PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سورپرایز : وصل شدن به اینترنت بدون فیل تر و هم چنین وصل شدن به اینترنت وایرلس در n8



parhamak
2011-06-10, 06:29 PM
امروز می خوام راهی را بهتون معرفی کنم برای وصل شدن به اینترنت با وی پی ان و هم چنین اتصال به اینترنت از طریق وای فای :
فقط کافی است است کارهای زیر را انجام دهید تا از طریق نوکیا n8 از ویژگی های بی نظیر wifi و v..p...n استفاده کنید .
وارد قسمت call گوشی n8 شده و کد #0000#* را وارد نمایید . در صفحه ی وارد شده در منوی option راست کلیک کنید و server profile را انتخاب نمایید . اکنون تنظیمات مربوطه را وارد نمایید . در صورتی که قصد دارید از طریق wifi به اینترنت وایرلس دانشگاه یا اداره متصل شوید allow configuration را yes نمایید و در قسمت network username , network password یوزر و پس کاربری خود را وارد کنید و تنظیمات مربوطه را انجام دهید . در پایان start configuratioin را انتخاب نمایید و از معجزه ی نهان در n8 لذت ببرید . نظر یادتون نره

D@riush
2011-06-10, 07:40 PM
امروز می خوام راهی را بهتون معرفی کنم برای وصل شدن به اینترنت با وی پی ان و هم چنین اتصال به اینترنت از طریق وای فای :
فقط کافی است است کارهای زیر را انجام دهید تا از طریق نوکیا n8 از ویژگی های بی نظیر wifi و v..p...n استفاده کنید .
وارد قسمت call گوشی n8 شده و کد #0000#* را وارد نمایید . در صفحه ی وارد شده در منوی option راست کلیک کنید و server profile را انتخاب نمایید . اکنون تنظیمات مربوطه را وارد نمایید . در صورتی که قصد دارید از طریق wifi به اینترنت وایرلس دانشگاه یا اداره متصل شوید allow configuration را yes نمایید و در قسمت network username , network password یوزر و پس کاربری خود را وارد کنید و تنظیمات مربوطه را انجام دهید . در پایان start configuratioin را انتخاب نمایید و از معجزه ی نهان در n8 لذت ببرید . نظر یادتون نره

ممنون ولی ی سوال با وی پی ان رو GPRS ایرانسل یا همراه اول وصل شدید یا از دوستان کسی امتحان کرده ببینه وصل میشه؟:eh:

parhamak
2011-06-10, 09:07 PM
ممنون ولی ی سوال با وی پی ان رو GPRS ایرانسل یا همراه اول وصل شدید یا از دوستان کسی امتحان کرده ببینه وصل میشه؟:eh:
بله جواب می ده

shooride62
2011-06-10, 09:42 PM
لطفا یه کم توضیح کامل بدین ازتون خیلی ممنونم

shooride62
2011-06-10, 09:46 PM
اینجا چندتا گزینه است
server name
server id
server password
...
host address
port
لطفا یه کم کامل توضیح بدین ازتون خیلی ممنونم

parhamak
2011-06-10, 10:18 PM
اینجا چندتا گزینه است
server name
server id
server password
...
host address
port
لطفا یه کم کامل توضیح بدین ازتون خیلی ممنونم
ببین دوست عزیز server name که اسم سروری است که وی پی ان یا وایرلس از اون می گیری . server id را هم باید از روی کامپیوترت یک بار که به وایرلس وصل می شی با رایانه ات ببینی . یا مثلا اگر در اداره یا دانشگاه هستی server id را از کامپیوتر دوستات ببین . یه همچین عددیه 172.134.65.73 در قسمت host address آدرسی مثل ***.-----.------.com فرضا وارد کن . در قسمت configuration یوزر و پسورد اینترنت وایرلس یا وی پی ان را وارد کن و در قسمت session mode گزینه ی internet را انتخاب کن .. یوزر و پس اولی یوزر و پس اینترنت و بعد از انتخاب network autentication یوزر و پس معتبر وی پی ان را وارد نمایید.بعد هم start configuration را بزنید .. فکر نکنم غیر از این راهی باشه

niceooo
2011-06-10, 11:21 PM
امروز می خوام راهی را بهتون معرفی کنم برای وصل شدن به اینترنت با وی پی ان و هم چنین اتصال به اینترنت از طریق وای فای :
فقط کافی است است کارهای زیر را انجام دهید تا از طریق نوکیا n8 از ویژگی های بی نظیر wifi و v..p...n استفاده کنید .
وارد قسمت call گوشی n8 شده و کد #0000#* را وارد نمایید . در صفحه ی وارد شده در منوی option راست کلیک کنید و server profile را انتخاب نمایید . اکنون تنظیمات مربوطه را وارد نمایید . در صورتی که قصد دارید از طریق wifi به اینترنت وایرلس دانشگاه یا اداره متصل شوید allow configuration را yes نمایید و در قسمت network username , network password یوزر و پس کاربری خود را وارد کنید و تنظیمات مربوطه را انجام دهید . در پایان start configuratioin را انتخاب نمایید و از معجزه ی نهان در n8 لذت ببرید . نظر یادتون نره

دوست عزیز گنگ توضیح میدی.server password باnetwork password چه تفاوتی داره .من قبلا با این روش تست کرده بودم اما نشد. من تمام موارد را دارم اما باید هر کدام رو سر جای خودش بنویسیم.دوست عزیز من خیلی دوست دارم تو این زمینه بیشتر همکاری کنیم که یه رکورد برای n8محسوب میشه . با تشکر.

shooride62
2011-06-10, 11:41 PM
آقا متاسفانه بنده موفق نشدم

hasratedel
2011-06-10, 11:45 PM
با سلام
این گزینه ها را برام توضیح بدین
1-گزینه server ID همان IP می باشد و چگونه میشه آنرا فهمید
2-گزینه Host address را توضیح بدین اینجا اسم شرکت وی پی ان را باید وارد کنیم یا چیز دیگری را
3-در قسمت های یوزر و پسورد ، یوزر و پسورد وایرلس را وارد کنیم یا وی پی ان را یا اینکه فرقی نمیکنه
با تشکر

parhamak
2011-06-10, 11:54 PM
با سلام
این گزینه ها را برام توضیح بدین
1-گزینه server ID همان IP می باشد و چگونه میشه آنرا فهمید
2-گزینه Host address را توضیح بدین اینجا اسم شرکت وی پی ان را باید وارد کنیم یا چیز دیگری را
3-در قسمت های یوزر و پسورد ، یوزر و پسورد وایرلس را وارد کنیم یا وی پی ان را یا اینکه فرقی نمیکنه
با تشکر
سوال اولتون را که قبلا توضیح داده ام
اما سوال دوم : آدرسی که برای وصل شدن به وایرلس یا وی پی ان استفاده می کنید . همون آدرسی که اکانتتان را چک می کنید
سوال سوم : در قسمت یوزر و پسورد بایستی یوزر و پس شرکتی که از اکانت آن استفاده می کنید را وارد کنید . این برای اتصال اولیه است .
در قسمت network autentication یوزر و پس وی پی ان را وارد کنید . اگر می خواهید از gprs استفاده کنید یوزر و پس اولی را خالی بگذارید . شبیه تنظیماتی که برای access point انجام می دهید

niceooo
2011-06-11, 12:25 AM
این پیغام رو میدد server not responding.

makhmalbaf
2011-06-11, 12:42 AM
اقا نشد که نشد .تورو خدا مرتب و به ترتیب توضیح بده باید چکار کنیم یا حتی به صورت تصویری .

بدجوری لنگ موندم .

ممنون

hasratedel
2011-06-11, 12:44 AM
دوست گرامی در صورت امکان با اسکریپ شات مراحل را توضیح بدین ما که هر کاری کردیم نشد در واقع آموزش استفاده از این روش را بصورت کامل توضیح بدین

shooride62
2011-06-11, 01:22 AM
server name
server ID
server password
session mode
access point
host address
port
username
password
Allow configuration
Network authentication
که گزینه آخر را اگر yes کنیم این دو گزینه هم اضافه میشه
Network username
Network password
لطف کنید در مورد همه این گزینه ها به طور کامل و واضح توضیح دهید
اینا گزینه هایی بود که به ترتیب بنده ارائه دادم ممنون میشم

koorosh14
2011-06-11, 03:29 PM
آقا parhamak عزیز، شما خودت کانکت شدی؟؟!! اگه شدی چجوری بوده؟!؟! 

