PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترفندهای اپرا مینی



sky5
2011-04-28, 03:11 PM
سلام دوستان اگه کسی از شما ترفندی در رابطه با اپرا مینی میدونه قرار بده تا دوستان همه بتونن استفاده کنند

اولین سوال رو هم خودم داشتم ایا میشه کاری کرد در اپرا مینی مثلا میخوایم وارد فیسبوک بشیم مثل کامپیوتر صفحه رو باز کنه و wap نباشه

ImanRohani
2011-04-28, 03:17 PM
دوست عزیز ... در انتهای صفحه سایت . میتونی مدل نمایش رو انتخاب کنی

ma3oud021
2011-04-28, 03:36 PM
با شماره های 4 و 6 گوشی می تونی با سرعت به بالا و پایین صفحه بری ! :)

( ترفند نمیشه اسمشو گذاشت ولی فعلا همین به ذهنم می رسه ! )

Raminmt
2011-04-28, 04:00 PM
برای نمایش فیسپوک به صورته نسخه رایانه شما به صورت زیر عمل کنید
M.
رو از اول ادرس پاک کنید

_rdr
رو از اخر ادرس پاک کنید ‏وبه جاش بنویسید m2w
به این صورت نسخه رایانه باز میشه براتون فقط این ترفند رو بعضی ادرسهاش جواب نمیده
راستی روش برداشتن کیبرد پیشفرض برای صفحه لمسیارو میدونید دیگه؟
موفق باشید تشکر و امتیاز ...
این پستا نوید اینو میده که ما داریم برمیگردیم منتظر باشید

Hichkas.m
2011-04-28, 05:54 PM
سلام دوستان اگه کسی از شما ترفندی در رابطه با اپرا مینی میدونه قرار بده تا دوستان همه بتونن استفاده کنند

اولین سوال رو هم خودم داشتم ایا میشه کاری کرد در اپرا مینی مثلا میخوایم وارد فیسبوک بشیم مثل کامپیوتر صفحه رو باز کنه و wap نباشه

سوال جالبي بود دوست عزيز. در حالت wap اكثرأ تنضيمات از دسترس خارج ميشه كه زياد جالب نيست. راه اول اينه كه يك صفحه ذخيره در حالت وب داشته باشى كه در هر زمانى بتونى در يك تب جدا باز كنى. بعد به قسمت مربوطه برو در حالى كه براى وب تنظيم هست شما باز هم انتخابش كن و بزار صفحه بار گيرى بشه. به حالت وب شده و تب هاى ديگه با هر كليك يا رفرش درست ميشن.!
راه ديگه خارج شدن از اكانت و دوباره آن شدنه! بشرطى كه از تنضيمات اكانت به حالت وپ تنظيم نكرده باشى صفحات به حالت پيشفرض باز ميشن. تست كن و نتيجه رو بگو، چون اصولأ بايد اين ترفند ها جواب بده! من خودم فقط با يوسى آن ميشم و كم پيش مياد از نسخه هاى وپ استفاده كنم! بهرحال جواب ميده. اينم بگم چون اپرا به محض لود كردن ارتباط رو قطع ميكنه بايد براى روش اول متصل باشى كه صفحه وب ذخيره رو با وپ زمينه يكى تشخيص بده! موفق باشى

oldadviser
2011-04-28, 06:04 PM
بهترین راه رفتن به قسمت ستینگ و برداشتن گزینه های موبایل ویو و فول اسکرین هست

sky5
2011-04-28, 06:29 PM
بهترین راه رفتن به قسمت ستینگ و برداشتن گزینه های موبایل ویو و فول اسکرین هست

بعضی از سایتها جوری برنامه ریزی شدن که شما اگه از موبایل ویو به فول تغییر بدین ‏بازم همون وپ باقی میمونه ‏دوستان تا حالا روشهایی رو اشاره کردن اما برای همه سایتها جواب نمیده

Hichkas.m
2011-04-28, 06:33 PM
دوست عزیز ... در انتهای صفحه سایت . میتونی مدل نمایش رو انتخاب کنی

اگه وپ رو فعال كنى پايين ديگه خبرى نيست!

M@TR!X
2011-05-01, 10:34 PM
دوستان عزیز سلام.
opera mini چند وقتیه که ف ی ل ت ر شده و دیگه کار نمیکنه.فقط ورژن 4.3 کار میکنه که اونم download نمیکنه.اگه روشی دارید یا اگه روشی هست که operamini کار کنه ارایه بدید.
با تشکر...

farzad.jvp
2011-05-01, 11:22 PM
برای داشتن فیسبوک به صورتی که روی رایانه میاد:
Mobile view:off
fullscreen:off
setting/advanced/protocol:http
(m) ro az avvale adres bardarid va jash (www) bezarid.
نتیجه رو اعلام کنید.
-------------------------------------------------



