارسی نداره این ورژن نمیتونن این ورژن رو کوک کنن و تو انجمن بذارن چون بر خلاف قوانین هست درسته؟و اینکه این مد کیبورد رو باید بریزیم تو کدوم پوشه؟مر30 که به سوالام با صبر و حوصله جواب میدی

بله نباید ریستارت کنیم

بله نباید فرمور فاقد زبان فارسی درون انجمن اپ بشه

کیبرد ها نیز داخل انجمن موجود میباشد میتوانید از اخرین ورژن کیبرد مجید جان استفاده کنید

saswar
2011-06-19, 11:56 AM
;1049450']بله نباید ریستارت کنیم

بله نباید فرمور فاقد زبان فارسی درون انجمن اپ بشه

کیبرد ها نیز داخل انجمن موجود میباشد میتوانید از اخرین ورژن کیبرد مجید جان استفاده کنید

محمدرضا جان مگه نگفتی کیبوردهای ورژن 20 جواب نمیدن؟خب این کیبورد رو خود سازنده ارائه داده اگه لطف کنی بگید تو چه پوشه ای بریزم ممنون میشم.

™BehnaM
2011-06-19, 01:11 PM
محمدرضا جان مگه نگفتی کیبوردهای ورژن 20 جواب نمیدن؟خب این کیبورد رو خود سازنده ارائه داده اگه لطف کنی بگید تو چه پوشه ای بریزم ممنون میشم.
اگه اون فايل كيبرد رو باز مي كردي توش پوشه هاي معلوم بود..:eh:
پس نياز به پرسيدن نبود..:ph34r2:

™M.ReZa
2011-06-19, 01:16 PM
دوستان تمام مشکلات و باگ ها برطرف شدند

همه چیز به حالت اولیه برگشت + اضافه شدن کیبرد فارسی و چرخش کیبرد به وسیله ی سنسور نیز به فرمور

اضافه شد به زودی در پست اول لینک را قرار خواهم داد

saswar
2011-06-19, 01:38 PM
;1049524']دوستان تمام مشکلات و باگ ها برطرف شدند

همه چیز به حالت اولیه برگشت + اضافه شدن کیبرد فارسی و چرخش کیبرد به وسیله ی سنسور نیز به فرمور

اضافه شد به زودی در پست اول لینک را قرار خواهم داد

دمت گرم عزیز.این همه چیز به حالت اولیه برگشت یعنی تمام مدها که روش بوده رو پاک کردین که دیگه کوک شده نباشه و پورت شده باشه؟

™M.ReZa
2011-06-19, 01:44 PM
دمت گرم عزیز.این همه چیز به حالت اولیه برگشت یعنی تمام مدها که روش بوده رو پاک کردین که دیگه کوک شده نباشه و پورت شده باشه؟


بله فرمور همانند قبلی ها پورت شده مباشد

و بنده برای راحتی دوستان کیبرد فارسی رو به فرمور اضافه کردم

saswar
2011-06-19, 01:56 PM
ببخش محمدرضا جان از این همه سوال کردنم.من mcu , uda رو دانلود کردم منتظر ppm هستم کیبورد فارسی که گذاشتی مثل کیبورد اورجینال گوشی هست یا نه کیبورد مجازیه؟

™M.ReZa
2011-06-19, 01:59 PM
ببخش محمدرضا جان از این همه سوال کردنم.من mcu , uda رو دانلود کردم منتظر ppm هستم کیبورد فارسی که گذاشتی مثل کیبورد اورجینال گوشی هست یا نه کیبورد مجازیه؟


دوستان فقط باید از فایل PPM که بنده ویرایش کردم استفاده کنید

لطفا ازسوال پرسیدن خودداری کنید و منتظر آپدیت و به روز رسانی تاپیک باشید

این تاپیک به زودی پاکسازی خواهد شد

haMed #1
2011-06-19, 02:24 PM
آقا پس كي ميذاري؟ منتظريما:flower:

mohsen60
2011-06-19, 02:32 PM
ما هم بي صبرانه منتظريم :santa:

™M.ReZa
2011-06-19, 02:38 PM
دوستان مراحله ی تست به پایان رسید

تازه میخوام شروع کنم برای اپلود کردن لطفا صبور باشید

pelox
2011-06-19, 02:46 PM
ببخشید الان اگه من از این استفاده کنم دوباره میشه ازppmهای ورزن20استفاده کرد

™M.ReZa
2011-06-19, 02:47 PM
ببخشید الان اگه من از این استفاده کنم دوباره میشه ازppmهای ورزن20استفاده کرد


بله البته باید از MCU مخصوص ورژن 20 استفاده کنید

™M.ReZa
2011-06-19, 03:46 PM
تاپیک آپدیت شد به پست اول مراجعه کنید

توجه کنید

در این ورژن چون از کیبرد های فارسی استفاده شده است

شکلک های اضافه شده به قسمت Symbol از بین رفته اند :(

دوستان مشکل حل شد :)

saswar
2011-06-19, 03:51 PM
محمدرضا جان میشه بگی چه تغییراتی به جز کیبورد نسبت به ppm binh24 کرده؟

™M.ReZa
2011-06-19, 03:53 PM
محمدرضا جان میشه بگی چه تغییراتی به جز کیبورد نسبت به ppm binh24 کرده؟

اضافه شدن کیبرد فارسی

فرمور پروت شده ی C6 ( یعنی تمام اصلاعات همانند اورجینال نوکیا C6 میباشد )

Dr.Willy
2011-06-19, 04:21 PM
سلام

من فکر کنم مهمترین خاصیت گرافیکی این فریمور همون Symbol هاشه
اگه اون هم از بین بره که فایده نداره

پیشنهاد میکنم دوستانی که میتونن با نرم افزار Nokia QWERTY-Keyboard Editor کیبورد رو از داخل فریمور بردان و تغییر بدن
امیدوارم با این روش بشه فارسی رو بهش اضافه کرد

موفق باشید :x

™M.ReZa
2011-06-19, 04:31 PM
دوستان مشکل حل شد

فرمور را با نوکیا ادیتور باز کنید

و فایل ضمیمه را به مسیر زیر انتقال بدید


sys /bin

saswar
2011-06-19, 05:14 PM
دوستان تقویم فارسی چون زبان فارسی نداره روش جواب نمیده درسته؟

SAMANNI
2011-06-19, 06:12 PM
;1049692']
دوستان مشکل حل شد

فایل ضمیمه را به مسیر زیر انتقال بدید


sys /bin






من فریمور رو نصب کردم ولی موقعی میخوام این فایل رو به مسیری گفتید کپی کنم فایل بین وجود نداره ممنون میشم راهنمایی کنیدبا نرم افزار اکسپلور میرم بریزم بازم فایل بین داخل فایل سیس نیست
ایکنی هم که مربوط به هک باشه وجود نداره

bokhtapus
2011-06-19, 06:34 PM
آقا محمدرضا زبان پارسی واسه این فریمور فعلا ارائه نشده یا کلا ارائه نمیشه؟:ohno:

Dr.Willy
2011-06-19, 06:35 PM
من فریمور رو نصب کردم ولی موقعی میخوام این فایل رو به مسیری گفتید کپی کنم فایل بین وجود نداره ممنون میشم راهنمایی کنیدبا نرم افزار اکسپلور میرم بریزم بازم فایل بین داخل فایل سیس نیست
ایکنی هم که مربوط به هک باشه وجود نداره


سلام

دوست عزیز با نرم افزار X-Plore نمیشه
تنها از طریق کوک امکان پذیر می باشد

موفق باشید:x

™M.ReZa
2011-06-19, 06:39 PM
آقا محمدرضا زبان پارسی واسه این فریمور فعلا ارائه نشده یا کلا ارائه نمیشه؟:ohno:

متأسفانه ارائه نخواهد شد

saswar
2011-06-19, 06:57 PM
دوستان تقویم فارسی چون زبان فارسی نداره روش جواب نمیده درسته؟
محمد رضا جان اگه جوابم بدی ممنون میشم آخه میخوام اگه شد ppm رو دانلود کنم.من فایل mcu رو اکسترکت کردم به جز mcu چندتا فایل دیگه هم توش بود اونا چیه؟:x

™M.ReZa
2011-06-19, 07:01 PM
محمد رضا جان اگه جوابم بدی ممنون میشم آخه میخوام اگه شد ppm رو دانلود کنم.من فایل mcu رو اکسترکت کردم به جز mcu چندتا فایل دیگه هم توش بود اونا چیه؟:x


تقویم فارسی به همراه دیکشنری قابل اجرا میباشند

همچنین ارسال و دریافت پیام کوتاه فارسی نیز به خوبی ساپورت خواهد شد

فایل های شناسایی وانتخاب اتوماتیکفایل های قلش میباشد

زیاد مهم نیستند

شما فقط از فایل MCU استفاده کنید

saswar
2011-06-19, 08:20 PM
محمد رضا جان من یه مموری 16 گیگ روی گوشی دارم.ولی به محض اینکه حجمش به کمتر از 7.5 گیگ میرسه دیگه نه تو aplication mgr میشه کاری کرد تو گالری عکسها هم مموری فول میزنه.دلیلشو شما یا کسی از دوستان نمیدونه.

pelox
2011-06-19, 09:35 PM
اقایان من زبانشو فارسی کردم همه ی منو هاش روفقط تو وب نمیره که خودم درستش میکنم موفق باشی

pelox
2011-06-19, 10:09 PM
دوستان حرفه ای اگه فایل های وب رو بهم بدین فارسیش میکنم

Hamed.S.N
2011-06-19, 10:10 PM
دوست عزیز مشکل کیبورد فارسی + شکلک ها هم حل شد؟

saswar
2011-06-19, 10:14 PM
دوست عزیز مشکل کیبورد فارسی + شکلک ها هم حل شد؟

سلام.عزیز محمد رضا جان که خودش زحمت کشید ویرایش کرد و ppm رو به صورت اورجینال در آورد و کیبورد فارسی رو هم اضافه کرد شکلکها هم که تو صفحه قبل مدش رو گذاشتن بریزی تو کوک حل میشه

Hamed.S.N
2011-06-19, 10:19 PM
محمدرضا جان خیلی ممنون
فقط اینکه دیگه باگی نداره؟
با خیال راحت فلش کنیم؟
منوها و کیبورد کاملا فارسی شدند؟ امکان داره برامون اسکرین شات بذاری؟

pelox
2011-06-19, 10:21 PM
دوستان واسه فارسی کردن ازFarsi_RM-612استفاده کنیدفقط وب باز نمیشه

saswar
2011-06-19, 11:13 PM
محمدرضا جان خیلی ممنون
فقط اینکه دیگه باگی نداره؟
با خیال راحت فلش کنیم؟
منوها و کیبورد کاملا فارسی شدند؟ امکان داره برامون اسکرین شات بذاری؟

عزیزم این فریمور زبان فارسی نداره چون نوکیا واسه این ورژن ارائه نداده فقط محمدرضا جان زحمت کیبورد فارسی رو کشیده.

pelox
2011-06-19, 11:19 PM
عزیزم این فریمور زبان فارسی نداره چون نوکیا واسه این ورژن ارائه نداده فقط محمدرضا جان زحمت کیبورد فارسی رو کشیده.

دوست عزیز شما از فارسی ساز نسخه ی قبلی استفاده کن فقط برای وب گوشیت رو انگلیسی کن همین
نکیا فعلا کاری نکرده ولی فکر کنم نسخه رسمیش بیاد

saswar
2011-06-19, 11:21 PM
دوستان واسه فارسی کردن ازFarsi_RM-612استفاده کنیدفقط وب باز نمیشه

مر30 عزیز.خودت تست کردی همه جا به جز وب فارسی شد؟آیا راهی هست بشه وب رو هم ردیف کرد؟یکی از بهترین قابلیتها این ورژن وب توش هست اگه کار نکنه زبان فایده نداره.عزیزان کسی میتونه به صورت پارت پارت بذاره ppm محمد رضا جان رو؟من تا 60 mg دانلود کردم 2بارنت قطع شد بار سوم که شده بود 60 mg هرکاری کردم دیگه ادامه دانلود نشد حالم گرفته شد.