niceooo
2011-06-11, 04:02 PM
من قبلا تست کرده بودم اما نشد .یه روش دیگه هم میشه تقریبا گوشی رو ***** کرداون استفاده از ***** مختلف است که میتونی از ovi store و رااندازی مجدد Emailوovi musicو غیره استفاده کرد.این

parhamak
2011-06-11, 05:17 PM
آقا parhamak عزیز، شما خودت کانکت شدی؟؟!! اگه شدی چجوری بوده؟!؟!
سرعت دانلود و باز کردن صفحه بالاتر می ره .

parhamak
2011-06-11, 05:31 PM
این پیغام رو میدد server not responding.
server id را چه چیزی وارد می کنی ؟

faww
2011-06-11, 05:35 PM
خواهشا دوستان کامل توضیح بدن که همه مات و مبهوت موندیم

آخه این چه جور تاپیک زدنیه فقط خواستی بگی بلدی؟بابا کامل توضیح بنده همه استفاده کنن دیگه

niceooo
2011-06-11, 05:47 PM
server id را چه چیزی وارد می کنی ؟

212.7.206.88 سرور هلند .اسم سرورهم دارم .نوع *** pptp

shooride62
2011-06-11, 05:59 PM
آقایان عزیز لطف کنن اونایی که از این روش استفاده کرده اند به صورت کامل و جامع و مفصل توضیح بدن تا دیگر کاربران هم بتونن استفاده کنن

arya2121
2011-06-11, 06:37 PM
دوستان این قابلیت رو نوکیا x6 هم داره

[hamedesf]
2011-06-11, 07:00 PM
سلام من C7 دارم توروخدا یکی که استفاده کرده دقیق بگه من خیلی وقته گیره این موضوع هستم :(

shooride62
2011-06-11, 07:40 PM
عزیزی که این تاپیک زدی و رفتی بیا پاسخگو باش یه عده ای گیر این کارن

shantia_73
2011-06-11, 08:36 PM
منم هر کاری کردم نشد Server ID رو هم درست میدم اما میزنه Server not Responding یه همچین چیزی!!!:wac::wac::wac::wac:

شما خودت مطمئنی که با وی. پی ان. کانکت شدی؟؟؟؟؟؟

یه چیزه دیگه: اگه اینجوری بشه وصل شی به وی پی ان. پس چرا نوکیا نرم افزار Nokia Configuration Tool رو تولید کرده واسه ساخت کانکشن وی. پی ان.؟؟؟؟

mahdad_n
2011-06-11, 10:14 PM
منم هر کاری کردم نشد Server ID رو هم درست میدم اما میزنه Server not Responding یه همچین چیزی!!!:wac::wac::wac::wac:

شما خودت مطمئنی که با وی. پی ان. کانکت شدی؟؟؟؟؟؟

یه چیزه دیگه: اگه اینجوری بشه وصل شی به وی پی ان. پس چرا نوکیا نرم افزار Nokia Configuration Tool رو تولید کرده واسه ساخت کانکشن وی. پی ان.؟؟؟؟

شما server id رو از کجا توی کامپیوتر خوندی و server name رو چی دادی ( آدرس دادی یا اسم کانکشن یا اینترنت وایرلس رو دادی ) ؟

™M.ReZa
2011-06-11, 10:18 PM
دوست عزیز اون قسمت فقط برای آپدیت کردن نرم افزار کل گوشی میباشد و غیر قابل استفاده در مکان های دیگر میباشد

موفق باشید

mahdad_n
2011-06-11, 10:21 PM
امروز می خوام راهی را بهتون معرفی کنم برای وصل شدن به اینترنت با وی پی ان و هم چنین اتصال به اینترنت از طریق وای فای :
فقط کافی است است کارهای زیر را انجام دهید تا از طریق نوکیا n8 از ویژگی های بی نظیر wifi و v..p...n استفاده کنید .
وارد قسمت call گوشی n8 شده و کد #0000#* را وارد نمایید . در صفحه ی وارد شده در منوی option راست کلیک کنید و server profile را انتخاب نمایید . اکنون تنظیمات مربوطه را وارد نمایید . در صورتی که قصد دارید از طریق wifi به اینترنت وایرلس دانشگاه یا اداره متصل شوید allow configuration را yes نمایید و در قسمت network username , network password یوزر و پس کاربری خود را وارد کنید و تنظیمات مربوطه را انجام دهید . در پایان start configuratioin را انتخاب نمایید و از معجزه ی نهان در n8 لذت ببرید . نظر یادتون نره

دوست عزیز تمام تنظیماتی که خودت استفاده کردی به جز user و pass وی پی ان رو بذار شاید فهمیدیم چیکار باید بکنیم. در ضمن port مربوط به آدرس وی پی ان رو که مثلاً برای من برای آمریکاست باید از کجا بفهمیم چون تو کانکشن وی پی ان فقط ای پی آدرس رو داده و پورت نداده.

با تشکر.

nader6718
2011-06-12, 01:49 AM
سلام یه سوال ؟ آیا میشه از طریق کامپیوتر n8 رو به اینترنت وصل کرد؟ حالا با بلوتوس کامپیوتر یا کابل؟؟

shantia_73
2011-06-12, 02:19 PM
شما server id رو از کجا توی کامپیوتر خوندی و server name رو چی دادی ( آدرس دادی یا اسم کانکشن یا اینترنت وایرلس رو دادی ) ؟

شما وقتی با وی پی .ان با کامپیوتر وصل شدی روی کانکشن کلیک کن تا Status باز شه بعد هم چند تا IP هست که یکیش عجیب غریبه و وقتی که توی Remote Desktop Connection ویندوز IP رو وارد کنی میری روی سرور که این یعنی همون Server ID.البته آقا محمد رضا گفتند که اون قسمت فقط ماله آپدیته و شدنی نیست که بشه به وی پی. ان کانکت شد پس خودتونو با این روش خسته نکنید.

N ! M A
2011-06-12, 03:13 PM
اصلا این کارا ربطی به *** نداره.
اون جایی که شما دارید دست کاری میکنید برا تنظیمات سرور برای اپدیت گوشیه نه چیز دیگه.
موفق باشید

ghamghatre
2011-06-12, 03:43 PM
allow confiugurition
نداشت که!!!!

parhamak
2011-06-14, 08:38 AM
اصلا این کارا ربطی به *** نداره.
اون جایی که شما دارید دست کاری میکنید برا تنظیمات سرور برای اپدیت گوشیه نه چیز دیگه.
موفق باشید
هر جور راحتید . شما فکر کنید ربط نداره .

makhmalbaf
2011-06-14, 11:03 AM
خوب دوست عزیز اگه شما میگی ربط داره راه و روشش رو درست و حسابی توضیح بده تا ما هم استفاده کنیم .

عین روح میایو میری هیچ توضیح درستی هم نمیدی خوب همه هم به حرفات شک می کنن دیگه

N ! M A
2011-06-14, 01:25 PM
دوست عزیز شما که میگی اینکارو کردی
کافیه یه اسکرین شات از browser خود گوشیت توی f a c e b o o k بگیری تا حرفات اثبات شه.میدونم که همچین چیزی نیست.
موفق باشید

niceooo
2011-06-15, 06:05 PM
http://dc403.4shared.com/img/suFTXwZI/sc002.jpg (http://www.4shared.com/photo/suFTXwZI/sc002.html)http://dc398.4shared.com/img/OeD8fg3x/sc005.jpg (http://www.4shared.com/photo/OeD8fg3x/sc005.html)من که از همه چیز عبور کردم oooiuuuمیگی نه نگاه کن:D[IMG]http://dc393.4shared.com/img/vOcQLJYV/sc003.jpg (http://www.4shared.com/photo/vOcQLJYV/sc003.html)[/IMhttp://dc389.4shared.com/img/P1nCvc_B/sc004.jpg (http://www.4shared.com/photo/P1nCvc_B/sc004.html)G]

naji021
2011-06-15, 07:26 PM
سلام رو c7 هم جواب میده؟

LinX64
2011-06-15, 07:49 PM
سلام دوستان لطفا کامل توضیح بدین چون اگه اینکارو بکنین یه دنیا ممنون میشم. و در ضمن داداش که این پست رو زدی کامل توضیح بده خواهشا چون نوکیا یه ضد حال بدی میخوره و روفوضه میشه ممنون میشم به غیر از یوزر پسورد وی ی ان کامل بزار روشش رو تا همه بتونن به نحو احسن ازش استفاده کنن .مخصوصا بازیهای رایگان اووی باتشکر کامل توضیح بده ممنون میشم

N ! M A
2011-06-15, 07:51 PM
من مطمئنم که با اون روش نمیشه.

niceooo
2011-06-15, 08:30 PM
برای این کار می تونید از پراکسی های ریگان استفاده کنید یعنی تواین قسمت از گوشیتون .






http://dc365.4shared.com/img/49ES61cv/sc002_1_.jpg (http://www.4shared.com/photo/49ES61cv/sc002_1_.html)

N ! M A
2011-06-15, 08:46 PM
اثای محسن لطفا اسپم ندید.
پیغام کاربری بدید اگر کار دارید.
اقای niceooo شمام به جای پیچوندن مردم لطفا اموزش کاملو بگید.

niceooo
2011-06-15, 09:01 PM
اثای محسن لطفا اسپم ندید.
پیغام کاربری بدید اگر کار دارید.
اقای niceooo شمام به جای پیچوندن مردم لطفا اموزش کاملو بگید.

پیچندنی در کار نیست دوست گرامی با توجه به عکسی که تو پست نهادم یه ادرس پراکسی وپورت میدی اگه متوجه نشدی سعی میکنم تصویری اموزش بدم.

shooride62
2011-06-16, 01:22 AM
آقا ما متوجه نشدیم آموزش تصویری بزار

niceooo
2011-06-16, 03:32 AM
آقا ما متوجه نشدیم آموزش تصویری بزار


مسیر زیر توی گوشیتون برویدsetting<connectivity<setting<Destinations<Internet<connection<options<advanced setting<
قسمت ادرس پراکسی و پورت را کامل کنیدو بعد به اینترنت وصل شوید.تصاویر را دنبال کنید.

http://dc370.4shared.com/img/guU92Cge/sc001.jpg (http://www.4shared.com/photo/guU92Cge/sc001.html)
[
IMG]




http://dc384.4shared.com/img/eVgc7MxL/sc002_2_.jpg (http://www.4shared.com/photo/eVgc7MxL/sc002_2_.html)[/IMG]

http://dc404.4shared.com/img/uvSZm8J5/sc003_1_.jpg (http://www.4shared.com/photo/uvSZm8J5/sc003_1_.html)
http://dc342.4shared.com/img/WqfTzwYC/sc004_1_.jpg (http://www.4shared.com/photo/WqfTzwYC/sc004_1_.html)

khalaghi
2011-06-16, 04:31 AM
خوب دوست عزیز چرا ****** هارو نمینویسین؟****** های زیادی هست که رایگانن و راحت میشه باهاشون بدون وی پی ان از ***** رد شد.اسکرین شات ها هم احتمالن با ****** گرفته شده نه با وی پی ان.اگه امکان داره لطف کن و ****** رو بزار واسمون.مرسی

LinX64
2011-06-16, 09:08 AM
دوست عزیز مال من 5800هست۱هفته دیگه ان8 میگیرم .برای 5800تو قسمت ستینگ یه جا داره بنام سیب پروفایل من اونجا فقط ****** میبینم ایا درسته

LinX64
2011-06-16, 09:15 AM
دوست عزیز شرمنده پست قبلی اشتباه بود .مال من 5800فریم ور پورت شده سی6روش هست و اون قسمتی که گفتی رو داره.فقط یه چیز .****** رایگان از کجا گیر بیاریم

LinX64
2011-06-16, 09:19 AM
اقا یه ****** رایگان با پورت بزار ما هم حال کنیم خوب

shantia_73
2011-06-16, 10:51 AM
دوستان این سایتو ببینید:

www.s.up.er.vp.n.net

(همه نقطه های اضافی رو پاک کنید)

البته سایت خارجیه اما نوشته به سیمبیان هم وی پی ان میده اما متاسفانه واسه ایران نیست.گفتم اگه یه سایت پیدا

کردید که به سیمبیان سرویس بده به ما هم بگید:snitch::snitch:

یه چیزی: وقتی رفتید توی سایت گزینه VoIP vp.n رو بزنید یه چیزایی از ایران نوشته.فکر کنم باید با این سرویس به وی پی ان وصل شیم!!!!