تشکر فراموش نشه

Saleh.he
2011-05-01, 11:40 PM
دوستان عزیز سلام.
opera mini چند وقتیه که ف ی ل ت ر شده و دیگه کار نمیکنه.فقط ورژن 4.3 کار میکنه که اونم download نمیکنه.اگه روشی دارید یا اگه روشی هست که operamini کار کنه ارایه بدید.
با تشکر...

opera چند وقتیه که درست شده حتما امتحانی بکنید

hadishb
2011-05-02, 12:49 AM
با سلام خدمت دوستان.چطوري ميشه هات ميل رو به صورت فول اسکرين و مثل کامپيوتر ديد يعني نسخه وپش رو باز نکنه.ممنون ميشم اگه ميدونيد راهنمايي کنيد

payam99
2011-05-02, 01:50 AM
برای رسیدن به جیمیل تمام صفحه
شما وقتی وارد نسخه وپ شدید, گزینه
more
در حوالی پایین صفحه رو انتخاب کرده, در پایین صفحه ای که باز می شه, گزینه
BASIC Html
را انتخاب کرده تا مثل پی سی ببینی جیمیلو
------------
برای یاهو اما کار به این سادگی نیست, بخصوص اگه به نسخه جدیدش آپگرید کرده باشی
------------
در ضمن در خود گوشی سیمبیان این امکان به راحتی واست میسره که در خود بخش اس ام ای گوشی, ایمیلاتم مثل اونا دریافت و فوروارد کنی که در این فروم تاپیکش موجوده

payam99
2011-05-02, 02:29 AM
در ضمن دوست عزیز, گمان نکنم راه حل دوستان برای فیس بوک به موفقیت بیانجامه
اگر نه من رو هم در جریان بگذار
-------
راه حل موقت خودم اینه که وقتی وارد فیس بووک در حالت وپ شدی, پایین صفحه گزینه
touch site
رو جستجو کن, اگر نبود به
profile
برو اونجا و پایین صفحه پیداش کن
بعد از انتخابش, پایین صفحه گزینه فول سایت رو انتخاب کن
حالا تا مدتی به فیس بووک کامل دسترسی داری
اما متاسفانه دایمی نیست و من هم بدنبال راه حلی جامع می گردم
بر فراز باش

farzad.jvp
2011-05-02, 10:03 AM
راه حلی که من برای فیس بوک گفتم کاملا جواب میده و دائمیه

vahidgood
2011-05-02, 03:44 PM
سلام دوستان چرا من نمی تونم با opera چیزی رو دانلود کنم...حتی از نسخه هندلر شده هم استفاده کردم نمیشه
ولی با UC Browser دانلود میشه مشکل کجاست...آیا باید چیزی در قسمت پــروکـسی وارد کنم...لطفا راهنمایی کنید

solikh
2011-05-02, 03:54 PM
سلام دوستان چرا من نمی تونم با opera چیزی رو دانلود کنم...حتی از نسخه هندلر شده هم استفاده کردم نمیشه
ولی با UC Browser دانلود میشه مشکل کجاست...آیا باید چیزی در قسمت پــروکـسی وارد کنم...لطفا راهنمایی کنید
از ورژن 6 استفاده کنین چون من با این ورژن بدون مشکل دانلود میکنم وژنهای 42 جدیدا برا منم اکثرا مشکل داره

symbian‎^‎3
2011-05-02, 04:59 PM
هر کاری میکنم فیسبوک فول پیج نمیشه:(

Raminmt
2011-05-02, 09:29 PM
دوست عزیز شما روش بنده رو تست کردی من از همین روش استفاده میکنمااااااا

solikh
2011-05-02, 11:47 PM
شما اول وارد سايت شو بعد با اكانت خودت وارد سايت شو و امتحان كن شايد حل شد

solikh
2011-05-03, 12:23 AM
اگه باز هم نتونستين ابتدا وارد سايت بشين بعد از لينک زير استفاده کنين
http://www.*************/home.php?

solikh
2011-05-03, 12:28 AM
اگه باز هم نتونستين ابتدا وارد سايت بشين بعد از لينک زير استفاده کنين _فاصله رو بردارين
http://w w w . f a c e b o o k . c o m /home.php?

M@TR!X
2011-05-03, 01:51 AM
opera چند وقتیه که درست شده حتما امتحانی بکنید
میشه بگی از چه ورژنی استفاده میکنی؟آخه من با ورژن 6 باز هم امتحان کردم نشد.
با تشکر...

solikh
2011-05-03, 08:38 AM
اگه از اي پي استفاده ميکني غير فعالش كن

symbian‎^‎3
2011-05-03, 09:07 AM
اگه باز هم نتونستين ابتدا وارد سايت بشين بعد از لينک زير استفاده کنين _فاصله رو بردارين
http://w w w . f a c e b o o k . c o m /home.php?