pelox
2011-06-19, 11:33 PM
مر30 عزیز.خودت تست کردی همه جا به جز وب فارسی شد؟آیا راهی هست بشه وب رو هم ردیف کرد؟یکی از بهترین قابلیتها این ورژن وب توش هست اگه کار نکنه زبان فایده نداره.عزیزان کسی میتونه به صورت پارت پارت بذاره ppm محمد رضا جان رو؟من تا 60 mg دانلود کردم 2بارنت قطع شد بار سوم که شده بود 60 mg هرکاری کردم دیگه ادامه دانلود نشد حالم گرفته شد.

شما فایلا یوب رو از تو گوشی استخراج کن من تا جایی که بتونم ترجمش میکنم

symbian‎^‎3
2011-06-20, 07:23 AM
دوستان بلاخره با کمک محمد رضای عزیز تونستیم 4 تا کیبرد رو فارسی کنیم.فقط شکلک ها توی زبان نوشتاری فارسی کار نمیکنه.

http://www.up.*************/images/pd83n89e38es5r6z1qyf.jpg

http://www.up.*************/images/0bbciu2dg67u03wvs3.jpg

http://www.up.*************/images/1i9iw7pvzrs11x6xi6m.jpg

http://www.up.*************/images/rzzn3dxtz1hlwoqp3tfw.jpg

mohsen60
2011-06-20, 07:47 AM
دوستان آيا ميشه از mcu و uda ديگه اي مثل express17 يا kia10 استفاده كرد؟ يا بايد حتما از mcu و uda پست اول استفاده كنم ؟؟؟؟

Dr.Willy
2011-06-20, 08:08 AM
دوستان بلاخره تونستم 4 تا کیبرد رو فارسی کنم.ف
قط شکلک ها توی زبان نوشتاری فارسی کار نمیکنه.

http://www.up.*************/images/pd83n89e38es5r6z1qyf.jpg

http://www.up.*************/images/0bbciu2dg67u03wvs3.jpg

http://www.up.*************/images/1i9iw7pvzrs11x6xi6m.jpg

http://www.up.*************/images/rzzn3dxtz1hlwoqp3tfw.jpg


از fix محمدرضا استفاده کردی ببینی درست میشه ؟
کیبورد خودشو تغییر بدی باز هم سیمبول ها تغییر میکنه ؟

symbian‎^‎3
2011-06-20, 08:39 AM
از fix محمدرضا استفاده کردی ببینی درست میشه ؟
کیبورد خودشو تغییر بدی باز هم سیمبول ها تغییر میکنه ؟

متوجه منظورت نمیشم.شکلک ها توی زبان نوشتاری انگلیسی سالمه.ولی وقتی زبان نوشتاری رو عوض میکنم شکلک ها حذف میشه.

symbian‎^‎3
2011-06-20, 08:48 AM
دوستان شما هم توی قسمت ایمیل مشکل دارید؟هر کاری میکنم ثبت نام نمیکنه

mohsen60
2011-06-20, 09:21 AM
دوستان آيا ميشه از mcu و uda ديگه اي مثل express17 يا kia10 استفاده كرد؟ يا بايد حتما از mcu و uda پست اول استفاده كنم ؟؟؟؟

كسي نميخواد جواب منو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

pelox
2011-06-20, 10:43 AM
کسی نمیتونه مسیرفایل های وب رو تو فریمور به من بده شاید تو فریمور20 بشه ازش استفاده کرد یا بشه فارسیش کرد

symbian‎^‎3
2011-06-20, 10:46 AM
از هرUDA که خاستی میتونی استفاده کنی.فقط تیک Factory set رو توی جف باید برداری

™M.ReZa
2011-06-20, 11:08 AM
یه خبر نسبتا خوب زبان فارسی برای این ورژن به زودی در دسترس شما قرار خواهد گرفت

bokhtapus
2011-06-20, 11:22 AM
كسي نميخواد جواب منو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