صفحه Vp.n free هم ماله وی پی ان رایگانه اگه ک.سی ازش چیزی فهمید به ما هم بگه

mahdad_n
2011-06-16, 11:18 AM
دوستان این سایتو ببینید:

www.s.up.er.vp.n.net

(همه نقطه های اضافی رو پاک کنید)

البته سایت خارجیه اما نوشته به سیمبیان هم وی پی ان میده اما متاسفانه واسه ایران نیست.گفتم اگه یه سایت پیدا

کردید که به سیمبیان سرویس بده به ما هم بگید:snitch::snitch:

یه چیزی: وقتی رفتید توی سایت گزینه VoIP vp.n رو بزنید یه چیزایی از ایران نوشته.فکر کنم باید با این سرویس به وی پی ان وصل شیم!!!!

صفحه Vp.n free هم ماله وی پی ان رایگانه اگه ک.سی ازش چیزی فهمید به ما هم بگه

تواین سایته نوشته یک مقاله راجع به وی پی ان، رو وب خودتون بنوسید بعد اگه باهاش حال کردن برات یک وی پی ان میفرستند میلت. چه فیری با حالی.

LinX64
2011-06-16, 03:26 PM
اقا ****** هم گیر اوردیم ولی مشکل اینجاست هر ****** که میزنیم نمیاره یه توضیح کوچولو دیگه بدی ممنون میشم

LinX64
2011-06-16, 03:28 PM
همون تو قسمت ستینگ زدم و دقیقا همونجا رو اوردم ولی مثلا پروک سی چین یا امریکا رو وارد کردم هنوزم نمیاره باید چیکار کنم .ممنون میشم سریع پاسخ بدی

niceooo
2011-06-16, 04:10 PM
****** ها رو از کجا گرفتی.باید جدید باشند.بعد تمام access points راپاک کن یه جدیدشو بساز بعد پراکسی رو واردکن .بازم نشد چند تا پراکسی مختلف رو امتحان کن.

LinX64
2011-06-16, 04:18 PM
از همین سایت که گفتی و دوم اینکه دوتاشو امتحان کردم

niceooo
2011-06-16, 04:56 PM
از همین سایت که گفتی و دوم اینکه دوتاشو امتحان کردم

دقیقا مشکلت کجاست با ovi store مشکل داری.بعد از چه اینترنتی استفاده میکنی

LinX64
2011-06-17, 09:22 AM
سلام .هم تو اووی استور و هم هر چی مثلا تو وب بروسر خود گوشی میزنم برای مثلا فیس بوک میزنم ف یلتر شو باز میکنه

LinX64
2011-06-18, 11:17 PM
سلام مرسی از جوابت .ولی اگه یه امتحان با اینترنت ایرانسل بزنی ممنون میشم

ERFANMAHAN
2011-06-22, 03:48 PM
جای خالی هارو پاک کنین

myprox . blogsky . com

saeid0008
2011-06-23, 01:28 AM
رو وایرلس هم جواب میده؟آخه تو تنظیمات اون هم جای ***** هست؟من چندتاشو امتحان کردم نشد.دوستان اگه میشه راهنمایی کنین

shooride62
2011-06-23, 04:23 AM
رو وایرلس هم جواب میده؟آخه تو تنظیمات اون هم جای ***** هست؟من چندتاشو امتحان کردم نشد.دوستان اگه میشه راهنمایی کنین



این آموزش صد در صد عملیست - یه کم سخته اما با حوصله کار کنی به نتیجه میرسی

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=1035396&posted=1&styleid=11#post1035396

saeid0008
2011-06-24, 12:45 AM
این آموزش صد در صد عملیست - یه کم سخته اما با حوصله کار کنی به نتیجه میرسی

