PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟



mamadcrash
2011-05-13, 12:44 AM
jpjg2 رو نصب کردم همه چی هم ok شده فیرمویر گوشی هم شده s8500jpjg2 ولی ورژن بادا از 1.0.2 به جای اینکه بره به 1.2 شده 1.0 یعنی شده مثل روز اول که از تو جعبه در اوردم
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟:grrr::(:guilty:

reza_khof
2011-05-13, 05:58 PM
jpjg2 رو نصب کردم همه چی هم ok شده فیرمویر گوشی هم شده s8500jpjg2 ولی ورژن بادا از 1.0.2 به جای اینکه بره به 1.2 شده 1.0 یعنی شده مثل روز اول که از تو جعبه در اوردم
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟:grrr::(:guilty:
jpjg2 که ورژن 1.0 هست!!! کی گفته 1.2 هستش؟!!!
شما باید jpkc1 رو فلش بزنید نه jpjg2 !!!!!!!!!!!

رسول.م
2011-05-13, 06:23 PM
تایید می شه فریمور منم اینه

رسول.م
2011-05-13, 06:23 PM
ا چرا امتیازم منفی شد؟