PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغيير در پلير گوشي؟



Mehdi
2008-03-04, 12:25 AM
سلام
مي خواستم بدونم آيا مي شه تغييري در پلير گوشي(سوني اريكسون سري كا)داد؟
مثلا رنگشو عوض كرد...تم پلير رو عوض كرد...تبديلش كرد به walkman player يا هر تغيير ديگه اي؟

™MOHAMMAD
2008-03-04, 07:59 AM
چرا كه نه؟
توي مسير tpa/system/multimdia/mp يك سري تصاوير هست كه مربوط به مديا پلير هستش با تعويض اونها ميشه شكل مديا پلير رو عوض كرد ولي فقط شكلش انتظار نداشته باش گوشيت داراي كيفيت صداي واكمن بشه!! هر تصويري بخواي ميتوني بذاري اين رو ببين:

http://farm2.static.flickr.com/1227/1366534388_a3c598bbe6_o.jpg

Mehdi
2008-03-04, 01:59 PM
منم انتظار كيفيت ندارم!
ولي مثلا تم و منو و كل اين چيزا رو عوض مي كني
ضد حاله كه بري تو پلير ببيني اين شكليه!
مي گم از كجا مي شه عكس ها و اين چيزا براي پلير جور كرد؟
ممنونم

Jahanpoor
2008-03-04, 03:45 PM
منم انتظار كيفيت ندارم!
ولي مثلا تم و منو و كل اين چيزا رو عوض مي كني
ضد حاله كه بري تو پلير ببيني اين شكليه!
مي گم از كجا مي شه عكس ها و اين چيزا براي پلير جور كرد؟
ممنونم
دوست
عزیز به انجمن هک مراجعه کن

Mehdi
2008-03-04, 10:59 PM
ببخشيد شرمنده
من كل انجمن هك رو بخش دانلود و آموزش و بخش اصلي رو از صفحه 1 تا صفحه آخرشونو نگاه كردم اما چيزي كه در اين رابطه باشه پيدا نكردم ممنون مي شم يه سايت يا چيزي معرفي كنين كه توش فايل براي تغيير پلير باشه

™MOHAMMAD
2008-03-05, 12:33 AM
فكر مي كنم حق با شماست .
يه پچ هست كه نصبش مي كني بعد از نصب پچ فايل ها رو داخل پوشه other كپي ميكني اگه فايل تصويري همنام فايل گوشي باشه اون تصوير به جاي تصوير پلير قرار مي گيره. شامل تصوير پس زمينه و play , next و ....
مدل گوشيتون چيه؟
يه راه ديگه هم هست كه سريعتره به سايت www.*****.ru/files سري بزن در قسمت گرافيك اسكين هاي زيادي براي پلير هست.
يكي رو دانلود كن بعد مسيرش رو بده و بعد فلشش كن. ديگه بقيه آموزش ها رو ميتوني تو انجمن هك دنبال كني......

Mehdi
2008-03-05, 11:23 PM
گوشيم k550 هست يه اسكين نصب كردم با ستول از توي سايت iprotbe دانلود كردم اما چون واسه w800 بود خراب شد و مجبور شدم پاكش كنم

lionnn
2008-05-12, 12:33 PM
سلام
اگر من اسکین مدیا پلیر کوشی خودمو عوض کنم
چه جوری میتونم دوباره مثل اولش کنم
(گوشی من k810i)

lionnn
2008-05-12, 01:48 PM
اگه میشه توضیح بده چه جوری میتونیم از سایتwww.*****.ru/files (http://www.*****.ru/files) دانلود کنیم

djnima
2008-05-25, 05:24 PM
براي كا 800 كسي سراغ نداره؟؟:rolleyes: