PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاهده شبکه های تلویزیونی فارسی زبان در n900



mehrshadji
2011-06-12, 03:18 AM
سلام امروز میخام پخش شبکه های تلوزیونی(satellite) فارسی زبان رو بهتون آموزش بدم
فعلا یه کانال رو آماده کردم و کانال های دیگه هم تا چند روز آینده اضافه خواهند شد
ابتدا فایل های زیر رو از حالت زیپ خارج کنید و به پوشه videoدر حافظه گوشی انتقال بدید
توجه داشته باشید کسانی که اینترنت کم سرعت دارند (GPRS)از فایلی که در متن اون کلمه low speed قید شده استفاده کنند و کسانی که اینترنت پر سرعت(وایرلس) دارند از فایل high speedاستفاده کنند
سپس به media player گوشی رفته و در قسمت video فایلی که دانلود کردید باز کنید توجه داشته باشید که به اینترنت وصل باشید
با GPRSو وایر لس به مدت یک ساعت تست شد و بدون تیک یا قطعی پخش کرد[
تمام..........[I
بزودی کانال های بعدی که ارائه خواهم داد همه full screenخواهند بود داره روش کار میشه

تشکر و نظر فراموش نشود

arashn900
2011-06-14, 08:57 AM
اگه میشه کانال ایرانی هم بذارید البته تست شده

farzinrock
2011-07-11, 12:27 PM
تشککککککککککککککر


دوست عزیز
برای تشکر کردن لطفا پست ندید .از دکمه تشکر استفاده کنین

FARHAD.HI
2011-07-14, 08:03 AM
با سلام به همه دوستان

و با تشکر از دوست عزیزمون اینم چند کانال دیگر که البته برای استفاده از بعضی از کانال ها باید سرعت اینترنت تون بالا باشه . خودتون امتحان کنید متوجه میشید.

امیدوارم به دردتون بخوره

موفق باشید.:welove:

FARHAD.HI
2011-07-14, 09:05 AM
اینم جندتا کانال دیگه کانال pmc هم گذاشتم

موفق باشید.:welove:

alino1367
2011-07-14, 09:30 AM
باگوشیهای دیگه نمیشه فقطN900؟

amin1457
2011-07-14, 09:55 AM
چرا فقط لینک شبکه voa رویه 5800 جواب میده و لینکهای دیگه کانکت نمیشه
دوست عزیز نمیشه شبکهbbc رو کاری کرد که رو 5800 کاربده

mhde
2011-07-14, 09:57 AM
باگوشیهای دیگه نمیشه فقطN900؟



با همه گوشی ها میشه.:wac:

68crash
2011-08-03, 06:54 PM
سلام من فایلها رو گرفتم و تو قسمت ویدیو MOVEکردم هم کیفیت بالا هم پایین رو تست کردم اما اجرا نشد اصلا میگه فرمت رو نمیخونه اینترنتم پر سرعته گوشیمم ان ۹۰۰ مشکل از کجاس؟

defo2011
2011-08-10, 03:42 PM
میگه;unble to play media media format not supported

AJ-RKO
2011-08-10, 04:29 PM
میگه;unble to play media media format not supported
فرمتی که داره قابل پخش روی گوشی شما نیست و به اصطلاح پشتیبانی نمیشه.
از مخازن Extra decoders Support رو نصب کن و دوباره امتحان کن.

Advin
2011-08-20, 01:15 PM
مطمئنی تست کردی!؟! هیچ کدوم تو n900 من کار نمیکنه!!
میگه مدیا فرمت نات ساپورت!؟!

AJ-RKO
2011-08-20, 02:22 PM
مطمئنی تست کردی!؟! هیچ کدوم تو n900 من کار نمیکنه!!
میگه مدیا فرمت نات ساپورت!؟!
دوتا پست بالاتر جواب داده بودم.
آره تعدادی زیادی از کاربران تست کردن و نتیجه گرفتن.
اگه تست نکرده بودن و جواب نمیداد تاپیک نمیزدن.
در ضمن دوست عزیز این برنامه ها مختص n900 ساخته شده پس یعنی کار مکینه.

kaa_koli
2011-11-28, 08:10 PM
لطفا شبکه من و تو را قرار دهید

AJ-RKO
2011-11-28, 11:16 PM
لطفا شبکه من و تو را قرار دهید
ممنون دوست عزیز.
اگر برنامه های مختص این شبکه یا نحوه ی پخش اون باشه به صورت مجزا یا در همین تاپیک معرفی میشه.