نه دوست عزیز آخه فریمور آقا مرتضی و آقا کیا C6 V20هست اما این C6 V40هستش

symbian‎^‎3
2011-06-20, 11:34 AM
نه دوست عزیز آخه فریمور آقا مرتضی و آقا کیا C6 V20ست اما این C6 V40هستش

دوست عزیز فایل Uda ربطی به ورژن گوشی یا مدل گوشی نداره. چون توی درایوC نصب میشه.الان من دارم ازuda 5800 استفاده میکنم و مشکلی ندارم.

bokhtapus
2011-06-20, 11:51 AM
دوست عزیز فایل Uda ربطی به ورژن گوشی یا مدل گوشی نداره. چون توی درایوC نصب میشه.الان من دارم ازuda 5800 استفاده میکنم و مشکلی ندارم.
نوید جان منم از این موضوع اطلاع دارم اما MCUمهمه که نمیشه:x:x:laughing:

pelox
2011-06-20, 12:16 PM
http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=490378&stc=1&d=1308557655
http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=490379&stc=1&d=1308557655
http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=490380&stc=1&d=1308557655
http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=490381&stc=1&d=1308557655
http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=490382&stc=1&d=1308557655
فقط سیمبل هاووب تو فارسی کار نمیکنه منظورم زبان منو نه نوشتاری

™M.ReZa
2011-06-20, 04:37 PM
Web Browser کامل فارسی شد

مشکل موزیک پلیر رفع شد

فقط پروفایل مانده است



http://up.*************/images/wwn1njjg94c75r2w12n4.jpg

bokhtapus
2011-06-20, 05:07 PM
;1050736']Web Browser کامل فارسی شد

مشکل موزیک پلیر رفع شد

فقط پروفایل مانده است




آقا محمدرضا پس کی فایل ادیت شده ی بدون باگ رو قرار میدی؟ :crying::ilove:

™M.ReZa
2011-06-20, 05:15 PM
آقا محمدرضا پس کی فایل ادیت شده ی بدون باگ رو قرار میدی؟ :crying::ilove:


به محض فیکس شدن پروفایل در زبان فارسی قرار خواهم داد

eblisiyan0
2011-06-20, 05:43 PM
:flower: دست گلت درد نکنه :flower:

+Saeed
2011-06-20, 05:50 PM
بچه ها واقعاخسته نباشید.روی همه بچه های انجمن و سفید کردین.دم همتون گرم.

[MOHAMAD REZA] (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=277110) و pelox (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=329798) جان خیلی ممنون.راستش دلم نیومد با یه تشکر خشک و خالی ازش بگذرم.

از همه بچه های انجمن ممنونم

usfelme
2011-06-20, 06:21 PM
ببخشید بچه ها
من متوجه نشدم الان میتونم این فریمور رو فلش کنم یا هنوز مشکلی داره باید صبرکنیم بهتر میشه؟؟؟؟
بعد فریمور هک شده هست دیگه؟؟
من پست اول رو دانلود کنم و فیکس فارسی که آقای محمدرضا گذاشتن رو با نوکیا ادیتور داخل ppm بریزم؟
ممنون

bokhtapus
2011-06-20, 06:31 PM
:worried::worried::worried:آقا محمدرضا این فایلا چرا اینجوریه؟لینکMCUرو دان کردم فایلا های مورد نیاز توشه و درسته بعد که لینکUDAرو دان کردم دیدم یه فایلUDAبا حجم65.3MBتوشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟:worried::worried::(

symbian‎^‎3
2011-06-20, 06:36 PM
:worried::worried::worried:آقا محمدرضا این فایلا چرا اینجوریه؟لینکMCUرو دان کردم فایلا های مورد نیاز توشه و درسته بعد که لینکUDAرو دان کردم دیدم یه فایلUDAبا حجم65.3MBتوشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟:worried::worried::(
داخلش ovi maps3.6/QT/انتی ویروس/6 یا 5 تاویدجت/بازی/فیسبوک/chat هست:)

bokhtapus
2011-06-20, 06:45 PM
داخلش ovi maps3.6/QT/انتی ویروس/6 یا 5 تاویدجت/بازی/فیسبوک هست:)

نوید جان بعد از فلش چقدر از حجم درایوCخالی میمونه؟

symbian‎^‎3
2011-06-20, 07:03 PM
حدود 15 مگ

symbian‎^‎3
2011-06-20, 07:07 PM
دوستانی که فیرم ور رو دانلود کردن ببینن e-mail توی ثبت نام مشکل داره یا نه.