بازم نشد .فول پیج نمیشه:ohno:

solikh
2011-05-03, 09:51 AM
بازم نشد .فول پیج نمیشه:ohno:
شما مطمئنی تو تنظیماتت تیک موبایل ویو رو برداشتی آخه من دیشب همینو امتحان کردم شد کامل هم جواب داد گفتم که فقط اول وارد اکانتت شو بعد برو به لینک بالا :worried:

farzad.jvp
2011-05-03, 09:59 AM
بازم نشد .فول پیج نمیشه:ohno:



دوست عزیز،ابتدا این تنظیماتی رو که مینویسم اجرا کن:
Mobile view:off
fullscreen:off
setting/advanced/protocol:http
بعد تو اپرا مینی ۶ تو همون صفحه اول یه شورتکات فیس بوک هست.روی هم.ن کلیک کن و توی فیس بوک هم sign in کن و حالا بدون اینکه sign out کنی پنجره رو ببند.(هنگام ورود باید تیک مرا به خاطر بسپار یا همان remember me رو بزنید.)
منظور از این کار اینه که تو فیسبوک وقتی دوباره وارد میشین یه راست برید تو صفحه خودتون.نه صفحه لوگین.
حالا دوباره رو شورتکات فیسبوک کلیک کن.وقتی رفتید تو هوم پیج اکانت خودتون،ادرس در آدرس بار به این صورته:
m.f a c e b o o k . c o m/?w2m&_rdr#!/home.php
حالا m رو از اول آدرس پاک کنید و به جاش www بذارید.بعد از لود شدن ادرس به صورت زیر درمیاد:
m.f a c e b o o k . ‎c o m/home.php
حالا دوباره m رو از اول آدرس پاک کنید و به جاش www بذارید.حالا بعد از لود کامل آدرس به صورت www.f a c e b o o k . c o m /home.php در میاد و شما فیسبوک رو به همون صورتی که تو کامپیوتر مشاهده میکردید،مشاهده خواهید کرد.
۲ نکته:اول اینکه اکثر اوقات اگر یه راست اخرین ادرس(www.f a c e b o o k . c o m/home.php)رو وارد کنید نمیتونید به صورت فول پیج ببینید و دوباره میره به حالت موبایل.دوم اینکه تو ادرس ها فقط و فقط m رو به www تبدیل کنید و هیچ کاراکتر دیگه ای رو تغییر ندید.

wapsun
2011-05-04, 01:41 PM
سلام دوستان اگه کسی از شما ترفندی در رابطه با اپرا مینی میدونه قرار بده تا دوستان همه بتونن استفاده کنند

اولین سوال رو هم خودم داشتم ایا میشه کاری کرد در اپرا مینی مثلا میخوایم وارد فیسبوک بشیم مثل کامپیوتر صفحه رو باز کنه و wap نباشه

http://touch.*************

wapsun
2011-05-04, 01:46 PM
Touch. FacEb0o k.com

ehsanorg
2011-05-05, 09:02 PM
برای باز شدن فیس بوک به صورت تمام صفحه فقط کافیه m با نقطشو برداری بعد که سایت به صورت کامل باز شد آدرسشو کپی کرده و تو یکی از اون 9 تا نشانه paste کنی از اون به بعد هم با اون لینک وارد شو.

fozie
2011-05-10, 04:22 PM
با سلام: اوبرمنی 6نصب کردم هنگام سرچ کردن خارج می:)شه > گوشیم ان72؟ ممنون میشم راهنمایم کنی

vahid-drag
2011-05-10, 08:24 PM
سلام خدمت دوستان
از قرار معلوم مثل اينكه اپراميني فيل تر شدهبه خاطر همين موقعيكه براي بار اول وارد برنامه ميشيد برنامه بايد به خود اپرا وصل بشه در ضمن اگر فيل تر هم نبود بايد تاريخ گوشيتون رو به ميلادي درست كنيد دقيق:ph34r2:

sky5
2011-05-10, 09:56 PM
از قرار معلوم مثل اينكه اپراميني فيل تر شدهبه خاطر همين موقعيكه براي بار اول وارد برنامه ميشيد برنامه بايد به خود اپرا وصل بشه د:ph34r2:

مگه بغیر از اپرا به سرور دیگه ای هم وصل میشه

tst9980
2011-05-12, 12:21 PM
سلام من گوشیه لمسی گالاکسی اندروید دارم هر کاری میکنم نمیتونم تو صفحات تیک بزنم لطفا راهنمای کنید

مهدى1379؟
2012-11-06, 04:44 PM
سلام،ببخشيد.وقتى يه فايل رو با اپرامينى دانلود ميكنم و اخطار ميده يا همون قطع ميشه،ترفندى هست كه بشه اون رو بدون قطع شدن دانلود كرد؟البته به غير از ترفند ادامه دادن،چون من شنيدم ترفندى هست كه يه كم طولانيه