FARHAD.HI
2012-01-27, 01:03 AM
harkate toopi bood.vali low speed esh kar nemikone engar\

سلام.
دوست عزیز لطفا به قوانین احترام بگذارید و فارسی تایپ کنید. تمام کانالها تست شده ومشکلی نداره فقط مربوط به سرعت اینترنت شما می باشد. موفق باشید.:welove:

arshen
2012-01-31, 01:18 AM
من‌فایلهای‌بافرمت deb . رونمیتونم‌بازکنم.لطفاراهن مایی‌کنین‌چه‌برنامه‌ای
بایددانلودکنم‌وازکدوم‌مخ زن.لطف‌میکنین‌اگه‌راهنما یی‌کنین

meysamtal
2012-02-05, 06:26 PM
سلام روی n8 هم جواب میده این روش اگه تاپیکی در این مورد هست ادرسشو میدید

ARSHAL\/\/
2012-02-05, 06:31 PM
سلام روی n8 هم جواب میده این روش اگه تاپیکی در این مورد هست ادرسشو میدید
نه عزیز جواب نمیده
مشاهده شبکه های تلویزیونی فارسی زبان در n900

n_006
2012-02-15, 03:03 AM
سلام دوست من . این لینک هایی که گذاشتی روی کامپیوتر کاملا جواب میده . آیا امکانش هست که من آدرسه لینکه این ها رو داشته باشم؟ چون میخوام از طریق آیپد تماشا کنم و برای همین آدرسشو میخوام .

m.salam
2012-03-16, 12:02 PM
سلام
اگه میشه شبکه های ورزشی
مرسی

FARHAD.HI
2012-04-01, 09:47 AM
اینم چند تا شبکه داخلی

جام جم 1
جام جم 2
جام جم 3
شبکه آموزش
شبکه قرآن
شبکه العالم

http://upload.ir-tci.org/files/view/6214/download.png
iran (httpupload.ir-tci.orgfiles6214iran.zip)

rt4850
2012-04-12, 09:36 AM
سلام.ببخشيد ميشه شبكه بي بي سي پرسرعت رو بذارين؟ايني كه هست low هست و با وايرلس باز نميشه.خيلي ممنون .در ضمن voa خيلي عالي بود دستتون درد نكنه /اگه من و تو رو هم بذارين عالي ميشه

mega soft
2012-08-19, 09:42 PM
دوست عزیز اول باید برنامه decoders-support را نصب کنید تا مدیا پلیر بتونه این فرمت ها رو پشتیبانی کنه:cool:

FARHAD.HI
2012-08-19, 11:20 PM
سلام.ببخشيد ميشه شبكه بي بي سي پرسرعت رو بذارين؟ايني كه هست low هست و با وايرلس باز نميشه.خيلي ممنون .در ضمن voa خيلي عالي بود دستتون درد نكنه /اگه من و تو رو هم بذارين عالي ميشه

سلام.
خواهش می کنم.بی بی سی رو با همون وایرلس که راحت تر می تونید بگیرید چون سرعتش هم بالاتره به همین خاطر راحتره..


دوست عزیز اول باید برنامه decoders-support را نصب کنید تا مدیا پلیر بتونه این فرمت ها رو پشتیبانی کنه:cool:

ممنون دوست عزیز ولی نیازی نیست بدون اون کار هم راحت اجرا و پشتیبانی میشه شبکه ها قبلا تست شده...

bobsponge
2012-08-21, 01:32 AM
سلام......روش کاربا x-terminal?????????????????????????
هرچی تستش میکنم به سنگ میخورم

>Sajad<
2012-08-21, 01:55 AM
سلام......روش کاربا x-terminal?????????????????????????
هرچی تستش میکنم به سنگ میخورم

دوست عزیز قبلا عرض کردم خدممتون سوالتون رو جای مناسب خودش مطرح کنید

آموزش تصویری نصب فایل های deb بر روی n900 با X-terminal (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=104739)

اگه سوالی در مورد x-terminal داشتید تو همون تاپیک با ذکر اروری که بهش برخورد می کنید(یا اسکرین شات از ارور)، مطرح کنید

مـــهم : قوانین و اساسنامه انجمن (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=4) (قوانین ارسال تاپیک )

azad5937
2012-08-28, 06:44 PM
من که decoders رو هم نصب دارم و از فستر نصب کردم برای همشون ارور unable to support رو میده آخرش میکشه منو

hrnvsh1
2012-09-17, 12:12 PM
تشکر فراوان

digimon1
2012-09-17, 12:23 PM
در حال حاضر فقط bbcو voa ساپورت میشن .
شبکه های دیگه فرکانس اصلی تغییر کرده چه برسه به گوشی.
باید دوباره از اول بیشترشون درست بشن.:hmm:
9/7/2012

FARHAD.HI
2012-09-17, 02:54 PM
در حال حاضر فقط bbcو voa ساپورت میشن .
شبکه های دیگه فرکانس اصلی تغییر کرده چه برسه به گوشی.
باید دوباره از اول بیشترشون درست بشن.:hmm:
9/7/2012

دوست عزیز کار می کنن معذرت می خوام ولی ربطی به فرکانس هم نداره چون این شبکه ها اینترنتی هستند. موفق باشید..:cool:

digimon1
2012-09-17, 03:10 PM
اینترنت من 256 کیلوبایت ولی نمی شه فقط همون دوتا که گفتم میشه.
برنامه های پیشنیاز هم نصب کرم.
شما تو چه تاریخی امتحان کردین ؟ اگه راه حلی میدونین بگین ؟
با شکن ؟
با.......؟
راستی اون دو تا کانال هم کیفیتی به ان صورت نداشتن.:skull:

FARHAD.HI
2012-09-17, 03:41 PM
اینترنت من 256 کیلوبایت ولی نمی شه فقط همون دوتا که گفتم میشه.
برنامه های پیشنیاز هم نصب کرم.
شما تو چه تاریخی امتحان کردین ؟ اگه راه حلی میدونین بگین ؟
با شکن ؟
با.......؟
راستی اون دو تا کانال هم کیفیتی به ان صورت نداشتن.:skull:

من یه ساعت پیش با جی پی ارس هم جواب داد مشکلی نداشت راه حل خواصی نداره نمیدونم برای شما چرا اینطوری شده..:snitch:

digimon1
2012-09-17, 04:04 PM
ممنون همیشه جواب میدی.
در مورد کیفیت کانال ها کاری نمی شه کرد؟

FARHAD.HI
2012-09-17, 09:41 PM
خواهش می کنم این کانل ها با بیت 128 هست کیفیت بهترش 256 میشه که حتما باید سرعت اینترنت تون بالا باشه . اگه پیدا کردم ضمیمه می کنم . موفق باشید..:snitch:

Ebr@him
2013-11-06, 07:03 PM
سلام
ایا این روش هنوز جواب میده اخه من فایل را که تو گوشی میریزم
به صورت موزیک میشناسه نه ویدیو
نرم افزار خواصی باید نصب کنم اگه میشه یه کم راهنمایی بفرمایید

FARHAD.HI
2013-11-06, 10:24 PM
سلام ایا این روش هنوز جواب میده اخه من فایل را که تو گوشی میریزم به صورت موزیک میشناسه نه ویدیو نرم افزار خواصی باید نصب کنم اگه میشه یه کم راهنمایی بفرماییدسلام.شما فایل ها رو به گوشی انتقال میدید و روش کلیک می کنید و خودش اتوماتیک وار با مدیا پلیر گوشی باز میشه البته به سرعت اینترنت هم بستگی داره. همین آموزش خواصی نداره..

mamali0838
2013-12-16, 04:59 AM
فرهاد جان سلام . مرسی از زحمتات . من فایلها رو اکسترکت کردم پسوندش شد asx دکودر ها روهم نصب دارم فایلها رو ریختم تو قسمت ویدئو ولی اصلا نشون هم نمیده که همچین فایلی هست وقتی هم که open with... هم میکنم بعنوان فایل صوتی میشناسه وبازم نمیکنه مشکل من از کجاست چیه ؟ ممنونم از زحمتات.

FARHAD.HI
2013-12-16, 09:13 AM
فرهاد جان سلام . مرسی از زحمتات . من فایلها رو اکسترکت کردم پسوندش شد asx دکودر ها روهم نصب دارم فایلها رو ریختم تو قسمت ویدئو ولی اصلا نشون هم نمیده که همچین فایلی هست وقتی هم که open with... هم میکنم بعنوان فایل صوتی میشناسه وبازم نمیکنه مشکل من از کجاست چیه ؟ ممنونم از زحمتات.

سلام.
احتمالا لیبل های قسمت سیستمی گوشی تون دچار مشکل شده و تنها راهش فلش هست که البته اگه با فایل های دیگه مثل mp3 یا فرمت های دیگر مشکلی ندارید پیشنهاد می کنم به خاطر این موضوع فلش نکنید..
من فایل ها رو هم تست کردم مشکلی نداره و به راحتی هم باز میشه..

http://upload.ir-tci.org/thumbstore/51/GgP7u70ZCL.screenshot01_thumb.png (http://upload.ir-tci.org/filestore/51/GgP7u70ZCL.screenshot01.png._)

mamali0838
2013-12-17, 06:47 AM
اگه یادت باشه واسه ریختن بکاپ هم مشکل داشتم که همین مشکل رو تشخیص دادی . فلش هم کردم با همون نسخه کمباینی که خودت گفتی بازم درست نشد . پستی واسه درست کردن و.... لیبلهای سیستمی نیست ؟ نمیزارین ؟ من چیکار کنم به نظر شما که مشکلم حل بشه ؟ شرمنده .

FARHAD.HI
2013-12-17, 02:34 PM
اگه یادت باشه واسه ریختن بکاپ هم مشکل داشتم که همین مشکل رو تشخیص دادی . فلش هم کردم با همون نسخه کمباینی که خودت گفتی بازم درست نشد . پستی واسه درست کردن و.... لیبلهای سیستمی نیست ؟ نمیزارین ؟ من چیکار کنم به نظر شما که مشکلم حل بشه ؟ شرمنده .

جواب در پست قبل داده شده. مطمئن باشید اگه راه حل دیگه ی داشت توضیح میدادم...