™M.ReZa
2011-06-20, 07:23 PM
دوستان فایل فارسی بدون مشکل میباشد

هر کاری کردم داخل انجمن آپلود نشد

دانلود (http://www.mediafire.com/?1yrmulk07xlt9fr)

symbian‎^‎3
2011-06-20, 07:32 PM
شکلک ها توی زبان فارسی کار میکنه؟

™M.ReZa
2011-06-20, 07:33 PM
شکلک ها توی زبان فارسی کار میکنه؟

خیر فقط در زبان نوشتاری انگلیسی شکلک ها فعال میباشد

symbian‎^‎3
2011-06-20, 07:35 PM
;1050928']خیر فقط در زبان نوشتاری انگلیسی شکلک ها فعال میباشد
کاریش نمیشه کرد؟

™M.ReZa
2011-06-20, 07:37 PM
کاریش نمیشه کرد؟

خیر دوست عزیز S^3 هم به همین شکل میباشد

Arash00
2011-06-20, 07:55 PM
من همه فایلها رو چند بار گرفتم ولی وقتی میخوام فلش بزنم پیام خطا میده که فایلها یا خرابند یا وجود ندارند ولی وقتی به ورژن قبلی فلش میزنم مشکلی نیست
اگر کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم:)

jmmk
2011-06-20, 08:21 PM
همونطوز که میدوینم شکلک ها همه تو فایل ??avkon.r قرار دارند و چون نوکیا ورِژن فارسی نداده شما از avkon.r50 موجود تو ورژن قبلی استفاده کردید که مطمئنا شکلک های جدید توش نیس!!!.برای داشتن شکلک تو زبان فارسی باید با ادیتور شکلک ها از فایل avkon.r01 استخراج کرد و به avkon.r50 اضافه کرد.
برای اینکه مطمئن بشید شدنیه فایل avkon.r50 رو ازفیرمور پاک کنید-> یه کپی ازavkon.r01 اما با پسوند r50 درست کنید و به فیرمور اضافه کنید->فلش کنید!!!->حالا تو زبان فارسی هم اون symbol ها رو دارید اما!!!!!

™M.ReZa
2011-06-20, 08:27 PM
همونطوز که میدوینم شکلک ها همه تو فایل ??avkon.r قرار دارند و چون نوکیا ورِژن فارسی نداده شما از avkon.r50 موجود تو ورژن قبلی استفاده کردید که مطمئنا شکلک های جدید توش نیس!!!.برای داشتن شکلک تو زبان فارسی باید با ادیتور شکلک ها از فایل avkon.r01 استخراج کرد و به avkon.r50 اضافه کرد.
برای اینکه مطمئن بشید شدنیه فایل avkon.r50 رو ازفیرمور پاک کنید-> یه کپی ازavkon.r01 اما با پسوند r50 درست کنید و به فیرمور اضافه کنید->فلش کنید!!!->حالا تو زبان فارسی هم اون symbol ها رو دارید اما!!!!!


