PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال



dj69
2008-03-17, 09:32 AM
سلام
می خواستم بدونم میشه کاری کرد که گوشی های جاوا(w810) بتونه همزمان چندتا یا حداقل 2تا برنامه جاوا رو باز کنه؟؟؟؟
mer30:28:
:merci:

rhamid_esf
2008-03-17, 09:58 AM
سلام
بعضی گوشی های جدید به شما این امکان رو می دن ولی W810 نه چون قدیمیه و مگر با هک
که بعید می دونم.

dj69
2008-03-17, 11:30 AM
سلام
بعضی گوشی های جدید به شما این امکان رو می دن ولی W810 نه چون قدیمیه و مگر با هک
که بعید می دونم.

اگر با هک بشه عالیه!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:atten:
mer30

Mehdi
2008-03-17, 11:39 AM
من راحت با کا 550 3-4 تا بازی و برنامه رو با هم باز می کنم هیچ مشکلی نداره اما دبلیو 810 تست کردم حتی امکانشو نداره که وقتی یه برنامه بازه عکس بگیره!

taha mobile
2008-03-17, 01:14 PM
اگر با هک بشه عالیه!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:atten:
mer30

دوست عزیز یه پچ هست که من ازش استفاده نکردم ولی اینطور که
تو توضیحاتش بود کارش این بود که وقتی شما مثلا یه چیز بلوتوث میکنه با استفاده از
اون پچ میشه که یه منو جدید باز کرد وجاهای دیگر گوشی رفت شاید برای برنامه یا بازی
هم بشه این کار رو کرد اگه خواستی فریمور گوشیت رو بگو تا ببینم براش دارم
اگه داشتم برات می زارم
عیدتان مبارک ودنیا بکامتان گوارا:flower:

dj69
2008-03-17, 01:41 PM
دوست عزیز یه پچ هست که من ازش استفاده نکردم ولی اینطور که
تو توضیحاتش بود کارش این بود که وقتی شما مثلا یه چیز بلوتوث میکنه با استفاده از
اون پچ میشه که یه منو جدید باز کرد وجاهای دیگر گوشی رفت شاید برای برنامه یا بازی
هم بشه این کار رو کرد اگه خواستی فریمور گوشیت رو بگو تا ببینم براش دارم
اگه داشتم برات می زارم
عیدتان مبارک ودنیا بکامتان گوارا:flower:
سلام
فکر کنم شما book managerرو:atten: میگید از اونم استفاده کردم نشدش!!!!!!!!!!!!
فزیمور من r4ea031
مرسی
عید شما هم مبارک

rhamid_esf
2008-03-17, 02:22 PM
سلام
فکر کنم شما book managerرو:atten: میگید از اونم استفاده کردم نشدش!!!!!!!!!!!!
فزیمور من r4ea031
مرسی
عید شما هم مبارک

سلام
پس گوشیت بفروش و W610 بگیر که همه ی امکانات W810 داره ارزون تره و 3.4 برنامه رو با
هم همزمان اجرا میکنه .
امکاناتش رو اگه چک کنی هیچ فرقی با W810 نداره حتی رزولوشن تصویرش
قیمت هم 190 بود.

Kasra
2008-03-17, 07:42 PM
اگه من مظورتون رو درست گرفته باشم!
آره ميشه جنتا رو با هم اجرا كرد

dj69
2008-03-17, 08:31 PM
اگه من مظورتون رو درست گرفته باشم!
آره ميشه جنتا رو با هم اجرا كرد
خوب چطوری میشه!!!!!!!!!!!!!!
:god:
:lol:
:dont:

Kasra
2008-03-17, 09:11 PM
خوب چطوری میشه!!!!!!!!!!!!!!
:god:
:lol:
:dont:
داخل هر برنامه اي كه هستيد كليد عقب رو نگه داريد و بعد mnimize!

rhamid_esf
2008-03-17, 10:00 PM
داخل هر برنامه اي كه هستيد كليد عقب رو نگه داريد و بعد mnimize!

سلام
w810 نمیشه هنگ میکنه .

dj69
2008-03-18, 11:23 AM
سلام
w810 نمیشه هنگ میکنه .
آقا اصلا نمیاره چه برسه به هنگ کردن!!!!!!!!!

Farbod
2008-03-18, 11:43 AM
آقا اصلا نمیاره چه برسه به هنگ کردن!!!!!!!!!
w810 اصلآ نمي تونه چند برنامه رو باهم اجرا كنه و تا اونجا كه يادمه فقط يك برنامه رو مينيمايز مي كنه

rhamid_esf
2008-03-18, 12:39 PM
آقا اصلا نمیاره چه برسه به هنگ کردن!!!!!!!!!

سلام
میدونم سری های جدید سونی اریکسون با استفاده از دکمه میانبر میتونی بدون خارج شدن
برنامه باز کنی من گوشی خودم W910البته فعلا تا 4 برنامه رو خودم چک کردم که 3 تاش بالای 1 مگ بود.

MilliX
2008-03-18, 01:39 PM
اگه اينكار واست خيلي مهمه و اذيتت ميكنه گوشيتو عوض كن

dj69
2008-03-18, 04:18 PM
اگه اينكار واست خيلي مهمه و اذيتت ميكنه گوشيتو عوض كن

اگه ميتونستم حتما اين كارو ميكردم!!
:feel:

dj69
2008-03-19, 12:25 PM
دوستان و مدیران کسی نتونست کاری برای من بکنه!!!!!!!!!!
لا اقل یکی توضیح بده چرا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mer30

Kasra
2008-03-19, 03:11 PM
دوستان و مدیران کسی نتونست کاری برای من بکنه!!!!!!!!!!
لا اقل یکی توضیح بده چرا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mer30
چي چرا نيمشه؟:happy:

taha mobile
2008-03-31, 05:19 PM
دوست عزیز با فایل های elf چی امتحان کردی
در ضمن اون پچ بوک رو که گفتم ریختی چی شد نصب شد عمل نکرد؟ با هاش نتونستی کار کنی؟
یه کم توضیح بده