PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با برنامه Ovi Maps



saeed.gh
2011-06-14, 05:07 PM
سلام
گوشی c7
برنامه Ovi Maps v 3.06
وقتی وارد برنامه میشم مرتب پیام میاد که به به اینترنت وصل شه(Network connection required) هر چند ثانیه یک بار این پیام میاد
توی تنظیماتم گذاشتم روی آفلاین بازم هی میخواد وصل شه به اینترنت،جوریه که اصلا قابل استفاده نیست(چند ثانیه یه بار هی پیام میاد)
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

daviran ho
2011-06-14, 05:15 PM
سلام دوست عزیز وقتی برنامه رو به صورت آفلاین می کنی این سوال دیگه پرسیده نمیشه شما از قسمت تنظیمات استارت آپ انلاین رو noبزن و تاییدش کن مشکلت حل میشه

behzadarja
2011-06-14, 05:19 PM
دوست من از setting/connectivity/setting گزينه دوم و سوم رو روي always ask قرار بديد.
اگه احيانا نشد از همونجا وارد destination بشيد و پيش فرض وصل شدن رو روي wap services قرار بديد كه خاليه.
يه رستارت هم بكن
ان شاا... كه مشكلت حل بشه

saeed.gh
2011-06-14, 08:52 PM
دوست من از setting/connectivity/setting گزينه دوم و سوم رو روي always ask قرار بديد.
اگه احيانا نشد از همونجا وارد destination بشيد و پيش فرض وصل شدن رو روي wap services قرار بديد كه خاليه.
يه رستارت هم بكن
ان شاا... كه مشكلت حل بشه

ممنون دوست عزیز
راه اول جواب نداد
راه دوم هم نمیره روی wap services ،من از مودم وایرلس توی خونه استفاده میکنم و به همین خاطر روی internet قرار داره،این کار روی اینترنت گوشیم تاثیر نداره؟

niceooo
2011-06-14, 09:33 PM
اگه بتونی اخرین ورژن این برنامه رو گوشیت که نمیدونم چه مدلی است اپدیت کنی وبعد ازطریق برنامه ovi suite روی PC نقشه هارو دانلود کنی مشکلت حل میشه. مشکل از خود برنامه است نه کانکشن ها

saeed.gh
2011-06-14, 09:44 PM
اگه بتونی اخرین ورژن این برنامه رو گوشیت که نمیدونم چه مدلی است اپدیت کنی وبعد ازطریق برنامه ovi suite روی PC نقشه هارو دانلود کنی مشکلت حل میشه. مشکل از خود برنامه است نه کانکشن ها

چطور نقشه های قبلی رو پاک کنم؟

niceooo
2011-06-14, 10:11 PM
وقتی برنامه ای رو اپدیت میکنی برنامه جدید جای گزین برنامه ی قبلی میشه که میتونی از سایت نوکیا دانلود کنی.

saeed.gh
2011-06-14, 10:30 PM
دوست عزیز آپدیت کرم ولی همونطوره

M E Y S A M
2011-06-15, 12:18 AM
سلام

قابل توجه دوستان عزيز بايد بگم تنها دليل براي اين مشكل اينه كه شما نقشه ها رو داخل گوشي يا نداري يا درست منتقل نكردي.
براي دريافت نقشه و همچنين ovi map سازگار با گوشيتون به تاپيكهاي زير برو (تمام راهنماييهاي لازم اونجا هست):

آپدیت : Nokia Ovi Maps Beta v3.06.637 S^3 - نرم افزار نقشه های نوکیا (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=112977)
.
.
.
موفق باشي , ياحق:flower:

arash1350
2011-06-20, 04:06 PM
در منوي setting/application setting/positioning/positioning methods
همه تيك ها به جز Integtated GPS را بر دار

parham1386
2011-06-21, 06:37 PM
من ورژن 3.6 برنامه با نقشه ها رو نصب کردم.برنامه اجرا میشه و نقشه رو نشون میده اما اصلا به ماهواره برای GPS وصل نمیشه.همش در حال جستجو هستش.
ورژن گوشب هم 14 هستش.

behzadarja
2011-06-22, 07:50 AM
مطمئني تنظيماتش رو بهم نزدي عزيز من؟
چراغ سبز گوشه بالا چشمك ميزنه؟

astaragg
2011-06-22, 08:00 AM
در منوي setting/application setting/positioning/positioning methods
همه تيك ها به جز Integtated GPS را بر دار

اقا دمت شومیه،منم اون مشکل رو داشتم.....حل شد.مرسی

behzadarja
2011-06-22, 08:49 AM
دوست من لطف كنيد به جاي تايپيك زدن از كليد تشكر استفاده كنيد
ممنون

amirtoudeh
2011-06-23, 03:48 PM
این که چیزی نیست، شما برو به "تنظیمات" و بعد "تنظیمات برنامه" و بعد "موقعیت یابی" و بعد "روشهای تعیین موقعیت" اونجا همه حالاتو به جز "جامع جی پی اس" تیکشو بردار درست میشه.

behzadarja
2011-06-24, 05:27 PM
دوست عزیز این جواب رو قبلا دوستان دادن