خسته نباشید

سکلک ها داخل فایل Avkonfep.dll میباشند که فقط در زبان انگلیسی فعال میباشد

+PEYMAN
2011-06-20, 08:39 PM
;1050980']خسته نباشید

سکلک ها داخل فایل Avkonfep.dll میباشند که فقط در زبان انگلیسی فعال میباشد

داداش میشه ویرایشش کرد واسه زبان فارسی
دوستمون راس میگه
میشه

™M.ReZa
2011-06-20, 09:04 PM
تمامیه مشکلات و باگ ها رفع شده است

کوکر های محترم

از این پس تمام کوک های خود را بر پایه ی ورژن 40 با زبان فارسی کوک خواهید کرد

فرمور فینال و آماده برای کوک کردن به زودی داخل تاپیک جدید قرار خواهد گرفت

با ارزوی موفقیت و سربلندی برای شما عزیزان

pelox
2011-06-20, 10:11 PM
همونطوز که میدوینم شکلک ها همه تو فایل ??avkon.r قرار دارند و چون نوکیا ورِژن فارسی نداده شما از avkon.r50 موجود تو ورژن قبلی استفاده کردید که مطمئنا شکلک های جدید توش نیس!!!.برای داشتن شکلک تو زبان فارسی باید با ادیتور شکلک ها از فایل avkon.r01 استخراج کرد و به avkon.r50 اضافه کرد.
برای اینکه مطمئن بشید شدنیه فایل avkon.r50 رو ازفیرمور پاک کنید-> یه کپی ازavkon.r01 اما با پسوند r50 درست کنید و به فیرمور اضافه کنید->فلش کنید!!!->حالا تو زبان فارسی هم اون symbol ها رو دارید اما!!!!!

عزیزم فایل با پسوندdllوفایل سیستمی نه فایل زبان
یک تشکر خیلی خیلی .................................................. .....................وحشت ناک به اقای
[MOHAMAD REZA]بدهکارم

looloo959
2011-06-20, 10:14 PM
;1051006']
تمامیه مشکلات و باگ ها رفع شده است

کوکر های محترم

از این پس تمام کوک های خود را بر پایه ی ورژن 40 با زبان فارسی کوک خواهید کرد

فرمور فینال و آماده برای کوک کردن به زودی داخل تاپیک جدید قرار خواهد گرفت

با ارزوی موفقیت و سربلندی برای شما عزیزان







با تشکر از شما.
فایلها رو امشب قرار میدین که من منتظر بمونم برای دانلودشون در تاپیک جدید؟
بی صبرانه منتظر این ورژنم

bokhtapus
2011-06-20, 10:16 PM
;1051006']
تمامیه مشکلات و باگ ها رفع شده است

کوکر های محترم

از این پس تمام کوک های خود را بر پایه ی ورژن 40 با زبان فارسی کوک خواهید کرد

فرمور فینال و آماده برای کوک کردن به زودی داخل تاپیک جدید قرار خواهد گرفت

با ارزوی موفقیت و سربلندی برای شما عزیزان













محمدرضا جان په کی آپش میکنی؟مردم بخدا.راستی این ppmادیت شده دیگه مشکل کیبرد و سیمبول نداره؟

™M.ReZa
2011-06-20, 10:20 PM
محمدرضا جان په کی آپش میکنی؟مردم بخدا.راستی این ppmادیت شده دیگه مشکل کیبرد و سیمبول نداره؟




این فرمور دارای کیبرد فارسی نمیباشد

بنده وطیفه ی قرار دادن فرمور بدون اعمال هیچ مدی را دارم

فرمور خالی از باگ میباشد و فقط دارای زبان انگلیسی میباشد

شکلک ها در زبان فارسی و کیبرد فارسی فعال نخواهند بود

bokhtapus
2011-06-20, 10:27 PM
;1051081']

این فرمور دارای کیبرد فارسی نمیباشد

بنده وطیفه ی قرار دادن فرمور بدون اعمال هیچ مدی را دارم

فرمور خالی از باگ میباشد و فقط دارای زبان انگلیسی میباشد

شکلک ها در زبان فارسی و کیبرد فارسی فعال نخواهند بود


خیلی خیلی متشکر.فقط اگه میشه آموزش افزودن زبان فارسیم قرار بدین

badboy2010
2011-06-20, 10:31 PM
افزودن زبان فارسی آسونه از قسمت تولز فکر کنم بعد لنگوج منیجر یک پنجره باز میشه میری تب دوم فایل زبان رو تو قسمت پایین وارد برنامه میکنی شرمنده اموزش مدلش ام پی تریه رفت و روب و خلاصه