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=1035396&posted=1&styleid=11#post1035396


من مودمم وایرلسه لبتاب خودش از وایرلس اینترنت میگیره و نمیتونه اونو با وایرلس شیر کنه
با همین روش ****** واسه وایرلس نمیشه کاری کرد؟
امتحانش نکردین؟
خیلی تو کفشم

shooride62
2011-06-24, 03:46 AM
من مودمم وایرلسه لبتاب خودش از وایرلس اینترنت میگیره و نمیتونه اونو با وایرلس شیر کنه
با همین روش ****** واسه وایرلس نمیشه کاری کرد؟
امتحانش نکردین؟
خیلی تو کفشم

من امتحان کردم ( همین روش ****** ) شد فقط باید ****** با http گوشی سازگار باشه و معتبر هم باشه یعنی اگه خریداری بشه بهتره

ولی رو هم اگه لپ تابت رو با کابل وصل کنی به مودم بهتره تا استفاده از روش بالا

میتونی به این اینجا (http://hidemyass.com/*****-list/) هم مراجعه کنی به روزه

اما قرار دادن ip و port باید سریع باشه چون تو کمینش هستن

LinX64
2011-07-05, 12:04 PM
بچه ها من که نتونستم.یه روش کامل بزارید با یه پورت مطمن و پ رو ** ی مطمن تا بتونیم باهم بزنیم رو دست نوکیا

saeid0008
2011-07-05, 10:44 PM
من هم با پرو*** های سایت بالا همشو امتحان کردم بازم نتونستم رو دست نوکیا بزنم
از دست این نوکیا

Milad-s
2011-07-16, 09:23 PM
بابا ایول والله. یعنی یه مرد نیست بگه؟؟؟؟؟
دوستان اگه کسی تونسته، چیزای که تو هر قسمت وارد کرده رو بنویسه. آخه اینم تلقو پلق داره. اگه هم نمیخواید؛ بگو نمیخوایم و بس.
به فرض:


step

1- server name: any name
2- sever ID: IP khodemon ya IP on GPN
3- server pass: pass wifi mord nazar
4- host address: adrs GPN (hmon IP GPN
5- user name: user conection khodemon ya user GPN
6- Pass: pass conection khodemon ya user GPN
7- net user: user conection khodemon ya user GPN
8- net pass: pass conection khodemon ya user GPN


بابا ما تو 4 مرحله آخرش موندیم.


خلاصه اگه کسی میدونه اینجوری بگه

دمتون گرم

yas.kh
2011-07-19, 02:22 AM
با سلام خدمت پرهامک عزیز
اگر امکان داره منو بیشتر راهنمایی کنید
بعد از زدن *#0000# و رفتن به قسمت server profiles تنظیمات من شامل موارد زیر است:
1-server name
2-server id
3-server password
4-session mode
5-access point
6-host address
7-port
8-user name
9-password
10-allow configuration
11-network authentication
network username
network password
اگه ممکنه با توجه به موارد بالا راهنمایی کنید
*** من فقط یوزر و پسورد و ای پی داره و گوشی من هم nokia n8 هست.در ضمن من از gprs ایرانسل استفاده میکنم.

hamed rahm
2011-07-21, 08:37 AM
downlod in baname kojas???????????????

waheed1976
2011-10-31, 02:35 PM
دوست عزیز parhamak با یه تصویر دقیقا مثل گوشی با ذکر مثال توضیح بده لطفا تا همه بفهمن

xaniar_16
2011-11-04, 03:21 PM
خودتو برسون ;خیلی عقبیها...!

akahroba
2011-11-04, 04:03 PM
تاپیک fake میباشد. مدیران عزیز عنایت بفرمایید تاپیک بسته و حذف شود

kangansms
2011-11-24, 02:50 PM
فقط برا گوشی N8 میشه ؟

mehran6525
2011-11-28, 06:01 PM
این کار برای 5800 هم جواب میده؟

بانه جمشید
2012-01-04, 12:27 PM
برای نوکیا 701 چکار کنیم؟

fereydon66
2012-05-19, 12:46 AM
مممممممممممممممممنون

hkh777
2012-05-20, 10:34 PM
تا به حال این همه ادم سرکار یک جا ندیده بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