Hamed.S.N
2011-06-20, 10:57 PM
امیدوارم اسپم حساب نشه اما برای این گذاشتم که دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه
آموزش فارسی کردن فریمور :
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=907109#post907109

pelox
2011-06-20, 11:10 PM
این انتی ویروسه بازی ها لینک های مای اسپیس یو توب فیس بوک و..................................ازکجا اومدن
راستیchatوtravelerهم هست

Skarfild
2011-06-20, 11:11 PM
امیدوارم اسپم حساب نشه اما برای این گذاشتم که دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه
آموزش فارسی کردن فریمور :
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=907109#post907109

یعنی بچه ها اینو نمیدونستن اگه اینجوری مشکل هل میشد این همه تلاش واسه چی بود

™M.ReZa
2011-06-20, 11:16 PM
لطفا از ادامه ی بحث در این تاپیک خودداری کنید

اجازه دهید تا آپلود فایل با موفقیت پایان یابد

با تشکر از شما عزیزان

bokhtapus
2011-06-20, 11:18 PM
این انتی ویروسه بازی ها لینک های مای اسپیس یو توب فیس بوک و..................................ازکجا اومدن
راستیchatوtravelerهم هست

از فایلUDA.کوکر بزرگbinh24زحمتشو کشیده

Dr.Willy
2011-06-20, 11:46 PM
سلام

انگار زبان فارسی آماده شده است
با تشکر از محمدرضا عزیز و همه دوستانی که یاری کردند و در بحث شرکت داشتند

دوستن منتظر بمانید تا مراحل تایید و تست فریمور انجام بشه
لطفا از ایجاد بحث بپرهیزید
فریمور پس از تایید به اطلاع عموم خواهد رسید

موفق باشید :x

shantia_73
2011-06-21, 12:29 PM
با سلام. میگم شما مطمئنید که باید با UDA پست 1 فلش زد آخه حجمش حدود 60مگ هست خیلی زیاده.خواستم

بدونم که واسه گوشی مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

bokhtapus
2011-06-21, 12:37 PM
با سلام. میگم شما مطمئنید که باید با UDA پست 1 فلش زد آخه حجمش حدود 60مگ هست خیلی زیاده.خواستم

بدونم که واسه گوشی مشکلی پیش نمیاد؟؟؟



نه عزیزUDAتو درایوCنصب میشه و حجم بالاشم به خاطر نرم افزارایی مثل:QTو آنتی ویروس نوکیا چت تراولر و چندتا ویدجت هست که توی این UDA جا داده شده:laughing::laughing::laughing:

shantia_73
2011-06-21, 01:28 PM
من فلش زدم.خوشبختانه گوشیم هم درست شد.

علاوه بر کیبورد MediaBar هم مشکل داره و باز نمیشه.

اما از نظر گرافیکی خیلی خوشکل شده منوبندی که کپی N8 شده خیلی باحاله !!!!!

آقا محمدرضا میشه لطف کنید فایل هایی رو که میخواید داخل فریمور بذارید به صورت جداگانه هم آپ کنید؟؟؟

™M.ReZa
2011-06-21, 01:44 PM
من فلش زدم.خوشبختانه گوشیم هم درست شد.

علاوه بر کیبورد MediaBar هم مشکل داره و باز نمیشه.

اما از نظر گرافیکی خیلی خوشکل شده منوبندی که کپی N8 شده خیلی باحاله !!!!!

آقا محمدرضا میشه لطف کنید فایل هایی رو که میخواید داخل فریمور بذارید به صورت جداگانه هم آپ کنید؟؟؟


دوست عزیز بنده فرمور بدون باگ رو داخل انجمن قرار دادم

باید منتظر باشید تا به وسیله ی مدیران محترم بخش کوک تأیید شود

موفق باشید

pelox
2011-06-21, 01:58 PM
اقایون ببخشیدیک سوال داشتم فایلudaرو با چی باز میکنن

symbian‎^‎3
2011-06-21, 02:12 PM
با Nokia cooker

pelox
2011-06-21, 02:17 PM
با Nokia editor

لینکش اگه دم دسته بزارید

symbian‎^‎3
2011-06-21, 02:51 PM
بفرما دوست عزیز